Lite smått oh gott!

Ros
Ojoj bara för att jag var så trött igår så orkade jag inte skriva blogg, jag hade en massa andra saker för mig. Men i alla fall så var jag med Stefan den filuren igår. Eller ja först var jag och fikade med Tina och Ellie! Ihhoo sen kom Stefan då fick tog bussen hem till mig för vi viste inte vad vi skulle göra, slutade med att vi satt en stund vid datorn, sen kollade vi på film och hade lite myspys. Somnade dock men de gjorde han med så haha! Ömsesidigt i alla fall ;)

Sen var den där tvungen att åka hem så då stack vi till Lund. Åkte sedan hem, helvetet brakade sedan löst. Men som tur är så finns ni Tina, Stefan, Mattias, Tommy och Patrik för ni förstår mig alltid och försöker få mig att må bra vilket fungerade :D

Snackade även en sväng med Pontus det var ett bra tag sedan, saknar hans familj något enormt honom med förstås, Riff den lille filuren honom saknar jag nog mest! Fick då veta att han också saknade min familj och mig! Vi snackade en bra stund, vilket var trevligt! Sen somnade jag dock.
SOMMARJOBB kan man ha mer tur än mig? Först så fick jag inget för det var en gubbe som tog de, vilket Martin och Lasse tyckte var synd. Lassa tyckte synd om lilla söta mig så han hade tagit kontakt med en i Lund så nu har jag sommarjobb hela sommaren typ!

Lite fritid fick jag! Ska nämligen till Åhus, sen ska jag på bröllop också! Kan de bli bättre? Jo de kan ju de, ska troligen på bio i helgen med Mattias de ska bli mycket trevligt!   

GLAD!!!

GLAD är ordet som beskriver denna dag! Vet inte riktigt varför men jag är bara så otroligt glad igen! Igår var det rena helvetet, men nu är jag konstigt nog lycklig igen! Som sagt det finns fler strå! Han var bara ett strå på en hel äng, nu får man plocka nästa strå!
Livet går vidare, det är så. Man måste fast det kan vara svårt, men inget och ingen kommer att slå de första, min första stora kärlek! Det finns inte ord för hur mycket jag saknar det som vi hade, men är lycklig nu. För de som vi hade har blivit ett minne för livet, som aldrig kommer försvinna!
Har nu kommit på varför jag är så glad idag! Det är tackvare min underbara Tina som jag fick spendera hela går dagen med och natten dessutom. Mysigt värre, min älskade ?syster?.
Tack för att du finns här för mig när jag behöver dig, jag finns alltid här för dig. Igår var skit för oss båda men vi har alltid varandra och det är så vi klarar oss! Vi i vått och torrt! Nu när jag ändå är inne på vad som har gjort mig så glad idag. Så kan jag ju alltid nämna Stefan som var så gullig och skickade en ur gullig låt till mig innan idag. Är GLAD!!!  

25/3-07 - 29/5-07

En kort men underbar tid! Kommer aldig glömma de gör bara så ont! Men livet går vidare och jag förstår att det som nu hänt var bäst. Men kommer aldrig någonsin att tro på äkta kärlek igen! 07-03-25 till 07-05-29 en tid jag fick spendera med dig Erik! Vet att du inte vill såra mig, men jag kommer endå att vara ledsen, inget kan hindra mig från att gråta. Vill ha allt ogjort men det funkar inte så, vi lever i en verklighet! Kommer alltid va din vän även om vi inte kommer träffas igen!

Oslagbar vänskap i 13 år!!!

Tette o Tina
När man inte mår så bra är det skönt att ha en vän. Vänner för evigt, det finns inget som kan få mig att lämna dig. Kommer alltid stå vi d din sida, dag ut och dag in! Kan inte få nog av dig, du är som en syster för mig.

Hittade idag en tidning med en bild på dig och din pappa. Ni var med i tidningen då ni skulle åka motorcykel och min lilla Tina var bara 8 år oj vad tiden går fort nu är vi båda 17, snart tanter!

För ett tag sedan kollade jag på bilder från när vi va små, lika söta som nu. Tänka att det är 13 år i år! Kan inte riktigt förstå, hur tiden kan gå så snabbt!? Tänk att vi två har hängt ihop i 13 hela år och aldrig någonsin svikit varandra det kallas äkta vänskap eller oslagbar vänskap.

Är så lycklig att du är min vän att det alltid är du och jag. Att du finns där vid min sida om jag inte mår bra, hoppas att du vet att jag alltid finns där för dig. Du kan alltid ringa mig 24h om dygnet för jag finns alltid där för dig.  

Jag vet inte...

Tette
Jag vet inte vad jag gör, varför jag gör det eller något. Helt förvirrad och vet ingenting. Saknar bara allt som varit, de kommer aldrig komma igen.

Med tårarna i mina ögon, gråtet i halsen och tårar som vilken sekund som helst kommer att falla från min kind. Salta små tårar, för att jag saknar allt som varit, längtar tillbaka. Men förstår att det aldrig kommer bli som förr, men måste få sakna det och önska.

Vet att man inte ska ta allt så seriöst, men är man extra svag så gör de ont. De tar hårt på en även om ingen ser. Jag visar inte det för någon, det är ingen som vet. Det är heller ingen som behöver veta. Hur jag känner, hur jag mår och allt de där jag sköter de helst själv.

Behöver jag någons stöd, ber jag min älskade vän. För hon förstår mig alltid, vi är starkast tillsammans. En fråga som vi båda nog har frågat oss själva är "Varför finns dessa varelser och detta fenomen?"

Ingen vet svaret, man får bara leva livet som det blir varje dag. Vi lever bara en gång, så ta dagen som den kommer. Innerst inne så mår jag kanske inte så bra, men det är inget större, så varför göra det till en stor sak?    

Rökning dödar!

Cigaretter
Att du inte kan förstå!?
Du kommer att röka ihjäl dig, jag vill inte att de ska hända.
Jag orkar inte med det, men att du inte kan förstå de själv är något som inte jag kan förstå.
Att man kan vara så egoistisk som du faktiskt är!
Du tänker nog inte på oss andra, vi vill bara ditt bästa.
Men du tycks inte förstå.
Du vill helt enkelt inte förstå att de inte bara drabbar dig själv utan oss andra också.
Klart du tycker att det är ditt eget problem som i slutet kommer drabba alla oss andra.
Vi som bara vill ditt bästa, vi som inte vill att du ska dö!
Kan inte förstå hur du tänker, varför du inte gör något åt det innan det är för sent!?
Kan andra så kan du!!! 
Jag kommer aldrig att förlåta dig för att du är så egoistisk, vad som än händer.
Men jag kommer alltid att älska dig<3   

Tette kommer alltid att älska sin Tina<3

Tina jag älskar dig<3
Bästa vänner för evigt!? Det är självklart! Det finns ingen som dig, men jag tycker att du ska tänka över en sak! Finns alltid här för dig och kommer stötta dig! Vill inte att du ska må som du har mått den senaste tiden.

Du mår inte som du mått förr, även om inte du ser de så ser jag och andra det! Vi vill att du ska va som du va innan! GLAD! Du är inte alls lika glad som du har varit. Men som sagt vi bestämmer inte över ditt liv, men de syns på dig att du inte mår så bra som du alltid gjorde innan.

Klart att man kan vara ledsen också ibland men det är inte de jag menar, du är inte samma Tina längre! Klart att vi alla förändras det har jag också gjort, men du mår inte så bra, i alla fall det ser inte ut så! Du måste säga till mig om det är något! Jag finns där för dig. Vill bara att du ska veta de!

Det är i alla fall den uppfattningen jag har fått av de hela! Jag är dock inte ensam om att tycka det! Jag är beredd på att göra vad som för att du ska bli så glad som du var innan!

Jag älskar dig gumman, hoppas du förstår! Jag sitter inte här och skriver det här för att jag tycker att du är dum eller så jag vill bara visa dig att jag bryr mig om dig och att jag vill att du ska vara GLAD! Du är min bästa vän och det kommer du för alltid att va! Jag vill se dig lika glad som du var när vi var och Bowlade, lika glad som du är på bilden här ovan! Jag blir helt ledsen när jag ser att du inte är glad! Jag vill ditt bästa gumman<3

Tette kommer alltid att älska sin Tina<3

Två underbara Pälsbolls månader idag<3

Tette med A!Erik med B!
Är så lycklig så det inte finns ord! Det har nu varit vi i 2 underbara månader! Det är bara för bra för att vara sant, kan inte riktigt förstå, men en sak som är säker är att jag älskar min Erik med B över allt annat! Han är den enda för mig! Kan inte förstå att tiden gått så snabbt att det redan är 2 månader! Vaknade helt lycklig imorse, då jag viste att jag snart skulle få träffa min underbara älskling.

Underbart är de enda ordet som kan beskriva denna dag, Då den startade med att man träffade sin älskling på stationen som alltid. Sedan gick vi till en affär för att min underbaring skulle hämta ut sitt bankomatkort! Vilket gick fin fint, fortsatte sedan vår färd hemåt. Men vi stannade dock ett par gånger för det var så fruktansvärt varmt/kvavt! 

Vi stannade bland annat i skogen, där vi hade det lite mysigt! Fast att älsklingen hoppade på mig! Vi fortsatte sedan hem till älsklingen, där vi inte ens kom in för vi orka inte vi hamnade som vanligt på stuttsemattan. Vilket var mysig och grymt skönt. Så varmt som det var så, saken blev ju inte bättre när man låg bredvid en heting!

Blev sedan in kallade för det var dags för käk, mycket trevligt att träffa älsklingens familj, men de är alltid lika trevligt! Sen var vi så trötta så vi gick in oh la oss i sängen och hade lite myspys, mer får ni inte veta om den saken! 

Sen var man tyvärr tvungen att bege sig hemåt, vilket var mycket tråkigt! Aww då älsklingen gick oh snackade om att jag inte skulle hinna till tåget oh bla, bla, bla. Men tyvärr så hann jag med tåget, det var till och med försenat. Synd det för annars hade jag fått nanna hos älsklingen<3   

Så ja nu sitter man här då som vanligt helt själv, utan älsklingen. Vill bara vara med honom nu och för alltid. Men tur det att han loggade in på MSN! Annars hade jag ringt honom, för jag saknar honom så mycket redan.

Tette med A Älskar  Erik med B!!!

Tankar ur en flickas huvud...

Tankar
Att inte orka mer, att tvivla så, men ändå vara så säker!? Om man inte vet, men vill veta. Vem ska man då fråga!? Om man vet, fast att man inte vill. Vill inte inse de som händer, vad som är bäst!? Att man tvivlar så fast man inte vet varför. När allt verkar så rörigt, fast det egentligen inte är det.

Då allt bara känns så meningslöst och trist. Känna att man betyder så mycket för någon, som inte visar det gör ont. Att personen inte förstår, visar vad den känner är det fel? Att känna att man räcker till, fast att den andre inte förstår hur bra den har de, det känns som en tung seten som man bär i bröstet. Allt detta till ingen nytta, varför kan de inte va som innan!? De som varit kommer aldrig någonsin igen, det gör ont att veta. Det förblir en dröm, en dröm som kommer åter. Men som aldrig blir verklighet igen!   

Va bara tvungen!

Ögat
Med glimten i ögat, jag lever livet och är glad igen! 
Kan inte riktigt förstå att jag lät de hända, att jag kunde vara så svag.
Glömde bort vad jag hade lovat mig själv.
Men man kan inte komma ihåg allt alltid!
För inget kan nu såra mig, jag ska leva mitt eget liv som jag alltid gjort, drogs in i en svart virvel ett tag men nu är jag ute igen! Jag är bara så glad igen!
Längtar så tills imorgon KÄRLEK<3
  

Ahh död eller vad?

Tette
Ahh död eller vad? Orkar ej mer nu. Bara de ena efter de andra, kan de aldrig ta slut? Kommer fanken få meen för livet! Fast jag har ändå haft lite tur. Men snacka om att må som man mår. Inte nog med att man har sjukt mycket att göra så har man ont i typ hela kroppen, allt på en gång som vanligt. Dör jag inte snart så kommer jag fan aldrig att dö!

Kände mig död redan då jag steg upp ur sängen i måndags, men jag har i alla fall pallat mig till skolan! Så man ska inte va så nu, men snacka om att man är trött. Hatar det bara, usch fy jag vill inte ha ont i hela livet? Är det så det är att ha ont så tycker jag grymt synd om alla stackars människor som ska leva med smärta hela långa livet.

Jag som sitter här oh gnäller, borde nog vara tyst, för det är inte så allvarligt som de låter. Men jag tycker lite synd om mig själv bara, annars är det ganska så lugnt. Har nämligen haft ett prov idag, i Företagsekonomi A som var helt cp, det är skoj med ekonomi men inte när man får ett prov med en massa konstiga frågor som man inte har lärt sig.

Snacka om att man fick skrivkramp, provet skulle ta ca 1h och 30 min för det var hela lektionen som var lagd åt det. Det var ju tänkt så att man skulle ha tyska efter sen i 1h men det blev inte som planerat. Satt och skrev de där jävla provet rent ut sagt i 2 h och 30 min. trodde att jag skulle dö, men jag överlevde konstigt nog. Ahh så jävla stört, jobbigt var det lugnt!

Känner mig ganska så död just nu, inte nog med det helvetet tog inte slut där nej, nu var det bara till att ta sig hem och sätta sig vid datorn för att plugga historia som man ändå kommer på IG eller G på om man har tur. Nej nu får det vara slut på allt de där, ska sluta. Men det kommer inte gå.

Känner mig snart som en skål med fruktsallad, käkar ju för fanken frukt varje dag, hela tiden minst 5 stycken. Ahh men är man trött på mat så får man ju stoppa i sig något annat i stället. Usch nej nu orkar jag inte skriva mer, måste ju plugga! Ahh men jag vill inte men måste, annars blir det ett klart IG! Men de ska gå de har gått innan så de ska gå igen!   

Mitt liv tog en ny vändning...

Mitt liv tog en ny vändning, det var ett tag sedan man var så lycklig. Trodde aldrig någonsin att jag skulle få uppleva det igen. Så likt men ändå helt annorlunda.

Kan inte ens idag förstå att jag har haft sådan tur. Nu är det snart två månader sedan, oh jag lever fortfarande på moln, dagligen jag svävar högt, högt upp.

Känner mig stark, det är en lättnad att jag får vara med dig, att ha dig vid min sida. Veta att du finns där för mig, oh det är så underbart.

Hade nästan glömt hur det var att vara kär och galen. Eller i alla fall kär, galen är jag nästan hela tiden. Kan inte rå för att jag är så otroligt kär som jag är, det är ditt fel älskling.

Precis som att det är ditt fel de andra också som jag inte tänker nämna för det kan vara minderåriga som läser de här^^
  

Extra varm dag med älsklingen<3

Min underbaring<3
Underbart är de ända ordet som kan beskriva denna dag som jag fått spendera med min älskade pojkvän. Det var ju en evighet sedan vi sågs förra gången! En vecka och fyra dagar, det var nära att jag inte överlevde men de gjorde jag, tack vare att jag fick höra min älskling i telefonen.

Men nog om det, hade en helt underbar kväll med älsklingen hade jag igår<3 Orkade dock inte skriva blogg igår så det fick bli idag ist, men jag överlevde. Bestämde att jag skulle ringa älsklingen sen när han hade kommit hem men det var något klydd med telefonen så de gick inte.

Men älsklingen min ringde iaf upp sen så vi kunde snacka, lr ja det var mest han som snackade jag var helt död ont i hela kroppen också somnade jag innan han ringde så halv sov när jag snackade med honom. Men ville inte lägga på ville ju så gärna snacka med min underbara älskling. Ihho snart har vi 2 underbara pälsbolls månader. Längtar så för då får jag träffa min älskling ingen!   

Kärlek i evigheters evighet!

Evig kärlek
Kärlek i evighet som aldrig kommer att försvinna. Inget av det som varit kommer någonsin att försvinna! Du var mitt allt och kommer förbli det! Det finns ingen som kommer ta din plats, tänker på dig varje dag, ibland länge oh ibland inte. Men jag vet du finns alltid där, där uppe i himlen på ett moln du svävar runt. Tycker att det verkar underbart, men vi kunde svävat där tillsamman och levt ett längre liv tillsammans här på jorden.

Men dit lidande tog plötsligt slut, en lättnad för både dig och mig. Den sista tiden vi fick tillsammans var jobbig, men ändå så underbar jag fick tillbringa den tillsammans med dig och det kommer jag aldrig glömma.

Kärlek i evigheters evighet jag har till dig farfar. Min kärlek jag givit till dig jag aldrig kommer ta tillbaka och kärleken som jag skänker dig nu när du inte är mig nära, den kommer för evigt fortsätta flöda!

Att se er två tillsamman farfar och farmor så lyckliga gör ont i bröstet, att veta att ni inte längre får vara tillsammans.  Farmor saknar dig lika mycket som jag! Jag vet! Men ni åter igen kommer träffas, jag vet jag kommer få spendera tid med er i evigheters evighet om ett tag!     

Tette oh de tre andra!

Tette
Ihho! Vi får spela upp vår låt live i Lund! Det är beslutat! Iaf dem har sagt det men de kanske ändrar sig igen vem vet? Man får se vad som händer, får även åka upp till Stockholm om vi ville men inte spela så det känns inte så lönt att bara åka dit oh kolla på! Men får se hur framtiden urartar sig!

Men nu sitter man här i alla fall och väntar på att tiden ska gå så att man får träffa sina små sötnosar, Tina, Oliver och Kevin. Ska tillbringa min lördag kväll tillsammans med dem på bollhuset i Lund! Sjuk skoj sak de bli, tyvärr kund inte min älskade Erik följa med vilket är mycket tråkigt. Tette får nöja sig med de andra tre för ikväll men vill ha sin Erik<3        

Evighet<3

Kärlek
Känns som en evighet sedan vi träffades sist, men mins det lika klart som om det vore igår. Jag saknar dig något enormt älskling, vet inte vad jag ska ta mig till. Du är det bästa som hänt mig på ett bra tag! Det finns ingen som betyder mer än vad du gör för mig Erik Borgqvist.

Älskling vet inte hur jag ska få dig att förstå att du betyder allt för mig, det är svårt att ge dig så mycket kärlek som jag vill. Du är bara så underbar, hoppas att du förlåter mig, jag kan vara lite kortfattade eller smått irriterad ibland men det är inte på dig. Men förlåt så mycket om du får ta skiten, det blir lätt så eftersom det är dig jag snackar med hela tiden.

Det känns så otroligt skönt att du finns vid min sida i vått och torrt, du är som en bästa vän. Kan inte få nog av dig. Älskar dig bara mer och mer för var dag som går. Snart, snart älsklingen min har vi två underbara pälsbolls månader tillsammans! Kan inte fatta att tiden går så snabbt, men den gör ju det när man har de trevligt!

Ahh med gud vad jag längtar efter dig älskling, vi måste bara träffas på måndag annars kommer jag dö! Så otroligt lycklig när jag är med dig Erik! Det finns ingen annan för mig än du älskling, det kanske verkar så ibland men det är inte sant! Du är den ende för mig!!! Älskar bara dig och ingen annan! Saknar dig så älsklingen min<3              

Göteborg - Mamma Mia!


Dag 1 ~ 07-05-17
Haft det helt sjukt underbart, bott på hotell i två dagar är ju aldrig fel! Trevligt sällskap också, hela släkten men delade rum med kusinen Joakim! En tråkig men ganska så lugn bilfärd, upp i inte så roligt väder! Regnade gjorde det dock hela tiden typ, men vi kom fram. Efter att ha stannat två gånger!

Kom vi fram. Då alla sen störtade in på sina rum och fixade till sig, skulle ju iväg och kolla på Mamma Mia! Helt sjukt underbart skoj skulle de bli, mormor och Jocke skulle då ha öronproppar. Tette fick uppdraget att fixa det, så hon sprang efter killen som sålde dem.

Frågade då "Ursäkta mig vad kostar dom?" han var vänlig "20 kr styck" Tette började rota runder i mammsens väska, hittade då myntplånboken och den andre. Tette körde på flirt tekniken! "Asså jag har bara massa en kronor och femtiöringar" Han kollade på henne "Men då kan du få ett par för 10 kr" haha snacka om att kunna charma folket "Okej men jag behöver två par!?" "Men då får du med för 20kr för två"

Sedan efter de där, så fick man veta att killen man snackat med var från Norge, de kunde man tänka sig så som han snackade! Sen så var det dags att gå in, folket behövde då gå på toa. Så Tette fick visa folket var dem skulle! Ohh så skönt nu var alla på plats inne i salen! Rad 21 plats 18-30 satt vi då på! Fick skit bra platser, vi satt nämligen ganska så långt upp! Även här var det en pojk som satt två rader ned som började små flirta med Tette, lite smått pinsamt! Skull ju gå ner för trappan och då var där en tjock gubbe som "råkade" knuffa till Tette men den där pojken tog emot henne snacka om pinsamt!

En helt underbar föreställning, sedan var det dags att åka till hotellet igen, då det var träffa inne på mormor och morfars rum. För att nu var det dags för skumpa och annat smått oh gott innan vi skulle käka. Ohh nu var Tette dock lite pirrig i magen, skulle talet gå bra eller!? Det gick så klart fin fint! Sedan var det dags att ge sig ner till restaurangen för där väntade en tre rätters middag!

Haha det var då Tette och Åsa skulle åka hissen ner till resturangen så kom dem lite fel, haha skulle åka från våning 3 till 2! Men hamnade på våning 5 och 7! Sedan två gånger i entrén, så då var där en som sa "Ni kanske ska ta trappan!?" Haha som vi skrattade! Det hände mycket skoj i dessa hissar! Men vi kom rätt och vi käkade all vår underbara mat som vi hade beställt.

Men kyparen han var då lite smått konstig, han blev sedan rädd för en av mina mostrar, men det var inte så konstigt så som hon skrämde honom och blev arg så! Tette fick sedan flirta lite till, med kyparen för att vi skulle få mer dricka till bordet! Gick naturligtvis mycket bra! Sen var det en del av barnen + Patrik som skulle bada i poolen så då fick vi ta oss dit, vilket var skit varmt!

Men den här gången lyckades vi med hissen i alla fall! Sedan blev det en lång natt inne på mormor och morfars rum där även mammsen höll tal! Mycket fint så klart, sedan så hade vi en livlig diskussion om OKQ8, vilket kanske låter lite skumt, men det var för att morfar hade snackat om sin Rabatkupong som han hade på OKQ8! Då min morbror Patrik föreslog att vi skulle ha "OKQ8 safari imorgon" haha! Många roliga skratt vi fick oss denna kväll! Då mina små kusiner badade skumbad i mormor och morfars bubbelbad! Sedan stuffade alla in på sina rum, smått trötta och lite berusade var vi då allihop! Haha men kollade TV de gjorde jag och kusinen men sen somnade vi gott.

Dag 2 ~ 07-05-18 
Vakande sedan dagen efter och var mycket trötta men stuffade upp 07.30 för att folket skulle tvunget käka frukost 08.00! ojoj kan man ju säga om man är på "semester". Men det var gott och alla var mätta och glada, då vi färdades till rummen igen! Eller in till mormor och morfar där vi hade lite möte, mammsen och barnen skulle sedan bada så de hoppade i poolen. Vi andra satt och kollade vägen hem och till de där vi skulle.

Packade sedan ihop alla våra saker och begav oss iväg från hotellet. Smått trötta, så körde vi lite vilse! Men vi hittade ut igen, åkte sedan båt ut till Nya Elfsborgs fästning! Ganska så kallt men det fick gå, strul med båten blev det dock fick stå oh vänta i ca 30 min! men sen kom den, väl där ute så gick vi en tur där vi fick lite underhållning av tre olika skådespelare! Sedan så tänkte vi ta båten hem igen, men vi fick inte följa med för att man skulle lösa biljetterna i Caféet, men där var en fjomp som hade sagt till oss att vi kunde köpa dem på båten. Så ja det var inte så mycket att göra, vi fick käka lite på Caféet och vänta 1h! sen kom vi i land igen, vilket var skönt!

Nu var vi på G hem igen! Så sjuk skönt, åkte då med mina kusiner! Då vi fick samtal om att vi skulle ha kisspaus, så vi stannade, snackade lite och vi bestämde då att vi skulle stanna på MC och käka! Haha så feta! Sen körde vi hela långa vägen hem! Nu sitter man här hemma efter två underbara dagar i Göteborg! Oj glömt att säga Grattis mormor och morfar till 50 år tillsammans! Kolla gärna min bilddagbok för fler underbara bilder från dessa underbara dagar http://stuttsi.bilddagboken.se/  

Tettes tal till mormor och morfar:
En dag att minnas, en tid att minnas, några år att minnas, inget man glömmer i första taget.

Inte heller vid första slaget, då hjärtat tog ett skutt, då ögonen möttes.

 

Det finns saker som man aldrig glömmer. Hjärnan man aldrig tömmer.

Då kärleken kom genom fönstret och knackade på er dörr.

Kröp runt i kroppen som det aldrig gjort förr.

Som nu fyller varje rum i både mörker och ljus. Då ni sa ja, ni nu lever i kärlens hus.

 

Minnena för evigt stannar kvar, i dagens moderna värld det sägs att man kan radera allt, men

ack nej minnena ni tillsammans har kan ingen annan ta.   

Det är just precis därför som vi tillbringat denna dag tillsammans med er. Vi vet ju alla varför vi är här.

Man kan faktiskt inte hjälpa att man fortfarande är kär.

 

Att hitta någon som man kan hålla kär är inte så svårt, men att hitta någon att dela hela livet med kan vara mycket svårt.

Men att vara lycklig är så mycket värt, att se er lyckliga tillsammans betyder mycket för oss.     

Ni har trotsallt lyckats med att få tre små bär, som var och en har blivit kär.

Skaffat sig små bär, just här vi alla är, både stor och små bär. 

 

Just precis, de ni nu har varit i 50 år, kommer alltid att bestå, även om tiden går. Hoppas ni får många fler lyckliga år, tillsammans som vi också får ta del av.

              

Slut...

Jaha nu var det slut på denna resa...
Fick nyss veta att de där typerna i Stockholm inte hade möjlighet att frakta upp oss till Stockholm på grund av att det var begränsat med teknik. Så fult av dem, att först säga att vi ska upp dit för att spela live, oh sen nu så kom dem på att det var begränsat med teknik.
Taskigt värre, tycker jag dock. Men man får trösta sig med att vi är "Speciellt omnämnda"
Men tråkigt värre, kan man ju säga!
Men vi ser i alla fall oss själva som vinnare! Vi får troligen spela upp den i Lund i alla fall, så vi ska inte klaga!
Underbart har det i alla fall varit...

Besviken...

Tårar
Känner bara för att låta det hända, här och nu.
Men vet inte om jag orkar, för jag vill inte! Känner hur tårarna kommer,
salta små tårar nu rinner ner från min kind.
Är besviken på dig, att du inte förstår!
Det har hänt innan, jag har varit med om det förr, jag vill inte uppleva
det igen.
Det orkar jag bara inte.
Nu orkar jag inte vänta längre, du har fått din chans, ska gå och
nanna kudden nu. För du lär inte göra de som du lova! 
Med tårarna vid min sida?

KlimatKampen slut för oss - Men Stockholm nästa!

Karusell
Jaha då var det slutet på vår underbara resa då, när jag fick veta att vi tyvärr inte gick vidare i KlimatKampen, trodde jag att allt var slut, de roliga hade tagit slut just idag! Men ha där trodde jag fel!

Hoppas att det nu är ett bra bidrag som kommer vinna!!!

Fick sedan veta att de som håller i KlimatKampen vill att vi ska åka upp till Stockholm och spela vår underbara låt LIVE! Snacka om att jag inte trodde på det när jag fick veta det! Nice värre, så äventyret är inte slut ännu! Vi ska till Stockholm allihop, alla 12!  Om det nu blir som planerat, får se vad som händer!

Lyckan är stor för så lite, som ni kanske förstår så ser vi oss själva som vinnare! Tänk, vi vann inte men vi får ändå åka till Stockholm troligen, som ett plus i kanten så får vi den stora äran att spela vår sjukt underbara låt LIVE! Kan inte riktigt förstå vad som har hänt!

För mig så känns det som om vi har vunnit allt! Så skoj som vi har haft det under denna tid då vi har hållit på med vår musikvideo så ska vi inte klaga! Är bara så lycklig och otroligt stolt över oss mina underbara vänner! Stockholm här kommer vi förhoppningsvis Emelie, Linda, Simon, Sebastian, Tina, Ellie, Josefin, Sarah, Bea, Anni, Emma och Tette!!! Vi rockar fett!!
VIIIIIII

Stutts med älsklingen<3

Erik<3
Saknar dig bara mer och mer för var dag som går älskling. Det känns som en hel evighet sedan vi sågs sist, fast de var i söndags vi sågs. Vill bara spola tillbaka tiden, så att det skulle vara söndag igen.

Kommer inte få träffa dig på en hel vecka, jag kommer att dö. Vill ju vara med dig nu! Jag vet inte hur jag ska klara mig en hel vecka utan dig!? Vi som hade det så mysigt i söndags, du och jag där ute ;) Kommer aldrig någonsin att glömma denna dag den 13/5 helt underbart, varmt de var det de med.

Men den dagen som för evigt kommer att finnas i mitt minne är den 25 mars 2007! En helt underbar dag, som aldrig kommer i repris. Älskling jag saknar dig bara mer och mer för var sekund som går.

Ahh vad jag blir sur jag skulle inte planerat in något nu på torsdag/fredag, jag skulle ju ha varit med dig min älskling. Men nu e det tyvärr så att jag ska iväg, det är ju inte jag som har bestämt det.

Vill ju vara med dig nu och för alltid, kan inte riktigt förstå hur man kan vara så kär som jag är i dig älskling<3 Älskar dig min underbaring, längtar tills du ringer ikväll så jag får höra din gulliga röst igen, fick ju höra den igår<3
Älsk Erik// Tette   

Tette 4-life!

Just precis därför, att jag alltid har varit speciell. Kan ju inte hjälpa hur jag är, är man inte som man borde va så får man va som man är. Det finns inte så mycket att göra åt saken. Har dock fått höra från många olika håll att jag var en riktig odåga när jag var liten, mycket speciell får man ju lova att säga.
Jag var tydligen grymt envis när jag var liten, vilket
jag är fortfarande!

Dessutom så hade jag tydligen mycket skit för mig när
jag var liten, som kanske syns. Fast skit det hittar jag på fortfarande, man har ju inte roligare än man gör sig. Jag har nog aldrig tråkigt, har jag det så är det aldrig speciellt länge!

Man blir ju faktiskt som man umgås så det är inte alltid så lätt. Det finns inget jag ångrar här i livet, jag lever dag för dag. Det som hänt mig kan ingen ta ifrån mig,
mina minnen kommer för evigt stanna kvar. Som jag alltid tänker när jag
vaknar på morgonen "Glöm igår, lev för idag, be för imorgon. Mer kan
du inte göra!" 

Kommer alltid vara speciell och det är jag stolt över, så har ni problem
med hur jag är så är det ju synd om er, för jag tänker dock inte ändra på mig. Diggar du inte mig så umgås inte med mig då! Man kan ju inte älska alla, det är omöjligt, så jag klagar inte, för jag älskar inte alla! Så jag vet mycket väll hur det är!
Ni vet Tette 4-life och inget annat!     

Aldrig som innan...

Min kära farfar
Jag har kommit fram till att jag aldrig kommer få det som det var innan. Jag vill inte inse att det är sant, att du inte kommer komma tillbaka, farfar jag saknar dig så djupt. Det går aldrig att gräva ett så djupt hål, för jag saknar dig för mycket.

Kommer få att leva med det av resten av mitt liv, det stora hålet, som aldrig någonsin kommer att krympa. Att det kan vara så svårt att förstå, att det som hänt har hänt och man kan inte få de ogjort. Men jag kan inte förstå, vill inte förstå.

Dagarna går och snart är det fyra år sedan det hände, dagen då du lämnade oss. Saknade är fortfarande lika stor om inte större.

Kommer aldrig att glömma tiden med dig, allt vi gjorde tillsammans, jag vet har skrivit detta så många gånger förr. Men måste få skriva, måste helt enkelt få ut mina tankar.
Saknar dig så farfar<3  

Ditt hjärta i min hand<3

Hjärta i hand

Det är så underbart, att bara veta att just ditt hjärta finns i min hand.
Såg det ljusa när vi seglade i land, hand i hand.
Det var så vi träffade varann, vi seglade i land på samma strand.
Kommer aldrig någonsin glömma den stunden då jag fick veta att du tidigare hade känt dig stum.
Du sa, du är den första jag kunnat snacka med.
Kan inte tänka mig ett liv utan dig, livet började dagen då jag träffade dig.
Kommer aldrig glömma dagen då vi seglade i hamn, hand i hand, du och jag.
Stranden var så mjuk och skön, jag fick för första gången höra ditt stön.
 
Jag minns att jag tyckte att du var så skön, det var så underbart, så smart.
Det var klart att du och jag skulle hamna på samma strand och finna varann.
Men problemet var, du ville bak jag ville fram, men det är självklart vi var som gjorda för varann det sa bara klick.
   

9/5-07 Underbart...

Aww kunde inte bli mer underbart igår. Fick träffa min älskling, jag vet att jag är en dag efter. Men jag orkade inte skriva igår när jag kom hem. Men de kan ju bli så ibland, man orkar inte allt alltid. Fick dock vänta i ca 1h på min älskling igår, men de gjorde inte så mycket eftersom jag tillbringade denna timme med Tina och Sebastian på stan. Jag hade några små ärende som jag var tvungen att fixa.

Vi gick dock först in på Malmborgs och köpte lide saker. Smått gött! Sen gick vi vidare mot en turistbyrå som Tette skulle besöka. Hrm jo de låter kanske lite skumt, men jag var tvungen att ha några broschyrer! Tina hjälpte mig dock att hitta vad jag skulle ha för så klart så ringde min älskling när jag precis kom in på turistbyrån! Men vi fick tag i det vi/jag skulle ha! Vi fick till och med fylla i en liten undersökning! Inte för att vi brydde oss så mycket, men det gick.

Sen gick vi till stationen för att vänta på Erik! Tina och Sebastian fortsatte dock tillbaka till skolan för att Sebastian skulle bli hämtad där! Så kom min älskling, så otroligt underbar. Så klart så kom Tina också tillbaka, vi började gå mot bussen, men vi tog en sväng inom Guldfynd för att kolla på en liten sak, så träffade vi Felicia! Så skoj de va dock ett tag sedan! Sen följde jag och älsklingen med Tina till bussen. Begav oss sedan till vår buss!

Åkte sedan hem eller nej till busstationen i Staffanstorp för min älskling skulle köpa godis inför sitt prov som han skulle ha imorgon. Tycker dock synd om honom, 4h matte också är det nationella också! Usch fy tacka gud för att det inte är jag som ska göra det! Käkade direkt när vi kom hem, hade lite myspys framför TV:n. Så sjukt skönt att bara ta de lite lugnt.

Men i alla fall sen åkte vi in till Lund där vi då träffade Undhammar oh herre gud, fast det var ganska så trevligt! Sen snackade jag lite skit med honom när vi väntade på våra bussar, somnade dock på bussen tur att du ringde älskling. Annars hade jag inte kommit hem, blev dock ute låst i ca 15 minuter men kom in sen. Duschade och lite annat sedan så ringde jag till älsklingen och snackade lite skit ;) Men vill att du ska veta älskling att jag älskar dig!   

Samhälle^^

pengar
Efterfråga hit och efterfrågan dit. Har nu suttit i snart 2h och läst om "Samhällets ekonomi" Man vet liksom redan ungefär hur den är uppbyggd. Vi har liksom redan snackar om det innan, dels så har vi faktiskt företagsekonomi 2 gånger i veckan, så vi är inte helt ute och cyklar.

Men det tycks inte lärarna tänka på precis. Men får nog stå ut med det i ca 40 minuter till. Vilket skit jämviktpriset, klart att man har fatta att utbudskurvan möter efterfrågan på mitten i ett så kallat diagram. Man är ju inte helt tappad bakom en vagn, även om de kan verka så ibland. Ohh nu har det gått 10 minuter så nu återstår det endast 30 minuter av den här ur tråkiga lektionen. Sen är det bara en lektion kvar, naturkunskap som är trevligt^^ Förmodligen så slutar vi hela 45 minuter tidigare idag, för de har de andra grupperna fått göra och rätt ska va rätt.

Orkar inte sitta i skolan nu mer, tycker att mammsen kan komma oh hämta mig nu, fast hon kommer ju senare. Ikväll ska jag ha myskväll med mammsen och mina mostrar. Ska bli ganska så kul, alltid lika trevligt att snacka skit med dem.

Längtar förstås extra mycket tills i morgon för då ska jag förhoppningsvis träffa min älskling, som jag inte har träffat sedan i fredags, helt fruktansvärt. Men jag överlever, vet att han älskar mig så! Nej nu ska jag läsa de sista i boken, sen bär det av en trappa upp till naturkunskapen! // Tette   

"Fixa en autograf, så ska jag också börja be!"

Is ros
Liksom hade de inte funnits hade det inte funnit så många problem här i världen.
Att folk inte bara kan acceptera hur det är.
Att alla inte tycker och tänker lika.
Hur svårt kan det vara egentligen, att bara acceptera att vi är olika, tänker olika, tycker olika och allt de där?
Men nu är det tyvärr så att vi människor är smått tröga, vi är nog de trögaste "djuret" på hela denna planet!
Kan inte riktigt förstå hur en del tänker, om dom tänker över huvud taget!?
Att man bara orkar, varför måste de va som det är?
Vist jag förstår att folk tror på olika saker och tycker olika, men hade de inte funnit någon religion så hade det inte varit så många konflikter här i världen.
Men det är tydligen inget som man kan ändra på nu.
Världen är full med orättvisor både här och där.
Alla kommer vi att stöta på dem för eller senare.
Religion som i sig borde vara någon slags trygghet kan jag inte riktigt säga att det är nu mer, folk slåss och dör för sin religion.
Bara för att andra människor tycker olika, alla har vi rätt till att tycka och tänka annorlunda än någon annan.
Tycker ja en sak, så ska ja få göra de men jag ska samtidigt acceptera din åsikt.
Men tyvärr fungerar det inte så... 

Jag förstår nu...

Nallar
För att jag älskar dig,
du är underbar, jag har de bästa.
Det finns ingen som dig!
Att förstå att du inte är dum,
är kanske inte
lätt. Men du är inte
värdelös älskling. Du är
underbar, kan inte förstå
hur du kan få för dig något
så dumt. Klart att du förtjänar
mig, du är ju mitt allt, du vill
bara mitt bästa i alla lägen.

Tycker bara lite synd om dig
att du ska behöva stå ut med mig ;) tihi som vi snackade om igår min älskling. Förlåt om jag inte har fattat det, men ibland ser man inte allt. Hoppas att du kan förlåta mig, för jag menar inte det så som du trodde, jag är inte sur på dig, jag är inte besviken, jag är inte heller arg på dig.

För jag förstår nu, att du älskar mig och bara är rädd för att förlora mig, precis som jag är rädd för arr förlora dig. De jag vill säga är att jag älskar dig. Som tur är så är de löst nu, så skönt att vi kan snacka om allt och inget du och jag när som, var som och allt de där.  

Farfar vill inte förstå...

Öga
Jag vill inte ha de såhär längre, jag orkar inte. Vill inte mer, det blir bara värre och värre. Varför är det ingen som förstår. "Ett liv utan dig vill jag inte leva"

Du var mitt allt, jag vill verkligen inte leva utan dig. Men jag är så illa tvungen, det är inte ditt fel, det är inte mitt fel. De är den där jävla sjukdomens fel Cancer jag hatar det.  Tänker på dig varje dag, kan inte sluta.

Saknar dig bara mer och mer. Det är ingen som vet hur jag känner det, det är inget som vet hur jag har det. Alla tror att jag har det så bra och att jag mår hur bra som helst. Men den enda som vet hur jag har det är du! Du förstår, du finns alltid hos mig.

När jag tänker på dig känns allt mycket bättre, men lidandet försvinner aldrig. Inte förrän den dagen då jag får träffa dig igen. Varje gång det uppstår problem, tänker jag på dig, du får mig att må bra. Men hade mått mycket bättre om du varit här hos mig. Om allt varit som det var innan. Men det kommer aldrig bli som det var innan.

Den tiden vi hade tillsammans kommer aldrig igen, det fanns ett slut, ett slut som inte var speciellt underbart. Sorgset och dystert, inget hopp, men allt som har något dåligt bär något bra med sig.

Tiden med dig kommer jag aldrig att glömma, det var hela mitt liv. Just nu lever jag inte som jag borde, lever ett halvt liv, min andra halva det var du. Du var mitt halva jag, nu finns du inte vid min sida mer.

Vill inte förstå att detta inte är någon dröm, att det är verklighet. Jag vill inte förstå de som hänt. Lever numera i min egen lilla värld...

Livets tvekan...

Tvekan
Att bara få försvinna, varför tvekar man så?
Det finns inget med så stor tvekan som livet.
Livet är en tveksam lek, som vi leker med dagligen.
Livet står på spel varje dag, ingen kan bestämma
hur mycket man ska tveka här i livet.
Livet är en tveksam lek, som man får lära sig
 att leva med, ända sedan dagen då man föddes.
Livet är fullt med tvekningar, men varför?
Livet är en tveksam lek som vi inte valt själva, vi kan
inte klandra oss själva. Det är inte vårt fela att det
är som det är. Vi får bara visa oss starka och leva dag
för dag tills det tar slut...    

Erik är min...

Solnedgång
För att det finns inget, jag hellre vill än att vara med dig.
Du är så fin, så underbar.
07-03-25 Dagen då du och jag blev VI! 
Du älskar mig för den jag är, jag älskar dig för den du är.
Vi är gjorda för varandra, men ibland tycker vi olika.
Vi är olika du och jag, men ändå så lika.
Du har rätt att tycka vad du vill, jag har rätt till att tycka vad jag vill.
Men förde så måste vi kunna lita på varandra.
Kan vi inte de, då är vi för olika.
Jag skulle aldrig någonsin ljuga för dig, bara om jag skulle överraska dig.
Men de kallas för vita lögner som man tar till ibland då det är nödvändigt.
Jag skulle aldrig såra dig med flit, du betyder för mycket för mig, för att jag någonsin skulle kunna såra dig.
Det känns så skönt att vi kan snacka om vad som helst du och jag.
Du är som en bästa vän för mig, du finns alltid där när jag behöver dig.

Therese Andersson + Erik Borgqvist = Gränslös kärlek<3    

Gunnar + Tettowisch!

GunnsarTette
Underbart är de enda som kan beskriva tiden med dig.
Finns alltid där för mig.
Du är den enda pojken som alltid älskar mig<3
Spenderat denna underbara dag med min Gunnsar i trädgården.
Underbart, så sjukt varmt och skönt.
Solat har jag gjort hela dagen, eller ja inte bara har pluggat också!
Medhanns min Gunnars har legat och latat sig i skuggan.
Ser nästan ut som en kräfta, nej skoja bara.
Man är lite lätt röd men börjar bli brun! Köpte ny bikini igår, så man fick ju inviga den idag, kunde ju inte låta bli så sjukt underbart väder som det har varit i dag eller ja det är de fortfarande.
Nu sitter man och väntar på att vi ska grilla, pappa har nämligen börjat.
Smått hungrig är man, har ju bara käkat en knäcke macka idag så ska nog inte säga nåe!
Dagen har varit helt underbar men kunde ha varit bättre, saknar min älskling så.
Efter gårdagen så vill jag bara va med honom nu.
För det finns ingen annan för mig än Erik Borgqvist<3
  

Ett liv utan dig vill jag inte leva...

?lsklingen oh jag
Ett liv utan dig, ett liv utan dig, utan dig. Ett liv utan dig vill jag inte leva, du gör mig glad, som du gör mig svag.
Varje gång du ser de blir de aldrig vi två.
Ett liv utan dig vill jag inte leva, utan dig hur skulle de va? Utan dig skulle jag förstå?
En dag för länge sedan jag träffa en pojke som var underbar, jag började bli varm och hjärtat började banka så snabbt.
Ohh gud han hade brun hy och han hade blont hår, underbara läppar ohh sexiga lår.
Du var min enda, du var min dröm pojke, jag vill hålla dig nära mig oh aldrig släppa dig.
Jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska igen, men den ljuva känslan du ger mig, det kallas att vara kär.
Ett liv utan dig det vill jag inte leva, du gör mig glad, så som du gör mig svag.
Varje gång du ser de blir det aldrig vi två, ett liv utan dig jag inte vill leva.
Utan dig hur skulle de gå? Utan dig skulle jag förstå?
Mitt hjärta bankar när jag hör din ljuva röst, mina läppar fångas till ett leende, när jag tänker på dig, blir mina ögon tårfyllda av att vi hade det underbart.
Känslor i hjärtat jag bär, jag önskar att tiden hade stannat.
Ett liv utan dig vill jag inte leva, du gör vi svag, jag vill inte leva utan dig.
En dag vaknar jag utan dig, du var försvunnen, dagarna var tumma inget att leva för, utan dig hur skulle jag kunna drömma igen?
Du gör mig glad, så som du gör mig svag.
Ett liv utan dig vill jag inte leva...      

Vänner eller mer?

Ibland kan man fråga sig varför allt är som det är!?
Hur det kunde bli som det blev och varför?
Att ha en vän betyder mer än något annat här i världen, därför betyder du extra mycket för mig. Att inse att det är bäst så som det blev, är inte alltid de enklaste.
Men man måste tro och hoppas på de man gör, annars kommer det aldrig att fungera.
Om jag ska vara ärlig så tror jag inte att det skulle ha fungerat, att det skulle vara du och jag.
Vi är för lika du och jag.
Du är en helt underbar person, diggar dig skarpt, men tyvärr inte mer än som vänner.
Hoppas att du förstår, eller rättare sagt jag vet att du förstår.
Men det är inte alla som gör det, tyvärr men får nog leva med det.
Men det finns en person i mitt liv just nu som betyder ytterst mycket för mig, men vill bara att han ska förstå att jag bara älskar honom, jag är inget mer än vän med den andre!
Hoppas att du kan förstå vad jag menar?
   

Ohh orka...

Helvete vad trött man kan vara, detta är nog min otursdag.
Först ska man gå upp 05.30 för att man börjar klockan 08.00 bara för att vi hade nationella prov i engelska.
Sitter här nu och har gjort reading.
Så nu har det i alla fall hänt en positiv sak, jag har rast i 1h.
Men sen har vi den andra delen kvar listening.
Så sjukt tråkigt, men jag överlever säkert.
Ohh sen har jag ont i min fot och jag vet inte vad jag har gjort.
Kommer dö på idrotten om jag inte dör på NP sen.
Men de får vi se sen, men jag är så trött, trött vill sova.
Fast det är inte bara mitt fel att jag är så trött det är min älsklings fel, vi snackade länge i telefonen igår.
Men nu orkar jag inte skriva mer...

Bara för att jag är så otroligt kär i min Erik, saknar honom så.
Men får ju träffa honom imorgon så jag överlever nog.
Ahh blir bara så trött på att du är lite smått seg min älskling, att du inte kan förstå att jag bara älskar dig och ingen annan.
Vill bara att du ska förstå de, men du får ju tro vad du vill.
Men jag älskar dig av hela mitt hjärta Erik<3

Inte utan dig<3

Love
Det går bara inte, sitter nu här alldeles ensam
utan min älskling. För han är på väg hem. Saknar honom så
otroligt mycket så det inte finns ord. Skriver detta just för
att jag älskar min Erik så mycket. Har haft en
underbar dag/kväll tillsammans med dig. Så mysigt
så, kollade på Lilla sjöjungfrun ;) Bara för att min
gulleplutt är så otroligt söt. Kom ihåg nu älskling din
dotter ska heta Gunhild Borgquist! Du är bara så dum
min älskling, men det är därför jag älskar dig så som
jag gör. För du och jag är lika dumma. Vi passar så bra ihop, oh älskling det är inget fel med oh vara Pälsboll för det är både du och jag!
Bara för att jag Therese Andersson älskar dig Erik Borgqvist<3