Today...

Ohh yes förkylningen är ett faktum. Bara till att tacka och ta emot. Inte för att den kommer lägligt någon gång, men finns ju nästan inget sämre än att vara förkyld när det är varmt ute :( 
 
Tur man har en snäll sambo som körde och handlade hem mat och sedan ställde sig och gjorde våfflor :) mumsigt värre faktiskt! Sovit halva dagen känns det som, fast att vi har hunnit med ett KORT besök på Center Syd! Blev ett par örhängen och ett par shorts ;) 
 
Ätit middag på ballongen i det fina vädret och myst. En bra lördag med andra ord, sitter fortfarande ute i det fina vädret. Ska dock hoppa in i soffan och mysa med min sambo snart ;) 
 
 
 

Mycket...

 
Ännu ett tag sedan det blev ett inlägg ;) men här kommer minsann ett hehe. Som man brukar säga "bättre sent än aldrig" Så ja, vad har jag hittat på sedan sist? En bra fråga har nog hunnit med en hel del som alltid. Det gäller ju att vara effektiv :) kan inte ligga på latsidan minsann! 
 
Det har blivit några besök hos mammsen och pappsen i kära Staffanstorp som jag faktiskt kan sakna ibland. Lund i all ära, men Staffanstorp är Staffanstorp ;) grillat och god mat. Även lite shopping på Returlagret i Staffanstorp har hunnits med. Det har även blivit några turer till svärföräldrarna i Bjuv :) även där en massa god mat och dryck ;) Fixat ett och annat har man också hunnit med!
 
 
 

Nästa steg...

Alltid är vi påväg framåt, alltid är vi påväg någonstans. Fast att vi ibland bara vill stanna och stå still. Fast att vi ibland behöver stanna upp och ta en paus. Så är vi alltid påväg. Nästa steg ligger alltid framför oss.
 
Ibland vet vi vad nästa steg är. Ibland blir det en överraskning och ibland är det långt till nästa steg. Stegen set olika ut för alla. Man är med och skapar sin egen stig. När ska det svänga och när ska det gå som en dans på rosor? Ja, vad vet jag?!
 
Många steg samtidigt? Hrm ja varför skulle inte det gå! Jag vet i alla fall vad mitt nästa steg är :) dock så avslöjar jag inte det här. Det är en hemlis och tids nog så får ni veta ;) Men det är många bollar i luften och det känns toppen. Så mycket lättare och mysigare nu på sommaren :) Happy!
 
 
 

Jag tror...

Jag tror och är nästan säker på att alla bär på en hemlighet. Något som man inte vill berätta för vem som helst, något som måste bearbetas många gånger om och om igen.
 
Till och med något som man kanske aldrig någonsin kommer berätta för någon. I en del fall tror jag att det är bäst så. Att det som vatt har varit och behöver inte komma upp på nytt. För en del är det något litet, för en del är det stort och för en del är det bara jobbigt. 
 
Men jag tror att man ska gå på sin magkänsla och göra det dom känns rätt. Inte lyssna på vad alla andra säger, har alltid gjort som jag själv har velat. Det som rör mig har jag beslutat om själv. Visst har jag lyssnat på andra, men det sista beslutet har jag tagit själv! Du står ändå dig själv närmst...

Lördagsmys...

Haft ännu en fantastisk helg :) toppen muskeln hos bästa svärföräldrarna i lördags. Får dock erkänna att vår fredag kunde varit bättre. Sambon sjuk och jag superdator trött. Somnade i soffan vid 21.00 redan. Men sånt är det när man är mer än smått förvirrad. 
 
Över till lördagen som som startade med en lugn morgon, dock vaknade jag resan 07.00 och var pigg. Men inte så konstigt om man tänker på hur tidigt jag somnade i fredags. Lång och härlig promenad med vovven :) sen blev det brunch! Innan man fick fixa sig inför kväll. 
 
Kärt besök vid 15.30 av bästa mamma och pappa :) innan vi skulle bege oss till svärföräldrarna i Bjuv för lite kvällsmys. Även båda vovvarna var också med. OH dem skötte sig exemplariskt :) stolt blir man då. God mat och gott sällskap. Helt enkelt en trevlig kväll.