Lillördag :)

Idag är det lillördag, vilket innebär att mer än halva arbetsveckan har passerat. Om man jobbar måndag-fredag vill säga. Känns härligt, då har man två 08.15-16.45 dagar kvar denna vecka. Sen har man gjort sin insats för denna vecka.Sådär lagom trött var man allt när man kom hem från jobb idag. Somnade 1h på soffan :) lagom behövligt skulle jag vilja säga. Kan behövas ibland, lite sovmorgon imorgon. Så man ska inte klaga ;) lite mys i soffan innan det snart blir en tur med vovven innan man hoppar i säng!

Dagens...

För att jag faktiskt varit duktig idag :) satte klockan och gick upp strax efter den ringde. Upp och satte en deg på jäsning så där en lördags morgon :) familjen ska inte klaga. Inte varje morgon man får nybakade bullar till frukost! Men idag så hände det allt! Dem blev lika bra som igår :) igår blev det en omgång vetebullar samt en omgång ostbullar :) mycket goda.

Nästan fr...

Wihooo snart frisk hoppas jag i alla fall ;) förkylningen den börjar minsann att försvinna vilket jag bara kan tacka för. Något trött på att vara förkyld, så hoppas det är sista omgången för min del. Men det får tiden utvisa, dock så var det först idag som jag smakade lite av det som jag åt. Riktigt skönt, det var en riktig wihoo upplevelse :) Det är det lilla som oftast gör så stor skillnad ;) Men det finns inget som betyder mer än min älskade, underbara pojk Dennis ♥ Utan tvekan mitt allt, de bästa jag vet.

Tisdag...

För att idag är det tisdag, för att jag fortfarande är förkyld, trötta mig. Det är så drygt att vara sjuk. Tycker att jag har varit sjuk vad jag behöver för de här året. Tredje förkylningen på kort tid, när ska det ta slut? Har nog endast varit frist i ca 1½ vecka sedan sist jag var förkyld. Men "Peppar, peppar ta i trä" så känns det som om förkylningen är påväg att försvinna. 
 
Precis som igår så har jag varit hemma idag, för att kurera mig. Känns som sagt lite bättre. Men blir en till dag hemma i soffan/sängen. För att vara på säkra sidan, så förkylningen kan fara åt pipsvängen. Ska i alla fall försöka att ta mig ut på en liten promenad imorgon för att hämta lite frisk luft. Endast varit ute en liten tur igår med vovven, sista kvällsturen :) skönt men efter det var man helt slut och fick placera sig i soffan igen. Men snart ska jag ut och göra ett tappert försök igen, en sista kvällstur med vovven. En nyduschad vovve som har legat här i soffan med mig och myst hela dagen. En riktig myshund :)
 
Men det är klart, alltid trevligare med sällskap. Annars så får han ju ligga här själv och uggla. Nu kan han och jag uggla ihop :) I alla fall en dag till, även pappsen som är hemma med sitt knä så vi är tre. Mammsen jobbar kväll och brollan har praktik. 

Igen...

Första inlägget från nya mobilen som man snart haft i en vecka. Dock inte haft tid att blogga alls haft fullt upp. Men nuså bättre sent än aldrig. Dock ligger man här igen med en dunder förkylning och troligen feber på de :/ inget kul alls. Har knappt varit frisk i 1,5 vecka så man är duktigt trött på allt vad förkylningar handlar om :( hosta har man åkt på också. Trötta mig!!!!

Kallt överallt...

Bara förnamnet får jag säga, är det inte kallt ute så är det kallt inne. Det är minsann inte det varmaste stället jag har jobbat på precis, de känns som minusgrader vissa dagar på jobb. Inte för att jag brukar vara den varmaste personen precis, men lite överdrivet när man är iskall om händerna och fryser. Man vill bara hoppa in i en varm dusch eller mysa under en varm filt :) Men ack nej det kan man inte göra när man jobbar. 
 
Snart 2½ vecka på nya jobbet, nu har jag rätt så bra på rutiner, barn, vuxna också vidare. Man lär sig snabbt, sen är det alltid kul när kollegorna tycker man är duktig och ger en massa ansvar. Samt att man har oh göra hela tiden, det gillar vi. Extra kul är det när man får höra från barnen hur mycket dem tycker om en, sen är det ju kul när föräldrarna kommer och berättar hur omtyckt man är av barnen. Tihi så söta, att dem berättar och pratar om mig med sina föräldrar :) kul! Tänk nu har man snart bara 8 veckor kvar, vad händer sen!? Ja, inte vet jag, nya äventyr och utmaningar hoppas jag!
 
 

Me ❤ You

Det har snart gått 13h sedan älsklingen lämnade mig på jobb och det känns som en evighet sedan. Förstår inte hur man kan sakna någon så oerhört mycket :) som jag faktiskt saknar dig Dennis!

Varje gång vi skiljs åt, längtar jag så oerhört mycket efter dig. Saknar dig varje dag, från första stund som vi skiljs. När jag vet att vi ska träffas känns det så skönt, det pirrar i hela kroppen så fort jag tänker på dig. Varje gång jag ser dig, det är samma känsla varje gång.

Jag är fortfarande nykär :) en fruktansvärt underbar känsla. Den går inte att beskriva med ord! Men den finns där och jag hoppas att den kommer finnas där föralltid :) underbara du! Du får mig att vara världens lyckligaste ;)

SPA med hjärtat❤

Då vart denna helg också till ända. Tiden går verkligen fort när man har kul, inte varje dag man är på SPA! Har tillbringat helgen i Ystad med hjärtat, Ystad Saltsjöbad :) massor med myss. Fick ett fint rum med, super sköna sängar, havsutsikt och massa annat.

Startade vår lilla helg med en promenad i det fina vädret längs med stranden :) mysigt värre! Sen blev det några timmars bad, härligt. Innan det var dags att göra sig fin och torka innan tre rätters middagen :) mycket god mat får jag säga! Sen blev det ännu några timmars bad, helt själva i bubbelpoolen och bassängen jag och älsklingen. Mysigt :) en underbar helg, allt för min älskling ❤ älskar dig Dennis!

Sitta fint...

Torsdag, snart har hela denna vecka rullat till ända. En hel arbetsvecka ;) på nya jobbet. Men vi har en arbetsdag kvar, innan vi är i hamn. Känns hur bra som helst, många nya intryck och massor av härliga barn. Kan det bli bättre!? Jo, man hade ju kunnat få ett fast jobb någonstans. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Får se vad som händer!

Att man kan vara så söt när man ska sitta fint :) Här sitter man inte som alla andra, man sitter bokstavligen på rumpan haha ;)

Massor av myss i morgonrocken och soffhäng bjuder denna kväll på. Tagga inför helgen som bjuder på massa myss.

Dennis ❤

När det känns så rätt, så bra :) När avståndet egentligen inte spelar någon som helst roll. När en timme känns som en evighet och vad alla andra tycker inte spelar någon roll. För det är bara vi, vi två! Vi är inte ensamma, men vi är inte heller många, vi är vi! Idag, imorgon, om en vecka, om två, en månad, ett år och en evighet.

När den man älskar mest i hela världen, är den underbaraste personen i ens liv, personen som får en att må bra, skratta, le varje morgon oavsett vad klockan är och som är den enda för en. Precis den här personen har jag funnit, min Dennis ❤

Mauuud...

"Ibland" så kan även jag ;) haha ganska så ofta tycker jag och inte ibland om ni frågar mig. Härligt med husmanskost :) finns det något bättre!? Nej, tror inte det. Igår blev det köttfärslimpa, efter en dags jobb och en tur till Burlöv center så lagade jag och älsklingen en mycket god köttfärslimpa :) ett tag sedan sist!

Blev massa mysss hela kvällen lång och lite TV :) mysigt. Fick lämnat tillbaka min ena glassmaskin då jag fick två i julklapp ;)

En lördag...

Händer en del, gårdagen lördag. Bjöd på en tripp till Emporia i Malmö med bästaste Tina :) lite shopping, men det gick inte så smidigt att ta sig dit som det ska göra då det var elfel på tågbanan. Så där gick inga tåg när vi skulle åka, så fick bli buss! Men fram kom vi iaf :)

Efter några timmars shopping, två par jeans blev det och lite lunch så for vi hemåt. Blev lite kort vila och sen blev det en omgång med bullbak :) ostbollar på eget recept ;) efter att ha beställt thai mat :) mumsmums! Hade turen att få besök så här på kvällen av min underbara älskling ❤ du är mitt allt älskling. Massor med mys bjöd sedan lördagen på :)

Freedaaag...

Härligt, då vart denna jobbvecka avklarad :) första veckan på nya jobbet. En kort vecka på tre dagar :) men skönt såhär i början, men en mjukstart.

Att vakna upp bredvid världens underbaraste person går inte att beskriva med ord. Fick besök igår av älsklingen, massor med myss! Lite sovmorgon idag så myss med älsklingen innan det var dags för jobb :)

Sen hem, inom ICA för att hämta ut ett paket med kläder som jag och mammsen beställt :) sen hem och gå med vovven i regnet :/ mindre kul men sen fick det bli en varm dusch både för mig och vovven :) sen myss framför TV:n :) härliga fredag! Dock har jag legat på spikmattan nästan hela kvällen då jag har ont i magen. Men det går la över när jag gifter mig så :)

6 månader ❤

Som en dröm, att öppna ögonen, sluta dem igen, igen och igen. Men ändå mötas av världens underbaraste människa, kan man annat än att vara glad!? Att man kan ha sådan tur, att just jag :) Men alla ska vi någon gång finna den rätte, det finns någon för alla. Jag har hittat min prins, min älskling, mitt hjärta, min andra halva, ja kort sagt mannen i mitt liv ❤ Hur ska man med ord kunna beskriva sin kärlek!?

Idag exakt på dagen har jag och min Dennis varit VI i 6 månader, tänk ett helt halvår!!! Inte illa det, ibland känns det som om vi känt varandra mycket längre, ibland känns det som om vi träffades igår för jag är fortfarande lika nykär som för 6 månader sedan!!! Det låter kanske inte riktigt klokt, men det är sant :) Jag kommer alltid att älska dig Dennis, du är min andra halva, vi hör ihop du och jag :)

Fullrullebulle...

Ibland är man sådär effektiv från morgon till kväll och idag har det absolut varit en sådan dag :) vaknade i tid när klockan ringde, men gick inte upp när jag skulle. Ungefär fem minuter försent, men jag hann käka frukost :) samt komma i tid till jobb! Så det var inte fy skam :)

Varit effektiv på jobb och bakat bullar med barnen. Byggt bilbana, spelat spel, ritat och mycket mer. Hem och vila en stund innan det var dags för möte. Lämnade filmerna som jag och älsklingen hyrde i helgen på vägen till mötet. En givande möte, inom och handla lite på vägen hem. För att sedan käka, mums gott med mat! Sen blev det lite bakning, kunde inte låta bli minsann. Nu sitter man här i morgonrock framför TV:n och väntar på världens bästa älskling. Samt att mammsen ska komma hem från jobb, pappsen är ute med Frank och brollan i duschen :)

Nytt...

Det är mycket nytt, inte nog med att det är nytt år, det är massa annat också. Det nya året 2013 innebär massor med nya möjligheter, ser ljust på det faktiskt. Jag tror bara det kan bli bättre :) som sagt inleder det nya året med att fira med mannen i mitt liv, nytt jobb och massa annat! 
 
Påtal om nytt jobb, så var det invigning idag :) första dagen på nya jobbet. Dags att ladda igen, efter endast en ledig dag, mellan gamla och nya jobbet så kör vi igen. Det är ganska sjukt om man tänker efter, jag har jobbat oavbrutet sedan i juni! Känn på den! Men man får vara glad att man har jobb, får se det så. Men kan ju samtidigt säga att man behöver lite semester ibland känns det som. Men det kommer tids nog :) Gick i alla fall bra på jobbet idag, fått ännu mer information, så ja det är lite rörigt. Men det ska bli spännande när skolan sätter igång på tisdag, det är fritids som gäller tills dess :)

Nyårsafton 2012...

Bättre sent än aldrig det får jag nog säga. För här kommer ett inlägg om förra årets sista dag, nyårsafton. En mycket speciell dag måste jag säga, på många sätt. Inte nog med att man var sådär lagom förkyld, nästintill dunderförkyld. Samt att det var sista dagen på jobbet, kändes faktiskt lite konstigt. Efter att ha varit där sedan juni så kommer man inget annat än sakna det. Speciellt alla underbara kollegor, men även brukarna utan tvekan. Men det finns ju inget som säger att man inte kommer tillbaka igen.
 
Så efter ett sista jobbpass på de jobbet samt för året 2012-12-31 07.00-16.00 så blev man avtackad av sina underbara kollegor, en fin rosa ros samt presentkort på Nova Lund. Sen kom världens bästa älskling och hämtade mig. Dags att styra hemmåt, då det fanns en del att fixa innan våra gäster skulle komma. Nyår i Staffanstorp ;) Men vi hann med gott mått får jag säga, maten, dricken och allt annat under kontroll minsann. Så det blev en lyckad kväll tycker jag allt och maten blev uppskattad. Själv kunde jag inte smaka så mycket så får helt enkelt lita på våra kära gäster. 
 
Sen att få fira nyår med underbara vänner, några av de bästa och världens underbaraste älskling. Kan inte med ord beskriva vad du betyder för mig älskling. Att få avsluta förra året med dig och börja ett nytt tillsammans med dig så underbart ♥ Det finns ingen som är som du älskling, utan dig hade nyår inte blivit så perfekt!