S Ö N D A G 🙏🏼

Kan inte utan att erkänna att jag faktiskt tycker att söndagar är en skön dag. Visst det är sista dagen på veckan och helgen så man ska upp och jobba dagen efter. Ja absolut men samtidigt så brukar allt vara så slappt och skönt på söndagar förutom städning som vi brukar lägga in i schemat då ;) haha Om vi inte behövt vabba innan i veckan för en snuvig näsa eller två. För då hinner man städa då ;) skönt att ligga före i schemat! 

Men åter till dagen i sin helhet, en skön slapp söndag hemma helt enkelt :) så då passar denna mamma på att baka lite hemmagjorda minibaugetter som jag hittat ett recept på tidigare i veckan. Så då måste det helt enkelt testas ;) 

(null)

27:e Februari 💙

För att idag är det ingen vanlig dag idag är det världens bästa sambos födelsedag :) min andra hälft fyller 32 år idag. Dagen till ära ;) såklart så fick jag ett ryck och bakade en av hans favoriter, morotskaka.  En härlig promenad hem till mamma och pappa blev det för att avnjuta kakan där, även bästa farmor kom en stund. Verkligen underbart vårväder, så skönt att man inte behöver ta på sig 100 lager kläder när man ska ut! Efter fikan blev det ett litet besök hos bästa mormor och morfar för att lämna en bit kaka :) win win, mormor och morfar får mumsig kaka till kaffet och jag blir av med "resterna" haha :) gäller att vara smart! Så kan jag baka nytt ;)

(null)

(null)

(null)

(null)

Något nytt...

Det kändes minsann som att det vart dags för något nytt nu :) så det fick bli ett recept! Pai thai tror jag om jag inte minns helt fel ;) så försvinnande gott om ni frågar mig! Det är så lätt att fastna i alla gamla recept, men då får man blanda i lite nytt. Inte alltid så lyckat, men för det mesta så blir det en gott. Tur man har tacksamma ungar och sambo när det gäller mat :) Dessutom är det fredag, så kan det bli bättre!?

(null)

Lådbilsrally 🏎🏁

När det är Sportlov på jobb så är det som tradition att bygga, fixa och köra lådbil. Ja, absolut inte min favorit aktivitet kan jag ju säga. Men man får ju offra sig lite ;) haha så efter det att alla barnen hade kört så kom ju mina kära kollegor med förslaget att vi vuxna också vart tvungna att köra ett vuxen race. Så sagt och gjort. Jag fick verkligen offra mig, då det bara vart jag som fick plats i lådbilen :/ haha men, men så kan man skriva det på sin lista att man kört lådbil ;) haha

(null)

Söndagsmys🤎

När vädret visar sig från sin fina sida och bjuder på sol med blå himmel. Då får man allt ge sig ut och suga in lite D-vitamin som det så fint heter ;) hehe det fick bli en runda till lekplatsen. En mysig promenad tillsammans med barnens mormor och morfar. Idag fick det bli dotterns favorit lekplats ;) hehe Sockerlekan, en av de lite nyare här i byn :) så mysigt älskar stunden som dessa! Så tacksam!

(null)

(null)

Så ska den säljas...

Det tar emot lite, men är det dags så är det. Vår käre cykelvagn ska förhoppningsvis hitta ny ägare och tjäna en annan familj lika fint som den har gjort hos oss. För den är förlåten för dottern. Men ändå envisades båda barnen med att sitta i den när vi skulle handla haha som två siller i en sillask haha Får la se om den blir såld och om man kanske får köpa en ny för sambon ;) 

(null)

Post 📬

När det kommer post i brevlådan. Inte från vem som heller, så spännande. Brev enda från Mexiko ;) hehe så förvånade barnen blev kan jag ju säga. Men så uppskattat, det är så kul att se :) 

(null)

31 år 🎈

När man vaknar upp och det är underbart väder på ens födelsedag. Så underbart :) då det har planerats för korvgrillning i Lomma vid havet. Helt fantastiskt väder och god korv blev det minsann. Det är härligt med så fint väder och härligt sällskap. Bästa mamma, pappa, lillebror med respektive. Tyvärr kunde inte svärföräldrarna komma. Men vi får träffa dem en annan dag. En mysig dag som avslutades med köpemat hemma hos oss tillsammans med mamma och pappa.

(null)

(null)

(null)

Nyttigt...

När man får ett ryck och man känner för att baka då provar vi något nytt som vi sparat ner ;) hehe nyttiga banan och ägg muffins med bär. Inte alls så dumma faktiskt :) hehe 

(null)

Lite kalas...

Så vart det söndag och snart är denna helgen förbi men innan det är ny vecka på menyn så är det kalas hos svärföräldrarna minsann. Då svärmor fyllt år i veckan. En liten tur med bilen, sen en mysig eftermiddag hos svärföräldrarna. Alltid lika mysigt när vi åker dit. Är så tacksam för att jag har så fantastiska svärföräldrarna som jag har. Sen att mina föräldrar och svärföräldrar även de kan umgås är så härligt.

Vi hann ju dessutom med en liten tur till pulkabacken hos svärföräldrarna men kallt vart det allt då det blåste som bara den. Så de blev en kort tur sen in i värmen igen ;) 

(null)

Pulkabacken ☀️

När solen är framme och det är underbart ja ni läste rätt. Underbart vinterväder ute så får man ju passa på att åka pulka. Det är inte varje dag men kan göra det här nere i Skåneland. Det är snarare undantag om man kan. Men här har vi minsann två som älskar det och fort ska det gå minsann ;) hehe Älskade ni, så mysig stund med er i backen. Än om snö och vinter inte är min favorit precis.

(null)

(null)

Knäckebröd 🙏🏼

Fick ännu ett ryck här hemma som så många gånger förr ;) hehe Idag blev det ett gäng med knäckebröd eller ja inte ett gäng utan två. Gjorde som alltid dubbel sats ;) men det vart tur. För goda blev de minsann, ska dessutom dela ut några till mamma, pappa, svärföräldrar och min älskade mormor och morfar. Så hoppas vi att de ska tycka om dem. Godkända blev dem av alla här hemma ;) 

(null)