You never be alone...

Saknar dig det gör jag varje dag, tänker på dig gör jag hela tiden, skänker dig min kärlek gör jag alltid. Men skriver ett speciellt inlägg till dig det gör jag bara ibland. Men du ska veta att du är aldrig ensam, jag finns hos dig precis som du finns hos mig. Varje andetag jag tar är för dig, varje steg jag tar är för dig, vad jag än gör så är det för dig. Jag lever för dig farfar, jag vill göra dig stolt precis så som du gjorde mig stolt. Det är tackvare dig, som jag är den jag är idag.

En farfar som du borde alla ha, en farfar som du är något som de flesta önskar sig, en farfar som dig det hade jag. Det finns bara en farfar som du och du är min farfar. Du är inte bara min farfar, du är unik och jag älskar dig. Ännu en jul utan dig drar sakta förbi, det känns, det känns ända in i hjärtat. Men jag håller mig för din skull, jag vet att du vill att jag ska vara glad, ha skoj och det är precis det jag har. Jag lever livet, precis som du vill farfar! Jag känner dig, jag känner hur du är med mig, hur du är vid min sida. Ikväll ska jag gå till din grav, tända ett ljus och skänka dig en extra tanke.


Farfar jag saknar dig ♥

En tanke...

En tanke, det minsta jag kan skänka så här i juletider. Så många som sitter ensamna, så många som inte har ett varmt hem att tillbringa tiden i, så många som inte har en mjuk och gosig säng att krypa ner i. Det finns så många där ute som inte har något hus, vi brukar kalla dem för hemlösa. Men för mig är dem inte hemlösa, dem är huslösa. Hem är där man är, där man lever, där man andas. Ett hur är något tryggt, något mysigt, något som man vill dela med någon. 

All denna kärlek som vi ger till varandra, till alla nära och kära behöver dem 100 gånger mer än många andra. Det är det lilla som gör så stor förändring för så många. Om alla som är huslösa vore tacksamma för det man ger dem så hade det inte funnits något problem. Men oavsätt vad så skänk dem en tanke...

Julklappar!

Nu känns det nästan som om julen den är över!? Men ack nej det är den inte, några dagar kvar. Så därför så får ni vänta på mina bilder från i jul. Men ni kan få en lista på de saker som jag fått i år =) jag har tydligen varit snäll i år tihi =) men det är jag ju alltid eller!? ;) Så här kommer min lista på julklappar...

Handbollen
Stor korg med massor av gott
Biochek - Fabbe/Noah
Lindor choklad - Sofia
Nobless - Linnea

I strumpan
Romreska bågar
Biochek 200:-

Farmor
Chokladkartong
Äggklocka
Liten burk med godis
1500:-

Martin
Perfym - Carolina Gynning

Peter, Katarina och Jessica
Body lotion
Shower gele
Handkräm

Kusinerna
Presentkort Kicks 200:-

Mormor och morfar
Cheescakebok
400:-
2000:- till sparkontot
Marabouchoklad
Trisslott

Brollan
Pärlörhänge
Kakformar med hjärtan på
Presentkort Glitter 150:-

Mamma och pappa
Handdamsugare
Färgat/svart papper
Silver/guld/koppar pennor
Mjukisbyxor
Två tröjor
Spikmatta
500:-
Strumpor

Tycker att det har varit en underbart lyckad jul, inte för alla klapparna men för att det har varit så otroligt trevligt, men julen är ju som sagt inte slut. Idag så blir det till att ta det lungt och vara hemma och mysa med familjen. Ikväll ska vi käka räkor och mysa oss! Händer för er!?

22 December - 09

Superduper mycket snö har det kommit och om två dagar är det julafton. Det är helt otroligt, troligen har vi snö på julafton. Känns som en evighets sedan vi hade en vitjul. Ska faktiskt bli hur mys som helst med jul, det är mysigt när det är jul. Det är precis som om alla blir helt snälla och trevliga. Allt detta bara för att det är jul, det är egentligen skumt, men vi människor är skumma. Alla klappar för detta år är i alla fall inhandlade, men det finns en som ännu inte är inslagen, men de ska jag göra i morgon.

Annars har dagen bjudit på en massa saker, så som städat på toa, strukit en massa och tvättat en massa maskiner, samt gått en superduper runda med hunden. Så nu är man något trött i fötterna och för att inte tala om mitt knä =O Tur man inte ska göra så mycket i morgon, eller ja jag tror inte jag ska göra så mycket. Får la se vad dagen har att erbjuda i morgon!

Julavslutning - 09

Då var även detta års julavslutning avklarad och jag tycker att både P00-02:s avslutning och F00-02:s avslutning blev lyckad. Kul hade vi och alla fick sina små julklappar. Vi hade sagt till föräldrarna att komma ombytta till träningen för att vi skulle spela föräldrar mot barn. Vilket blev uppskattat från alla håll. Underbart att se att så pass många föräldrar ställer upp för sina barn. Fick en stor korg med massor av goda saker som jag ska smaska på nu i jul, sen fick jag en biocheck av två killar i laget, så söta.

Så tusen tack för denna termin, för denna trevliga avslutning. Men vi ses igen på fredag då vi kör en sista träning. Annars så ses vi igen efter jul! Har dock lite mer handboll innan detta år är slut, Lundaspelen som ska arrangeras. Blir till att vara hallvärd detta år!

14 December - 09

Julklapparna är nu inköpta, bara en liten sak till som ska fixas =) hoppas bara att jag kan hitta det. Sen är det en annan liten sak som jag troligen också kommer att köpa. Men det får tiden utvisa, annars har jag fixat lite med rummet, burit in saker också vidare med hjälp av älsklingen och brollan. Så nu ska det upp lite saker på väggarna och lite i hyllorna sen är det klart. Tänk vad skönt det ska bli. Mina små råttisar är i alla fall på plats! Alla våra smålappar som jag och Lilleman skulle skriva till barnen på handbollen är nu klara. Blev såklart jag som fick skriva, alltid jag! 36 lappar är nu skrivna och tänk jag har skrivit förhand! Ska bara klippa ut dem, men det gör jag i morgon orkar inte idag =P haha.

Morgondagen bjuder på att plocka in lite fler saker i rummet, kolla var sakerna som ska upp på väggarna ska sitta, stan en liten sväng kanske och sen blire jobb! Händer för er i morgon!?

Antagnings besked 1

Jippi, jag har kommit in på Malmö Högskola nu till våren =) och jag står som 2 reserv till Lunds universitet. Hoppas nu att Socionomprogrammet är något för mig, annars blir det till att börja söka jobb som en tok! Nu längtar jag som en tok tills jag ska börja, men steg ett för mig blir nog att ta reda på hur man tar sig till Malmö Högskola från lilla mig. Haha men det löser la sig =) får jag hoppas.  

10 December - 09

Äntligen nu har man kommit igång med lite julsaker, eller jag har faktiskt varit igång ett tag. Gjort årets julkort klara nu, hela 20 st blev det denna gång. Pysslat med det till och från nu hela veckan. Men idag så började jag med den första julklappen =) så nu är den färgig, inslagen och rimmet är klart. Nu ska bara kortet på paketen. Sen nästa vecka så får jag fixa resten av paketen, börjat skriva rimm till dem i alla fall, alltid något.

Annars idag så har jag och mammsen varit och beställt klinkers till mitt rum =) det blir levererat i morgon mellan 10.00-14.00 tihi så det känns spännande, så vi ska bara slipa de sista på golvet i morgon sen kommer killen som ska lägga golvet på lördag!

Man måste tro!

Det handlar om att man måste tro, tro på det man gör. Det är något som jag gör till 110% när det gäller mitt samt Lillemans ledarskap, men speciellt mitt eget. Jag tror på det jag gör, samtidigt som jag tar emot konstruktiv kritik från vem som. Det är viktigt för att utveckla sitt ledarskap, det tro i alla fall gör.

Senast igår fick jag och Lilleman höra att vi hade ett bra ledarskap, bra struktur i laget, ett bra lag som kämpar till 110% hela vägen. Snacka om att man växer inombords, man tror ännu mer på sitt ledarskap. Det gör en gått att man får höra något sådant. Sen fick vi en förfrågan om vi ville spela tillsammans med LUGIS P00 i Lundaspelen, att vi skulle coatha laget men under LUGIs namn då det var försent att anmäla ett lag. Vi hade då inte tänkt anmäls oss detta år, men vi får la se vad som händer. Lite smått kul att LUGI vill lära sig av oss =)

Nu får man tagga inför träningsmatchen vi ska ha på onsdag mot H43 Dalby med våra P00. Så hoppas nu att det går bra, håll tummarna för oss eller kom ner och kolla 17.00-17.50 Hagalidsskolan i Staffanstorp!

Mattiiin min babe!

Ja då sitter man här lagom förkyld, ont i halsen, superduper trötter i huvudet och inte nog med det. Älsklingen är inte här och tar handom mig, myser med mig. Önskar så att jag bara kunde krypa ner under täcket tillsammans med min babe och mysa tills jag somnar. Men ack nej, nu får man krypa ner under täcket själv när man ska nanna sen. Saknar min babe något så fruktansvärt mycket, vill bara mysa med min babe, få ligga i hanns famn och få många tusen kramar. Men min sexiga pojk, finns nog ingen som honom, det finns ingen som gör så mycket för mig som min Mattiiin, jo föräldrarna, men ingen annan. Han lyssnar alltid på mig, fast att det händer att vi inte tycker samma sak. Men det gör inget för jag älskar honom för den han är, min babe!

 

Råttsen

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och tagit lite bilder på mina små nyinflyttade råttisar. Såklart så blev det några bilder på mina bäbisar Skrutten och Pyret också. När man ändå hade kameran framme kunde man ju passa på att ta bilder på alla råttisarna. Nyfikna var de små i alla fall, alla utom lilla Zenta som var lite små rädd, men inte som tidigare. För övrigt så mår alla råttisarna fin fint, äter och busar omkring varje dag. Längtar så tills jag har gjort om på mitt rum så jag kan ha dem på rummet igen, det är så tomt utan dem. Mina små råttisar, så mycket kärlek och skratt dem ger en. Nu någon dag denna vecka ska vi göra ett tappert försök att klippa klorna på dem, hoppas att det går fint =) Nej nu ska jag gå ner och måla sista väggen i rummet, så det inte är så mycket kvar.

 

1 December - 09

Idag är det en speciell dag, för att idag är det 24 dagar kvar till julafton om man räknar med idag. Sen så fyller jag och älsklingen 2 år och 3 månader. Underbart, vad tiden den går när man har det bra. Älskepälskar dig min Mattiiin mer än du någonsin kommer att förstå. Det finns ingen som du min babe, att få söta små SMS från dig varje dag betyder så mycket. Du är underbar min älskling! 

07-09-01 ♥