Dagen innan...

Idag är det dagen innan dagen med stort D! Faktsikt så är det dagen innan min sista dag på jobbet för den här gången, de här året faktiskt. Känns lite konstigt att det redan gått åtta veckor, snart är denna sommar över och hösten är på G :P tiden går och vi med den.

Har i alla fall haft åtta underbart härliga veckor på jobb, fint väder har jag haft nästan i hela åtta veckor, någon enstaka dag då det regnat litta. Trevliga arbestkamrater som alltid :) tihi. Sen alla trevliga människor som bor och passerar på alla förreningarna :) kommer sakna allt. Men det är inget som säger att man inte kan komma och hälsa på!

Så sista dagen imorgon!

Tid

Tid för dig själv, att ha tid för sig själv är viktigt. Kom att tänka på det för någon dag sedan, har jag verkligen tid för mig själv? Ibland kan man verkligen undra, det är viktigt att ha tid för sig själv. Men jag känner mig själv, jag lägger alltid ner för mycket tid på allt annat och alla andra. Men sådan är jag, vad mer kan jag säga?

Som man brukar säga, tid är pengar. Men tid är också något som är viktigt, mer värt än pengar. Tid för dig själv, det är tid som aldrig kommer igen. Det är sådan tid som betyder så mycket att man inte finner några ord.


(Jag, mossen 2010)

4 dagar!

Har endast 4 dagar kvar att jobba för den här gången. Snacka om att man räknar ner, men det känns lite konstigt att det snart redan gått 8 hela veckor. Tiden går som sagt fort, för att inte snacka om dagarna, dem bara springer iväg. Tycker att för varje dag som går så går det snabbare. När jag vaknade imorse så hade jag 5 dagar kvar att jobba, nu sitter jag här och har bara 4 kvar. Även denna dag har bara försvunnit iväg, fast det är klart, klockan är bara 20.56! Så någon timme till innan sängen kallar på mig ;)

Ska bli så skönt att vara ledig i 2 veckor sen innan man ska börja plugga igen. Känner att man kan behöva lite ledighet innan skolan sätter igång. Det är i alla fall något man länkta efter :)

Farmor!

För att idag har min älskade farmor kommit hem från sjukhuset :) tihi är så glad för att allt har gått så bra som det har gjort. Hon är hemma igen, behöver lite hjälp men hon har inte ont som hon hade innan. Det är fantastiskt om man tänker efter, men det är klart har man genomgått två hela operationer så! Var och hälsade på henne innan. Fast att hon mår mycket bättre också så är hon ändå samma gamla farmor, min älskade farmor! Finns inga ord för hur GLAD jag är för att hon mår bättre och har fått komma hem!

9 dagar kvar!

Som tiden den springer iväg, nu har jag endast 9 hela arbetsdagar kvar för denna gång. En dag går så snabbt, det går inte att beskriva. Man kommer till jobb, vips så är det frulle, vips så är det lunch, vips så är det dags att gå hem! Tiden den springer som sagt iväg och det är inte alltid jag hänger med. Men man får helt enkelt göra ett försök, annars kan man ju inte veta. På ett sätt är det skönt att dagarna går så snabbt som dem gör, men samtidigt lite tradigt, då man snart ska vara ledig men endast två veckor! Tänk om dagarna går så snabbt då med? Nej hemska tanke ;) Mina två sista veckor ska jag tillbringa tillsammans med L och M. Men här får ni en bild från förra veckan på S och M!


(S & M jobbet 2010)

Underbara sommar!

Så otroligt underbart, ofattbart så fint väder vi har fått de närmaste veckorna. Enda sedan jag började jobba så har det varit fint, förutom första dagen, tihi då regnade det kommer jag ihåg. Men sen har det fina vädret kommit och hälsat på. Hoppas att det stannar ett bra tag till! För fint väder det är aldrig fel ;) fast en del dagar har det varit nästintill för varmt. I alla fall för varmt för att jobba och nästintill för att bara vara. Man känner liksom inte att man orkar att göra något.

Men sen emellanåt så får man en sådan lust att fixa och göra en massa saker. Men det är från dag till dag kan jag säga. Skönt att det har varit några mellandagar nu under de två senaste veckorna. Annars hade man nog tuppat av i värme ;P Tänker därför bjuda på en bild på Frank vid vår pool, ligger och myser i skuggan, tagen för några dagar sedan.


(Frank 2010)

Dag 27!

Dagarna bara flyger förbi, skönt men ändå lite sorligt trotsallt. För det positiva med det hela är att jag snart har "semester" tihi i två hela veckor, men får allt vänta två veckor och tre dagar till. Sen det sorliga är allt att jag inte får träffa mina underbara arbetskamrater och alla underbara människor på jobbet. Sen att där finns en del som är som dem är. Men det är så med alla, ingen är perfekt! Alla är vi speciella och unika individer. Kommer i alla fall att sakna alla på förreningarna, en del mer än andra, men sånt är livet.

Idag precis på dagen så har jag jobbat 27 dagar och har 13 kvar. Det är helt sjukt, men det är sant. Om man tänker efter så är inte 40 dagar så mycket, men emellanåt kan det kännas som en hel evighet. Men det är nog för att man inte har det så alltid.

Tänker på dig...

Tänker på dig ibland, tänker på dig när allt känns svårt. Du skulle bara veta hur ofta du är i mina tankar, hur ofta ja tänker på dig varje dag. Du överger mig aldrig och jag kommer aldrig att överge dig. Du är en av de där personerna i mitt liv som jag alltid kan lita på. Det finns ingen som du, du var unik, du är unik i mina ögon. Jag kommer aldrig någonsin att kunna beskriva hur mycket jag älskar dig!


Högt över molnen, kom till mig, kom närmare.
Högt över molnen, jag vet att du finns där, jag längtar så efter dig.
Ditt andetag blir till kärleksslag.
Högt över molnen, vi seglar ut på öppet hav bara du och jag. 
I mina tankar finns du ännu här.

♥ FARFAR ♥

Varmt? Åh nej, tro inte det!

Varmt? Åh nej tro inte det! Som sagt det har ju inte varit varmt idag eller så. Nej, tro inget. Har ju varit så sjukt varmt så man har ju inte kunnat göra något i princip och ändå så har vi jobbat i den här värmen. Det är inte klokt, helt sjukt att man ska behöva jobba när det är så varmt som det har varit idag. Borde införa siesta när det är så varmt ;P Hade i alla fall behövt det idag, det kan man lungt säga. Har nog aldrig svettast så mycket som jag har gjort idag, sen har jag nog inte heller jobbat så sakta som vi gjort idag. Har inte kunnat jobba på som vanligt. Men sådant är livet ;) Påbörjat min 6:e vecka idag på jobb, tänk bara 14 dagar kvar!

Sant!

Mina arbetskamrater sa något som faktsikt är sant, något som man inte går och funderar på varje dag precis. Ett ordspråk som jag faktiskt aldrig har hört förrut "Bakom varje framgångsrik man, finns en kvinna" Faktiskt sant, eller någon som inte håller med? Gillar faktiskt ordspråket, lite smått roligt. Men det finns inget ordspråk som slår mitt "Det är inte lätt, när det är svårt" Ganska så logiskt, om man tänker efter.

Jobbet - dag 23

Som jag gjort de senaste veckorna jobbat, har jag även gjort idag. Men tänkte dela med mig lite om vad som händer på jobb, då det var ett tag sedan. Kanske inte är någon som är sådär super intresserad av vad jag gör på jobbet, men det skiter jag inte lite i! Dagens stora uppdrag var att vi skulle klippa häckar på Glasan, vilket vi också gjort, kommit så pass långt så vi endast har det yttre varvret kvar, klippt klart inne på gårdarna. Även hos dem boeende som beställt jobb. Så vi har kommit en bra bit på vägen, fast att vi har haft ett väldigt stohejs med vattningen på N-gården måndag, tisdag. Men det är sånt man får ta, vad ska man säga, inte så mycket i alla fall. Nu är det endast två dagar kvar av denna vecka, sen har jag endast tre veckor kvar av mina åtta. Bjuder därför på en fin bild från jobb :)


(Jag, jobbet 2010)

Why!?

Varför? Är den stora frågan, varför ska allt hända på en gång. När den ena saken precis har startat, så startar nästa. Varför allt på en gång? Inte nog med att man inte känner sig på topp, så ligger världens bästa farmor på sjukhus och ska opereras imorgon. Pappa har skadat handen, en av mina små söta råttisar mår troligen inte så bra, beter sig inte riktigt som vanligt, låter konstigt också. Knappt sovit något i natt, då jag suttit uppe.

Skit, så mycket och mitt i allt detta så har man jobbet att tänka på. Sen har man lite annat smått och gott som måste göras, eller som är tid att göra, kanske man ska säga. Men man får ta en sak i taget, men det är inte lätt att visa intresse när allt är rörigt och man inte riktigt känner för något. Men man får helt enkelt kämpa på, något som jag kom att tänka på innan var det att det faktiskt finns människor som har det svårare än jag just nu. Till och med människor i min närhet.

  

Måndag

Ny vecka, nya tag, nya dagar, nya äventyr! Skönt att ännu en vecka har börjat, för det betyder att jag är inne på min femte vecka av åtta som jag ska jobba denna sommar. Skönt att ha ett jobb, men samtidigt så är det skönt när det är över sen. Men så är det med det mesta, om man säger så.

Lite variation på jobbet kan man ju lungt säga, idag har vi fått vattna. Kanske inte låter så superduper skoj precis. Men det var ganska så kul med lite omväxling. Lite drygt att få rätt på det bara, vattenspridarna ville inte riktigt som vi ville om man säger så. Men till sist så blev det hela bra i alla fall. Annars har vi bara börjat klippa på Glasan, så nu är vi på G där om man säger så. Skönt, men samtidigt lite drygt, för sen efter klippningen där så är det dags för ogräs på alla förreningarna :O muppigt. Man längtar inte precis, men det får vi ta då.

Trodde att detta skulle bli en helt vanligt måndag annars, men ack nej. När man kommer hem får man veta att farmor är fortfarande kvar på sjukhuset, vilket nog är bäst för henne just nu. Men sen fick jag veta att pappsen hade skjutit sig i handen med en spikpistol. Så den ena saken efter den andra. Snart är det dags att gå med Frank, den sista turen för idag.