Så har man...

Så har man varit med om det också! Som sagt en erfarenhet rikare får jag säga. Skolan började ovanligt sent 14.30! Sen slutade vi inte förrän 18.30 :) så ja, inte en vanlig skoldag. Precis som om vi brukar ha vanliga skoldagar annars ;P Nej, men till saken, idag har det varit intervjuer/lekar med årets sökande till fritidsledarutbildningen, riktigt kul faktiskt. Hela 80 sökande och endast 25 kommer in. Var av ca 35 stycken var på skolan idag, kan säga att jag tycker att de flesta ska ha ett + i kanten :) Så det blir tufft, men man får önska alla lycka till, mer kan man inte göra :D och såklart så har det varit underbart väder idag också.

Hjärtat...

Du är så söt när du ler, du är så söt när du sover. Du finns alltid där och lyssnar. Du är snällare än snällast, du står med båda fötterna på jorden. Du vet vad du vill, du säger vad du tycker och tänker. Du är helt klart underbar, älskar dig Mattiiin!

Sol & värme ♥

Underbart värre, sol och värme det är helt klart toppen. Detta underbara väder har vi snart haft i tre hela veckor, nice. Men man får allt hoppas att det håller i sig :) Då man ska på hajk nästa vecka, kanothajk :D Ska faktiskt bli riktigt kul får jag säga, paddla har man inte gjort på några år, men det ska nog allt gå bra. Har ju hamnat i en super grupp :) Suzette, Claudio och Ali!

Men det är en hel vecka dit och den ska ju också fyllas med saker. Vilket jag inte har något större problem med ;) haha. Morgondagen börjar med lite ledighet, sen blir det skola 14.30-18.30 haha, inte varje dag man går i skolan så sent. Men det är ju dags för intervjuer/lekar med blivande FLU1 haha, såklart så ska jag vara med i lekgruppen ;) var annars? Så får hoppa handbollsträningen imorgon tyvärr :/ men sånt är livet. Torsdagen bjuder på skola, sen blir det inom FG, plugga och Affrodans :) På fredag då är det allt handboll :D yeah! Valborg på lördag, jobba och fira morfar sen blir det nog en sväng till Lund med kompisarna! Söndag blir det till att bli klippt av kusinen och färgning av hårt :)


(Blekinge, maj 2010)

7 april - 11

Kort dag i skolan, med sovmorgon. Började 10.30 men det är inget för mig, då jag nästan försov mig :/ haha men jag kom allt bara 5 min för sent så det var lugnt :) Tycker det är bättre att börja tidigt och sluta tidigt! Haft kommunalkunskap och drama idag. Hade varit duktig och gjort läxan som alltid till kommunalkunskapen och alla andra ämnen :) Dramat idag gick bra, har nog inte skrattat så mycket på länge, hamnade i samma grupp som Muslem, Mohamed, Puya och Claudio :D haha jag säger bara KAOS! Efter skolan fick jag skjuts till Lund av Tomas tackar, tackar!

Hem och ta det lite lugnt. Inget speciellt som skulle göras, mer än att käka något. Sen var det dags för lite Affrodans med moster och kusin :) riktigt kul var det. Sen så kände jag igen en del av stegen, från när vi haft det i skolan. Så det var kul och svettig det blev man. Vilket är nice, man ska svettas när man tränar :) 

Annars har denna dag bjudit på det vanliga, en lugn och skön kväll hemma framför TV:n och en del framför datorn då det är lite information som man hade på listan som ska skickas ut, det är ju dags för läger med handbollen nästa helg!

  

Tisdag 5 April - 11

Ny månad och det har redan gått fem dagar. Dagarna bara springer iväg, vilket i och för sig är nice. Då man får gjort en hel del om dagarna, tycker faktiskt att det är riktigt skönt. När man kan bocka för allt som står i kalendern. Alltid lika skönt, dock är ju en del dagar mer effektiva än andra. Men så är det alltid!

Haft fullt upp hela helgen, startade fredagen med att jobba på Skåningen 17.00-23.30 riktigt kul disco för årskurs 4-5. Hela 85 stycken barn som kom, så det var lite att göra, men ändå hyfsat lungt. Sen var det upp med tuppen på lördagen som vanligt, då det var dags för simning, jobba, jobba, jobba! Hem och ta det lite lungt, sen var det kalas som stod på schemat :) hem till mormor och morfar! En riktig trevlig kväll, med mycket god mat och många skratt som alltid.

Söndagen bjöd på handboll i Ljunghusen :) blev två förluster och en vinst. Sen bara slappa, resten av dagen så skönt kan jag lova. Måndagen bjöd på en lång dag i skolan, avslutade dagen med idrott :) bollspel och styrka. Riktigt nice kan jag lova. Dagen till ära så har det varit en helt okej dag i skolan, med redovisningar men det har varit lärorikt :) sen blev det en runda till stan, men kom hem med 0 kassar :) duktig jag är! Sen blev det en runda, tro det eller ej :) inom Skåningen för att skriva papper!