Inflyttning...

För att inatt har det hänt vår lille Nisse har minsann flyttat in på riktigt ;) för på morgonen stod det små söta flyttlådor utanför hans dörr och snacka om att dottern blev paff ;) hehe riktiga små lådor minsann. Detta kommer bli spännande minsann. Ska bli kul att se dotterns reaktioner :) sonen är lite för liten än. Så får vänta lite med att vara med på riktigt. Han är med på sitt sätt. Spännande...

(null)

(null)

B R E V 💌

När man har en Nisse som flyttat in så får man vara flitig och svara med ett brev och en fin teckning. Barnen är flitig och de fick till och med choklad av Nisse. En som är extra glad här hemma är minsann dottern som tycker detta är super spännande ;) Det är så kul att se dottern som just nu har ett stort intresse för bokstäver och siffror. Hon vill skriva själv hela tiden och frågar vad det står överallt också :)

(null)

(null)

Nisse flyttar in 2020

För att i år så har vi minsann en liten Nisse som har flyttat in hos oss ;) det gäller att smida medhans järnet är varmt. Då dottern själv sagt vid flera tillfällen att vi har en Nisse i ett hål i väggen ;) då de nappade vi på här hemma. Men vår Nisse är lite busig, han kunde inte riktigt vänta med att flytta in. Så han kom lite tidigare ;) Mysigt på första advent och allt. Så får vi se vem som tyckte detta va mest spännande ;)

(null)

(null)


Apelsiner 🍊

Tycker att det är så fint med torkade saker överlag, speciellt apelsiner. Så idag fick jag för mig att jag skulle prova att göra egna ;) sagt och gjort ;) hehe Apelsiner blev det allt efter många om och med ;) hehe tog något längre tid än vad det stod i beskrivningen. Stod 2h men tog 5h men fina blev dem allt! Doftar gott gör de med!

(null)

Delad glädje...

När man ser hur något så litet betyder så otroligt mycket för någon annan. Det värmer ända in i hjärtat. Speciellt i sådana här tider :) älskade lilla farmor, det gör ont att veta att du sitter där själv varje dag och inget kan vi göra  :( det gör ont. Men vi fick i alla fall delat ut lite glädje idag när du fick din adventskalender och fick träffa oss alla en stund i trappan :/ men bättre än inget i dessa tider. Älskade mormor och morfar fick också sin adventskalender i eftermiddag :) även de så glada och tacksamma! Massa kärlek!

(null)

(null)

Adventskalender 🕯

När man får ännu fler idéer ;) den här gången så fick det bli adventskalendrar till min söta farmor, mormor och morfar. Det är de minsta i dessa tider! Inget är som det en gång var. Men man får göra det bästa av det som är. Annars brukar jag och barnen besöka min farmor, mormor och morfar varje vecka. Men nu har det inte blivit så :/ tråkigt men man får göra så gott man kan! Där av så givet att ge dem lite att se framemot i dessa mörka tider. Att sprida glädje och man när man kan se hur mycket det lilla kan betyda det får mig att ge mer! Älskade farmor, mormor och morfar! 

(null)

Plocka äpple 🍏

Det är som en oskriven tradition ;) haha idag vart det dags att plock äpple från det goda trädet inte allt för långt ifrån oss. En guldgruva som inte så många har upptäckt mer än fåglarna också vi ;) hehe Otroligt goda äpple minsann ;) "Gratis är gott" haha ne men skoja så synd att de bara ska falla till marken och ruttna. Fick invigt min nya äppleplockare som jag fått av lillebror ;) hehe funkade fint! Barnens mormor och morfar följde med på vår tripp ;) hehe blev även lite annat fint med hem ;) mossa och nypon! Vilka fynd ;)

(null)

VAB-promenad...

När man är hemma och vabbar snuvig näsa som så många gånger förr detta år. Så blir man ganska trött på det hela efter någon dag. Visst man hinner en hel del här hemma. Men ändå ;) idag blev det i alla fall en promenad i det fin vädret! Man får ju passa på. Så underbart väder, då får man minsann passa på att vara ute när man kan. Dessutom så är friskluft bra och lätt att hålla avstånd. Vi passade också på att träffa barnens mormor en sväng som även hon är hemma från jobbet pga sin rygg :/ så får hoppas att det hjälper att röra sig!

(null)

(null)

Kalender 🎅🏼

När man liksom får en idé och inte riktigt kan släppa den ;) då tar man saken i egna händer och genomför sin idé. Så funkar det för mig, tusen idéer och jag får helt klart sålla, för allt hinner inte genomföras för då hade jag fått genomföra idéer på arbetstid haha ;)

Men den här gången blev det varsin kalender till mamma/pappa och svärföräldrarna. I år i from av en liten "fiskedamm" hehe De blev i alla fall glada, sambon han bara skrattade åt alla mina idéer ;) men så e det att leva med mig och mina idéer! Han blir ofta indragen ;) 

(null)

(null)

VÄRLDSPREMATURDAGEN 🌍

Ingen vanlig dag idag! VÄRLDSPREMATURDAGEN 17/11! En extra tanke till alla dessa små barn som har lite bråttom till världen som föds förtidigt! Precis som du vår älskade tjej. Samt alla föräldrar till dessa små kämpar för det är precis vad dem är! Vad passade inte bättre än en sista kontroll på Neo i Lund för att träffa läkare! Dagens till ära. Bästa tjejen, så stolt är mamma! Allt såg superduper ut och ingen är lyckligare än vi :) sådan tur vi haft ändå om man tänker tillbaka. Visst hade du en tuff start i livet, absolut men ändå vilken tur vi haft. Vår starka, envisa tjej!

(null)

Ögonläkaren 👁

Idag vart det äntligen dags för tid hos ögonläkaren för sonen. Sist blev vi ju förkylda, så vi fick en ny tid. Skönt att vi vart friska denna gång minsann. Allt gick fin fint minsann och sonen var super duktig. Han gjorde allt som han kunde och alla tester. Precis som vi misstänkte så har han en skelning på sitt vänstra öga. Men det ska följas upp så det känns skönt. Men visst är man stolt ;)

(null)

Storasyster 👧🏼

Tänk vad fantastiskt underbart det är att få möjligheten till att kunna ge sitt/sina barn ett syskon. Det är inget som är självklart men det är så underbart att se hur kul de har tillsammans och hur Lilleman ser upp till sin syster. Han gör allt som hon gör. Ska försöka med allt :) lille du! Tänk att se upp till någon så mycket, vad underbart. Sen måste mamman i huset få skryta lite. Jag tycker verkligen att dottern är helt fantastiskt med sin lillebror och tänker alltid på honom i alla lägen. Visst bråkar de ibland, men det gör alla syskon! Men de är så mån om varandra.

(null)

Nagellack 💅🏼

När både mamman i huset och dottern sitter och ska fixa naglarna. Hade ju lovat dottern det i ett svagt ögonblick ;) hehe så då ville även sonen måla sina. Dock fick han hjälp, men så fint han satt hela tiden. Förvisso snabbtoekande :) sen dröjde det inte länge tills de skulle av ;) haha men sånt är det :) Fick även målat mina, fick expert hjälp minsann! Sonen målade händerna och dottern mina tår!

(null)

FARSDAG 💙

Farsdag en dag många precis som jag skänker min älskade pappa en extra tanke. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på både pappa och mamma. Men dagar som dessa blir det lite extra helt klart. Idag blev det en liten farsdagsfika hemma hos oss ;) gjorde en cheescake dagen till ära då jag vet att pappa uppskattar det och sambon han äter det mesta ;) hehe en lyckad eftermiddag. Mysigt med nära och kära.

(null)