Vecka 3 🍉

Då har vecka 3 passerat och det känns verkligen i kroppen att det händer säker. Förra veckan var -0,5 kg men kändes som mer. Så gissade på desamma denna vecka men blev överraskad. Då vågen visade - 1 kg :) så skönt och nöjd! Blev peppad och gav mig ut på en joggingtur ;) dock varit peppad på det ett tag men ej kunnat då jag opererade ut en tand för 2 veckor sedan. Så det har i alla fall blivit en promenad varja kväll, sen går jag mycket på jobb. Det lönar sig minsann! Bjuder på en bild med veckans meny :) mumsigt värre.


Det är inte bara kul att kilona försvinner, utan att det faktiskt känns samt att man får så många nya recept och man kan prova hit och dit :) Härligt jag som älskar att baka och laga mat. Nu kör vi vecka 4 :) peppad minsann!

Du bara du ❤

All tid som får spenderas tillsammans med dig är guld värd! Om jag kunnat hade jag varit med dig alla dygnets timmar ♡ Du är inte bara speciell för att du är min dotter. Utan du är speciell och unik på ditt lilla sätt, älskade lilla unge ♡ Det är så fantastiskt att få följa dig varje dag, se dina framgångar och allt som hör till. Jag älskar dig från jorden till månen och tillbaka flera gånger om. 


Vecka 2 🍈

Min kropp och jag vi har gjort det igen. Andra veckan är slut och vågen visade minus igen :) denna gången - 0,5 kg wiiihooo vilket betyder totalt 2,2 kg minus på två veckor. Känns bra måste jag säga. Förhoppningsvis blir det mer när jag kan börja springa igen och min mun blir bra efter operationen. Återbesök på fredag ;) hoppas på positivt besked! 


Känns i alla fall som om jag tappat mer än bara 0,5 kg under vecka två. Men helt klart har det flyttat på sig lite här och där :) Härlig känsla! Vecka 3 är halvvägs, spännande...

Vecka 1 🍇

För att jag fick nog, nu ska gravidkilona bort och några kilo till om jag får bestämma och har jag bestämt mig så blir det så. Första veckan blev det minus 1,7 kg på vågen! Wiihhoooo så glad :) hade själv gissat på 1 kg! Har dessutom fått med mig sambon på resan och den lyllosen tappade 3,3 kg första veckan ;) super bra! För mig handlar det inte bara om att tappa kilon, utan att vara nöjd med sin kropp. Att känna att det är såhär jag vill/ska se ut. Detta innebär att jag kan och får unna mig goda saker men inom mon "budget" vilket är toppen. Jag tror på att äta vanlig mat och i rätt mängd!


Detta har betydligt att jag har fått göra nya och egna recept :) Vecka 1 blev det bland annat pastacarbonara, torsk med potatis, ärtor och pepparrotssås :) samt lasange och grillad kyckling med rotfrukter! Toppen gott och det är saker vi ätit innan men nya recept och i lagom mängd. Så får vi se vad vågen visar nästa vecka.

Stugmys 💕

Stugmys med de bästa ♡ Min sista hela semestervecka tillbringade jag och Veija utanför Skölderviken. Tillsammans med mamma och pappa. Sen kom kusin Lotta på besök, mosterbus, Patrik :) Veijas farmor och lillebror. Så många på en gång ;) Veija hon njöt minsann hehe vår lilla loppa. Vi åt gott, gick på stan, lagade mat och gick promenader i skogen. Plockade vilda hallon och blåbär :) Så mysigt och en hästapolle hade vi direkt utanför dörren ;) underbart. 


Så långt ifrån vår verklighet här hemma ♡ Men så skönt, att komma iväg så och få lite miljöombyte. Många skratt och en lus på toppen humör hela veckan :) härlig! Badade sina stövlar, plockade vilda bär, hoppade i vattenpölar och mycket mer. Sov på golvet, under mammas säng ♡ En underbar vecka! Den kommer vi leva länge på.

Skånes djurpark 🐐

Man ligger ju lite efter här med att blogga, men det är svårt att hinna med allt när man har semester och det händer saker hela tiden. Men något som jag minsann vill göra ett litet inlägg om är vårt besök på Skånes djurpark i Höör för någon vecka sedan ;) Vädret var ju sådär även denna dag, men man får chansa lite minsann, grått och ingen sol. Men det regnade inte när vi gav oss iväg. Sen regnade det på vägen. Men sen uppehåll när vi kom till parken. Tur hade vi allt för vi fick se många djur i och med att vädret var som det var. Moln och inte så varmt. Veija var i sitt esse och glad över alla djur. Hon fick klappat en get och så glad hon var sen. Mysig tripp men fika och annat gott. Veijas mormor, morfar och farmor var också med. Blev en lyckad dag :) Regnet det öste ner minsann när vi skulle bege oss hemåt. Så tur hade vi allt!

Helsingör ⛴

Det blev en spontantripp till Helsingör med familjen, Veijas mormor, morfar, farmor och farfar för någon vecka sedan :) vi vaknade upp där hemma och kände att vi ville hitta på något. Så det blev ett spontant sms till våra föräldrar och sen fick vi packa. Det blev buss till Lund och sedan tåg till Helsingborg för att sedan åka färjan över sundet :) Minsann en härlig tripp med våra kära föräldrar. Avslutade dagen med middag på restaurang i Helsingborg innan vi åkte hemåt. 


Som vanligt så var Veija hur duktig som helst och följde med så snällt :) älskade lilla unge vi har sådan tur att just du kom till oss ♡ Vad skulle vi gjort utan dig!? Det blev en mysig och härlig dag med våra kära föräldrar. Myspys på hög nivå minsann :) härligt med spontantripp bara sådär. Fint väder hade vi med!