Guldstjärna ☆

Absolut en guldstjärna till vår lilla Kiwi :) Förra veckan på hundkursen var det min tur att ta mig an vilddjuret hehe Som två veckor tidigare varit helt galen på kursen tillsammans med husse, stackars husse. Men förra veckan,  var det som om något hade hänt. Det var en helt annan hund. Toppen helt klart :) startade med en promenad på ca 40 min sen blev det kurs i Lund City ;) annorlunda och lärorik. Utan tvekan en guldstjärna till vår Kiwis. 
 
Igår var det dags igen för kurs, husses tur denna gång. Men ack nej, han var sjuk eller ja hade iaf ont i knäna. Så då fick matte rycka in ;) allt för vår Kiwis! Härligt för det blev en guldstjärna☆ igår med! Jätte stora framsteg har Kiwisen gjort och det är alltid extra kul att höra det från andra. Inte minst av kursledaren ;)
 
 

Farfar ♥

Grattis på namnsdagen världens bästa farfar ♥ det är din namnsdag idag Allan :) Saknar dig till månen, tillbaka och flera gånger om !♥

Påsken 2014...

April månad och det är påsk. Eller ja det har varit påsk minsann, innebar påsklov för barnen och fritids hela veckan för oss som jobbade. Dock lite utmaning, då man fick jobba i årskurs ett i stället för F-klass :) men så är det när man är flexibel ;) sen var det ju dessutom kort vecka. Fyra arbetsdagar och en "lång" helg ;) fyra lediga dagar. 
 
Men som alltid fast att det var lång helg så gick den för fort. Men så är det när man har saker att göra. Slutade ovanligt tidigt på torsdagen 12.00 så där fick man en halv dag där med. 
 
Fredagen bjöd på lite påskfirande hos oss i Lund :) min älskade farmor, mormor och morfar var på besök samt mamma, pappa och Jocke :) trevligt, trevligt var det med lite knyte. Dessutom så fick vovvarna träffas och busa litta! Alltså en lyckad kväll :) fick även i all hast så att säga köpt ett nytt soffbord på IKEA :) Lördagen spenderades en sväng i Staffanstorp och sedan hemma med mys och grillning :) för att ladda upp inför söndagens bravader.
 
Eller ja tillställning i Bjuv hos bästa svärföräldrarna :) grillat och god mat bjöds det på. Ännu en lyckad kväll tihi Sen blev det till att hämta hunden hos mamma och pappa innan man fick hoppa i säng och ladda inför sista lediga dagen :) då kom svärföräldrarna på besök. Trevligt blev påskfika och grillat ;) Så vart denna ledighet över, tillbaka till vardagen! 
 
 
 
 

Hyllan ♡

Äntligen är den här :) och dessutom på plats! Kan inte bli bättre hehe. Min efterlängtade hylla som jag hade hemma hos mamma och pappa pryder nu vårt vardagsrum :) blev perfekt.  Bättre än jag föreställt mig. Kul med så kallade "nya" saker. Blir mer och mer hemtrevligt och mysigt här hemma. 
 
Även trevligt att man kan sitta på balkongen och mysa i solen ;) toppen! För att inte prata om Kiwi som bara älskar balkongen. Blir helt tokig när man tar nycklarna och ska öppna. Dessutom så vet hon vad som gäller om man säger "Ska du gå ut på balkongen?" 
 
 
 
 
 

Här hemma...

Här hemma händer det minsann saker :) härligt. Än om att köpa ny soffa inte riktigt stod på schemat just nu. Men det blev så ändå, eftersom "vår" gamla soffa bestämde sig för att ge upp så var det bara till att bita i det sura äpplet ;) så ny soffa blev det. Eller ja inte helt ny, men nästa. Den är faktiskt begagnad, men ser ut som ny :)
 
Sen får man ju säga att vi hade lite tur i oturen, kändes som om vi var land och rike runt för att köpa soffa. Så hittade vi en annons på blocket. Så pang så for vi från IKEA till Rosengård :) sagt och gjort. Det blev en soffa under summan som den var värd, samt att vi då tjänade in en slant. Mycket nöjda, vi fick dessutom den hemkörd av familjen som vi köpte den av :) så otroligt snälla människor det finns. 
 
Inte bara jag och sambon som är nöjda med vårt köp utan hunden. Hon bara älskar den :) Två divaner, sambon i den ena och hunden i den andra. Så jag får nöja mig med mitten ;)
 
 

Snart påsk...

Då har vi börjat att påskpyssla för fullt :) alltid trevligt med pyssel. I alla fall i lagom mängd hehe Det har dessutom hänt en hel del sedan sist jag skrev. Man hinner inte alltid med att skriva mellan allt.
 
Har dessutom hunnit vara på en mini semester i Köpenhamn med släkten :) då mormor fyllt 80 ;) alltid lika trevligt att komma iväg en sväng. Med övernattning,  tre-rätters och drinkar så ska man inte klaga. Den godaste maten på länge,  för att inte tala om förrätten ;) mums. Vi hann dessutom gå en sväng på casino haha inte varje dag man gör det :)
 
Blir ännu mer pyssel nu när det är påsklov :) då ska man dessutom jobba i ett annat arbetslag. Men det ska la gå bra, man är ju trotsallt flexibel. Utflykt ska vi dessutom hinna med :)