Det ljusnar...

För ett tag såg det mörkt ut, för ett tag trodde jag att det var över. Ett nytt liv påbörjades och det var som om allt äntligen föll på plats. Tidigare hade det inte varit rätt, men inte heller fel. Det är svårt att förklara med ord, det är nog ingen som någonsin kommer att förstå hur jag kände. Hur det var för mig! Men det beger jag inte heller, mitt val, det var jag som tog steget. Ett kliv som kom att förändra mitt liv, till det bättre. Så här med facit i hand, så blev det till det bättre. Det är alltid svårt att veta, hur det känns och hur det kommer att bli.
 
Men det är bara till att chansa, våga. Finns tanken där så är det något som behöver förändras. Det är något som inte stämmer, det är inte som det ska. Om du om och om igen får samma tanke. Så var det för mig, därför tog jag tillslut steget. Steget mot ett bättre liv! Att börja inse att man bör tänka på sig själv, våga sätta sig själv först. Inte alltid så lätt, men det är värt ett försök. Äntligen, jag har börjat leva igen! 
 
Att få tillbaka den där gnistan, det var som om ett mirakel inträffade. Det känndes, det gjorde ont för stunden, men det gick över. Ännu ett tecken på att det var rätt beslut. Det har hänt mycket sedan jag tog första steget, klivet ut! Jag har hittat mig själv, det där sista som fattades sist! Trodde för ett tag att jag hade hittat mig själv, men så fel. Efter att ha påbörjat det nya, så har jag insett att det är först nu som jag har hittat mig själv.
 
Livet är härligt, det som tifigare känndes tungt är borta. Klumpen har försvunnit och jag tänker aldrig låta den komma igen. Det var en engångshändelse :) Njuter just nu av två lediga dagar, sol och jordgubbar avnjuts just nu! Ikväll blir det massa mys, ska träffa världens underbaraste person<3 
 

Minnen...

Massa minnen, minnen som aldrig någonsin kommer att försvinna. Minnen som man bara kan le åt, minnen som har skapat många skratt i stunden då dem skapades. Lika många skratt har dem åstakommit så här efter så många år. Man kan inte låta bli att le när man kollar tillbaka på alla bilder och man minns som om det vore igår. Sen att vi dessutom tagit upp vår vänskap igen det går inte att beskriva med ord. Det är helt fantastiskt, underbara minnen, ett gott skratt förlänger livet ♥

Du<3

Du är underbar som få, du är långtifrån som alla andra. Du är unik, du är helt enkelt för bra för att vara sann. Har aldrig tidigare mött någon som dig, från första stund tog du mig med storm. Kan känna det som om det var igår. Du<3

Idag är det...

För att idag är det torsdag, hela min fria vecka har snart rullat förbi, inte för att jag har varit jätte ledig preci haha. Jobbat i måndags på sommarkollot och haft lite handboll för barnen där, lyckat! Sen ledig tisdag :) då man umgicks med Dennis en sväng, sen igår så stod det jobb på schemat 07.00-16.00 sen lite shopping på det, nice fick med mig en del hem, två par byxor, ett par shorts, en tröja, en väska och en "hårmunk" haha :) lite fattigare där ja. Sen fick man lite oväntat besök på kvällen av Dennis :) hehe men trevligt! Idag står det besök hos barnmorskan på schemat, vilket gick bra. Var ute innan jag ens hade min tid haha :) sen hämtat bollar inför kvällens övningar på jobb, blir nog lite handboll :) jobba 14.00-20.30 då ja! Så jag vet vad jag ska göra ikväll allt, härliga torsdag.
 
 
 

Ditt liv!

Ta ditt liv i dina händer och vad händer?
Något fruktansvärt - Det finns inte längre någon att skylla på!

Torsdag 14 juni

Tre lediga dagar denna vecka :) yesss nice kan man lugnt säga! Härligt måndagen var dock en lång dag, shopping och möte i Lund. Sen avslutades kvällen med lite fotboll! Yeehhh! Jobbade det gjorde man i tisdags, gick fin fint som vanligt får jag säga. Kväll jobbade man då, det är ju kväll som gäller den här veckan haha. Inte lätt alltid att hålla koll på allt haha. Ledig både igår och idag härligt. Gårdagen bjöd på en dag i Helsingborg tillsammans med Dennis, minigolf, fika och promenad vid havet härligt. Sen hamnade vi nästan i Köpenhamn ;) haha men kul hade vi i alla fall. Dagen till ära har man varit på promenad med vovven, sen fikat med mammsen och brollan :) Innan det var dags för arbetsintervju :) härligt så nu får man vänta och se! Sen trodde man förvirrad som man är att det var träning idag men ack nej haha, så då fick man plötsligt en liten lucka i schemat tänka sig även mig kan detta hända! Haha men inte så länge, det är ju dags för möte om någon timme :) Har dessutom lyckats att eller ja lyckats och lyckats har ju vetat hur man gjort hela tiden men har först nu tagit mig tid att fixa en ny header till bloggen ;)

Erkänner!!!

Måste erkänna att jag redan nu saknar Flu2, det är skumt men så är det! Flu2 2010-2012 kommer vara min klass till jag kanske någon gång i framtiden får för mig att plugga igen ;) vem vet!? Det får tiden helt enkelt utvisa, har bestämt att jag ska ta och leva en dag i taget och ta dagen som den kommer. Känner redan att jag lyckats med detta ganska bra :) Sen att man är lagom förvirrad och står med ena foten i en värld och den andra i en annan det är en helt annan sak! Men det är inte alltid lätt att vara mig! Har i alla fall börjat sätta mig själv i centrum något mer än jag gjort tidigare vilket känns bra!

Min helg...

Ännu en helg har passerat och det har varit en härlig men intensiv helg. Med inte allt för många timmars sömn! Men så är det allt ibland. Fredag var det examens dags, utgång med bästa Tina på kvällen även Nettissch oh Kevin! En härlig kväll med massa dans :) lördagen spenderades på beachen i Helsingborg, underbart väder och fantastisk handboll :) trevligt sällskap fick man också när Dennis kom på besök! Kvällen tillbringades med Micke :) upp med tuppen på söndagen för ännu en dag med handboll, dock i regn och rusk :/ inte kul, men man fick ju sig ett oh annat skratt när
Max och Dennis satte igång ;) haha en lyckad helg helt enkelt ;)

EXAMEN!!!

För att den 8 juni i fredags alltså så tog jag äntligen min examen, så nu är man färdig examinerad Fritidsledare :) härligt, nu börjar en ny del av mitt liv! Ser fram emot detta helt klart, men det är svårt att förstå, att det är sant! Jag har tagit examen :) Efter två helt fantastiska år på Hvilan i Åkarp, jag ljuger inte om jag säger att det har varit två av de bästa åren i mitt liv. Har fått lära känna så många nya härliga människor, uppleva saker som jag lovar att jag aldrig hade upplevt om det inte var för min underbara klass Flu2 2010-2012 underbart och kommer aldrig glömma allt som vi gått igenom tillsammans! Alla hajker, vinterfjäll, sommarfjäll och för att inte tala om vår resa till Krakow :) jag saknar er redan Flu2 2010-2012 glömmer aldrig!!!

OV Beach :)

Uppe med tuppen även denna morgon, dock fick jag allt lite mer timmars sömn denna natt :) tihi så nu är man på G! Efter en lång men superduper härlig dag i Helsigborg igår med sju härliga tjejer som spelade fantastisk handboll :) F01 hamnade igår bland de bästa 8 lagen av 36 så det var bra jobbat! Nu ska vi tagga match till 1000! Dags för dag nummer två på beachen i Helsingborg, denna gång med F00, hela tre lag anmälda! HEJA SHK!!! Bjuder på en bild från igår på våra kära F01!

Det känns...

Det känns och det kommer alltid att kännas.
När du sårar en annan person, det var inte meningen.
Men du visste att det skulle bli så, du visste det innan du gjorde ditt val.
Du gjorde ditt val och du ska alltid följa ditt hjärta.
Det som en gång fanns, det kan ingen ta ifrån dig.
Men det kommer aldrig igen, ditt val.
Att följa sitt hjärta kanske inte alltid är lätt och kanske inte alltid känns rätt för stunden.
Men tids nog, låt det sjunka in.
Sen vet du att det var rätt beslut...

I will never forget you, but I will never love you again!

Ibland är...

Ibland är livet bara för underbart eller vad säger ni!? Det är helt klart så! Dagen till ära så var det dags för vår "efterlängtade" Trädgårdsfest som
Flu2 2010-2012 anordnade för hela skolan :) det blev helt klart en succé :) härligt värre. Så nu har man skämt ut sig så här lagom tills man tar examen imorgon :) taggad till 100! Får se vad dagen bjuder på imorgon. Snart blir det i alla fall Navy CIS härligt!

I'am in love!

Kan man bli annat än kär!? Underbara lilla gulleplutt på fyra ben, Sweet like strawberry ;) underbara hund! Frank du är min stora kärlek!

!?

Upp, ner, bort eller stanna!?
Att välja rätt, fatta rätt beslut, är inte lätt alla gånger.
Så många val, så många vägar.
Ett snedsteg och man kan vara tillbaka på ruta ett...

Krakow Flu2 ♥ 2010-2012

En vecka senare och jag befinner mig hemma i Sverige igen, härligt att ha kommit hem igen. Men minst lika skönt att faktiskt ha varit iväg på en liten mini semester i Krakow med min underbara klass Flu2 ♥ Avslutande resa i en hel vecka, spännande, underbart och sjukt. Men har haft det helt fantastiskt ska ni alla veta!
27/5 - Som sagt de roliga började redan på tåget :) där vi hade super trevligt i vår kupé, många härliga skratt, lekar och annat kul. Som så klart fortsatte på båten från Trelleborg till Tyskland :) en helt sjukt båtresa där vi lekta, sanning eller konka, "Jag har aldrig..." haha snacka om att vi var på G hela klassen, så sjukt kul! Vilket fortsatte i kupén haha
28/5 - Framme i Berlin äntligen, underbart väder och ca 3½h väntan på tåget till Krakow. Tur att det var fint väder minsann, så vi kunde vara ute och ta lite frisk luft. Finns inte så mycket att göra klockan 06.30 på morgonen haha som turist i Berlin och dessutom befinna sig på stationen. Men vi fick tiden att gå, käkade frukost och hade det allmänt mysigt.
28/5 - Första kvällen i Krakow var helt klart underbar, fint väder och ytterst god mat. Sen hamnade jag och några kompisar på ett ute ställe som var helt sjukt, beställ en shott och få åtta! Haha helt klart sjukt, vi beställde in två shotts och vi fick in två brickor med 16 st! Fattade inget, men fick en förklaring senare ;) sen slutade kvällen med att vi var hemma vid 03.00 men sen blev det en liten tur barfota i regnet genom Krakow för att hämta två av mina kära klasskompisar som yrat iväg. Så det blev en lång kväll helt enkelt.
29/5 - Andra dagen i Krakow bjöd på två besök, ett i Saltgruvan, ett trevligt besök. Men inget som jag skulle vilja göra igen, då det inte var jätte intressant. Men ändå kul att ha varit där. Blev i alla fall god mat till lunch, pizza och en trevlig fika på det. Innan det var dags för nästa besök på Auschwitz, vilket var vädrigt intressant. Det är liksom bara saker som man har hör och läst om. Men nu har man faktiskt varit där. Men det är helt sjukt, att det faktiskt har hänt och att det är sant. Man kan liksom inte förstå det fast man varit där! Sen blev det en liten shopping tur, vilket vi nästan har gjort varja dag mer eller mindre. Helt sjukt hur billigt det faktiskt är i detta land. Kvällen bjöd på en god och trevlig middag med underbara vänner :) härligt slutade med en och annan drink samt shott ;)
30/5 - Tredje dagen i Krakow och vi var fortfarande på G haha, på dagens schema stod det allt besök i Maria kyrkan och besök på ett fritidshem för barn med psykiskt sjuka föräldrar. Kyrkor och annat sånt är inget speciellt för mig. Det brukar helt enkelt inte intressera mig, men den här kyrkan är helt klart den finaste kyrkan jag någonsin har varit inne i. Sen besöket på fritidshemmet var faktiskt jätte intressant att både få se och höra hur dem har det. Efter en hyfsat lång dag så var det tillbaka till hotellet för att vila en tur innnan det stod lite shopping på schemat, samt härlig middag :) som åter igen avnjöts med underbart sällskap! Slutade med att vi ännu en kväll efter middagen hamnade på facecafe haha vårt nya ställe med få åtta shotts för en ;) Sen drog vi vidare till en irländs bubb, för lite mer drinkar :) hehe en trevlig kväll "Sex with the bartender" haha! Där vi också avslutade kvällen, dans med en polsk kille blev det också!
31/5 - Dagens schema bjöd på poängjakt i Krakow haha, utklädda till motsatta könen så gjorde vi Krakows gator osäkra. Sjuka saker hittade vi på, klassen var delade i två grupper! Vår grupp var klart bäst, då vi så klart vann hela poängjakten ;) Efter poängjakten bjöds det på lite vila innan det var dags för shopping resten av dagen :) härligt. På kvällen blev det en drink/shott tur till facecafe med några vänner, sen efter det blev det nattklubb, 22.30-05.00 haha underbart att shaka rumpaaaa!
1/6 - Inte allt för långt sovmorgon, men lite längre än de andra dagarna, dagens övningar var endast en fridag haha, så vi shoppade loss på marknad, stan, köpcenter hela dagen :) Fick massa saker med mig hem, BH, trosor, linne, tröja, t-shirt, halsband, skor, kavaj, plånböcker, armband också vidar helt sjukt! Billigt, billigt får jag ju säga ;) Sen bara slappa och ta det lugnt resten av kvällen. Ut och äta med en polskvän som vi träffat under veckan, sen hamnade jag och Nettissh på en pubb där vi tillbringade kvällen.
2/6 - Dags för hemfärd, tåget från Krakow till Belin 07.10 haha vilken morgon, alla hade inte kommit hem från gårdagens utgång, det blev samtal till polisen också vidare. Helt sjukt, men tillsista så fick jag tag på en av dem, vilken tur alltså. Haha men man ska inte förvåna sig när man är på äventyr med Flu2 2010-2012!!! Sen att vi lyckades få med oss alla hem också haha, dock är det inget som vi tänker berätta här ;) En lång och seg tåg tur till Berlin! Men framme så väntade ca 5½h tid som skulle fyllas upp! Men det löste vi lätt ;) haha sjukt kul på stationen. Slutade med att vårt tåg var 1½h försenat, sen att vi fick skriva på en barbadocka haha ;)
3/6 - Dags att åka på färjan från Tyskland till Sverige :) Wiiiii vi var på G hem på riktigt, haha gick sjukt långsamt dock men vi hade ganska kul, fick handlat litta på båten. Sen äntligen hemma!
DET GÅR LÅNGSAMT I POLEN!