Kärlek och lov...

KärlekSportov något som är helt underbart,
eller ja lov överhuvudtaget^^ Man
kan göra precis vad man känner för
och som sagt man kan nanna hur
länge man vill! Super skönt, att veta
att man inte måste passa någon
tråkig buss som går alldeles för tidigt^^

Men som sagt så är jag med
älsklingen, vilket jag ska vara
hela lovet :) Hoppas jag iaf oh ja imon
så ska vi till Damark. Ska dit med
familjen också ska älsklingen
så klart med. Vi har på senare tid blivit
6 i vår familj^^

Vilket är underbart, för jag kan vara
med min snygging 24/7 tihi vilket man
inte tackar nej till. Men som sagt det
är bara jag som får det för han är min!!!

Nu sitter vi framför varsin dator
och nördar oss tihi men snart ska vi
kolla Tv om typ 1h^^ Sen blir det
myspys en stund och sen nanna
kudden för vi ska upp tidigt imorgon,
det är nämligen dags för DK!!!

Får ju inte glömma bort oh säga att detta är en av de bätre bilderna på mig och älsklingen^^ Fast det r klart vi är alltid lika söta och snygga tillsamman ;) För vi är gjorda för varandra, det ska vara han och jag livet ut!

Gahh känner hur trött jag är i mina små fötter på tal om ingenting, har bakat 3 kladdkakor idag och varit på banken för oh lämna in mitt gamla kort, sen har jag storstädat hela mitt rum så att det är fint tills på lördag och ja nu ska jag skriva en inbjudan till min 18 års fest^^

Så tjingeling ni vet att jag lever och finns på mobilen om ni vill något men sticker till DK imon så tjooo^

Ligger här i sängen...

Jag
Bild från i sommras ;P

Ligger här i sängen första lov dgen och har precis vaknat. Älsklingen ligger här bredvid, men han är fortfarade trött. Han somnade nämligen klockan 02.30 oh jag somnade långt innan. Men så kan de vara, alla är vi olika! Ligger oh funderar över vad som ska hända idag. Fast jag vet redan lite, men allt blir inte alltid som man tänkt sig. Men vi har iaf planerat en de;
  1. Duscha oh göra vid oss ;)
  2. Packa!!!
  3. Åka till älsklingens bank!
  4. (Inom Skånetrafiken)
  5. Till Malmö för jag ska kolla på en ny väska, som jag hoppas att jag köper!
  6. Hem till mig och plugga, ska hjälpa älsklingen med samhäll!
  7. Myspysa<3
Det var ungefär de som vi har planerat! Ti hi nu vaknade älsklingen till ;) Så nu ska jag mysa med honom!!!

Att alltid förstå vad som händer...

JagAtt alltid förstå vad som händer, det är inte alltid så lätt som det verkar. Vet du inget om det som hänt, så lägg dig inte i. Snacka inte om saker som du inte själv vet något om, att en annan person saknar någon mer än något annat här på denna jord, kan inte du göra något åt.

Så snälla, acceptera bara det som hänt. Låt livet gå vidare, försök att leva livet så som du alltid har gjort. Vet inte alltid så lätt, för längtan, saknaden och allt de där finns alltid runt omkring en. Var män än är, vad man än gör så finns det alltid där. Det är inget som man kan göra något åt, det är bara så livet är.

Ibland så inser man inte vad man har förän man har förlorat det., så ta tillvara på allt som du äger och har. För plötsligt en dag så kan det vara borta och du får aldrig någonsin se det igen.

Blunda inte göt verkligheten, för den försvinner inte hur du än gör. Fortsätt att kämpa du har igen det i framtiden, om inte så har någon annan nytta av det! Den finns alltid där var du än är, vad du än gör... 

Idag kommer älsklingen<3

Älsklingen<3
Idag kommer min älskling :) Tihhooo! Jag som har längtat så sjukt mycket hela veckan, denna vecka har ju varit som en hel evighet!!! Oh min lilla älskling som har varit sjuk hela veckan i princip! Stackaren ;)
Men idag så ska han oh klippa sig, vilket kommer att bli hur snyggt som helst, för allt klär en skönhet^^
Jag har så klart gett förslag på frisyr ;) Vilket han ska prova!!
Myspys ska vi ha idag, underbart ska det bli<3

Gahh snacka om otur, missade nästan bussen, glömde Viktorias bok, Annas film där hemma :/ surt men det får gå! Kan ju ta med dem på måndag, men inte nog med det jag glömde mitt USB minne hemma =O katastrof! För där har jag alla mina arbeten!!! Men det enda som är kris det är att vår förberedelse inför debatten är där, de andra är chill för jag ska inte arbeta med det idag!
Så har fått sitta här nu och skriva om det inför debatten, men som tur är så hade vi inte så mkt för vi ska vara ordförande och vice ordförande ;) chill!!!

Väntar på SMS från älsklingen ;)