Nytta...

Idag känner jag faktiskt att jag har gjort nytta :) samtidigt så känns det som om det varit en riktig slapp dag idag. Har fått städat vilket alltid är skönt, gillar inte att ha de stökigt eller så ;) sen har jag gått långrunda med vovven. Sen fick både jag och hunden oss en dusch. Kiwisen behövde verkligen det hehe ett tag sedan sist. 
 
Sen har vi lagat mat, kollat på massa skräp på TV:n samt någon film. Även haft mys kväll jag och vovven. Blev en fin kväll till sist efter allt regn :) Fick även borstat vovven vilket verkligen behövdes hehe ;)
 

Svensk sommar...

Vad kan man mer säga?! Att det helt enkelt är som vanligt :) svensk sommar som alltid! Det är bara att titta ut så ser man det direkt. Går inte att undvika, än är det sol, än är det regn. Därför får man ha med sig hela utrustningen varje dag, men man har ju börjat vänja sig.
 
Man har inget annat att vänta när man brukar tillbringa sommaren i Sverige, så finns det ingen garanti på sol precis. Men vad gör la det, sommaren är ändå härlig i Sverige tycker i alla fall jag. Man hade dock gärna sett lite mer av solen och haft några grader varmare de dagar då tempen sjunker till 16-17 grader. 
 
Man ska i alla fall njuta av stunden, ta vara på all tid och varje tillfälle som ges. Underbart, är det rätta ordet för att beskriva dessa stunder. Ögonblick som man inte vet om dem kommer igen eller ögonblick som man vill ska stanna föralltid :) 
 
Just nu så öser regnet ner utanför fönstret och jag ligger in rullad i en filt. Återigen svensk sommar ;) men det finns en viss tjusning i det med. Finns det något bättre än mys i soffan? Nja, inte mycket som slår det i alla fall.
 

5 dagar...

Tanken slog mig idag när jag cyklade hem, att jag endast har 5 dagar kvar på jobb innan det är dags för lite semester. Men som om det var det enda, nepp det är totalt 5 dagar kvar på jobb, sen tar jag ett nytt kliv. För jag börjar på mitt nya jobb efter sommaren :) känns hur bra som helst måste jag säga! 
 
Konstigt dock att man liksom inte ska tillbaka till samma arbetsplats dock. Men bara det här med att man ska ha semester är nog skumt ;) men någon gång ska vara den första och i år sker det. Toppen, det var minsann en härlig känsla när man skrivit på papperna till nya jobbet :) att man nu har fastjobb! En otrolig känsla.
 
Men man får ju inget gratis precis, så det gäller att ligga i för att få det man vill och önskar :) så vad ska nu bli nästa steg?! Hrm det är värt att tänka på minsann. Har i alla fall tagit helg med pravu, mys i soffan, godiset och chillinötterna är upphällna ;) och en bra film på TV:n Hej fredag!

Sommar fritids...

Det är faktiskt helt underbart, fantastiskt väder har vi bjudits på nu dessa dagar. Något intensivt som mina kollegor hade uttryckt sig ;) själv tycker jag dock att det är som alltid. Ingen större skillnad ;) men man är ju olika minsann och tur är la det.
 
Barnen kan i alla fall inte klaga på att det inte händer något, i måndags var det utedag hela dagen, tisdag brännboll och målning, onsdag utflykt hela dagen, torsdag tipsrunda och vattenledningar. Imorgon bjuds det på lekplats häng ;)
 
Sen var andra veckan av sommar fritids till ända ;) skönt och härligt. Svensk sommar har vi det med, lite regn här och där. Men vi har klarat oss bra, så vi ska inte klaga. Fått en och annan fin sommarbild och några från jobb, så blir en från idag :)
 

Utflykt...

Idag stod det utflykt på schemat och det bar av till Värpinge ravinen :) Bara hört om stället tidigare, aldrig varit där. Men idag så, mycket fint får jag säga. Många glada barn ;) det är toppen. Vi hade även lyxen att få lunch i det gröna, vår snälla kökspersonal körde ut maten till oss. Så det blev lunch i det gröna innan vi vandrade vidare till lekplatsen som stod på menyn efter maten.
 
Endast ett par droppar regn kom det när det blev dags för mellanmål som också åts i det gröna. Underbart väder och en underbar dag helt klart. Men trött är man då allt nu när man lagt sig. Känns i hela kroppen att man varit ute hela dagen! Blöt blev man ju också när man skulle cykla hem ;) hann dock hem innan åskan! 
 

Knas hund...

För att vår hund är en knas hund ;) att hon inte är som alla andra det visste vi redan. Hehe vår lilla knas hund Kiwisen :) så mycket glädje du ger oss och gjort sedan första dagen. Underbara hund ♡ massa kärlek! Det ska alltid vara massa mys, speciellt på morgonen. Man kan inte gå upp innan man haft morgonmys med Kiwi ;)
 
 
 

Du ♡

Underbara människa ♡ det är inte lätt att förstå att du faktiskt är min! Min älskling, sambo, bästa pojkvännen för alltid. Det ska alltid vara du och jag älskling :) vet inte hur jag ska kunna visa hur mycket jag älskar dig. Vill leva resten av mitt liv tillsammans med dig, dela allt med dig som hör vardagen till och allt annat.
 
Allt känns så bra med dig. Att vi tar alla steg framåt, sida vid sida, tillsammans. Du och jag ♡ Det är som att leva en dröm och jag har funnit min prins. Som igår när jag kom hem från jobb, så hade älsklingen köpt en blomma till mig :) fin fin!
 
 

Frank 5 år 🐶

För att idag så fyller världens bästa Frank 5 år :) underbara hund, tänk att det är hela 5 år sedan som vi hämtade hem dig, en svart liten boll. Att du har varit hos oss i 5 hela år är svårt att tänka sig! 
 
Så sjukt mycket som du skänker oss varje dag :) du är allt en speciell liten prick. Men alla bara älskar dig ♡ Frank, Frankiboy, Talle, Tallemannen Andersson! 
 

Fotbolls-VM!

Visst är det trevligt med FOTBOLLS-VM som går på TV just nu?! Hrm sådär trevligt när tvn är upptagen från kl.17.00 till mitt i natten. Jo men visst det finns ingen som har ett normalt liv under dessa veckor eller?! Haha är ju kul med någon match sådär, men inte match efter match minsann.
 
Men även de stora fotbolls intresserad kan "tröttna" eller hur ska man tolka denna bild?! Fotbolls-VM är jätte intressant och jag kan inte missa en match om det inte är så att jag jobbar! 
 
 

Rabarberröd...

Dags igen att pilla lite med naglarna :) den här gången blev det rabarberröd ;) nöjd även denna gång. Dock tycker jag själv att den Kiwigröna blev lite bättre :) dem påminner dock mycket av varandra. Men känner att jag har kommit in i en period där jag vill fixa och trixa lite med naglarna igen och inte bara måla. 
 
Får la se vad det blir framöver om man fortsätter att komma på nya mönster också :) kan nog bli ett och annat. 
 
 

Midsommarafton 🌼

Midsommarafton som spenderades i Staffanstorp hos en av mina mostrar. Alltid lika trevligt :) så man ska inte klaga, åkte dit på förmiddagen efter att ha plockat blommor från ängen här hemma. Växer både det ena och det andra minsann. En fin sommarbukett blev det också. Sen hann vi med en sväng till ICA ute på Toftanäs :) fick köpt oss ett nytt stekjärn. 
 
Hem och svira om innan det var dags för midsommar fest :) fint väder var det med minsann, men som tradition så kom det lite regn ;) hehe God mat och prat bjöds det på. Jordgubbar är ju bara för gott! Dessutom så hade vi en liten present till världens bästa morfar, smått intresserad av ärtproduktionen i Bjuv på Finns där älsklingen jobbar. Så blev en liten överraskning! 
 
 
 

Visning...

Tro det eller ej, men jag och älsklingen har varit på vår första hus visning :) kändes super bra minsann, ett jätte fint hus i lilla Staffanstorp. Så nu blir det att boka tider med bankerna :) spännande det här. Mammsen var också med och tyckte att det var ett fint hus ;) Så får se vad som händer här näst...

2014-06-16 AW

En underbar dag på jobb, för en gångs skull utan barn, kändes konstigt att det var så tomt. Blev i alla fall gemensam frukost :) mumsigt värre. Alltid lika gott, minsann något man kommer sakna på nya jobbet :( men dem kanske har något annat!
 
Efter en god frukost bar det av hem till en av mina kära kollegor som bor utanför Stångby :) super mysigt hus. Det var då dags för utvärdering,  gick faktiskt hyfsat snabbt och lätt. Sen fick man sluta lite tidigare och dessutom sällskap av en go kollega på cykeln hem. 
 
Hem efter jobb och vända sen in till stan. Då det blivit dags för After work med underbara kollegor. Det är sådana stunder som man kommer att sakna, men man får tänka tillbaka och hålla kontakten med de bästa :) men det kan bara bli bättre!
 
 

Kiwigrönt...

Efter några dagar utan färg på naglarna så är dem åter igen pimpade och fina. Blev faktiskt väldigt nöjd den här gången :) det känns ju alltid mer eller mindre bra. Fick bli grönt denna gång, älskar verkligen grönt. Men tycker inte att det blir så fint på mina naglar alla gånger. Men denna gången blev det fin fint, med lite inspiration från Kiwi ;) tihi Kiwigrönt!
 
Ibland har jag super mycket lust att fixa och trixa med naglarna :) men ibland så vet jag inte ens vilken färg jag känner för! Att det kan vara så olika hehe :) 
 

Finbesök ♡

Det är minsann inte varje dag man får besök från Norge ;) hehe men det hände minsann igår. För då kom världens bästa lillebror på besök tillsammans med pappa och Frankiboy :) Blev grillmys och massa fotboll. Även en promenad med vovvarna i det fina vädret ;) härligt och Kiwi fick springa med sin kompis. En ny funnen vän, bästa lillebror! 
 
Även Frankiboy fick springa ;) hehe lös dessutom men den söte hittade inte ut bland det långa gräset hehe så fick offra mig och hämta honom. Sen fick han ett spår och sprang iväg lite. Även mammsen kom på besök :) hehe och svärmor som skulle sova över. Så fullrulle hela långa dagen ♡
 
 

Sommaravslutning!

Igår dagen till ära så var det fredagen den 13 och det  var dags för sommaravslutning på jobb :) spännande, förväntansfullt, pirrigt och lite sorgligt! Det är trots allt slutet på ett helt år tillsammans, många skratt, tårar, tokiga kommentarer, konflikter, utflykter, måsten och underbara minnen ♡ som vi i klass Fa 2013-2014 har skapar tillsammans. Helt fantastiskt om man tänker efter, men känns konstigt att det är nu som det tar Slut, det är nu som vi alla ska ta steget framåt! 
 
Vi är alla redo för nästa steg, vi har kämpat i med- och motgång och det är precis därför vi är redo för nästa steg. Mitt nästa steg, tar jag själv och det känns bra. Börjar nytt jobb efter sommaren :) längtar! Men innan dess ska jag njuta av några veckor på sommar fritids och sen semester :)
 
 

Tid för tankar...

En underbar stund där det alltid finns tid för tankar och återhämtning :) när man cyklar. Cyklar en längre runda, det är mer än skönt må ja säga. Älskar verkligen alla mina cykelturer bland annat till och från jobb. Det är strax under milen enkel väg :) så nästan 2 mil varje dag är inte så illa pinkat. 
 
 

Kvälls sysselsättning...

Det gäller minsann att hänga med här i svängarna. Men sånt är det minsann. Kul när det händer saker, igår var det en händelserik dag. Upp med tuppen, iväg och skriva papper på det nya jobbet :) så otroligt glad! Kändes helt klart rätt, tvekade inte en sekund. Sen en snabb sväng hem till mammsen och käka lite lunch. Innan det var dags att fara hem för att gå en sväng med hunden. Fick dessutom sällskap då mammsen körde mig hem. Sen följde hon med och gick med hunden. 
 
Sen var det att fara till jobb :) cykla i det fina vädret. Så fick man skriva på papperna för uppsägning.  Tänkte dessutom prata med chefen, men ack nej hon var inte här. Så det var bara till att lämna in papperna. Kändes lite konstigt men nu är det gjort och känns helt rätt. 
 
Efter jobb blev det allt en direkt tur ner i stan och in på Ica :) sen äntligen in till frissan! För att färga och klippa så man är fin till allt som ska hända. Blev super bra som alltid ;) sen hem oh fixa med naglarna så att dem fick en ny look :) 
 
 
 

Senaste tillskottet...

Inte nog med att min kära kusin blev pappa i förrgår :) till en liten pojke! Så firade vi mammsen igår, dock en månad efter hon fyllt år ;) men bättre sent än aldrig. God mat och massa härliga diskussioner samt skratt med hela tjocka släkten som alltid  ;) 
 
Idag blev det sovmorgon och sedan lite slappande bara :) riktigt skönt med en lugn start på dagen hehe dock kanske lite för lugn då hunden inte kom ut förrän vid 12.00 men det gjorde inte henne något ;) bara håll sig i 12 h men annars var det lugnt. Blev sedan ett besök på ÖB och Nova Lund ;) köpt en del billiga grejer till lägenheten sådant som går åt. Men fick även med mig en ljuslyckta hem :) dock var det fel färg när vi kom hem. Så världens bästa sambo körde och bytte :)
 
Då passade jag på att städa här hemma, veckostädning är det varje vecka här hemma. Då ska hela lägenheten städas :) endast renbäddning kvar som älsklingen får göra imorgon efter jobb. 
 
 

Framåt...

Det är med stora kliv framåt som jag vandrat för tillfället :) och det känns helt rätt! Gårdagen bjöd på planering och utvärdering på jobb. En effektiv dag helt klart. Det blev även lunch på Nova ;) både gott och trevligt! Fick även ett av de bästa samtalen på länge :) det är klivet framåt! Efter gårdagen som blev lång 08.00-17.00. 
 
Så hade det återigen blivit dags för en liten kurs, eller ja liten och liten. Ännu en heldag med kurs på schemat, är ju så när man har två jobb. Så semester från det ena jobbet för att gå på kurs med det andra! :) Så dagen för min del har bestått av kurs hela dagen ;) i förflyttning! Intressant men en lång dag med information. Hade dock turen att både få sluta lite tidigare och att jag fick åka med pappa hem ;) som också slutade tidigt!
 
Sen bjöd eftermiddagen på mys med hunden och en powenap tills världens bästa sambo kom hem. Sen var det dags för kurs med Kiwisen :) som gick superbra! 
 
 

Förlovningsdag ♥

Det är inte alltid så lätt att finna alla dessa ord, det är ingen självklarhet. Men en sak är jag 110 % säker på och det är att jag älskar dig av hela mitt hjärta min älskade Dennis ♥ Idag precis på dagen för 1 år sedan, frågade du mig om jag ville förlova mig med dig och bära ring. Självklart var svaret JA! Så nu sitter den där på fingret och har gjort i 1 år! Den sitter där den ska och kommer så göra föralltid :) Lycka, kärlek, omtanke, respekt, stavas det och det är precis vad vi har. Du och jag, vi tillsammans ♥
 
Nästa månad har det varit du och jag i 2 år, idag 23 månader av ren lycka och kärlek. Sambos har vi hunnit bli det med och det känns toppen. Går nästan inte att beskriva. Jag vet att du alltid finns där för mig, du står alltid vid min sida, vad som än händer. Precis som jag finns där för dig ♥ dag ut och dag in kommer jag föralltid att vara din. En liten fyrbent vän vi också hunnit skaffa, mysigt värre. Vår lilla Kiwilivis :) den sötaste av dem alla. Vår lilla familj växer och varje steg vi har tagit känns så rätt. Vi har format vår egen väg och det kommer vi fortsätta med om jag känner vår lilla familj rätt. Varför göra som alla andra!? Nej, vi tar och skapar vår egen väg och tar våra egna steg.
 
Som jag brukar säga, alla är vi olika och alla är vi unika. Men unikast är man om man formar sin egen väg och inte följer gruppen :) Som du och jag gör min älskade samboooo ♥ Du gör mig till den lyckligaste i världen, tänk att mitt livs kärlek skulle dyka upp som gubben i lådan från Bjuv ;)
 
 
 
 
  

Nästa steg...

Då vart nästa steg påbörjat :) det känns bra och jag nästan längtar lite smått. Men innan det är dags så ska det göras en del andra grejer minsann. Ständig koll är det bästa minsann, många bollar i luften det tycker vi om. Man kan ju inte ligga på latsidan precis ;) hehe Det går bra nu och jag känner motivationen bara växa. Detta kommer gå toppen, bli super bra! 
 
Ännu en bra dag annars på jobb, en heldag och inte som igår. Idag 08.15-16.00 det är rena lyxen att sluta 16.00 när man är van vid 17.00 annars. Efter jobb blev det till att kasta sig på cykeln och fara iväg på ett litet ärende. Dock gick det mycket snabbare än vad jag trodde :) hehe alltid bra när det är på det hållet. Sen en snabb visit in på Coopen och köpa blommor till min älskling också glass förstås :) mumma!
 
Hem i regnet till vovvsingen, som varit duktig och varit hemma själv hela långa dagen. En duktig hund det har vi allt :) men det är inte konstigt! Mumsig och efterlängtad lasange blev det till middag idag :) toppen. Ett bra tag sedan sist minsann. Gahhh blir nästan galen, för jag vill veta nu!!! Spännande med allt som händer. 

Fikamys...

 
Uppe med tuppen,  trots att det var min sovmorgon idag. Men sånt är det när man ska hinna med saker. Gå på intervju också. Är ju inte varje dag man gör det precis hehe ;) kändes i alla fall super bra. Så nu får man bara vänta och se :) hoppas på ett positivt besked. 
 
Direkt efter intervjun så traskade jag hem till mammsen för en liten fika :) innan det var dags att jobba. Mysig fika i trädgården med Frankiboy ;) fick sedan åka med mamma hem för att hinna. Ut med Kiwisen innan det var dags att fara till jobb. En kort dag på jobb 12.30-17.00 :) så ska inte klaga!
 
Som vanligt en skön cykeltur till jobb, fint väder och underbar musik i öronen :) En bra dag på jobb med alla barnen i det fina vädret. Avslutade dagen med en cykeltur som alltid, denna gång med en kär kollega ;) trevligt att prata lite annat än bara jobb!
 
 
 

1 Juni - 2014

Så har det blivit dags för ännu en Kiwi och matte dag. Då husselusse åkt för att se på fotboll hela dagen. Som så många gånger förr. En underbar dag men fin fint väder från morgon till kväll. Till största del så tillbringade vi dagen på vår underbara balkong i solen. Så lite färg har man allt skaffat sig.
 
Dock blev det som varje helg städning av HELA lägenheten. Dessutom avtorkning av alla köksluckor i hela köket. Så nu är det vitt och fint igen ;) hehe Sommar och sol är något av det bästa som finns :) därför var vi ju tvungna att avnjuta en och annan glas :) favoriten är piggelin men twister går också bra säger Kiwi.