Neo uppföljning...

Nu i veckan var det dags för ett litet besök på Neonatal i Lund 18 månaders kontroll (korrigerat) Det är en speciell känsla när man kliver innanför dörrarna och åker upp med hhisse. Väl där uppe så känns det ändå bra och man minns så mycket det var ändå Veijas första tid i livet som vi tillbringade där, 43 dagar för att vara exakt. Tänk hela 43 dagar alltså merän en hel månad ♡ vårt lilla hjärta. Nu snart blir du 2 år! Tänk 2 år :) men för att åter igen komma till Neo besöket ;) som gick hur bra som helst. Inte för att vi förväntade oss något annat. Både läkare och sjukgymnast var hel nöjda.


Vi träffade en av sköterskorna som hade honom Veija när vi låg inne och hon kände igen mig men inte förrän vi sa "Kom nu Veija" så utbrister hon! "Så stor hon har blivit, så kul att se" Kul att höra att dem kommer ihåg henne :) Lillahjärtat vårt som börjar bli stor ♡ I väntrummet satt en mamma och hennes mamma med sina tvillingar :) så små! Så söta, det finns ju ingen tvekan om att man blir sugen på en till ;) eller hur älskling? Vet att du läser detta! Så ett lyckat besök och nästa blir när Veija är 2 år korrigerat så ca 6 månader till.


Ankoooor...

Swishh så är det snart helg igen :) så fort en vecka gå! Vi kickade igång terminens första hela vecka i måndags och swish så är det redan fredag! Förra helgen blev det en tripp till Lund med hela lilla familjen för att byta en julklapp Veija fått. Gick smidigt och fint. I utbyte fick hon en stor BOBO :) hehe lagom nöjd! Han blir flitigt använd där hemma kan jag säga. Så efter ett besök i leksaksaffären så blev det en tur till Stadsparken och alla ankor!


Veija hon var minsann nöjd, "Kvack Kvack" satt hon och sa i vagnen ;) lagom nöjd! Hehe massa ankor var där och fiskmåsar. Nog för att där inte är lite i dammen hemma vid oss. Men här var minsann några fler :) En chailatte och kaffelatte påvägen till ankorna hann vi också med. Myspys med familjen ♡

Besök hos gammelfarmor 💕

En toppen helg är snart till ända och vi startade den med fredagsmys. Sen skulle vi åkt och klippt oss på lördagen hela familjen. Men ack bästa frisören Lotta hade blivit sjuk. Så det fick bli andra planer. Så vi åkte hem till gammelfarmor och besökte henne :) så där blev hon glad när vi kom. Köpte lite bullar påvägen. Så det blev gofika, mysigt minsann :)


Att se farmors glädje när hon ser Veija och än mer nu när Veija börjat gå helt själv ♡ underbart att se! Så härligt, min älskade farmor blir trotsallt 90 år detta året :) Så underbart! 

Snöpremiär...

I söndags var det dags för en liten premiär tur i nya pulkan för Veija som hon fick av farmor och farfar ;) Det blev helt klart en hitt som fick tummen upp flera gånger om av Veija. Någon som tycker det är nice med snö. Inte min favorit men det går. Så nöjd Veija var :) mer mer löd ordern när vi åkte ner från backen. Samt ett stort leende på läpparna. Lite roligt att vi hann ut för snön försvann dagen efter. Inte mig emot hehe 

Fredagsmys...

Så har denna tredagars helg snart till enda. Swish så går tiden alldeles för fort. Lite extra lyx man var ju ledig i fredags också :) skönt med en röddag det borde finnas fler sådana. Så fredagen blev en mysdag med Veija och Kiwisen då sambon var iväg på fotboll hela dagen typ. Tänkt att traska till farmor men hon var förkyld. Så vi traskade förbi med lite soppa :) Dennis räksoppa så hon blev glad.


Sen blev det en promenad hem till mamma och pappa. Där mamma mötte oss påvägen, en sväng inom ICA  handlade bullar och sen hem och mysa. Traskade sedan hem och handlade på City gross. Mer mys där hemma ♡ En bra start på helgen.

05.50 En torsdag...

Jahapp, klockan ringde 05.10 uppe innan tuppen och det var bara till att kliva upp. På med kläderna, packa väskan och för allt i världen så får man ju inte glömma tandborsten då det står tandläkaren på schemat idag. Så vart man färdig och då var det bara till att ge sig ut. Puhh 7- visade termometern och det kändes kan jag säga.


Vi har ju varit bortskämda med plusgrader ända till nu kan man nästan säga. Hehe sånt är det :) så i skrivande stund är klockan 06.08 och inte är här några barn inte. Får se vad denna dag har att erbjuda!

Mysdag 💕

Inleder detta år med att ta två semester dagar :) så ledig 2-3/1 skönt att förlänga helgen lite. Även skönt att sedan bara jobba två dagar i veckan. Den 2/1 stod det Mysdag på schemat för mig och Veija. Underbart minsann, mysdag med mamma/mormor, gamelmosterbus och Lotta/Locka ♡ mysigt värre..


Det blev en mysstund, mysig promenad i det fina vädret för att handla lite fika och mat. Vi käkade ost- och skinkpaj :) mums. Massa av mys blev det med :) det går inte att undgå. Denna gång var vi hemma hos mamma/mormor!

Nyår 2016 🎆

En enkel och lugn nyårsafton helt i min smak får jag säga :) Endast familjen, vovvarna och Jocke. Så i år blev det en "hemlig" meny. Då vi valt varsin rätt att göra och ansvara för. Sambon stod för förrätt som blev en supergod räksoppa :) Till huvudrätt blev det ryggbiff med ädelostsås mm som Jocke stod för. Då kan ni lista ut att jag fick efterrätten och det blev pannacotta med tillbehör ;) en super lyckad meny!


Dottern somnade lite senare än vanligt men somnade som en stock. Vaknade dock efter 1,5 har och var pigg till 22.30 då vi hoppade i säng jag och dottern. Klockan satte jag på 23.50 vaknade till men orkade inte gå upp. Så låg kvar i sängen, gick upp och gav vovvarna godis sen kröp vi ner under täcket igen. Mysigt, så GOTT NYTT ÅR på er alla ♡