100 köttbullar!

Tro det eller ej men idag har jag gjort 100 köttbullar om inte fler. Så snacka om att man är smått trött på att stå nu, stått så länge rätt upp och ned. Hade till och med två stekjärn :) haha så det skulle gå lite snabbare, vilket det gjorde. Men nu vill man inte steka köttbullar på ett tag, men kan säga det att jag diggar i alla fall att göra storkok om man nu kan kallad de för det? Men gott blev det, var så grymt sugen på just köttbullar och spagetti igår! 

Så sött ♥

Som alltid varje dag så får man ett gulligt godmorgon SMS av älsklingen. Alltid lika gulligt, sen får man ju en massa andra söta SMS hela dagarna, helt underbart. Man blir alltid lika glad, men skulle jag informera er om varje gång jag får ett gulligt SMS från älsklingen så hade jag inte haft annat att göra. Men idag så fick jag ett superduper sött SMS.

"Jag ville bara säga att jag älskar dig babe!!!:)<3"

Man kan inte säga annat än att det är gulligt, man blir bara så glad. Extra glad när man får ett sådant sött SMS. Det är inte varje dag man får det :) Men det är det lilla som räknas så mycket. Imorgon kommer min älskling till mig :) Älskar att få små SMS med söta saker i och överraskningar är underbart. Sugen på en romantisk middag :)

26 Maj - 10

Ännu en solig och stormig dag har nu snart passerat helt. När dagen startade så har jag inte allt för mycket på schemat, faktiskt helt tomt. Förrutom att jag skulle till City gross med mammsen. Men första saken på listan var såklart att vandra en runda med Frank. Sen blev det frulle, City gross och en tur till Caramia. Fick två nya lack till mina naglar av mammsen =)

Sedan blev det hem, fick för mig att städa till bebisarna, men började med lilla toan, sen blev det städ till bebisarna, städade rummet, både dammsugade och moppade =) Sen skrev ja ett kort till faster Gulli och ett brev till Stefan. Sen blev det lite surf inne på IKEA:s hemsida då jag troligen kommer till IKEA på fredag =) tihi ska äntligen sätta upp lite hyllor! 

Blev sedan en lång runda med Frank, kastade lite boll och hälsade på bland annat en söt liten cocker spaniel flicka ;) tihi underbart väder att vara ute i, men synd att det blåste lite. Annars så har det inte hänt så mycket mer, kusinen Erik fyller 15. Så GRATTIS till honom! 

Uppdatering

Bara en litens superkort uppdatering från ingenstans. Har ju inte allt för mycket att skriva precis, men har i alla fall haft en super helg =) mycket mys och fint väder. Vad kan man mer begära? Fredagen bjöd på info och intevju på den andra skolan jag sökt till nu till HT! Lördagen bjöd på en massa handboll, skratt, fint väder och mys. Söndagen bjöd på mys i mängder =)

Sommaren är här?

Man brukar vakna och rulla upp rullgardinen eller dra bort gardinerna. Men jag är inte som alla andra, jag vaknar och tar bort mina svå kuddar från fönstret. Precis detta gjorde jag idag som alla andra dagar. Men idag så möttes jag av solens strålar, öppnade fönstret och fick känna varm luft strömma in genom mitt fönster. Sommaren är här? Eller i alla fall påväg. Våren här i Skåne har i alla fall varit här och snart är den över. Allt har snart slagit ut och det är grönt överallt.

En helt fantastisk dag, en onsdag som denna. Trodde inte att det kunde bli bättre än att det är träning idag, men jodå det kunde det allt. Kan man bli annat än glad en dag som denna? Har faktiskt gått i schorts hela dagen, en prommenad med Tallemannen i det gröna! Legat ute i trädgården och läst i min helt fantastiska men samtidigt så hemska bok. En bok om en familj vars minsta son lider av en dödlig sjukdom. Tänkte i alla fall bjuda på lite försommar bilder, så att även ni som inte har lika varm och fint väder som oss i Skåne kan njuta!

Att hjälpa & göra skillnad...



Att hjälpa & göra skillnad är så mycket värt. Jag kan ibland känna att jag så gärna vill hjälpa någon som behöver hjälp, jag vill göra skillnad. Men det är inte så lätt som det är sagt, var ska jag börja? Vem ska jag hjälpa? Frågorna är många, jag kan inte hjälpa alla, men jag kan hjälpa någon.

Känner att jag en vacker dag ska göra skillnad, jag ska hjälpa någon som behöver stöd. Det är inte för mycket, det är inte för litet, det är alldeles lagom. Lagom är bäst som man brukar säga. För många är jag nog bara en i mängden, men för andra är jag speciell. Jag tänker jobba på att bli speciell, att sticka ut ännu mer. För jag står för vad jag tycker, tänker & gör. Jag är som jag är, kommer alltid att vara det. Ibland kan det vara skönt att vara en i mängden, bara leva, ta det lungt & följa strömmen. Men & andra sidan så är det underbart att sticka ut, få göra precis vad man vill, tycka & tänka precis vad/hur man vill.

När man vet att det finns saker som man kan ändra på, saker som betyder så otroligt mycket för någon annan. Att det finns personer som behöver stöd, att det finns personer bara ett stenkast ifrån oss som behöver någon att prata med & vi bara kollar på. Vi är medvetna om vad som sker, men vi gör inget åt det. När jag tänker på det, så gör det ont, hur fungerar vi? Hur tänker vi? Hur är vi skapade?

Det är trotsallt det lilla som ofta betyder så mycket för någon annan. Så våga göra skillnad, våga hjälp någon annan, våga sticka ut från mängden ibland.


50 FEST!

Gårdagen till ära så var det dags att fira mammsen, då hela tjocka släkten var bjudna på fest hemma hos oss. En mycket trevlig kväll, hade mycket att göra innan gästerna kom. Fixade med dukning och annat innan jag, Johan och Martin köpte blommor till henne. Sen blev det mer förberedelser innan det var dags att duscha. Sedan så fixade jag och babe snaxet till fördrinken. Så kom gästerna, mycket folk. Förrätten fixade vi till och den blev mycket lyckad.

Martin och pappsen hämtade huvudrätten som vi bestält på Två kockar. Mycket god mat får jag ju lov att säga. Det var kul då alla tycket att det var gott. Sedan så blev det dags för lite paus på käkandet, så det blev presentöppning och mycket prat. Dags för den goda efterrätten =) som också blev väldigt lyckad. Även den tyckte alla om!

Sedan så tog jag och babe en runda med Frank. Lämnade kusinen påvägen då hon skulle träffa några polare. Sedan hem i värmen, fixa fram kvällssnaxet. Mycket trevligt får jag säga, sen gick en del hem. Men resten stannade och käkade nattakorv! Tihi sen så blev det dans mellan 00.00-03.00 helt underbart, fick dock ta en tur med Tallemannen där emellan. Sen blev det sängen vid 03.30!



GRATTIS MAMMSEN 50 ÅR!

Blekinge 10-13 Maj

Så har man varit i Blekinge en sväng med familjen. Trevligt, trevligt kan jag ju säga. Åkte redan i måndags, vårt första stopp blev djuraffären i Staffanstorp, då vi fick för oss att vi skulle införskaffa ett bilbälte till Frank då hans bur inte fick plats i bilen när vi packat. Det blev superduper bra, sen så bar det av mot Blekinge. Vårt första stopp blev Vä, skönt att komma ur bilen. Sedan så bar det av till Karlshamn, där vi handlade lunch och kaka. Sen for vi till Inga, mammsens moster i Kallinge. Där det blev fika i någon timme, sen bar det av till Ronneby. Där vi skulle försöka hitta Systembolaget, men det var då ingen som hittade dit, vi frågade fyra olika men ingen visste.

Sista stoppet blev allt stugan som ligger en bit utanför Jämjö, lastade av all packning. Sen for vi till Jämjö och handlade lite till morgondagen, frukost och annat gott. Sen åkte vi och beställde PIZZA, mumsigt värre. Sen blev det stugan resten av kvällen, massor med mys och kortspel.

Den 11 maj, dagen till ära. Mammsen fyllde 50 år, så det blev uppvaktning vid sängen, blommor, champange, frukt, choklad och paket från Tallemannen. Sedan blev det frukost utomhus, där det blev paketöppning. Allt blev skit bra! Sedan bar det av till Nisses stuga, sen stranden, Krisianeopel, handla i Jämjö också vidare. Mycket mysigt var denna dag, blev grillning tidigt och mammsen fattade inget. Blev god förrätt, avokado med fyllning, sen grillat med potatissallad, sallad. Överraskade mammsen med ostbrickan innan vi käkat klart. Efter maten så bidde det en runda i skogen med Frank och familjen. Sedan så blev det sist men inte minst marrängschwis. Inte dumt, sen blev det massor med kortspel och yatsy. Sen blev det ostbricka, mums kan jag säga. Men mitt i allt så blev det strömavbrott, men strömmen kom tillbaka igen efter någon minut. 

Dagen efter så blev det sovmorgon, nice. Sen en runda till Karlskrona. Dock så blåste det som in i, så det var inget trevligt. Men fick i alla fall hälsat på Rosenbom, hehe och sen så blev det till att handla en sväng, käka på MAX och sen hem till stugan. Mysa en massa! Regnade som in i och oskade gjorde det.

Hem dagen efter, nice men det har varit trevligt i Blekinge.

    
 

5 Maj - 10

Detta inlägg enbart denna dag till ära. Dagen har gått super snabbt, det är helt sjukt. Klockan är redan 21.00 var har tiden tagit vägen? Vaknade efter klockan idag faktiskt så 08.30 var det dags att kliva upp. Sedan fixa sig litta lätt, ut och gå med Frank. Hade turen att banken fungerade igen, funkade ju inte igår så man kunde varken trycka ut pengar eller handla på kortet. Men idag var det löst, så det blev allt en sväng till stan idag. Hade ju fått lite uppdrag som jag slutförde, sen blev det shopping =) tihi hittade två par leggins, ett långt linne och en tunnika. Nice så nu är man klädd och fin!

Annars så har man inte gjort allt för mycket, handlat lite roliga cider som jag ska smutta på nu i helgen hade jag tänkt. Får la se hur de blir med den saken, snackar med M idag och fått veta att han ska med på SM-finalerna på lördag, trevligt! Annars har jag endast varit på träning, fick hålla i den själv idag, då de andra tränarna inte kunde. Tufft men det gick bra, trött var man och är man. Ska snart ta mig lite chips, har köpt mig en påse stjärnor =) nu när jag sitter och kollar Efterlyst!

Att ta farväl eller bara säga hej då...

Jag hann aldrig ta farväl, så som man ser dem göra på film. Då man innert inne hoppas på att man ses igen, men man vet att det är slut, ett farväl är ett farväl. Jag hann i alla fall säga hej då. När man inte har en tanke på att behöva säga farväl, så räcker det med ett hej då. Hade en förhoppning på att få träffa dig igen, få se dig ännu en gång. 

Jag vet att jag hade svårt att tänka mig att du inte skulle finnas kvar när jag kom tillbaka. Jag ville verkligen inte åka, men det var inte mitt beslut, det var inte mitt val. Med vetsakapen om att du kanske inte fanns kvar när jag kom hem igen, gjorde det hela mycket svårare. Ingenting var kul, inget var intressant, jag ville inget hellre än att åka hem till dig.

Men jag kunde inte berätta för någon, jag kunde inte säga det till någon. Jag höll mig undan i småstunder och tog fram min dagbok, skrev några rader om längtan, saknaden, kärleken och hoppet som aldrig övergav mig när jag tänkte på er där hemma. Värsta sommaren i hela mitt liv, sommaren 2003. Fast jag fick resa till Göteborg, fara till Simrishamn och bara leva livet så var det en ständig längtan, saknad och vilja att åka hem igen.

Åka till Göteborg, fara till Simrishamn kunde jag ju göra vilken sommare som helst tyckte jag, endast 13 år. Men nu förstår jag varför jag var tvungen att följa med, varför mamma och pappa inte ville att vi skulle vara hemma hela sommaren, men jag hade så gärna velat säga farväl. Men jag tackar han där uppe för att det var farmor som fick sitta vid din sida farfar när du somnade in.

4/8-03 Farfar aldrig utan dig ♥ Glömmer aldrig...


Livet just nu...

Livet leker som alltid, nej men det rullar på. Man ska inte klaga, man ska vara glad för det man har och får. Det finns faktiskt människor som inte har det så bra som jag. Skänka dem en tanke då och då är det minst man kan göra. Tyvärr kan man inte hjälpa alla än om man så skulle vilja. Man kan inte heller tänka på alla andra hela tiden, ibland måste man tänka lite på sig själv.

På tal om något helt annat så har jag blivit supersugen på ett par saker nu den senaste tiden, ta två hål till i höger örat, klippa mig i Lund på drop in, färga håret lite brunt och göra franska naglar. Sen nu idag jag jag faktiskt redan tagit hålen i örat, ska in till Lund senare och klippa mig hoppas jag. Färga håret sen när jag kommer hem, men några franska naglar blir det inte denna gång, har köpt mig ett naglellack i stället =)

Just nu händer det inte allt för mycket, sitter här och tar det lungt. Har annars varit och tagit hålmi örat som sagt, dock funkade det inte att betala med kort eller ta ut pengar så fick springa på banken och ta ut pengar. Tihi typiskt asså när man sätter sig för något. Tog sedan en sväng till Netto för att kolla om dem fått in plattengerna som dem skule få in. Vilket dem hade så köpte mig en 69:- det får bära eller spricka! Får hoppas på det bästa att den funkar och att den är bra. Fick också ett sådant infall och köpte två packet jordgubbar(spanska) för 25:- så det ska familjen mumsa på ikväll =) Nu ska jag sitta här en stud och nörda mig sen får jag bege mig in till Lund, för att träffa pappsen ska ju handla och fixa inför mammsens födelsedag!