Allsång 🎶

Planerna för dagen har varit lugna minsann, inget speciellt på schemat men på kvällen hade vi planer om vädret tillät ;) vilket det i alla fall lutade åt. Solen tittade fram och det blev minsann skapligt varmt. Så vi packade vagnen med allt som skulle med ;) Beställde middag påvägen till både oss och bästa mamma och pappa som också skulle komma. Sen vandrade vi till allsången, tog en plats och satte oss. Sambon gick och hämtade maten.

(null)

En dunder mysig kväll med min älskade familj och bästa mamma och pappa såklart. Även några vänner träffade vi på. Gott med köpemat vart det också minsann ;) hehe Två trötta barn när vi gick hem. Efter sång och lek på lekplats med förskolekonpisen :)

(null)
En dag...

För att idag är en speciell dag minsann. 7 år sedan på dagen då jag träffade denna kille som visade sig vara min andra hälft. Enda från Bjuv till Malmö körde han för att träffa mig. Jag som var i Malmö av alla ställen, är nästan aldrig där. Men då var jag, nu 7 år senare står vi fortfarande här. Ibland får man nypa sig i armen och stanna upp för att hänga med. Mycket har hänt på 7 år. Bland annat så har du gett mig det finaste och dyraste i världen! Våra barn! Älskar dig nu och för alltid min andra hälft!

(null)


Morsdag 💜

Idag är det alla mammorsdag, en dag precis som alla andra dagar. Men man skänker en extra tanke till alla mammor denna dag. Därför skänker jag en tanke till dig min älskade mamma. Middag hos mamma oh pappa denna dag. En mysig kväll tillsammans som alltid. Älskade lille Vegas vår solstråle, mormorkille utan tvekan. Syns här på bilden ;) en underbar bild med massa glädje och kärlek i överflöd.

(null)


Food truck festival 🚚

Tro det eller ej men idag packade vi vagnen igen ;) hehe det är la ingen nyhet. Den packas ofta och det är så härligt tycker jag. Men det är ju inte alltid sambobo är med. Men idag blev det en tripp med hela familjen. Packade vagnen och begav oss till bussen. Ja, hör och häpnad. Sambon åkte buss ;) hehe men vi skulle ju trotsallt till Malmö, mitt in i stan. Då det vart Food truck festival för barn! Underbart väder och solen sken. Spännande med något nytt, en lekplats vart där såklart i parken vilket uppskattades av dottern. Spännande mat för många pengar och glass njöt vi av. En härlig dag tillsammans hela familjen.

(null)


Sommaravslutning ☀️

Idag har det minsann varit fulltupp sedan morgonen här hemma. Upp efter klockan, fixa dotter sommaravslutningsfin, iväg och lämna på förskolan. Lång promenad med lillebror efter lämning i vanlig ordning. Härligt med motion minsann ;) Sen hem och sätta degen till pirogerna som vi skulle ha med på sommaravslutningen på dotterns förskola. Några timmar senare och några piroger senare så vart det klart. 

Då började folket trilla in som skulle följa med på avslutningen. Farmor, farfar, sambobo och mormor. Sen när vi väl vart på plats så kom även gammelmorfar och kollade på dottern ;) en härlig och mysig avslutning! Sol och fint väder bjöds det på också. Vi var naturligtvis de sista som lämnade. Men varför lämna något trevligt vi hade ju ingen panik.

(null)

(null)

Ny lekplats...

Så har de byggts en ny lekplats här i byn ;) vi har redan hunnit vara där två gånger med idag. Var där nu tidigare i veckan. Sen va vi ju tvungna att ta med pappa/sambo dit. Så två gånger denna vecka blev det lekplatshäng på nya lekplatsen. Såklart till dotterns stora förtjusning ;) hehe även lillebror tyckte det var toppen. Härligt att kunna vara ute så mycket när vädret är på topp! 

(null)


Utelek 💦

Så vart sommarens utelek i fullgång hos oss :) bordet som dottern fick i födelsedagspresent är nu officiellt invigt ;) hehe Så nöjd med sitt lilla egna bord! Här kommer det lekas och hittas på många roliga saker hela sommaren så även hösten skulle jag tro. Idag fick dockan bada balja, vatten är ju så kul! Så mycket man kan göra med lite vatten. Ge ett barn lite vatten och de leker hur fint som helst. Sysselsatta delux!

(null)

Njuter...

Tänk vilken lycka, att de får uppleva barnbarnsbarn. Det är något jag är så otroligt glad för att jag har fått vara med om att min älskade mormor, morfar och farmor har fått träffa både Veija och Vegas. Tyvärr fick farfar aldrig möjligheten. Det är så härligt att se deras glädje och kärlek. Vet inte vad jag ska använda för ord för att beskriva. Det är få förunnat att få uppleva detta. Så fantastiskt, underbart, man kan inte bli annat än glad.

(null)Du & jag 👶🏼👩🏼

Idag vart det dags för pappa och dotterdag. Så då blev det plötsligt mamma och sondag ;) Så det fick bli en lång promenad och sedan ett besök hos min mormor och morfar :) härligt! Inte varje dag man är alena med lilleman. En lite konstig känsla, men ändå härligt. Klart man saknar dottern, nästan direkt när de hade kört. Så även sambobon såklart. Men vi hade en mysig dag jag och lilleman.

(null)

När man får en massa bilder på dottern där hon njuter bland alla djuren på djurparken och leker med nya kompisen samt har det bra med pappa. Hon bara älskar alla djur och att vara ute. Blivit mycket mer "tuff" när det gäller att prova nya saker. Vilket är nyttigt och bra. Men ändå bra att hon är försiktig. En trött tjej som kom hem med pappa efter ett besök hos farmor och farfar också.

(null)

Promenad med fyrbent...

Det är inte varje dag som jag är ute med vår fyrbenta, det faller oftast på sambon ;) hehe men ibland så! Som idag, det blev en härlig promenad med min furbenta vän. Lagom varmt minsann, men man känner att det kommer bli en varm dag. Härligt med fint väder, men våra fyrbenta de får lida minsann. Men man får gå när det är svalare och mest skugga.

(null)

Solstrålelunken 🌞

Idag vart det dags för loppan att springa Solstrålelunken med förskolan. Ett "lopp" som dotterns förskola annordnar själva och som alla avdelningar på dotterns förskola deltar i. Nu när man ändå va hemma och inte hade några andra planer denna dag jag och lilleman. Så blev det ett besök och heja på dottern som dessutom hade med sig lunch :) korv och bröd. Massa annat gott ;) hehe så stolt när hon kommit i mål. Älskade du, vad stor du blivit, tredje gången du springer detta lopp!

(null)

Lekplats häng...

När vädret är sådär löjligt härligt och man kan njuta lite extra varje dag då är det gött. När man bara älskar det här med att vara småbarnsförälder. Förstår faktiskt inte de som säger "Åh det är så jobbigt, ungarna skriker, de sover inte, de äter inte osv" Sen kan det ju vara så att vi haft en förbaskad tur ;) dock gånger två! Båda sover och har gjort sedan de kom ut i stort sett. Så även ätit, de som erbjuds. Gapar som små fågelungar minsann ;) hehe Så det är klart man njuter! Skulle helt klart kunna ha ett helt fotbollslag ;) haha men det lär det inte bli om du frågar sambon. 

Får se om jag lyckas övertala honom till en nr 3 ;) härligt! Men det får vi se när det blir. För en 3:a ska det bli om det går. Så mycket lycka, kärlek och allt vad det innebär. En sådan speciell känsla att få kalla er för mina. Idag har vi njutit ute tillsammans hela familjen ;) dottern fick leka på lekplats. Jag och sambon myste i solen och lilleman sov gott i vagnen. En härlig söndag!

(null)

(null)


Kalas för mamma 💜

För att idag är det kalas som står på schemat för lilla familjen :) hehe bästa mamma/mormor fyller år! Så håller vädret i sig blir det en promenad hem till mamma och pappa. Skönt när man inte har så långt :) bara packa vagnen och sen rulla. Så smidigt om ni frågar mig. Då har man allt på samma ställe. En lugn förmiddag här hemma, sen fixa till sig och resten av familjen. Innan det vankas kalas.

Vädret höll i sig så det fick bli en promenad till mamma och pappa. Härligt när vädret är på topp ;) kan ju svaja annars den svenska sommaren haha får passa på när vädret är på topp. Suga in all D-vitamin. Ett mysigt kalas med tjocka släkten som man brukar säga. God smörgårdstårta och chokladtårta. Puhh man blir så sugen när man kollar på bilden!  GRATTIS bästa mamma på din dag, vi älskar dig! 

(null)

Mammaskille 👶🏼

Min lilla kille börjar minsann bli stor. Vart tog tiden vägen?! Det var ju igår du tittade ut. Känns det som i alla fall och vips så är du hela 7,5 månad redan. Tiden springer verkligen iväg och det går fortare med dig än med din syster när hon va i samma ålder tycker jag. Antagligen för att det händer mer nu när man har två barn. Storasyster på sitt vis och du vår lille kille. Vårt eget lilla charmtroll minsann. Finns ingen gladare kille än du, ständigt glad får jag säga. Du somnar glad och vaknar glad. Du hänger med på allt som vi hittar på. Du bjuder vem som helst på ett leende älskade unge.

(null)

Matlagning 🥙

Så har vi tagit ett kliv in i nästa månad :) Maj månad är här och sommaren närmar sig ;) idag blev det matlagning för oss. Ett besök på öppnaförskolan och delta i deras matlagning. En kul idé och nyttig aktivitet. Dock brukar ju dottern vara med mycket hemma och hjälpa till när vi lagar mat ;) hon är nyfiken och vill prova saker. Hon har till och med fått prova på att knäcka ägg ;) hehe får man inte prova så lär man ju sig inte. Idag på öppnaförskolan gjorde vi piroger tillsammans. Sedan avnjöt vi piroger och pizzasallad tillsammans till lunch. 

Även lite lek hann vi ju med när vi vart på plats. Tror att dottern uppskattade aktiviteten. Lilleman han hänger med och är nöjd bara man snackar med honom ;) hehe så vi fick en härlig dag tillsammans. Sen blev det syskonmys hemma resten av dagen :)

(null)

(null)