Familjetripp...

Idag sådär dagen till ära så gjorde vi en familjetripp hela familjen. Mamman, pappsen, lillebror och Veija. Vi styrde bilen mot Kåseberga och inhandlade lite rökad fisk :) underbart gott. Oh ja vi hade med oss Veija jag kan inte förstå alla småbarnsföräldrar som inte vill/orkar packa med sig vagn mm för att åka på en liten tripp. Inte för att Veija hade så mycket ut av det hela men det är så mysigt.
 
Gott var det i alla fall med fisk :) länge sedan sist! Sen blev det en tur ner till Ystad och en tur på gågatan där Veija bestämde sig för att göra nummer två i blöjan en rejäl laddning. Så det var bara till att byta blöja på gågatan i Ystad. Världens lyckligaste unge, super nöjd med vad hon åstadkommit ;) låg bara och skrattade.
 
Så helt enkelt en lyckad dag med strålande väder hela trippen :) så nu är vi trötta och har redan hoppat i säng minsann ska sova sju kvart i timmen. Får ju ladda inför morgondagen. 
 
 

Sularpsfarmen...

För att jag har tänkt att jag ska försöka att blogga ett inlägg om dagen. Då det nästan alltid händer något spännande :) som "idag" ja igår blir det då var jag, mammsen och lillebror en sväng i stan och fixade present till pappa :) sen åkte vi en sväng till Sularpsfarmen då ingen av oss hade varit där innan ;) ett mysigt litet ställe helt klart.
 
Dit ska vi ta Vejsan när hon är lite större och förstår saker :) mysigt värre. Sen blev det lite fika hemma hos oss innan pappa Dennis skulle jobbar och mammsen samt lillebror skulle hem och lägga in gurkor :)
 
 

Mys med morbror...

 Det är minsann inte varje dag man får mysa med världens bästa morbror bara sådär en måndag kväll :) massa mys för lilla Veija hela tiden och hon bara njuter. Det är så underbart att se ;) vår älskade lilla dotter som får så mycket kärlek av allt och alla. 
 
Det är svårt att förstå att det är vår lilla dotter. Vår dotter som alla vill mysa med, hålla, pussa på och allt vad det nu är. Det är så fantastiskt :) nu har vi iaf bokat tid för Veijas dop :) så det händer grejer.
 
 

Melonfrossa 🍉...

Melonfrossa för hela slanten igår, i detta otroligt fina sommarväder som den svenska sommaren bjuder på. Men man får ju göra det bästa av det :) äta melon är ju en del av det. Äta melon och lossa att det är fint väder det kan man alltid göra ;) precis så får vi göra i Skåne land som vädret ser ut just nu! 
 
Men man ska inte klaga. Jag som är "ledig" länge om man säger så. Så mig gör det inte så mycket om det fina vädret kommer senare :) men för alla dem som har semester tycker synd om dem. Bästa mamma/mormor köpte melonen till oss så vi kunde frossa! Gottigottgott :)
 
 

Kiwi 2 år 🎂

För att vår lilla Kiwi har hunnit fylls hela 2 år :) den 24 Juli ♡ tänk vad tiden går snabbt. Att du redan hunnit fylla 2 år ;) att vi haft dig i 2 år snart. Som du har växt och utvecklats. Man ser att det händer saker hela tiden. Men att du är speciell det kan man inte sticka under stolen med. Vår älskade Kiwi :) tänk så mycket glädje du sprider omkring dig och så många tokigheter du har för dig. 
 
Lite olika spel har du då för dig. Som att skälla på vattenkanna, sopskyfflen samt att slicka på kylskåpet. Hrm ja sa jag det att du är lite speciell ;) hehe så ett stort GRATTIS vår älskade Kiwi ♡
 
 

På besök...

För att vi fick gjort en hel del igår lördag :) nya utemöbler är på plats och det blev super bra! Tur att vi har så snälla kompisar som Jocke som hjälpte oss med släp och allt! Sen blev vi dessutom bjudna på middag ;) inte varje dag det händer. Så vi packade ihop vår lilla familj och åkte ut till "Blentarp" där är man inte varje dag precis.
 
Riktigt mysigt får jag säga. Första gången jag var hos Jocke ;) super trevligt och mycket god mat. Inte varje dag man äter kronhjorts hamburgare :) riktigt smarrigt! Så mätt det blev man allt! Så sammanfattningsvis så hade vi en trevlig och mysig lördag.
 
 

Grillmys...

Går var en lugn och skön dag :) inget inplanerat mer än ett besök på Jysk för att eventuellt köpa nya utemöbler ;) sov länge det gjorde vi hela familjen! Efter morgonmys med hela familje  så gick vi upp vid 12.30! Sen ut en tur med Kiwi i det  varma vädret :) 
 
Sen blev det snabbfrukost innan vi packade in oss i bilen och åkte till Jysk :) fick kollat på bordet trots att dem inte hade det ftamme. Så det blev till att beställa ett bord och 4 stolar då vi redan har 4 stolar hemma som vi fått av mina föräldrar :) så imorgon (lördag) blir det leverans av möblerna då Jocke ska hjälpa oss att hämta dem! 
 
Sen på eftermiddagen var det dags för älsklingen att åka och jobba. Jag och Veija traskade hem till mosterbus med familj. Blev sedan bjudna på middag så fick låna en cykel och cykla hem till Kiwi och ge henne mat samt gå ut med henne. Sen blev det grillat och massa prat. Även mormor och morfar kom på besök :) sen följde morfar mig och Veija hem!
 
 

Våra tjejer ♡

Livet är bra underbart :) det är svårt att tänka sig att allt har blivit som det har blivit. Jag tror och har alltid trott att allt har en mening som händer. Man kan inte förutse saker, men dem sker av en anledning. Det är inte utan att man kan sitta i flera timmar och kolla på dig vår älskade Veija och dig vår underbara Kiwi.
 
Att se er tillsammans är så fint, underbart att det går så bra. Att du Kiwi är så fin och snäll mot Veija. Så försiktigt :) det är kärlek ♡ kärlek utan gränser. Det har vi minsann massor av i vår familj. Vår lilla familj ;) 
 
 

3 månader...

Idag är det exakt tre månader sedan du kom till oss vår lilla loppa :) så sjukt underbart. Tänk att du är redan tre månader men du skulle bara varit 15 dagar om du kommit när du var beräknad ;) tänk så underbart. Vi har fått ha dig extra länge, vi fick träffa dig hela 10 veckor innan det egentligen var dags.
 
Jag blev snuvad på 10 veckor av graviditeten, men vi fick träffa dig tidigare. Vårt lilla mirakel ♡ det är svårt att förstå att du är vår. Vår egen lilla dotter, 50% mamma och 50% pappa :) underbart! Oh alla runtom är så glada för dig, så underbart :) 
 
 

Älskade hund...

Det är inte utan att man är lite stolt över vår lilla Kiwi som inte är som alla andra hundar annars är så otroligt duktig med lilla Veija :) det känns så bra. Men som man brukar säga, hundar förstår mer än vad man tror. Så även vår lilla Kiwi :) Hon tar det så försiktigt, än om hon är nyfiken ibland. Vill gärna pussa på Veija osså.
 
Som denna bild då hon har lagt sig i soffan och chillar i väntan på att få gå ut. Då Veija ska äta lite innan vi går morgonturen :) vår älskade Kiwi ♡
 
 

Kan sakna...

Ja tror det eller ej men jag saknar faktiskt min stora runda, fina gravidmage! Det var liksom så mysigt, att få vänta och fantisera om vad det var för en liten där inne. Som skulle komma ut till oss. Det är klart helt fantastiskt nu när lilla Veija är här hos oss :) men saknar ändå magen! Men har jag turen så får jag uppleva magen igen :) 
 
 

Farmor 88 år 🎂...

För att idag fyller världens bästa farmor år :) hela 88 år och tänk jag har fått äran att ha dig som farmor. Man kan inte ha någon bättre farmor än du. Du är inte som alla andra, du är speciell och jag älskar dig för den du är. Du har alltid funnits där för mig enda sedan jag föddes. Så länge jag kan minnas.
 
Det är alltid lika trevligt att vara hos dig. God mat och massa skratt. Det är en speciell känsla, när man ser ditt leende när du kollar på Oliver och Veija dina barnbarnsbarn :) det är fantastiskt. Ett stort GRATTIS världens bästa farmor ♡
 
 

BVC besök nr 1...

För att denna vecka var det premiär för lilla loppan nere på BVC :) första besöket sedan dem var på hembesök. Det gick fin fint minsann. Loppan skötte sig bra, dem tog huvudomfång, mätte henne och nu är hon 54,7cm samt att hon väger 3994g så snart 4kg minsann. Vår lilla lus börjar bli stor :) det känns konstigt!
 
Men skönt att hon tar sig, sköter sig bra också vidare. Alltid skoj när man får höra hur duktig ens barn är, stark och fin. Sen att hon är så lugn och som sköterskan sa "Du är så lugn, det ser ut som du gjort det här förr" men ack nej det har jag ej. Så eftersom loppan är så duktig osså så blir nästa besök om 2 veckor :)
 
 

Pizzasnurror...

För att man ibland får förnya sig lite. Prova något nu i sommarvärmen. Det blir lätt så att man fastnar i samma vanor och med samma recept. Ibland är man bara så trött på sina recept och man vet inte vad man ska hitta på. Men så vips så springer man på ett recept på nätet när man sitter där och surfar runt.
 
Denna gång blev det pizzasnurror men ändrade lite som vanligt i receptet :) men det blev som vesuvio! Mycket gott blev det allt! Ugnen ska du sätta på 225°c Till detta recept behöver du:
Smördeg
Strimlad skinka
Riven ost
Tomatpurén 
 
 

35°c!

Det är helt sinnes, idag visade vår termometer 35°c och den hänger i skuggan så jisses vad det har varit varmt idag. Jag vet att man inte ska klaga men när det är 30-35°c så är det för varmt tycker jag! Det är mer lagom med 20-25°c :) Men såklart så är det ju skoj att det är fint väder så att man kan vara ute. Äta frukost ute :) mysigt nu när vi fått ett parasoll oxkså! 
 
Eller ja, fått och fått vi har ju köpt det! Men bra blev det allt :) Hemma hela dagen idag, med Vejsan och båda vovvarna då vi passat Frank i helgen då mammsen och pappsen samt Jocke har varit i Oslo och hämtat hem världens bästa lillebror som bott i Norge i över två år :) men ni blir det Sverige ett tag för honom! 
 
Inte gjort allt för mycket idag i värmen inte pallat ;) skulle ha rensat det sista ogräset men ack nej, gick ej så bra när man är hemma själv med två hundar och en bebis :) så får göra det i veckan! 
 
 

Varm dag...

Ännu en varm sommardag ;) härligt för nu är sommaren här på riktigt. Det är skönt än om det inte riktigt spelar någon roll för mig och Veija precis. Då vi kommer vara lediga varje dag nu ett bra tag framöver. Men det är ju trevligt för dem som har semester. Det är helt klart skönt med trädgård när det är så varmt som det är. Kunna sitta ute och bara ta det lugnt. 
 
Samt att fixa och trixa med allt vad trädgården har att erbjuda. Vi har fixat och trixat en hel del. Rensat alla plattor på framsidan. Fått köpt krukor, tomatplantor, jordgubbsplanta och mycket mer :) har även fått hem min älskade odlingslåda som världens bästa pappa har gjort ;) där i har jag planterat hallon och rabarber Som jag fått av svärmor och svärfar.
 
 

BF 30 Juni ♡

För att för två dagar sedan var det en speciell dag :) nämligen dagen då vårt älskade troll var beräknad. Dagen som skulle blivit dagen med stort D ♡ men ack nej så blev det inte! Du valde att komma 10 veckor förtidigt, så dagen med stort D blev den 15 april istället och ingen är lyckligare än vi ♡ Det finns inget underbarare än att se dig le.
 
Att bara kolla på dig, man kan studera dig i timmar. Det ät så svårt att förstå, att det var du som låg där inne. Det var du vår älskade Veija, hälften pappa och hälften mamma och alldeles perfekt ♡ Svårt att förstå att du faktiskt är vår, du kommer alltid att vara vår älskade lulla Vejsan ♡