Hörselmätning...

Då har världens underbaraste Veija varit på hörselmätning. Igår hade vi tid inne i Lund :) 08.15 skulle vi vara på plats. Så det var upp med tuppen som gällde. Hade satt oss för att vi skulle gå upp vid 07.00 men vi låg och mös allihop till 07.30! Men vi hade inget vi skulle göra mer än klä på oss :) 
 
Lite omständigt, då man skulle anmäla sig i ett hus och sedan göra undersökningen i en annan. Som tur är så fick vi parkering utanför direkt. Väl inne så fick vi gå rätt långt, sen var det vår tur och det tog knappt 10 minuter Så var vi ute igen. Som vanligt så sa dem: hon är så lugn och duktig. Dem sa även att det inte brukar gå så snabbt som det gjorde att göra undersökningen. 
 
Vår duktiga flicka ♡ det är svårt att tänka att hon är vår. Vår föralltid :) vår älskade dotter. Bjuder därför på en liten bild där man tydligt ser att hon är nöjd. För övrigt så gick hörselundersöjningen bra.
 
 

Frank 6 år!

Hipphipp hurra, för idag är det lilla Franks födelsedag :) vår underbara älskade Frank :) tänk att du redan är 6 år vår lilla Talleman! Det är svårt att förstår att det redan gått 6 år sedan du kom till oss. 6 hela år, det känns som om det var igår vi hämtade hem dig vår lilla pälsboll ;) en underbar känsla får jag säga. 
 
Att äntligen ha fått en hund, vår egna lilla hund :) som jag tjatat sedan jag var liten. Men som sagt, bättre sent än aldrig! Ny leksak fick Franken dagen till ära, en omtyckt present! 
 
 

Besök av BVC...

För att igår så var det dags för vår lilla familj att bekanta sig med BVC :) det har ju varit Neonatal och hemsjukvården som gällt för oss tidigate. Så lite annorlunda ;) men det gick fint. Ringde BVC i förra veckan och fick en första tid. Eller ja dem kommer ju hem på besök första gången! Men det gick bra, över en timme var hon här. 
 
Men det fanns ju en del att prata om kan man ju säga. Vi har ju gjort en resa utan deslike :) men det har gått bra och det är vi glada för. Loppan växer som bara den. Mått bra hela tiden. Men skönt är det att vara hemma, kommit in i våra rutiner det har vi gjort ;) skönt! 
 
Så får ändå säga att det rullar på här hemma. Dagarna går och vi har gjort en hel del lilla familjen. Mysigt och skönt pappa också kan vara hemma tycker jag och Veija. Ja även Kiwi förtås :) men åter till BVC, G tyckte att Veija var så duktigt och fråmåt. Hon var mycket nöjd med Veija! Gått upp i vikt det har hon också gjort snart 3,5 kg 3480g väger hon nu!
 
 

Midsommar - 2015

Igår var det midsommar och fräck som man är så bjöd man in sig och lilla familjen till mosterbus med familj. Det som nu blivit som en tradition här i Skåne är att det alltid regnar på midsommar. Så sant som det är sagt så regnade det. Men sånt är det, man får stå ut med det när man firar i Sverige. 
 
Men det blev till att tjuvstarta det hela med att cykla och plocka blommor som man gjort sedan man var liten. Så man bidrog lite till årets midsommarstång :) sen blev det fika hos mosterbus vid 11.00! Sen hem och göra sig fin inför kvällens midsommarfirande :) sen till mosterbus med familj! En trevlig kväll och lilla lusen fick så mycket kärlek! 
 
Underbart minsann :) och lilla lusen hade klänning dagen till ära. Midsommar fin minsann, invigning av klänningen som hon fick av morbror :) ♡
 
 

2 månader...

2015-06-15 är dagen då du blev två månader vår lilla lus :) det är helt ofattbart att du redan är två hela månader. Att vi faktiskt varit föräldrar redan i två månader, tiden bara springer iväg. Men som alla säger, njut! Det är precis vad vi gör :) varje dag! Njuter som bara den monsann! Går inte att beskriva, men ord hur underbart det är.
 
Idag dagen till ära den 16 juni så blir vi antagligen utskrivna från Neonatal :) så då blir det BVC! Vilket vi redan fått en tid till! Underbart men allt vad föräldrarlivet innebär. Vi kunde inte haft det bättre, vår lilla familj ♡
 
 

Leverans...

Det är minsann inte varje dag man får middagen levererad hem till kylen trots man inte är hemma ;) Det var världens bästa mamma som levererade tonfiskrullar. Mumma hehe mycket gott minsann. Borde ha det oftare faktiskt. 
 
Sen att man får dem inslagna och med söta små lappar på är ju en annan sak :) hehe söta mamma. Var ju bara tvungen att fånga detta på bild. Världens bästa föräldrar. 
 
 

Babysaker...

Idag tog vi oss äntligen i kragen och åkte till vad vi trodde vara babyland, men var något helt annat. Men vad gjorde det, vi hittade det vi skulle ha. Så nu kan vi åka iväg, en skötväska, termos, nappflaska, insektsbett, regnskydd och badbalja. Så nu är vi redo för alla äventyr i sommar :) lilla lusen och vi! Lilla familjen ♡
 
Endast lite andra saker som måste införskaffas här näst :) mysigt att handla babysaker. Sen har vi fått en massa saker av alla nära och kära :) underbart! Det är så mysigt minsann, vår lilla loppa. Massa mys med famiöken .
 

Mor & dotter...

För att vi fick en underbar blomma av mamma och pappa när vi kommit hem från sjukhuset. En mor och dotter bukett som det så fint heter. Visste inte ens att det fanns hehe men fin är den.
 
 

Besök i Bjuv...

Söndagen stod för dörren och vi hade inte direkt några planer precis. Så det fick bli en tripp till Bjuv, till Veijas farmor och farfar. En mysig dag minsann, men det är inte utan att det var lite bökigt när vi skulle ha med allt. Samt när vi skulle in i bilen allihop. Då även vovven skulle följa med. Så ja lite trångt var det allt i baksätet ;) haha men vi överlevde.
 
Blev mysig fika och promenad i det fina vädret. En liten tripp hem till älsklingens morfar också :) sen blev det mer mys med farmor och farfar för lilla Veija och god mat blev det för oss andra. Så helt klart en fantastisk dag i Bjuv. Lite bilder från dagen.
 
 

Mammas hjärta ♡

Var ska jag börja någonstans? Det är inte lätt hehe du växer som bara den. Vi hänger knappt med jag och din pappa. Det känns ibland som om det var igår nu föddes vårt lilla hjärta. Men snart blir du hela två månader fast du är i vecka 36+3 Som är din andra ålder. Det är inte alltid så lätt med två åldrar. Men så är det när man har brottom ut. 
 
Nu väger du hela 3000g Vårt lilla hjärta ♡ det är så fantastiskt och du mår fin fint precis som övriga familjen. Tänk att vi är en liten familj. Lilla familjen som vi nu kallas.
 
 

Morsdag...

För att det har varit morsdag :) så då har man "firat" sin första morsdag som mamma. Det känns lite konstigt faktiskt, tänk att jag blivit mamma till världens finaste lilla skatt. Vår älskade dotter Veija :) det är så underbart. Vi fick dessutom äran att tffa dig hela 10 veckor innan du skulle kommit till oss.
 
Du hade brottom ut till världen. Att se vad den hade att erbjuda. Vårt lilla mirakel, svårt att förstå att du vuxit så mycket som du gjort. 3000g väger du nu :) och när du kom ut vägde du 1630g. Då hade du dessutom lagt på dig några 100g mer än vad man brukar i den veckan du var i då. Jag och din pappa samt läkaren tror att dem kan ha räknat fel på när du skulle varit beräknad. Med alla de värdena och resultat som en fullgången bebis så är det skumt.
 
På tal om morsdag så fick jag ett jätte fint halsband, med texten Veija ♡ underbart. Sen fick våra mammor varsitt med texten Mamma mormor ♡ och mamma farmor ♡ dem blev super glada.
 
 

2 år💍

Det är svårt att tänka sig. Igår den 3 juni för exakt två år sedan satt min älskade, underbara, bästa, finaste människan i världen hemma hos mina föräldrar och väntade på mig. Väntade på att ställa den stora frågan; om jag ville bli hans, för evigt. Två silverringar, en underbar känsla. Nu två år senare står vi här med världens bästa vovve, ett hus, en underbar dotter och varandra. 
 
Det är svårt att tänka sig att det gått 2 år sedan vi förlovade oss och om bara en månad har vi varit tillsammans i hela 3 år! Igår på vår förlovningsdag fick vi blommor av svärföräldrarna och jag fick röda rosor av världens bästa älskling. 🌹
 
 
 

Måndag igen...

Jahapp då har det blivit/varit måndag igen. Dagarna bags flyger iväg, tänk snart har vi varit hemma i en hel vecka redan. Emellanåt känns det som om det var igår vi fick komma hem. Men tänker man tillbaka så inser man att man varit hemma några dagar. Skönt är bara förnamnet, går knappt att beskriva. Otroligt skönt att slippa sjukhusmiljön! Dock ska vi göra ett litet besök där imorgon för lite prover och undersökning.
 
Men det är inte samma sak, utan man får ju komma hem igen sen och sova i sin egen säng också. Den har man allt saknat! Det är ju som sagt en hel del man saknat när man varit "instängd" Nu känner man sig fri på något sett. Saker som man inte tyckte var så kul innan kan vara ganska trevligt nu. Som att fixa med tvätten, men det är nog bara nyhetens behag!
 
Får ändå säga att vi har börjat komma i vardagen här hemma med en bebis. Det är mycket att tänka på, men bi har ju fått tjuvstarta i några veckor innan så! Vi har lite koll :) mysigt är det i alla fall!