Kommer hem...

Kommer hem och möts av en inte allt för vanlig men inte heller ovanlig syn. Hunden på köksbordet, kommer in och han vill inte gå ner. Vilken knas hund man har alltså ;) Men efter någon minut så hoppade han ner när jag kom in och sa till honom.
Annars har man inte gjort något speciellt sedan man kom hem, nästan det första man gjorde var att hoppa i träningskläderna. Mysigt värre, nu bär det av till träningen ;)
(Frank 4 oktober)

Kärlek

Kärlek är något av det bästa som finns, så dela med dig till så många så möjligt så ofta som du bara kan. Kärlek får vi alla någon gång, men på olika sätt. Sen har en del, den turen att få det varje dag. Så sprid lite kärlek när du kan, det är det lilla som betyder så mycket för någon annan.
(5 oktober)

Har man lovat så...

Har man lovat så får man allt hålla det ;) det är precis som det låter, har ju lovat er kära läsare om jag nu har några? Lite försiktiga med kommentarerna är ni allt ;P Har ju lovat lite bilder och det ska det bli nu i några inlägg. Bara inte haft tid innan, ingen bortförklaring för det är sant! Inte någon bild från idag, men vad gör la det när ni får bilder från den 10-10-11 då vi hade "lekdag" vi i Flu1 haha, samt en bild från den 10-10-21 då det vankades gemensam afton på skolan med Flu2 :) en helt fantastisk kväll.

Får ju säga det att jag tycker att pojkarna här nedan klädde som troll eller!? Sen att min frilla helt klart var fin fin, då min söta kusin fixat mitt hår, LoppeLottan :)


(Puya som troll 11 oktober)


(Johannes, Walid & Christos som troll 11 oktober)


(Jag 21 oktober)

Vi människor...

Vi människor har 1000 önskemål, men någon som är sjuk har bara en önskan, att bli frisk. Det är något som alla vi andra inte tänker på. Hela 97 % av alla människor kommer inte att uppmärksamma detta. Om du är en av dom 3% som uppmärksammar detta inlägg och faktiskt tänker efter, om så bara för en stund! Då visar du ditt stöd för alla dom som gått bort i Cancer och för alla dom som...fortfarande kämpar mot denna fruktansvärda sjukdom och deras familjer!

Att bara stanna upp, så bara för en stund och faktiskt tänka efter. Vad har man att förlora?

Fantastiskt

Det är som rubriken säger, helt fantastiskt att man har så otroligt roligt i skolan. Att man varje dag går med ett leénde på läpparna, för det kan jag säga att jag gör! Lovar att det ska komma någon bild från denna vecka här på bloggen till helgen! Men det kommer en bild redan idag, fast inte från skolan utan från när jag och Mattiiin var hos min farmor nu i helgen. Jag får ta mig i kragen och fixa litta bilder tycker jag allt. Men man ska inte ta bilder bara för att, ska finnas en tanke bakom det hela tycker jag allt. Haft en underbar dag i alla fall!

Även snackat med skolan om CSN, så hoppas att det ska lösa sig snart annars får jag spel!


(Staffanstorp 13 oktober 2010)

Måndag

Så var ännu en vecka igång, det känns fantastiskt. Snart gått en halv termin, det känns helt sjukt! Men som man brukar säga, tiden går fort när man har kul. KUL är verkligen ett ord som man kan sätta efter Flu1 med ett = mellan!

Kan i alla fall haft en helt fantastisk dag i skolan, med lite teori på morgonen. Sen har det endast varit en massa goa lekar hela långa dagen, ingen idrott idag :/ surt men sånt är livet. Blir idrott på fredag, men då ska vi springa 4,6km :S inte allt för kul men får gå.

Annars så har det inte hänt något allt för spännande, hem och ringt till CSN. Jag har inga ord, men det är i alal fall synd när rätt människor inte sitter på rätt plats. Men gör ett försök till, sen blir det minsann andra bullar ännu en gång. Skrivit klart mitt tal till svenskan i alla fall och skickat in min utvärdering från Hajken. Varit och gått en sväng med söta lilla Frank, hängde med mammsen och hämtade hem brollan och hans kompis.

(Staffanstorp 10 oktober 2010)

Hajk 7-8 oktober

Startade torsdagen med att gå upp och fixa den sista packningen. Sen bar det av till skolan med buss, haha såg ju ut som värsta skogsmullen! Framme på skolan och där stod jag, inte en enda från min grupp var kommen. Men inom kort så började det samlas lite folk. Sen var min grupp komplett. Alla 11 var samlade och det bar av mot Brösarp :) där vi skulle tillbringa en natt!

Framme efter ca 1,5h så var det dags att ta packningen och börja vandra 7km. Gick lite fel några gånger, men fram det kom vi. Skulle tillbringa natten i en lada, mysigt får jag säga. Efter vi fått hängt upp våra kläder också vidare så blev det dags för lunch, grönsakssoppa. Mycket gott får jag säga. Sen blev det dags för kubb, Flu1 mot Flu2, slutade med vinst för Flu2! Sen chillade vi och hade det trevligt, många goa skratt blev det allt.

Dags för kvällsmat, knyten med grönsaker och stekta köttbullar. Mumsigt värre, sen blev det charader och Alias hela kvällen lång, men vi tog ju en paus och grillade bananer med choklad. Mumsigt värre, sen hoppade vi ner i sovsäckarna vid 22.30 med låt och snackade ett tag. Baugetter var det heta samtalsämnet denna kväll. Dock vaknade alla 02.00 av att någon snarkade så mycket så att en del flyttade upp på ovanvåningen. Själv gick man på toa sen somnade man om tills klockan var 07.09 :) haha

Dags att stiga upp, packa ihop sakerna och käka frulle. Havregrynsgröt och knäckebröd med köttbullar. Sen var det dags för morgongympa :) haha sen bar det av 7km tillbaka. Där det väntades korv med bröd och marsmellows :)

Tusen tack för en under bara Hajk i Brösarp - Johanna, Emelie, Hilding, Jacqline, Marija, Johannes, Muhib, Lillemor, Mohamed och Christian.(Brösarp oktober 2010)

Har blivit med...

Haha som min söta Mattiiin säger, jag har blivit med Iphone ;) tihi äntligen. Vad jag har längtat, låter kanske konstigt. Men jag har varit på jakt ett tag men inte funnit nåe bra tel förrän igår den 3 september. Sen att jag fick napp också det var nog ett under. Alla andra har skitit i att svara eller så har dem varit sålda. Det känns i alla fall fin fint, helt rätt. Så nu har jag en Iphone 3gs tihi, som sagt ibland ska man ha tur.

Tusen tack ♥