SOL

SOLFast att dagen inte började så bra, som alla andra dagar så ja ska man inte klaga kom bara 20 minuter försent till engelskan, vilket inte gjorde mig så mycket! Oh ja det verkade som om läraren inte hellaer tog det på så stort allvar, men man hade ju varit duktig och meddelat Anna att man kom sent på grund av bussen :)

Nu sitter man här iaf och klockan är ca 10.00 och om så där 10 minuter så är det dags att ha filosofi i 1h, inte så trevligt men det kan gå. Man ska inte klaga så mycket, för det mår man inte bra av och förutom att jag är så sjukt trött så är allt hur bra som helst, men det hela kommer att bli 100 gånger bättre sen när klockan är 15.00 för då slutar jag och älsklingen kommer in till Lund för att möta mig!

Sen ska vi iväg och handla mat för ivkäll, jags ka nämligen både handla och laga den! haha Vilket kan bli ganska så skoj, iaf resultatet ;) Älsklingen tror att det kommer att bli aldeles för nyttigt för att det är jag som lagar maten, men nu ska jag ha filosofi så får sluta skiva!

Prov!

ProvGahh då var det hemska över för denna dag, jag har isf överlevt ännu. Känner mig otroligt glad över det, men som sagt de hemska startade redan i morse, då man kom till skolan och skulle ha klassråd, vilket gick rent åt helvete fel typ, för ingen ville säga något! Fast det var ganska så snabbt överstökat, vilket var ganska så skönt!

Inte nog med det, dagen fortsatte med matte prov, vilket var skit jobbigt för man kände sig hur dum som helst, jag fattade typ inget och ändå så har jag varit så duktig och pluggat som en idiot inför provet. Men det kan inte alltid bli som man har tänkt sig, tyvärr!  Hoppas iaf på ett G, så man slipper att ha något prov nästa vecka då det är omprovstillfälle!

Tihi en komisk sak är att när jag hittade denna bilden, så tyckte jag att jag kunde se en likhet mellan hon i gult och mig själv och det är att jag precis som hon såg ut att fatta ingeting!

Dagen eller ja kanske ska säga skoladgen slutade också med något hemskt, tyska prov. Fast det är klart, nu har man iaf det gjort! Hade kunnat göra det på fredag, men kände att det hade blivt samma resultat då så lika bra att få det gjort! Hoppas nu bara på att jag får G :)

Så nu sitter man här och väntar på att Tina ska sluta, sen ska vi in till stan och shoppa lite, hoppas nu att jag hittar något fin fint, för jag är så trött på att vara i skolan, att ha prov lite smått deprimerad, men när det gäller matten så kan jag ta Tina i hand. Min omprovskompis i matte :) Sen har jag ju Sebastian min lilla omprovskompis i tyskan så det ska la lösa sig :)

Man löser iaf inget med en sur in, det är lika bra att man är berädd på det värsta och sen får man se vad so händer och hur resultatet är! Man kan inte mer än försöka, som jag brukar säga. Det får gå som det går, nu är det gjort iaf!

Att alltid förstå...

Att alltid förstå, man får inte bara gå. För man måste förstå, förstå vad som händer, att du aldrig någonsin vänder bort från mig. Jag älskar dig och du älskar mig! När dina heta läppar pressas mot mina, Ällsklingenmin kropp ger dig svar då är jag trollbunden i ditt försvar och vill för alltid hålla dig kvar.

Utan att finna något speciellt svar, så förtrollade du hela min värld, du gjorde det plötsligt värt att leva! Leva ett liv som jag aldrig tidigare trodde var möjligt, en del tycker så klart att det är ganska så löjligt, men ack nej inte för mig! Jag sådde några blommor, en för varje vän, jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en. En vän som aldrig försvinner iväg, en vän som alltid finns där!

Jag förstår vad du menar, vad du gör, vad du vill, vad du säger och allt det där! Vi är olika, men endå så otroligt lika, ingen kan någonsin ta dig ifrån mig. Jag ska kämpa tills jag dör, för du ska alltid finnas vid min sida!

När du kysser mig för sista gången, då vi måste gå åt varsitt håll, så hoppas jag att du precis som jag gör med ditt, tar mitt hjärta med dig och håller det tätt emot ditt hjärta så ska du få höra att det alltid kommer att slå för dig min älskling! Mitt hjärta har aldrig någonsin dunkat så som det gör för dig, du har gjort mig hel! För mig så finns det inget slut, bara en början på något nytt, ska uppleva så mycket tillsammans med dig! 

Du är inte som alla andra, du har något som ingen annan har. Jag är inte som alla andra, jag har något som ingen annan någonsin kan få, jag har dig!

Regn!

Regn,regn och åter regn! Det är något som denna dag har varit fylld av. Snacka om att det är konstigt väder, det är för fanken mars inte oktober. Vilket man ibland kan undra över, men man får helt enkelt göra det bästa av saken och inte nog med det, som ni kanske har märkt så har de senaste inläggen inte innehållit någon/några bilder och det beror på att det inte fungerar som det ska, så bilder läggs in så fort det funkar! 

Men nog om det, klockan är 19.17 denna fredag och jag sitter hemma hos älsklingen och skriver. Han roar sig med att spela Wii som vi var och köpte igår tillsammans med hanns pappa. Känner inte riktigt för att spela, orkar inte stå upp. Har nämligen gått igenom hela Velinge idag med älsklingen, vi skulle ta bussen till Höllviken för att hälsa på hans mamma och sen gå på MC men vi pallade inte gå till MC så vi sprang till bussen ist! Så vi åkte till Velinge igen och gick till ICA och köpte glass och ostbullar haha!

Gahh så sjukt trött och seg man är. Ont i benet de har man så klart, men vet inte vad jag har gjort, fick det igår innan jag skulle gå och lägga mig. Sen vaknade jag med det också!? ONT! I morgon är det påskafton och man ska umgås med älsklingens familj och hans mosters familj, ska bli trevligt! Men så klart så saknar man familjen där hemma, som ska iväg till mormor och morfar för att fira mormor! 

Men man kan som sagt inte vara överallt samtidigt, oj glömde nästan att berätta att i morgon så ska jag måla ägg :) Vilket var ett bra tag sedan jag gjorde sist, så det ska bli skoj. Har lurat med älsklingen, så han ska också måla, iaf ett!

För er som håller koll på min bilddagbok så undrar ni säkert varför där inte är några bilder på sista tiden, men nu är det så att internet har dampat lite så har inte kunnat lägga upp några, men det kommer så fort jag kommer hem så ja ungefär på söndag eller måndag!  

Lovet!

Som ni säkert redan har märkt så har jag inte haft tid eller lust till att skriva ett inlägg för varje dag som jag tidigare lovade! Men det är nog ingen som dör!? Får iaf hoppas på att det inte är det! Men ni kan få en snabb genomgång, har varit med älsklingen hela veckan :) 

18/3-08 Sen kom Tinisen till mig i tisdags för vi skulle plugga matte och sen träna på kvällen. Vilket vi också gjorde, fattar iaf lite mer av matten nu! Träningen var lika underbar som alltid! Sen på kvällen så stannade Tinisen, hon nannade över hos mig! Så fick spendera en hel dag med mina två älsklingar Tina och Martin! Glömde nästa bort det, mammsen var också med och tränade vilket inte är något nytt^^

Kollade på film sen när vi kom hem, helt trötta var vi iaf. Vi såg Jumper, den var då lite så konstig enligt mig, men de andra tyckte att den var bra och själv så såg man inte hela. För jag somnade så sött^^ Men det var inget nytt, var fan helt slut!

19/3-08 Sen nästa dag var det dags att gå upp efter klockan igen, vi skulle nämligen in till stan för att bada och träffa Sarah och Sebastian. Så efter många om och men så käkade vi frukost och packade. Sen var det dags att ta sig till bussen! Vilket gick hur fint som helst, så var vi i parken på väg till badet. Där inne satt Sarah och väntade på oss, nu fattades bara Sebastian, men han var på G och kom efter en stund!

Nu var det bara till att byta om, så var vi inne! Inte så mycket folk, vilket var skönt. Tyvärr så hade vi en sådan otur så att vågmaskinen var i sönder :( snacka om att man blev lite buttt! Men vi fick klara oss med vattenrussiebanan vilket vi också gjorde, nu blev älsklingen glad för han fick leka med Sebastian och han fick bada! Alla åkte och hade skoj sen lekte vi lite med de där vattengrejerna. Hoppade sedan i "bubbelpoolen"  där det tyvärr stank kiss :( inte så trevligt så vi gick i den vanliga igen!

Sen var vi alla hungriga så vi gick och beställde mat. Själv så käkade man schnitzel med, gött var det iaf men man blev så klart hungrig! Sen lekte vi lite till men jag och Sarah började att frysa så jag, Tina och Sarah gick in och bastade, men killarna skulle bada lite till! Fixade till oss oh sen gick vi ut och köpte lite gott i kiosken! Sen gick vi till stationen och åkte hem!

På kvällen så kom farmor för att hämta mig och älsklingen! Vi skulle följa med henne på bingo i Eslöv, vilket var väldigt trevligt, men vi hade tyvärr ganska så stor otur i början men sen vände det för min den skrek på två rader och fick 150:- sen på näst sista spelet så fick jag full bricka och skrek igen då fick jag 1000:- så jag var glad men stackars älsklingen och farmor fick inget :( men vi hade iaf trevligt, käkade nybakade bullar, kakor och mackor. Gott var det och trevligt! Var hemma vid 23.15, sen gick vi och la oss!

20/3-08 Idag är det torsdag och vi fick gå upp efter klockan idag med, kommer fan att dö. Sitter här skit trött just nu hemma hos älsklingen. Dagen började med att vi åkte till Lund för att byta buss för vi skulle till brandstationen i Svedala för älsklingen skulle skriva prov. Sen tog vi bussen in till Malmö, sen hem till Velinge oh nu sitter jag i älsklingens säng :)           

17/3-08

Får la börja inlägget med att detta är från igår, men hela Internet var helt cp så kunde inte ladda upp inlägget! Men som sagt här kommer det, bättre sent än aldrig!


Fick gå upp efter klockan ännu en dag, det känns inte som om det är första lovdagen idag. Men det kanske kommer, skulle iaf upp vid 08.45 för att jag skulle ta cykeln 09.15 och be ge mig ner till mitt sommarjobb, för att jag skulle hälsa på Lasse och Stefan! Vilket var trevligt, fast att jag bara ska arbeta tillsammans med Stefan, så var det trevligt att snacka med Lasse också. Sen fick jag då reda på att jag kanske kommer att få 6 veckor ist för 5 :) vilket man inte tackat nej till!


Hur som helst så hette det att jag skulle bli omkring visad på området, men vi satt inne och snackade i 30 min ist, jag viste som sagt redan var jag skulle vara och vad som ska göras. Har ju arbetat med sådant förr och har ju bott på Nämdemansgården så känner till stället!


Tog min cykel och cyklade hem igen där älsklingen låg och väntade, mysigt :) Så vi käkade frukost och hade lite myspys, sen kollade vi på TV medhanns vi väntade på mammsen! Sen åkte vi in till stan och skrev in mig och mamma på en bilskola! Så nu är steg ett gjort, men vi ska genomföra det den 22 april!


Sen gick jag och älsklingen på stan eller nej vi blev körda ner till ONOFF för jag skulle lämna tillbaka mina hörlurar. Sen åkte vi till Nova Lund. Nice får man ju lov att säga, använde upp mitt presentkort inne på Kics! Där jag köpte en ny perfym ;) nice sen köpte jag smink för 400:- inne på Mitti! Så har 100:- kvar där inne haha!


Hade en trevlig dag tillsammans med min älskling<3     

Städning!

Överst på schemat idag var städning och ja nästan den enda punkten för dagen, fast det är klart jag har en sak till som ska göras! Det är träningen, Städninghar nämligen träning ikväll! Men tillbaka till den första punkten, städning! Ja det är något som jag har gjort idag, precis klar så när som sängen, ska bara lägga i sakerna, kuddar och täcken! Men det får bli sen efter jag har skrivit klart här! Har iaf torkat bort allt dammet i rummet och dammsugit golvet + mattan! Så jag känner mig ganska så nöjd!


Men just nu så sitter jag och snackar med Stefan på MSN, ganska så underhållande. Nämligen ett tag sedan man snackade men honom, fast det är inte så konstigt, han ligger ju i lumpen. Bland alla andra gröna små gubbar!


Älsklingen vandrade nyss upp för trappan, skulle antagligen på toa^^ Tihi sen kom mammsen och frågade om vi skulle ha vårrrulle! Jo tack de kan nog gå ner en sådan, nu efter att man har varit aktiv haha! längtar något sjukt till träningen ikväll, det ska bli as skoj och få springa av sig lite och leka med alla bollar och vänner. Men nu ska jag tacka för mig denna gång, det kommer förhoppningsvis ett inlägg per dag nu fram över, men kan inte lova något och för er som alltid läser här kommentera gärna och kolla gärna in http://www.stuttsi.bilddagboken.se/ där finns alla mina bilder!  

PS. Glömde ju att säga hur otroligt snygg och gullig min bild är, den som jag valde till det här inlägget. På något sett så får den mig att tänka på Tina :)

Träning!

Varit hemma i ca 20 min och jag har varit uppe i 2h och 15 min, så kan det vara om man har varit iväg och tränat småungarna! Stiger nämligen upp 08.05 varje lördag för att jag ska befinna mig på Hagalid klockaHandbolln 08.30! Jag vet det låter som om jag är dum  i huvudet, men har man en hobby så har man en hobby, så är det bara!

Sen att man kankse kan vara me doch påverka när ens hobby ska vara, det tror ni säkert inte att jag har varit, men jo det har jag. Jag tycker att det är bättre att ha det på helgen för då hinner man med skolarbetet i veckorna och man kan träna själv, sen på helgen så ska det vara på morgonen för annars så förstör man hela dagen!

Men som sagt, idag var vi inte allt för många bara 3 ungar också jag, så ja jag satte föräldrarna i rörelse dem fick vara med på halva träningen ungefär! Ganska så skoj, men jag hoppas att vi blir fler, för annars är det inte så skoj i längden och det är synd om ungarna som alltid är där!

Aja men nu ska jag gå upp till pojken min och käka frukost oh ha myspys<3

Lektion!

EngelskaJahapp då sitter man här igen och det är fredag, de känns som om det var igår. Helt underbart att det är fredag, men ja inte lika underbart att det är engelska man sitter och har. Inte nog med det, ma n har inget speciellt att göra i heller, men som sagt jag  hoppas att tiden går snabbt. Man slutar ju efter filosofin alltså innan lunchen. För man ska till tandläkaren, usch fy jag vet inte så skoj. Men det är som är bra är att man slipper skolan sen, orkar inte åka tillbaka för att gå i ca 45min känns inte så lönt!

Men så klart så kan man ju diskutera det, men för att åter igen komma till ämnet, engelska. Det tog verkligen emot nu på morgonen, ville inte gå till skolan för att ha engelska 08.00-10.00 för det är mitt värsta ämne, till och med matten och tyskan är roligare. Men det var då tur att älsklingen också skulle upp och ta samma buss som jag 07.15 :/ Annars hade jag nog dött eller något, om han skulle legat kvar haha!

Snart är det då lov, hatar att vårt schema är som det är på fredagar, börjar 08.00 och slutar 15.00 inte så skoj, men som sagt man ska inte klaga. För övrigt så har jag ett ganska så bra schema :) Om man kollar på många andras! Fast allt kan ju inte vara kul, men man får iaf betyg, försöker man inte så kan man inte klaga. Har skickat in min engelska för några minuter sedan. Gahh en hel timmer till, tills engelskan slutar, puhh^^


Oh ja sen ska vi ha filosofi, inte mycket bättre för det är så drygt men det funkar, man kan sitta och ta det lugnt och säga precis vad man vill typ, i och med att ingenting är fel inom filosofin! Aja nu orkar jag inte skiva mer, för det känns inte som om jag skriver något vettigt så!

Värsta fobin!

DisktrasorDet är inte alltid så lätt, när man har en stor fobi, min största är disktrasor! Jag tycker att dem är så sjukt äckliga och dem stinker värre än fan^^ Men som sagt jag kan ta i dem men jag står helst över, men jag menar vem gör inte det!? haha, orka bry sig egentligen!? Fast mina kompisar har iaf ganska så kul åt det att jag har en sådan fobi mot just disktrasor.

Sen har jag en annan fobi också snor, men jag kände att det är inget som jag vill lägga upp en bild på för det är bara för äckligt. Enligt mig iaf, de flesta vet nog hur äckligt det är!?

Gahh får bara en så äcklig känsla i hela kroppen om jag tänker på disktrasor och snor. Öhh fy fan vad äckligt det är! Men på tal om något helt annat och lite så där mer intressant, jag ska snart käka :) Sen bär det av till badet med mammsen och Tinisen, ska och träna Wet-vest! Bara så sjuk skoj, längtar som fan!

Har för en stund sedan varit och lämnat älsklingen vid bussen och fått prov åka i den nya bilen, så sjuk snygg bara för att den är svart, jag som valde färg och fick mamma och pappa att inse att svart är snyggast och tuffast på bilar :) 

Från det ena till det andra! Idag på naturkunskapen började vi med kolföreningar ganska så intressant och det var skoj när man skulle rita upp de olika strukturformerna och summaformerna :) Men har tyvärr inte provet förrän vecka 16 så jag får vänta lite med det, får la plugga tyska och matte på lovet ist :/ inte lika skoj men det får gå! 

"typ...Key West"

Så har vi haft vår andra temadag på två veckor, men den här var mer givande än vad den förra var iaf för mig! Jag kommer senare att berätta varför, även om den andra temadagen var intressant så gav den här mig mer, fast att jag redan viste ganska så mycket om det som vi snackade om.
typ...Key West
Dagen började med att vi fick se en film vars namn är "typ...Key West" som är en svensk spelfilm baserad på verkliga händelser i Staffanstorp där ett gäng vanliga ungdomar hamnar i utanförskap, kriminalitet och drogmissbruk mm. Huvudpersonen hete Jocke, som senare avled av en överdos heroin då han var 17 år gammal. När Jocke hittades hade han suttit död framför TV:n i fyra dagar med fjärrkontrollen i handen, hans föräldrar hade inte hört av honom på fyra dagar. Därför man gick in i hans lägenhet. 

I fyra år hade Jocke ställt till med ett veritabelt helvete för sina föräldrar med ständig oro, ångest, sorg, besvikelser, lögner och manipulerande. "Märkligt nog var det en lättnad jag kände den här dagen..." säger Jockes mamma Katarina, "... nu har det värsta som kan hända drabbat mig. Det kan inte bli värre än så här".

Det som berörde mig var att det var in spelat i Staffanstorp och det är en sann historia, liksom tänk att detta har hänt och händer dagligen, droger förekommer runt om kring en fast att man inte tänker på det. Lägenheten som Jocke bodde i har jag dessutom varit i, för några som vi känner bodde i lägenheten ovanför och en som var med i filmen har jag sett flera gånger i Staffanstorp. Det kändes konstigt att veta var exakt dem var under hela filmen, man kände igen allt, precis allt!

Sen efter den här filmen, så fick vi lång lunch dock lite så drygt men det gick ganska så snabbt! Sen hade vi värderings övningar, så drygt i och med att en del av påståenden var helt skumma! Men man fick göra så gott man kunde. Det jag slutligen vill säga om den här dagen är att den har varit bra i sin hel het och jag tycker att alla borde se den här filmen "typ...Key West" för den är verkligen bra!


Sen hade man tyska på det vilket var ganska så skoj idag konstigt nog, fast att man var så sjukt trött. Men sen när man kom hem så väntade ett halvt psykologi arbete som man nu är klar med, men har inte hunnit med tyskan tyvärr. Så får ta det en annan gång´´)

Skola!

Jahapp så sitter man här igen, i skolan! Men det är både på gott och ont! Har ju temadag idag, så har ingaBöcker lektioner som vanligt förutom tyskan :( inte så skoj. Men det får gå, dock så måste man vara i skolan för att man ska få närvaro! Men inga problem för här sitter man! Så duktig som man är så är man i skolan så där typ 1h innan vi börjar, men jag har faktiskt en anledning och det är att jag har varit hos syon!

Vilket gick hur bra som helst, fick en massa information och det är inte säkert att jag måste läsa matte C helt glad, men jag tror endå att jag ska göra det, för det kan vara bra. Man får fler möjligheter då om man ska läsa vidare sen!

Dock vet jag inte om jag ska läsa vidare och vad, var jag ska läsa i så fall! Men snart är det dags för att samlas för vår älskade temadag om rökning och droger börjar! Så jag får skriva mer senare, när jag kommer hem och blir tvungen att skriva på min psykologi. Vill inte men jag måste för den måste vara klar innan fredag, men det fixar sig! Gahh på tal om något helt annat, så saknar jag min älskling något så sjukt mkt, men fick iaf söta sms tidigare :)

Shopping!?

ShoppingShoppa det är något som var ett tag sedan, längtar något så fruktansvärt efter att få shoppa loss, bara få springa runt på stan bland alla andra människor, med en massa kassar. Med saker som jag velat ha! Det låter så underbart, det var som sagt ett bra tag sedan det inträffade, vilket kan bero på att man har så mycket annat för sig och sen är man ´ju som sagt ekonomisk till 100%!
Men snart är det lov och då får man pasa på, får la ta och lätta lite på plånboken. Fast att det tar emot^^ Men ska nog överleva, har iaf bara bestämt  tre saker som ska ske på lovet, plugga med Tina en dag, träna en dag wet-vest och var med älsklingen hela lovet<3

Sen får jag nog tyvärr ta mig i kragen och skriva lite på min motionskanpanj, än om det är så där typ 9 veckor kvar. Men det är skönt att ha det gjort, oh ja nu sitter man här med hela psykologi arbetet som försvann ut i tomma intet igår, så måste skriva på det som fan imogon så att jag blir klar innan fredag, för jag fick lite mer tid på mig :)
 Väska
Skulle faktiskt behöva en ny väska på tal om något helt annat, men så fort jag är i en affär så hittar jag ingen som jag så där blir förälskad i, det är skit svårt! Men sen när man går på stan, eller till bussen så ser man så sjukt många väskor som bara är så snygga, men man vet inte vilken man vill ha!? Helt sjuk!

Men en vacker dag så kanske jag hittar min dröm väska vem vet! Har iaf bytt väska för att jag var sugen på att använda en annan väska nu ett tag, tills jag hittar min dröm väska! Det lär dock ta ett tag så hinner nog byta en gång till!

HalsbandVet inte varför men jag tyckte att den här bilden på halsbandet bara var så söt. Blev helt kär i halsbandet, oh det är också något som jag skulle vilja ha. Nya smycken, och en massa nya kläder, men det är också så svårt att välja och hitta något som passar, varför ska det vara så svårt hela tiden!? När man inte latar eller behöver något så hittar man det, men när man letar så hittar man inget!

Det är alltid lika samma för mig! Fast det löser sig säkert med tiden, det är ju inte precis så att det är livs viktigt, jag har ju trots allt kläder som jag kan ta på mig, så ja mig slipper ni se naken ute på stan ;)

Farfar jag älskar dih!

Långt bort
Tyvärr så lever jag i en verklighet, det är inte alltid som jag orkar och vill inse. Inse det som hänt, att det är sant och att det kommer att förbli så som det är. Ända tills vi åter igen får vara tillsammans, det är svårt att inse att det som hänt är verklighet. Jag vill dela denna verklighet tillsammans med dig, du var min bästa vän, den som kände mig bäst den som stod mig närmst hjärtat, den som alltid fanns där för mig. Nu är du min ängel och kommer för evigt att finnas i mitt hjärta och vid min sida. 

Jag vet att du är där ute någonstans, jag letar och letar men finner inget svar. Ett svar som jag aldrig någonsin kommer att finna, jag tror inte på Gud och allt det där. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att det finns ett liv efter döden, så att du och jag kan få vara tillsammans igen. Jag kommer någon dag att få vara i din famn igen, känna hur ditt hjärta slår för mig, jämna och fina slag. 

Fick tillbaka mitt sjukdomsarbete idag, men för mig var det inget arbete så som alla andra. Det var en sann berättelse om dig, människan i mitt liv som så hastigt bara togs ifrån mig. Fick högsta betyg på uppsatsen, men det bryr jag inte mig så mycket om, utan det som betydde något för mig det var att jag fick skriva om dig, det väckte så många fina minnen. Vill bara kunna resa tillbaka i tiden, för att få träffa dig en sista gång, få säga hur mycket du betyder för mig och hur otroligt mycket jag älskar dig. Men det förblir en dröm, en dröm som så ofta känns så sann, önskar så att min dröm kunde bli till verklighet.

Nu sitter jag här i min ensamhet, tänker på dig och fäller en tår för att jag saknar dig så sjukt mycket. Det går inte att beskriva hur jag känner. Saknaden är större än någon annan på denna jord någonsin kommer att kunna föreställa sig. En del säger att det går över med tiden, man lär sig att leva som det är. Men för mig så kommer det aldrig någonsin att vara slut, min dröm kommer för evigt att leva kvar. Alla minnen med dig, det är något som jag alltid kommer att bära med mig.

Plockade för en stund sedan fram en av mina gamla dagböcker från 2003 året då du lämnade oss. Det värsta året i mitt liv, kommer alltid att minnas. Hittade ett dagboksinlägg som jag skrev den 25/7-03

"Mina tankar och funderingar! Idag har jag tänkt på farmor och farfar! Jag vill att det ska va som vanligt som der alltid har varit! Men det går inte. Jag vill inte att någon ska vara sjuk, men varför just farfar? Varför, varför...? Jag älskar er!" / Therese Krya på er!    


Känner hur det bara kommer fler och fler tårar ner från min kind. När jag läser dag efter dag, hur mycket jag älskar min farfar. Ibland undrar jag om jag inte var starkare då, känner mig ibland så svag, kan fälla en tår så fort någon nämner ordet farfar. Men då, jag skrev dagbok samma dag som du lämnade oss!

4/8-03 Måndag!

Idag när jag kom hem från kampingen, så hämtade mamma o Johan mig hoss Tina! När jag skulle lägga mina saker i bilen så sa Johan o mamma att Farfar hade dött! Jag blev helt stum! Men jag tycker att det e skönt för farfar att han somnade in, så han slapp lida! O farmor tycker samma sak! Men jag kommer alltid att tänka på farfar! Han sitter och tittar på mig ifrån sitt måln o om det inte finns några måln så såver han en stund! Allt bara snurrar runt i huvudet farfar död, farmor själv? 1000 pussar och kramar till er från / THERESE


Jag vet inte hur jag orkade att sitta samma kväll och skriva det. Nu kan jag inte skriva en rad om dig farfar utan att jag gråter, du är och förblir världens bästa farfar älskar dig //Din Therese!   

Tema dag!!!

Sommar
Puhh tema dagen avklarad då ja! Fast man ska inte klaga för det var ganska så skoj :) Konstigt nog så var det ganska så skoj, fick arbeta tillsammans med människor som jag aldrig annars arbetar tillsammans med, dock så var det lite så smått trögt i början. Men det är inget konstigt!

Sen fick jag en sådan längtan efter sommaren när jag hittade en bild från i somras, då jag letade och kollade på bilderna på datorn! Jag vill inte ha mer snö nu, det är liksom vår inte vinter! Vad är det här sommar ska det vara eller ja okej det kan få vara en snabb liten vår där emellan!

Snart, snart är det dags för min älskling att komma hem igen! Så sjukt skönt det ska bli att få vara i hans famn igen. Så mycket som jag har och saknar honom kommer han aldrig att förstå. Tänker på honom 24/7 det finns inget slut, kan inte koncentrera mig på något utan att han kommer in i bilden!

Det finns två personer i mitt liv som betyder allt för mig förutom min familj då! Det är Martin Holmberg och Martin Alvesparr, ni två finns alltid där för mig i alla lägen! Det är bara så otroligt skönt att veta att ni finns hos mig så som jag finns hos er!

Snart är det dags att käka sen ska jag ner till badet för att träffa min underbara Tinis :) Vi ska nämligen oh träna Wet-vest hehe det var ett tag sedan nu, men som sagt bättre sent än aldrig!  

En dag som alla andra!

Jag
En dag som alla andra! Fast vad ska man säga, det är inte en dag som alla andra, för det händer alltid något nytt, kanske inte alltid roliga saker. Men man får leva med det, stämningen idag är dock lite spänd, men det finns förklaringar. Själv så är man inte på toppen humör, saknar Martin<3 fast jag försöker att trösta mig med att det bara är 1½ dag kvar tills jag får träffa honom!

Men allt är då bra förutom det att jag saknar honom, är nämligen ganska så nöjd med mig själv idag :) Gjorde klart företagsekonomin idag på lektionen oh har nu lämnat in allt, hade inte börjat med någon uppgift men blev klar :) Sen var jag duktig och gjorde klar min tyska också för denna veckan! Snacka om att jag är duktig^^ Sen har jag bokat in tid med psykologi läraren så att jag kan få en genomgång imorgon :) Så det ska nog gå bra det med, hoppas på det ska lämna in uppgiften på onsdag nästa vecka och har inte börjat men ska fixa det imorgon och i helgen.

Nog om det, nu har man roat sig med geografin hela eftermiddagen är ganska så trött på det, fast det ska nog gå bra kan allt ska bara finslipa det imorgon! Nu sitter man här och snackar med Christofer tur att det är någon som är social nu när man sitter här utan sin älskling, saknar honom så sjukt mycket. Vill ha honom här nu! Jag dör snart, jag är så fruktansvärt kär i denna pojk min älskade Martin Holmberg är mitt allt!

Saknar dig älskling<3

Älsklingen

20.15 - Det har nu snart gått 14 timmar sedan du lämnade mig för att åka till Tyskland, det känns som en evighet sedan. Jag saknar dig mer än jag någonsin har gjort tidigare. Jag vill bara att du ska komma hem nu igen, jag vill ha dig hos mig.

Tänk att man kan sakna någon så sjukt mycket, jag viste inte att det gick. Men nu har jag fått det bekräftat, vilket både är på gott och ont! Gahh jag tror att jag blir tokig jag får varken se dig, känna dig, höra dig, snacka med dig förrän på fredag. Vilket är helt galet långt bort, jag vill bara vara med dig 24/7!

Men jag unnar dig denna resa, för du är guld värd min underbaring. Önskar bara att jag kunde vara vid din sida varje sekund, tänk när jag ska iväg, jag kommer att dö. Kommer fan dö så mycket som jag saknar dig. Fällde en tår tidigare idag för att jag tänkte extra mycket på dig, en glädjetår just för att jag är så otroligt lycklig så fort jag tänker på att du är min, bara min.

Sitter här framför datorn och tänker på allt som vi har gjort tillsammans och så mycket mer som vi ska göra! Ikväll kommer jag att gråta mig till söms, för jag saknar dig så mycket. Utan dig är jag inte hel, måste vänta tills på fredag då jag får vara i din famn igen. Älskar dig Martin<3    

6 månader 08-03-01

Lycklig
07-09-01

Det har varit du och jag i 6 månader just idag den 1/3!
Tänk vad tiden går snabbt oh jag älskar dig bara mer och mer för var dag som går!
Viste inte att jag kunde vara så kär som jag är i dig,
trodde inte att äkta och sann kärlek fanns!
Men nu vet jag, den finns mellan dig och mig<3
Vill aldrig någonsin förlora dig ska du veta, du är verkligen mitt allt!