Tema dag!!!

Sommar
Puhh tema dagen avklarad då ja! Fast man ska inte klaga för det var ganska så skoj :) Konstigt nog så var det ganska så skoj, fick arbeta tillsammans med människor som jag aldrig annars arbetar tillsammans med, dock så var det lite så smått trögt i början. Men det är inget konstigt!

Sen fick jag en sådan längtan efter sommaren när jag hittade en bild från i somras, då jag letade och kollade på bilderna på datorn! Jag vill inte ha mer snö nu, det är liksom vår inte vinter! Vad är det här sommar ska det vara eller ja okej det kan få vara en snabb liten vår där emellan!

Snart, snart är det dags för min älskling att komma hem igen! Så sjukt skönt det ska bli att få vara i hans famn igen. Så mycket som jag har och saknar honom kommer han aldrig att förstå. Tänker på honom 24/7 det finns inget slut, kan inte koncentrera mig på något utan att han kommer in i bilden!

Det finns två personer i mitt liv som betyder allt för mig förutom min familj då! Det är Martin Holmberg och Martin Alvesparr, ni två finns alltid där för mig i alla lägen! Det är bara så otroligt skönt att veta att ni finns hos mig så som jag finns hos er!

Snart är det dags att käka sen ska jag ner till badet för att träffa min underbara Tinis :) Vi ska nämligen oh träna Wet-vest hehe det var ett tag sedan nu, men som sagt bättre sent än aldrig!  


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo