Vänner i evigheters evigheter!

124943-42

Gumman du betyder<3
Finns ingen som du!
Vi två tillsammans det är så det ska vara!
Kommer ihåg allt skit vi har gjort ihop och vad vi fortfarande gör de ska vi inte tala om!
För det är nog ingen som vill veta hur det egentligen ligger till med hur vi är! ;]
Haha älskar dig gumman, du finns alltid där för mig när jag behöver dig!
Du fattar inte hur mycket det betyder för mig att ha en vän som dig<3
Jag Therese Andersson älskar dig Martina Alvesparr<3

Gunnar min älskling på fyra-ben!

124943-41

Gunnar du är den ända pojken som alltid älskar mig<3
Du finns alltid där för mig min mjuka lilla älskling på fyra små ben<3
Du är guldvärd min lilla sötsak!
Du är mitt allt och lite till för det finns ingen som älskar mig så mycket som du gör Gunnar.
Finner inga ord, den tid jag har haft och har med dig är en dyrbara tid som när som helst kan ta slut när man minst anar det.
Så därför vill jag vara med dig så mycket då möjligt.
Älskar dig min Gunnar<333 

Chill oh glada miner!

124943-40
Jag som hade planerat min dag så bra! Haha det var vad jag trodde! Fick bevis på det sen, oh inte vilket bevis som helst i heller. Steg i alla fall upp ur sängen, som kanske är ganska så självklart, men de där om man är vaken eller inte, ja det är en stor fråga! ”Jag steg upp ur sängen men jag är inte vaken”

Det stämde nog in ganska så bra på mig! Startade dock datorn så, så pass vaken var jag i alla fall. Men det börjar nog mer gå på ren rutin nu.

Nästa steg var att ta sig ner från trappan, hur skulle nu detta sluta?  Som tur är så slutade det med att jag kom ner för trappan i alla fall. Sen skulle man till Lundaspelen man skulle ju hjälpa till i kiosken hade man ställt in sig på i alla fall.

Men där fick man några gula-pappers lappar i handen osså sa dem till mig att skriva i dem oh sen fick man tillbringa ytterliggare 2 timmar i sekretariatet och inte nog med det man fick vissa sin envishet och agresivitet också.

Gubb-jävel säger jag bara helt jävla störd i hela huvet!  Du med ditt jävla kaffe hit och dit. Du kan själv fan hämta ditt jävla kaffe! Haha resultatet blev desamma! Men det är tur att man är envis i alla fall annars hade det aldrig gått!

Men så kan det va ibland, jag ger mig inte i första taget som ni kanske har förstått ni som känner mig! Men sedan efter allt de där med den där jävla gubben så gick jag hem och snackade med söta David =] tihi naww så guda go<333

Oh just nu sitter jag här med brollan oh väntar på att du min söta lilla David ska logga in på msn igen =D Naww<333


David<3

124943-39
Aww så otroligt söt oh go! Äntligen kom dagen då vi träffades! Efter åra tals av väntan, så träffades vi. Kan inte ännu fatta att det är sant. Så otroligt gullig som du varit mot mig all denna tid då vi snackar och nu efter allt de där mellan när vi slutade snacka. Allt blev ju bara så konstigt under en tid! Att vi bara slutade att snacka kan inte fatta varför! Men nu är det historia!

Kan fortfarande inte fatta att du verkligen ville träffa mig, efter det som hänt! Men du ska veta att det betyder ytterst mycket för mig, att du fortfarande vill snacka med mig och träffa mig. Äntligen kom den dagen då vi träffade varandra för första gången! Så konstigt det kändes, först då allt va så tyst och konstigt men sen blev det bättre! Men det var nog för att vi inte var själva! Du är så otroligt gullig och snäll. Då det vara bara du och jag oh när vi snackade bara vi två då kändes det som om vi träffats tidigare!

Du betyder ytterst mycket för mig, det finns inte många pojkar som dig. De du gjort och gör för mig betyder hur mycket som helst. Bara att du fortfarande vill snacka och träffa mig betyder otroligt mycket för mig. Finns inga ord som kan beskriva detta! Vill bara att du ska veta att du är guldvärd!
Kärlek till dig<3<3<3

Tänk på andra!

124943-38
Fattar inte vad ni tänker med ser ni inte att folk mår dåligt? Jo, det gör ni men ni stänger av och lever i er egen värld som är perfekt och ni ser bara era egna fuking problem! Ni är så ego allihop, ni borde fan tänka lite på hur andra mår! Det finns folk som mår så dåligt!

Men Chrille du ska veta att jag bryr mig, skit i de andra! Du får bara inte göra de som du tänker om du inte redan gjorde det =’[ Kan inte förstå hur människor kan va så jävla intelligensbefriade som vissa är! Kan inte inte förstå hur ni tänker om ni nu tänker överhuvudtaget!

Varför bara tänk på sig själv när så lite är värt så mycket för någon annan? Tänk bara en aning längre än näsan räcker så är det värt så mycket! Det finns trots allt människor som mår skit! Kolla dig runt så kommer du också en vacker dag att förstå att alla har inte det som dig! Snälla du det kan rädda någons liv om du bara gör detta! Det finns människor som tar sina liv på grund av att människor är som dig, just det som dig! 

Öppnar dina ögon för världen och för andra människor! Om du tänker efter så är det nog så att du gärna vill hjälpa men du är för feg! Bara för att grupptrycket är över dig som en hök! Du kan inte ta några egna beslut utan allt är på grund av dina vänner!

Klart att man ska ha vänner men tänk du måste kunna stå för dig själv, på egna ben! Alla behöver vi vänner mer eller mindre så är det bara! Då menar jag alla! Varför ska då inte den stackaren som inga vänner har och som blir mobbad inte få vänner? Jo för att du och dina vänner är som ni är! Rädda för att släppa in andra! Våga stå för vad ni själva tycker och tänker om saker! Men snälla ni tänk lite mer för andras skulle inte för min utan för de som behöver det! Det finns alltid någon som behöver det!      

Mellandags-REA

Det va då bara till oh ta fram boxningshandskarna! För här skulle vi på mellandags-REA! Det var då bara till oh ta fram den tuffa sidan för här kommer Tette oh Athle bäst att akta på sig! Det är bara ett råd!

Som vi sprang runt som idioter haha, in och ut men ja köpte vi nåe nej! Fick då sätta upp en regel! Men först bestämde vi oss för att åka till Nova men de va fler som tänkte så!

Haha bestämde då där att vi va tvungna att köpa en sak var innan vi fick gå där ifrån! Vilket vi till slut lyckades med, för min del så blev de två tröjor, en kofta och en jacka!! Så nu blir man ”Snyggare” haha! För Athles del så blev det två tröjor! Fett najs, så mycket folk man kände de va najs! Oh så många buddingar eller vad säger du Athle? ;]

Ihhho nu har ja inte så mycket mer att skriva! Mer än att min kära farmor va här och åt tidigare fett najs älskar dig farmor!! //Tette

Juldagen hos mormor o morfar!

124943-37

Tillbringade halva denna dag i sängen dock men de ska vi inte tala om! Sen skulle man ju göra sig ”Finare” haha, för man skulle ju till mormor och morfar.

Käka ännu mer julmat! Haha kommer ju fan snart att rulla fram! Men vi hade i alla fall trevligt som vanligt! Det har vi alltid när vi träffas! En sak som är säkert är att ljudvolymen är uppe i 10000000!!!! Men så är det när min släkt sätter igång! 

Oh ja den där tennisen jag fattade dock ingenting från början men nu är det lite bättre eller vad säger du Jocke? ;] Fast måste du erkänna det att du va bättre än mig! Haha men skoj hade vi i alla fall, så det får vi göra om!

Älskar dig så kusinen min! oh ja så klart så älskar jag er med släkten! Nu sitter ja här oh snackar med dig Puffenuffe min lilla sötnos, du betyder så mycket du med!!! //Tette

Julafton hos farmor!

124943-36
Trodde bara att allt skulle bli skit denna jul! Men det blev helt underbart! Firade ju julafton hos min älskade farmor! Alla var helt underbara, snackade som aldrig förr!

Fick ju träffa dig Patrik det känns som en evighet sedan! Men du hade förändrats! Kände inte riktigt igen dig först. Fick tyvärr inte träffa dig Niklas, för du hade ju fått för dig att åka till Kina och Thailand nu i 3 veckor! Haha, ja man kan få för sig saker!

Men sen när du Patrik satt dig för oh prata med mig. Du förstod precis vad jag menade och dina ord värmde! Tack för att du ville lyssna på mig, när jag pratade. Det ligger faktiskt en del i det som du sa! Nu i fortsättningen så ska jag tänka på dessa ord, för de värmde!

Men inte bara det, vi skrattade som aldrig förr! Vi käkade ju så mycket så att nu känns det som om jag inte behöver käka mer på flera dagar.

Men är så otroligt glad för allt som jag fick! Tack snälla farmor du betyder så otroligt mycket för mig! Tusen tack för allt som jag har fått av dig, finns inga ord för hur mycket det betyder! GOD JUL allihopa//Tette 

Min älskade Hallonpuff!

124943-35
Du betyder något alldeles extra för mig och det har du alltid gjort, sedan första stunden vi träffades. Du är en mycket speciell vän för mig. Inte som alla andra! Du har något alldeles speciellt, som inte många har. Det är den där glimten i ögat som gör dig så speciell. Du finns alltid där när jag behöver snacka med någon, oh det betyder otroligt mycket för mig! Allt du skriver till mig och säger betyder något alldeles extra för mig! För du är en vän som jag aldrig vill mista! Pussar på mun vännen<333

VÄNSKAP

124943-34
Älskar dig gumman<3 Du är en äkta vän som kommer när allt känns svårt! Som igår gumman, du ringde och frågade hur det var! Det betydde så mycket för mig ska du veta. Oh när du sa att du tyvärr inte kunde ge mig någon kram genom telefonen! Naww oh i nästa andetag du sa att du kunde komma till mig! Det betydde så mycket. Du tvingade din mamma att köra dig till mig för att du är en äkta vän. Så som jag fanns hos dig då detta hände dig så kom du till mig, det kallar jag en äkta vän<3

Gumman du vet inte hur bra de känns nu när jag sitter här oh skriver detta, trots det som hänt. Jag känner mig stark, bara för att du är som du är gumman. Som sagt ”Man vet inte hur mycket man älskar någon förrän man förlorar den” Så sant som det är sagt, men en sak som är säkert är att vänskap är så mycket mer än kärlek! 

Men en sak som gör mig extra rörd är att jag inte är ensam om denna sak, det finns folk som har de värre än mig! Som du gumman Mari<3 Tycker grymt synd om dig, kan inte fatta! Jävla svin säger jag bara, men de räcker fan inte! Man gör bara inte så, de är fan vuxna men man kan ju börja undra! Så som de beter sig så! Men Mari gumman du får tänka som jag ”Man kan inte leva med dem och inte utan dem heller” Så får man se på saken! Jag vet att det är svårt, men det går fler tåg! Öppna bara ögonen och se dig omkring på alla som finns att välja mellan! Livet går vidare! Tänk positivt, även om de kan va svårt! Man får ta med det positiva här i livet och lämna de andra bakom sig!

Älskar er så Sanne, Tina, Mamma, Åsa och alla andra som förstår hur det är! Men jag är stark och tänker inte ge mig, Tina du vet hur jag är och det är ingen som kan krossa mig om jag bestämt mig! Det är så det kommer att fungera nu! Men gumman jag vill att du ska veta hur mycket du betyder för mig! Finns inga ord! // Tette

10/4-06 – 22/12-06

Tack för tiden med dig<3 Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta vad som än händer! Vänner för evigt! Som ni från PV säger ”Vänskap före allt” Jag förstår vad ni menar! Kommer ta vara på dessa ord. Kärlek är så mycket men vänskap ännu mer! Pontus Svensson en äkta vän för evigt<3

”Fångarna på Humanus”

Jul-avslutning =] Inte som alla andra kan man ju börja med att säga! Vi skulle nämligen leka ”Fångarna på fortet” men vi tyckte dock att ”Fångarna på Humanus” lät lite bättre. Så vi blev då efter många om och men uppdelade i lag men jag stackaren fick ingen lag. Så jag fick då till slut hoppa in i lag 9!  

Hrm ja ingen kommentar till vad vi gjorde för stationer, men skoj hade vi i alla fall! Snacka om fantasi alltså! Det kan man lugnt säga, sen var det ju en ganska så stor variation på de olika stationerna men den ena sjukare än den andra! 

Men som sagt det är vår skolavslutning, den skiljer sig lite från alla andras om jag nu inte mins fel? ;]  Haha, detta är fan S:t Lars 2 eller något i alla fall inte långt ifrån, varför just vi Elly? Vi hamnar alltid på sådana ställen! Eller vad säger du gumman? Men en sak som man då inte kan förstänga är dock att vi alltid har lika skoj var vi än är och det är helt klart för att vi är där!  

Inget slår oss! Vi från KS vi är de bästa! Haha och nu har vi då lyckats hamna på KS nummer 2 typ! Det är precis som innan allt galet händer oss! Som vadå ”Big Brother” på Humanus! Haha så jävla skoj! Som Sebastian och Oskar ”Välkommen till knull nytt” så jävla ball, så mycket som vi har snackat om!  

Men nu är det äntligen jul-lov så otroligt skönt det ska bli! Men kommer sakna alla er mina underbara vänner, ni betyder så otroligt mycket för mig ska ni veta! Humanus-barnen i mitt hjärta<333

SMS

124943-33

Vet inte hur jag ska få dig att förstå? Önskar bara så att du kunde förstå hur mycket det betyder för mig, vet inte hur jag ska säga de. För allt skulle nog bara bli så fel. Läste alla sms från dig idag, de jag fick första gången vi träffades och ända tills idag.
Fatta så mycket dessa sms betyder för mig, det är de lilla som betyder så otroligt mycket. Saknar dock dessa sms, jag vet det är bara text, men det är inte så bara för mig.
För mig betyder dem så mycket! Alla dessa ord, till just mig! Varje gång jag får sms, så hoppas jag att det är från dig<3

Just detta sms som du skickade 06-05-22 betyder bara så otroligt mycket för mig:
”Aww, jag fryser, kom o värm mig med ditt varma hjärta // your superman”


Alla dina underbara sms, betyder så mycket för mig, blir så glad varje gång jag får sms från dig. För varje sms är något speciellt, det är bara till just mig från dig min älskling. Nu det känns som evigheter sedan jag fick sms, men det är inte så konstigt, svårt att smsa utan mobil! Men vill bara att du ska veta att allt du skriver betyder så otroligt mycket för mig. Älskar dig<333

Juletider

124943-32

Ihho snart är det jul och jag vet precis vad jag önskar mig, så snälla söta Tomtefar jag tycker att du är så snäll och rar!
Om du nu ger mig denna sak! Jag vill ha en riktig jul precis som man har när man är liten.
Den ska va vit och du ska komma med din fina släde också ska så klart Rudolf vara med ;] Men min största är ändå Pontus Svensson.
”Because all I want for Christmas is Pontus Svensson”
Min jul kommer bli helt underbar om den nu blir så som jag hoppas och tror!
Har ju så klart varit en helt underbar liten flicka detta år =]
Så jag borde få precis de jag önskar mig snälla Tomten<3
Har faktiskt redan handlat alla mina julklappar, det känns så skönt.
Sen har vi faktiskt köpt vår alldeles förtjusande gran oh hrm julpyntat har vi de med, i hela huset, från topp till tå!
Sen hade jag lite skoj med all inslagning, haha mina julklappar är då lite speciella och man ser att det är jag som har varit i farten.
Men en sak åter står och det är att pynta granen, som dock kommer att ske imorgon!
Nyss snackat med min undetbara älskling och jag ska lämna mina små julklappar till honom nu i veckan =] Ihho tänka sig det är snart jul bara en vecka till!

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12]
[13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24]


Tomtecupen – Malmö

124943-31
Nej usch fy vad jag är trött nu, tillbringat halva min dag i Malmö. Fattar inte riktigt hur de här gick till men det bara blev så typ. Det var ju ett tag sedan vi gjorde något hela familjen, hrm jo de kan man lugnt säga. Så nu tyckte vi då att vi kunde hitta på något.
Jaou de förstås, men som sagt kanske inte de första man tänker på att åka på fotbollscup hela familjen, nej inte precis!  
Ohh trodde jag skulle dö asså, de va ju fan människor/LakrisTomtar över allt, är så extremt trött i huvet! Nej usch så jobbigt de kan va i alla fall i längden eller va säger du mammsen?
Vi hade ju en mycket givande diskussion! Hrm men man kunde ju inte säga precis vad man tyckte, men tänka kunde man ju i alla fall! 
Trodde seriöst att jag skulle få ett nervöst sammanbrott!  Med alla dessa LakrisTomtar som fan va över allt! Snacka om jobbigt asså!
Men annars va la allt underbart! ;] Men man kan ju säga de att det är alltid jobbigt att vara i  Malmö! Den staden e fan något speciellt!
Haha har ju liksom varit på semester idag kan man lugnt säga! Palla skriva mer nu, är så satans trött så jag pallar ej skriva mer om de här!  

En ängel utan vingar…

En ängel utan vingar, jag kan se som svävar bland molnen, bland alla andra fåglar. Jag trodde du va frisk men sen fick du åka till akuten, som sedan blev ditt hem i alla fall den sista tiden. ”Jag tror gud har glömt bort mig” De va vad du sa, men klart han inte har, om änglar existerar så är du den bästa som han har. 

Jag minns då jag satt dig i gungan, det var under tiden som vi båda va småungar. Du skrattade och va så glad, tills denna dag. Då en ängel utan vingar, som jag kan se, flyger långt, långt där uppe ditt ingen annan ser. Jag kommer aldrig glömma dagen, då du flög din väg, flög upp till himmelriket.  

För jag tog alltid det för givet, att vi två skulle va tillsammans, men plötsligt så tog du sista klivet. Allt känns som igår du skrattade och va så glad, kan se en bild i mitt minne, som alltid kommer stanna kvar. De jag just ser, är en ängel utan vingar, som svävar bland moln tillsammans med alla andra fåglar.

Du låg där på sängen och hade svårt att andas, oh snart skulle du färdas till en annan värld. Vi stod vid din sida, då du lämna vår jord.  Kommer ihåg alla vackra ord, när jag såg din grav idag, men blommorna på kanten och vi sedan hissade ner dig i din grav. Jag kände mig förtvivlad, men du finns alltid kvar. Fäller en tår på platsen som jag nu står. Saknaden är stor…      

Vänstran [L] Högran

124943-30

Belle gumman jag älskar verkligen dig, du betyder så otroligt mycket för mig gumman. Har så skoj när jag är med dig, för att inte tala om när vi va i Dalby och kollade innebandy. Det betyder så mycket för mig att vi började snackar mer med varandra och det betyder skit mycket för mig hur du är som person<3 Du är guld värd gumman min. Du är en vän för livet gumman och det vet du, inget/ingen kan stoppa vår vänskap Vänstran och Högran för alltid tillsammans. Vänstran är inget utan Högran. Blev ännu gladare när du skrev hur mycket du tycker om mig. Jag kan lugnt säga att du betyder lika mycket för mig som jag gör för dig.   

Till Vänstran: Älskar dig så mycket gumman. Är så glad över att du å ja går i samma klass. Är så glad över att du å ja började snacka mer. Är så glad över att vi hittade på något, åkte å kollade innebandy. Du är en vän för livet gumman. Älskar dig något enormt mycket. Nu och för alltid gumman. Vi ska ALDRIG bryta vår vänskap.  Vi är oslagbara tillsammans//Högran 

Du är en person som älskar att leva livet precis som jag och tar dagen som den kommer. Vi kan hänga upp oss på små saker men det går lika fort över igen och då är vi go och glada igen. Som vi alltid är! Alla behöver vi någon att söka tröst hos och tala ut om våra små problem, du är en sådan person för du förstår hur jag känner och du känner oftast lika. Vi tänker så lika du och jag, hrm vem vet vi kanske är tvillingsjälar eller något! Men en sak som är säker är att ingen/inget kommer någonsin att kunna stoppa vår vänskap gumman<3

Vet inte vad jag ska säga

124943-29
Finner inga ord tårarna bara kommer. Du fanns alltid där och stöttade vår klubb från start änna tills nu då du plötsligt lämnade oss 06-12-08. Nu efter lång tids sjukdom du lämna vår jord och alla dina vänner.
Du nu somnat in för evigt. Göran du var en mycket speciell person inom vår handbollsklubb, du hade alltid många bollar i luften och mycket arbete men ändå så fanns det alltid en boll för oss i SHK.
Göran du var en person av ett speciellt slag, som vi tyvärr inte har så många kvar av i vår klubb.
Vi kommer alltid att minnas dig Göran för den du var för oss, en person som alltid ställde upp och som var ytterst omtänksam. Nu du funnit din plats i himlen, gud valde dig, man får inte välja allt här i livet. Men kan inte förstå. Du nu sitter på ditt moln och kollar ner på oss.
När vi fortsätter att kämpa för vår handbollsklubb precis som du gjorde. Varför ska det vara så här?
Tycker inte om när de börjar närma sig jul =’[ Först du Camilla gumman förra året och nu du Göran, vad ska detta betyda? Det är bara så hemskt<3
Skänker nu en tanke på alla som du lämnat efter dig, låt oss tillsammans visa oss starka så som vår älskade Göran gjorde under sin tid.
Kämpa lika mycket och försök att vara lika positiv som vår vän Göran.  
06-12-08
R.I.P Göran Andersson<3

   

Kärlek är så mycket mer…

Kärlek är så mycket mer än bara klapp oh kyss. Kärlek finns i många olika former. Det är inte bara pojken och flickan som kan finna kärleken. Det kan även vara pojken och pojken, eller flickan och flickan.

Det är inget som är fel, man kan visa sin kärlek på olika sätt. Om bara människor kunde inse vad kärlek egentligen är! Alla borde i alla fall försöka att förstå. Det finns människor som inte tycker som du! Att det ska va flickan och pojken som finner kärleken.

Tycker att folk borde inse att kärlek finns i många former. Människor som säger att det inte skulle vara naturligt att två pojkar finner kärleken hos varandra. Men vem är det som säger det egentligen? Just det, ingen, precis ingen. Många brukar köra med att ”Eva och Adam va de första människorna på jorden och det var Gud som skapade människan”

Därför är det de ända rätta med en flicka och en pojke som finner kärlek hos varandra, och att det skulle vara onormalt att två pojkar eller två flickor finner kärlek hos varandra. Klart kan kanske inte ändra på dina åsikter om vad som är rätt och fel.

Men tycker bara att alla borde tänka lite längre än näsan räcker. Alla människor är lika värda, det har inte med vad man har för sexuell-läggning att göra. Det är klart att man tycker mer eller mindre om personer, man kan inte älska alla. Men samtidigt så ska man ge alla en chans.

Så tänk dig för innan du säger något om vad kärlek är. Det finns ingen som kan säga att man vet vad kärlek är för än man mist någon som man älskar av hela sitt hjärta.       

8 superduperunderbartlyckliga månader idag!!!

124943-28

Älskar dig så¨gubben =] Är så kär! Vi två tillsammans slår allt, vår kärlek är oslagbar, det är så det är, ingen kan ändra på det. Det ska va du och jag tillsammans.

Är så otroligt lycklig när jag är med dig min snutteplutt<3 Du är guld värd, ingen annan betyder så mycket som du gör för mig.

Du är den bästa, snyggaste, hetaste, sötaste, sexiagaste pojken på denna jord.  Min Pontus, du betyder så otroligt mycket, är alltid så glad när jag är med dig.

Tette + Ponta = Oslagbar kälek<3

Varje stund tillsammans med dig är som en evighet precis som alla stunder utan dig. Men nu får jag äntligen tillbringa vår 8 månaders dag tillsammans med dig min underbaring<3

En helt underbar kväll, som alla andra kvälla tillsammans med dig. Nu ska vi äta lite och ha myspys framför Tv sen ska vi ”kolla” på film tillsammans ;] Älskar dig min Snutteplutte<3

Korv-Diskussion

Haha har nog inte flabbat så mkt som jag gjorde igår innan Tyska-provet! Bara så sjukt ballt älskar er 3! Tihi så otroligt skoj! En livlig diskussion om hur vi skåningar lät när vi snackade! 

Enligt en stockholmare som Sandra hade snackat med så tyckte han att de lät som om vi hade potatismos i halsen! Haha! Men de låter ju ännu värre när danskarna snackar kom vi då sedan fram till. Det låter fan som om de har gröt i halsen lr hur va de? ;]

Men då började vår livliga diskussion om lite andra saker.  
Belle – Nej, de har ju pölse i halsen!  

Haha detta misstolkade ju både E lly och Tette så klart! Men skoj fick vi iaf! Nu flabbade vi mkt så att vi inte fick luft!  
Sandra – Men om de har pölse i halsen så har de ju gröt också! 

Haha, de skulle vi aldrig ha kommit fram till. Som vi skrattade nu när vi fått igång en livlig diskussion om korvar! Hur va de nu, ”De från Lund hade Lundamelle” ”De från Tyskland Bratwurst” ”De från Danmark pölse” Haha sen de som jobbade på pressen har ”Presskorv”=Pressbyrån

Belle - Min mamma jobbar ju på Pressbyrån!
haha som vi flabba!

Nu började allt de här spåra ut och ja så kom Josefine in! ”Helt tyst” 
Josefine – Varför är alla så tysta?
Elly/Tette -  Haha ni skulle varit här innan, då var här inte så tyst!
Sebastian – Vill någon ha en banan?
Emelie – Ja, men du har inte gjort något med den va?
Sebbe – Nej! 

Haha åter igen så sattes en livlig diskussion igång, denna gången om vems banan de va! Kom dock fram till att det var Uffes! Men problemet var att han inte var på skolan. Men Sebastian hade bara lånat den! 

Emelie – Den e hård!

Haha, snacka om att vi flabba! Sen kom killarna plötsligt in på att de manliga lärarna hade skin dräkter och piskor vet ej var de fick de ifrån!  

Belle – Korven spricker ju om den är för länge i grytan!
Nej trodde att den diskussionen var över nu! Men den startade på nytt igen! Tills vi då skulle ha prov!  

Matte-prov igår!

124943-27

Tihi skoj innan vi då fick börja med provet. Lite så rörigt alla sprang runt som yra höns! Ganska så komiskt oh ja Sebastian hade ju lite smått svårt att sitta still ;]

 

Sebastian - Hur många toalettbesök får man under provet?

Johan (matteläraren) – Ehe, du kan få hur många du vill om du gör dem här inne!

Adam – Haha, nej  9st en för varje uppgift!

Sebastian – Så snällt av dig Johan! 

 

Hehe de va då många skratt under den här tiden! Sen fick vi då provet och alla lugna ner sig. Inte lika roligt då! Men de fick gå…

 

Men sen efter det då var det ingen som va speciellt glad för då hade vi datorkunskap! Hrm usch jaoou de kan man lugnt säga. Inga fler kommentarer till den lektionen, den kan dock beskrivas med DAMP!!!

 

Saknar dig min älskling, så sjukt mkt<3


Känslor

Gassh, vet inte var ja ska börja! Vet inte vad jag är, på vilket humör jag är på eller något. HJÄLP! Får nog snart söka hjälp asså, trodde ja skulle dö asså. Så jävla dampig lektion igår! Men inte så konstigt för finns det personer som tyvärr är störda så måste man få dampa.

Man måste kunna stå för vad man tycker och tänker om en person när den är i närheten! Inte som vissa andra de är så mkt skitsnacka om *** när han inte är där, men sen då han kommer är allt fin fint. Det kallas för ögontjänare! Usch vad jag hatar personer som är så! Kan inte hjälpa det, det är bara så!

Just nu är ja så jävla trött och arg så det inte är sant! Vill bara gå oh hänga mig någonstans, men de ska inte ske. Den här skiten ska inte få besegra mig jag ska vinna, slåss tills sista blodsdroppen. Slåss för mitt eget kött och blod, mitt liv och allt! Inget och ingen ska kunna stoppa mig, jag är stark och det kommer jag fortsätta med att vara. Envis är jag det med, vilket behövs just nu.

Gud vad jag hatar mitt liv ibland asså, men ändå är det så jävla underbart så att det inte finns ord. Tänk att just jag Tette, får alla dessa möjligheter. Att säga precis vad fan jag tycker och tänker om folk! Älskar det, för jag står för de jag tycker, har sagt och säger!      

Saknaden efter vår älskade ängel...

124943-26
Vår älskade ängel, som nu flugit sin väg…Saknaden är enorm, även om vi inte stod varandra så nära. Men vi kände i alla fall varandra och det räcker. När något så här hemskt händer. När något så här hemskt händer någon i ens närhet så berörs man ännu mer. Det är människor som lämnar vår jord varje dag, men man berörs inte på samma sätt. Det är snart ett år sedan du lämnade oss Camilla, det känns så svårt när man tänker tillbaka på hur du var som person. Snäll och vänlig mot allt och alla. Alla var tyvärr inte de mot dig alltid, men du stod ändå ut! Gumman jag tänker på dig, finns kvar i våra hjärtan vad som än händer…  

”Vi lever i en värld där änglarna ler, en ängel i himlen du nu är, någon stans finns en bro mellan himmel och jord. Åter igen vi kommer finna varandra, så som jorden behöver himlen ibland. Alla är vi till för varandra. Allt i livet handlar om att våga, så alla måste fortsätta att leva det goda livet, fortsätta och klättra till de sista klivet. För det var precis så du gjorde gumman. Alla ska vi kämpa för varandra, tills vi åter finner varandra.”   
Camilla Hernmo * 890428|051217