HÄR!!!

Nu är vi äntligen här :) på plats i vårt nya hem. Ett litet parhus med trädgård både fram och bak. Känns så underbart. Svårt att förstå minsann men så är det! Det känns så himla bra allt, fast att allt ännu inte är på plats. Men mycket har vi fått upp packat hehe det får ta lite tid som sagt innan man bott in sig. Kiwisen har i alla fall tagit flytten bra, så duktig så! 
 
Tur att även Kiwisen tagit det hela bra, dessutom är hon överlycklig över att äntligen fått en egen trädgård. Det känns skönt med en lite trädgård, eget träddäck också vidare. Lovar att det kommer uppdateringar när tid finnes ;) hehe En början på något nytt! 
 

4 dagar kvar...

Endast 4 dagar kvar innan det är dags för den stora dagen i vårt liv, dags att ta nästa steg. Inte vilket steg som helst! Ett stort steg i våra liv :) underbart för det är dags för flytt nummer två :) hehe härligt denna gång till vårt eget lilla hus! Vårt hus, underbart ska det minsann bli. Längtar som en tok till fredag 24/10 flyttar vi!
 
Dagarna går snabbt, endast 4 dagar kvar. Vips så är det fredag och vi är i fullgång med att packa det sista och flytta saker. Tur man fått ledigt på fredag i alla fall :) hehe underbart! Ska bli så skönt med större plats och närmare till jobb och allt annat som blir en fördel!

Imorgon är det...

Imorgon fredag är det exakt en vecka tills det bär av :) äntligen flytt på G! Har längtat ett tag får jag säga, men det är först nu nästan man förstår att det är på riktigt :) Att vi faktiskt ska packa allt vi äger och har för att lämna lägenheten. Flytta till vårt lilla hus, det ska bli så mysigt! Men så mycket saker man har, det är helt sjukt. Trodde inte att vi hade lyckats samla på oss så mycket saker. Dock har vi faktiskt inte så mycket skit om man säger så, vi har än så länge inte slängt speciellt mycket. Bara några muggar som vi inte ville ha!
 
Men lite får man ju allt slänga och byta ut när man ska flytta ;) hehe det är ju ett bra tillfälle att rensa om man säger så. För man måste ju liksom ändå packa ner allt. Så ja som min kära vän sa, det börjar se ut som en lagerlokal här hemma med alla lådor. Tröttsamt och ännu mindre plats. Inte konstigt att man längtar som en tok tills vi flyttar till större :)
  

Vårt troll...

Älskade underbara Kiwi :) tänkt att för några dagar sedan den 6/10 var det exakt 1 år sedan vi hämtade hem dig till vår lilla familj. Tiden bara rullar iväg, vips så har det redan gått ett helt år! Så liten du var, minns det som igår. Helt sjukt hur snabbt du har vuxit, kan sitta och kolla på bilder från du var liten. En liten plutt, vår älskade Kiwis :) hehe kan man annat än bara le, när man ser dessa bilder? Att du vuxit så mycket på ett år och så otroligt mycket du har lärt dig.
 
Det finns alltid saker man kan lära sig, saker man kan bli bättre på och det gäller även dig vårt lilla troll. Men det är stor skillnad :) duktiga hund! Ibland undrar jag dock om ärtan där inne snurrar rätt ;) hehe säkert inte. Vem gör den det på!? Vår knasiga hund, du är speciel, väldigt speciel. Långt ifrån som alla andra och det passar precis in i våran lilla familj. Kiwilivisen, finns ingen charmigare hund :)
 
 

Love ♡

Det stavas KÄRLEK ♡ och det kan ibland vara komplicerat, svårt, hårt, fint, underbart, roligt, mysigt och mycket mer. Precis så som det ska vara helt enkelt. Har alltid Sagt att det finns någon för alla och det tror jag på fortfarande. Min älskling hittade jag för lite mer än 2 år sedan :) världens bästa älskling. 
 
Det sa klick direkt ;) och allt känns så underbart. Så rätt med allt och nu har vi varit sambos i över 1 år! Vi har dessutom valt att ta nästa steg, vi har köpt hus ♡ underbart så om bara någon vecka så bär det av!
 
Det känns så bra med allt, vi är verkligen gjorda för varandra, så är det bara! Svårt att förstå ibland men det är ingen dröm. Det är på riktigt :) mängder av kärlek som aldrig någonsin tar slut!
 
 

Alla dagar...

Alla dagar är inte bra dagar, men alla dagar är inte heller dåliga dagar. Alla har vi en dålig dag ibland och så är det helt enkelt. Inte så mycket mer med det. När man har en dålig dag så känns det ofta som om allt går emot en, att man misslyckas med allt man tar sig för också vidare. När dessa dagar väl dyker upp så brukar jag trösta mig med att nästa dag kan ju inte bli lika dålig i alla fall, haha! Men får faktiskt trösta mig med att det inte är ofta som jag har en dålig dag minsann :) Happy!
 
Men det har nog mycket att göra med att jag inte lägger ner massa energi på saker som andra går och grubblar över. Varje dag blir som den blir och så är det bara. Du kan påverka en del men inte allt. Kan minsann säga att det är rätt skönt att ta dagen som den kommer och inte ta åt sig en massa. Grubbla på saker, flyta med. Men säga ifrån, höja sin röst i situationer där det känns nödvändigt. Välja sina strider helt enkelt! 
 
Spara en massa energi, varje dag möter jag människor som är trötta på sitt jobb, bekymrade över personer, konflikter också vidare. Men ack jag lyssnar gärna, svara och säger min åsikt. Men lägger inte ner någon större energi på negativa saker. Då hade man ju nästan inte haft något annat att göra vissa dagar ;) hehe
 

Härligt...

Det är minsann härligt med helg, som jag sa till arbetskamraterna, så är det fanken tur att det endast är fredag en gång i veckan. Eftersom de flesta av barnen är så trötta och uppe i varv då. Men det är skönt annars med fredagar, för att man vet att man har två lediga dagar framför sig :) wiiihooo!!! Alltid skönt med lite ledighet. Men det är inte alltid lika kul när klockan ringer 04.40 och man är tvungen att gå upp. Innan f*n har fått på sig skorna, ut med hunden i ösregn, sedan sätta sig på cykeln i 1 mil för att börja jobba 06.15! Men hej, det är ju fredag!
 
Man ska inte klaga, för det finns dem som har det svårare! Det är bara till att bita i det sura äpplet och ta sig ann utmaningen. Det positiva med att börja tidigt är att man slutar tidigt också :) Skönt med minst en tidig dag i veckan. Varannan vecka blir det två tidiga dagar :) Men mitt i dessa tidiga morrnar så får man passa på att ta lite fina bilder, för det finns en del bilder som man inte får möjlighet att ta annars.