Då rullar...

Då rullar vi hemåt efter en heldag i Ystad med bästaste vännen Alexander :) härligt ett tag sedan vi sågs så det var kul! Måste helt klart ses oftare :) dock har ju vädret inte varit någon höjdare men man kan inte få allt man önskar! Ska dock bli skönt att komma hem, hoppa i onepiecen och placera sig i soffan en stund innan det blir dags för sängen. Imorgon väntas det handboll :) med mina härliga småtjejer :) sen kommer älsklingen på det också mysss<3

Planeringsdag...

Jahapp, då skulle man ha jobbat idag med. Det har man ifs gjort på ett sätt, men inte som vanligt, utan idag stod det planeringsdag på schemat. Så man har varit på Flädje Vingård hela dagen med trevliga arbetskramater och chefen.
 
Dagen har bestått av mycket planerande, snackande, fika och mat. Dock ingen mat som var något för mig, tapas. Hrm första gången jag åt, men det var ingen höjdare får jag ju säga, tyvärr. Så det blir inte tapas på ett tag för mig! För övrigt så har det varit en trevlig och lyckad dag tycker jag allt. Så man ska inte klaga, dock är min mage inte på topp efter tapasen. Men har fått gjort en del nytta ändå, gjort lite utskick. Nu ska jag sätta mig och planera samt skriva punkter till det kommande föräldrarmötet nästa vecka! Önska mig lycka till, det är inte alltid det lättaste att få med allt. Sen ska det ju vara viktigt också helst!
 
För övrigt så blir det en lugn kväll, myss i soffan och precis hoppas i onepiecen :) härligt. Ibland får man ha lite vardagslyx helt enkelt ;) har ju dessutom börjat bli höst ute. Har en mysande hund som ligger här och breder ut sig i min säng. 
 
 

Så har man...

Så har man hunnit med en hel del trots att det endast gått två dagar av denna vecka. Jobbat en dag har man gjort, träning med BBK ladies, vi var en liten trupp som trotsade regnet :) härligt! Denna dag till ära har man varit på promenad i solen med vovven :) skönt med härligt höst väder! Sen har jag fixat håret, målat naglerna och varit en sväng på ICA :) fått inhandlat skokräm :) sen har man varit på minimöte, kurs på det. En fullspäckad dag, käkat farmors goda soppa :) mums nu väntas Navy CIS och sängen :) ladda för planeringsdag imorgon med jobb :)

Toppen :)

Det är toppen att vara ledig, skönt efter tre dagar på jobb, men efter ledigheten väntas fyra dagar med jobb. Jobbar alltså helgen! :/ lite halv surt, men ack vad ska man göra, man behöver ju pengarna och man ska vara glad att man har ett jobb! Har iaf haft en super ledig dag :) ska man snart styra mot sängen, slå huvet i kudden och sova sju kvart i timmen innan klockan ringer för en dags jobb :)

En tisdag...

En tisdag som denna fick jag äran att vakna upp bredvid världens bästa pojkvän :) helt underbart! En bra start på dagen, helt klart. Lite sovmorgon på det också började 07.30 :) tihi en dags jobb stod på dagens schema! Dock har la dagen för övrigt varit lite si och så. Med tanke på att man haft magont nästan hela dagen :( Inge kul alls. Men peppar, peppar ta i trä så har ja inte ont mer nu! Sen har man dessutom gått oh blivit super hes :/ Så nu ligger man äntligen i sängen, skönt. Ladda för morgondagen som blir lagom hektisk, jobb, träning, tågresa! Får ju inte glömma att säga att jag är så otroligt lycklig, älskar min Dennis <3

Tack!

Tack för att du är du, älsklingen min. Utan dig är jag inte hel, du får mig att känna mig som världens bästa tjej. Är så otroligt lycklig när jag är med dig. Då känns allt så lätt, så bra, så underbart! Svårt att beskriva med ord den där känslan :) älskar dig från jorden, till månen och tillbaka flera gånger om <3

Mysss....

Kan man bli annat än glad, när man kommer hem så möts man av den här söta lurviga lilla saken som kommer i full fart emot en och bara hoppar, snurrar samt viftar på svansen. Underbart kallas det med ett annat ord! Tänk om alla hade blivit så glada när man kom hem ;) det hade varit nått!
 
Haft ännu en underbar helg, som av en ren händelse innehöll tre dagars ledighet, då man var snäll och jobbade dubbla pass i torsdags :) 15,5h haha inte dåligt det! Så blev man ledig på fredagen, så ledig fredag, lördag, söndag :) gutt! Massa mys med älsklingen, hittat på massa skoj, träffat släkten har man också fått göra, trevligt, trevligt :) Men nu kallar allt sängen, så man får några timmars sömn idag med :) 
 
 

BBK ladies :)

Wiiihooo härlig känsla i kroppen efter min första match på snart 7 år, det är helt sinnes om man tänker efter! 7 år!? Att man ställer sig på banan igen efter hela 7 år, svårt att förstå. Men så sjukt j*vla underbart! För att inte tala om vårt underbara BBK ladies ;) Vi är på G, att förlora med 15-22 mot ett div 2 lag som spelat ex antal år tillsammans är inte fy skam med tanke på att vi tränat två seriösa träningar tillsammans och aldrig spelat match tillsammans tidigare! "Buss 4, NU kör vi!" haha så kul! Detta kan bli hur bra som helst ;) Brum, brum!

Good :)

Idag har varit en bra dag :) härligt! En helt fantastisk helg har passerat, det är svårt att finns ord som kan beskriva hur helgen har varit! Att man kan ha det så fantastiskt kul, mysigt och underbart på samma gång det är obeskrivligt! Myspys semester hela helgen, kräftskiva, massa mys med hjärtat. Sen har man tränat 1,5h idag joggingtur och handboll med damerna Gutt! Hela 19 st på plats det är bra jobbat, dock surt att bussen körde förbi mig oh Athle när vi skulle hem haha surt fick åka med mammsen hem ;) haha! Efter en härlig dusch så ligger man nu i sängen skönt, tagga träningsmatch imon då :)

Fredag!!!

För att det är fredag idag :) härligt helgen närmar sig med stormsteg! Like it ;) Trots att man inte är ledig idag så har man fått gjort lite nytta, renbäddat, tvättat, gått med vovven, målat naglerna, fixat mig en smoothiie ;) mums! Mys och smoothiie i soffan nu innan det är dags för en kvälls jobb :) härligt! Huvudvärken är dock ett faktum, men vad gör man!? Jo man styr mot jobb ändå ;)

Ledig en hel dag...

Ledig en hel dag denna vecka, härligt och skönt med sovmorgon måste jag säga. Så trött jag var igår morse, helt sjukt så trött man kan vara vissa morgnar. Men det är man ju inte precis ensam om ;) om man nu säger så. Hann iaf till jobb ändå, då älsklingen var snäll som vanligt och körde mig :)
 
En sådär dag på jobb, då man fick ont i ryggen/magen nästan direkt, det är sjukt så ont det kan göra. Går inte att förklara med ord, helt sjukt. Det gör nästan så ont så att man vill bara försvinna långt bort. Hade till och med nästan så ont igår så jag var nära på att cykla till akuten och sätta mig ist för att cykla till bussen när jag slutade jobba. Men när man har så ont vill man bara hem, ducha super varmt, lägga sig på spikmattan och hoppas på att det försvinner. Vilket det inte gjorde igår :/ men aja jag fick försöka samla mig och inte förän vid 21.30 så försvann det värsta, kul att ha ont från 09.00 till 21.30!? Nej, inte precis :/ 
 
Hade iaf turen på min sida och det försvann samt att älsklingen kom till mig. Myss, massor med myss. Finns inget bättre än att bara mysa :) Har iaf haft en bra ledig dag annars idag. Skönt att vara ledig efter en sådan pers, usch fy vill vi inte ha mer. Dock haft lite små ont i huvudet, men men så är det ibland. Myst med älsklingen, gått med hunden, hämtat paket på ICA :) mina älskade skor är äntligen här, happy me! Stackars broren min får dock skicka tillbaka sina då dem var för små :/ synd andra gången. Lagat mat har jag och älsklingen också lyckats göra idag ;) hehe mysss ♥
 
Imorgon blir det en ny kraft ansträngning, jobbar kväll imorgon. Sen har man semester lördag och söndag :) härligt då det bjuds på kräftskiva på lördag :D Får se om man kanske pallar sig in till Lund en runda imorgon för att jojna damerna/herrarna då vi ska ragga fler spelare till klubben, men det beror på hur ja mår imorgon, känner att det kan vara en förkylning på G :( men får hoppas att det är fel!
 

Underbara du<3

Världens underbaraste pojkvän har jag! Igår när jag kom hem från jobbet så hade han varit så gullig och köpt rosor till mig :) kan man bli annat än glad!? Tror inte det :) Happy me! Han får mig att känna mig som världens lyckligaste tjej. Man kan inget annat än att må bra när man får spendera så mycket tid med någon som är så underbar, snäll, go, glad, mysig, är sig själv hela tiden, bjuder på sig själv och som är bäst i hela världen! Älskar dig Dennis<3

Härligt!

Härligt! Det blev trots allt en bra kväll igår :) stack oh tränade, magontet släppte och knäet det hängde med på träningen ;) En härlig träning måste jag säga, så många underbara tjejer! Detta kommer bli bra, sån härlig stämning trots vi inte direkt känner varandra :) så då har vi klarat av vår första träning underbart! Kändes bra faktiskt, nya tag nästa måndag samt tisdag då det är träningsmatch som gäller :)

STRONG!!!

I'am STRONG
because I know my weaknesses!

Ingen bra dag!

För att alla dagar inte kan vara bra dagar. Skit!!! Är lagom trött, knäet gör ont och det spränger i magen. Snacka om att det blir sängen en sväng när jag kommer hem! Innan det är dags att fara iväg på träning :) får dock se om man kan vara med :/ surt första träningen för terminen och man är inte i toppform :( men klockan är ju inte så mycket så man hinner kanske komma i form inför kvällen :) annars går det nog att träna ändå! Tejpar knäet eller sätter på ett skydd, käkar någon panodil och tar till lite envishet så ska det nog gå ;)

2 månader<3

Lyckligaste dagen i mitt liv :) eller ja iaf en av dem! För den lyckligaste var när jag för första gången träffade dig. Helt fantastiskt underbart måste jag säga ;) Som så många gånger förr så är det svårt att finna ord för hur jag känner. Att sätta fingret på hur jag känner är inte lätt, det går inte! Är så fruktansvärt lycklig att jag har dig. Vill inget hellre än att vara med dig, vill aldrig någonsin förlora dig, aldrig utan dig! Redan 3 månader har gått sedan jag träffade dig för första gången, underbart! Men något som är mer underbart är att det har varit du och jag i 2 månader just precis idag! Saknar dig så fort vi inte är tillsammans, jag tänker på dig varje dag, jag älskar dig mer och mer för var dag som går! Jag älskar dig Dennis nu, imorgon, nästa vecka, för alltid<3

Nu vet jag!

Trodde aldrig i min vildaste fantasi att man kunde älska en annan person så mycket som jag älskar min Dennis. Men nu vet jag :) Det finns inga ord för vad jag känner. Kommer nog aldrig någonsin kunna beskriva eller visa hur mycket jag älskar dig Dennis. Men jag ska göra ett försök i alla fall :) det är alltid något! Haft en helt fantastisk helg tillsammans med dig, myss, resturang, bio, skratt, handling, matlagning, film hyrning och mycket mer du är bäst älskade Dennis <3 finns ingen som dig!