Vill ha!!!

Jag är kär i den här lampan, jag bara älskar den! Måste ha den, synd att den "bara" kostar 495:- annars är det lugnt!

En ledig...

Har faktiskt haft en ledig dag idag :) skönt har det varit. Inte gjort något så specielt, bara kände att jag skulle dammsuga och dammtorka rummet innan. Så nu är det gjort, annars har man inte gjort allt för mycket under dagen. Men det kan faktiskt vara skönt ibland, att inte ha några måsten. Jag är nog exspert på att samla alla måsten på en och samma dag. Men det kan faktiskt vara en fördel för då går allt i ett liksom. Det ena avlöser det andra helt enkelt.
 
Så nu har snart även denna tisdag rullat förbi och det är snart onsdag. "Lill-lördag" bara sådär och då ska man själv ta sig ann ett arbetspass, kvällspass. Men det ska säkert gå bra, som alla andra dagar. Man ska som sagt vara glad över att man har ett jobb :) men är sugen och redo för något nytt. Så nu får man bara hoppas helt enkelt :)
 

Nya tag...

Då vart det dags att ta nya tag. Det är dags för mig att börja jobba igen, har ju varit hemma och haft sjukstuga nästan en hel vecka känns det som. Eller nja lite överdrivet, fem dagar bara. Men det känns fanken som en hel evighet ska jag säga! Men idag tar vi nya tag, det är dags för en kvälls jobb om några timmar. Lite med spänning får jag nog erkänna. Är ju ett bra tag sedan jag var på jobb hela en vecka sedan. Eftersom man hade semester förra helgen, tur man hann ha den innan man blev sjuk!
 
Så det har varit förflyttning mellan sängen till soffan som har gällt den här veckan för mig. Samt några stopp i köket för lite mat. Men vad ska man göra när man är sjuk!? Men idag en fin lördag som denna så är det allt så att man faktiskt hunnit vara lite effektiv. Jag har fått färgat mammsens hår vilket jag skulle ha gjort i veckan men ej kunnat. Sen har jag fått gjort lite utskick, gällande BBK och SHK F00 :) härligt snart är även denna vecka i hamn. Klippt klorna på vovven har man också fått gjort. 
 
Nu är det endast en sak som inte har blivit gjort denna vecka, dammsugat och dammtorkat rummet. Men aja så skitigt är det faktiskt inte, så det får vackert vänta tills nästa vecka. För imorgon blir det jobb igen, på kvällen. Sen dagen är full med handboll. Då man ska dömma F02 och F00 :) guttans och på kvällen kommer älsklingen så underbart ♥ Så även denna vecka kan nog få ett bra slut :) hehe trots all sjukstuga! 
 
 

Naglarna - 1

Efter många om och men så är jag äntligen helt klar men naglarna för den här gången ;) snyggt! Blev hyfsat nöjd, som vanligt så blev vänster hand snyggare än höger ;) dock inte så konstigt då man är högerhänt! Men tycker faktiskt att det blir hyfsat bra när jag gör det med vänster hand ;) man har ju övat ett tag!

Fy fan!!!

Jag säger bara fy fan vad världen är upp och ner. Det är fan inget som stämmer, kollar just nu på "Bulgariens bortglömda barn" Kan bara säga fy fan! Att det får gå till så, att det faktiskt finns barn som bor i en sådan misär, att dem inte får vård, att dem inte får någon kärlek, att andra människor behandlar dem med absolut ingen respekt! Att barn som är sjuka, inte är som alla andra får bara precis vara. Dem blir sämre och sämre ju längre dem är på hemmet! Så sjukt! Sen till råga på allt att vuxna människor, föräldrar lämnar bort sina barn till en sådan misär :( det är skrämmande att samhället, världen inte kan ge dem en chans som alla andra! Att låta barn som själva inte kan berätta vad dem vill och känner för att dem inte ges möjligheten till det är sjukt! Mitt i all denna misär syns knappt någon glädje, några leenden! Vad är det för liv?! Alla bör behandlas med respekt och värdighet. Oavsett ålder, kön, ursprung, religion och mycket mer! Dags att vakna världen!!!

Sjukstuga!!!

Sjukstuga här hemma hela långa dagen, andra dagen nu inget kul alls. Hoppas att det snart går över, har ej tid att vara sjuk :( skulle ju jobbat idag :/ segt men vad ska man göra om man är sjuk!? Hrm man får vackert vara hemma bara så man kanske kan bli frisk!

Bullmamma :)

Effektiv är ordet, det kan beskriva denna lördag minsann. Gick faktiskt upp i normal tid, startade sedan dagen med en lång, underbar promenad i det helt fantastiska vädret med världens bästa vovve. Helt fantastiskt höst väder, med näst intill sommar temperatur :) 20 grader i solen! 
 
Sen blev det faktiskt lite frukost trots allt :) haha inte likt mig men ibland så kan även jag blixtra till. Efter frukosten så var det bara till att renskriva min kladdiga inköpslista och sedan kasta sig på cykeln :) ner till City Gross! Där man fick inhandlat allt som behövdes. Trodde jag haha :) insåg dock någon timme senare att jag glömt två saker, men inte så konstigt då dem inte stod med på min fina lista ;) haha! 
 
Har i alla fall fått bakat lite idag, underbart. Ett bra tag sedan jag bakade bullar, blev både vanilj- och kanellbullar idag :D gutt så nu är frysen full igen. Med bullar och muffins. Det fick även bli en morotskaka som lite plus i kanten.  Dock får morotskakan vänta tills imon, tjuvsmakat bullarna har jag gjort. Men det kan man ju vara värd ;) har ju dessutom tvättat hela tre maskiner tvätt idag :) lite nyttig känner man sig allt. Sen efter en lång dag med bakning fick det allt bli en lång promenad med vovven i det fina kvällsvädret. Sen pizza på det, nu mys i soffan :D
 
 

Det liksom bara...

Det liksom bara händer! Det är långt ifrån alltid som man förstår, det är långt ifrån när det gäller som man är beredd. Plötsligt så står man där, man vet att det kommer ske, man vet att det kommer hända alla. Men man vet inte när! Det är skönt, skönt att inte alltid veta. 
 
Jag visste att det var nära, jag visste att det skulle hända. Minns det som igår, när jag blev hämtad från att ha varit på minisemester med bästaste, när jag skulle lägga in min kudde i bagaget och mamma säger. "Den kan du ha inne i bilen" Jag förstod direkt, jag visste. Du fanns inte mer ♥ Det var någon dag sedan, du tog ditt sista andetag, men jag visste. Redan när jag åkte iväg, jag visste att du inte skulle vara kvar när jag kom hem. Men ändå slog det till hårt, tårarna kom och jag minns att tittade upp mot himlen, molnen som sakta rörde sig förbi. Himlen var alldeles rosa. 
 
Jag minns dina ord, som du alltid sa till mig "Du har kalla händer" och jag svarade alltid samma "Ja farfar jag vet, det är dem nästan alltid " Då svarade du alltid "Du vet vad det betyder va!?" Första gången svarade jag "Nej, vadå?" Du visade ditt vackra leénde och sa "Har man kalla händer, så har man ett varmt hjärta" Det är ord som jag aldrig glömmer, jag minns dem! 
 
Jag saknar dina ord, ditt leénde, ditt skratt, din värme, dina kramar, jag saknar dig farfar ♥
 

Inte alltid...

Det är inte alltid meningen att man ska förstå. Det är inte alltid så lätt som man kanske tycks tro! Det är långt ifrån perfekt, men tror man inte på det så kan drömmen inte slå in...

Känslan jag får...

Känslan jag får i kroppen när jag är med dig, det finns inga ord som kan beskriva. Varje gång jag är med dig, blir allt så tydligt, det blir så klart. Att det är så rätt, det ska vara du och jag! Det är helt sjukt vad du betyder för mig, hur otroligt kär jag är i dig. Mina känslor för dig är så starka och äkta. Vet ärligt talat inte hur jag ska kunna få dig att förstå hur otroligt mycket du betyder för mig. Du är helt klart en av de personerna i mitt liv som betyder mest för mig. Tillsammans med dig känner jag mig trygg, tillsammans med dig känns allt så bra. Med dig kan jag vara mig själv, med dig kan jag prata om allt. Jag hoppas att du känner desamma!
 

Ibland så!!!

Ibland älskar jag bara mitt jobb lite extra :) när man får träffa alla dessa människor. En del går bara rakt in i hjärtat på en. Min favorit somnade in för några månader sedan, men jag har nu fått en ny favorit :) Man kan inget annat än att få ett leende på läpparna när man får höra "Det finns två fördelar med att vara man! Den första är att det är lättare att kissa utomhus än för kvinnor och den andra är att det är bättre och trevligare att gifta sig med en kvinna än med en man!" Underbart!!!

HELG!!!

Svajigt är det rätta ordet som får beskriva denna arbetsvecka ;) börjat på nyss schema men det har funkat fin fint får jag säga :) så man ska inte klaga. Dock har det varit lite små rörigt med vem som ska vara var också men det har löst sig! Som alla andra gånger ;) Men nu vart Isf denna arbetsvecka slut för min del, två dag turer och två kvällar är avklarade :) känns bra med nya schemat! Som sagt andra veckan på nya schemat gutt, äntligen börjat jobba med min nya kompanjon David ;) just nu har jag en dejt med min älskade spikmatta ;) myss sovmorgon imorgon! Sen kör helgen igång :) och älsklingen kommer<3

Det betyder...

Det betyder mest i hela världen, det är svårt att beskriva. Men att veta att man inte är ensam, att man aldrig behöver stå där själv, det är underbart! Att alltid vara två, två om det mesta. Det är så det ska vara, det är så för mig. Jag har dig vid min sida, precis som du har mig<3

Ödet<3

Jag tror på ödet, gör du!? Absolut att jag gör, utan tvekan. Allt har en mening, fast det kanske inte alltid känns så! Underbart, tror inte direkt på slumpen. Men på ödet, som att du och jag träffades. Att du och jag nu är vi<3 Helt fantastiskt, 3 hela månader precis på dagen igår, vår dag den tredje! Jag älskar dig Dennis<3

Po de igen!

Po de igen :) ja så vart det dags för ännu en arbetsvecka, fyra arbetsdagar den här veckan :) fyra morgnar! Man har redan klarat av en så nu återstår det bara tre till :) haha dagarna går så fort när man är i jobbet, sen också när det händer saker efter jobb varje dag typ! Idag har man genomför ett lyckat och effektivt föräldrarmöte! Superduper :) imorgon är det Kickoff med BBK ladies ;) samt seriepremiär match för BBK:s herrar! Heja, heja!

Söndagsmys...

Massor med mys en söndags som denna ;) efter en hyfsad tidig morgon som bestod av handboll för hela slanten så blev det sedan matlagning med bästaste Dennis hjärtat ;) mysss! Sen blev det ännu mer Söndagsmys :) massor av gott! Glass, chokladsås, chokladpinnar med apelsin och hemmabakade muffins :) myspys!