Imorgon...

Imorgon är det nyårsafton och det innebär ett nytt år med nya möjligheter! Världen står framför mina fötter och jag ska fortsätt ta de möjligheter som ges. Leva livet fullt ut varje dag 365 dagar hela året. Med vänner och familj vid min sida :) kom ihåg att du är värdefull och unik för den du är! Stå upp för den du är :)

På jobb!

Ja en dag som denna så sitter man på jobb, uppe innan tuppen idag! Bussen tog man 06.02 :) tro det eller ej men sant. Snacka om tidigt sen fick det bli en promenad genom stan med lillebror som också skulle jobba. Bara vi ute och 3 till haha! Lunch har man nu 1h känns hur bra som helst att vara tillbaka efter nästan ett 1/2 år! Tihi men allt rullar på, har haft turen att få gå till min favorit L ;) sitter och funderar på om jag ska käka min lunch eller ej!?

God Jul alla underbara!

Får passa på att önska alla underbara människor som gör denna dag till något speciellt utan den fina snön! God Jul till er alla, snart bär det av hem till mormor och morfar för att fira julafton med släkten :) Hoppar på Kalle detta år, men imorgon blir det en tur hem till farmor :)
GOD JUL :)

Saknar...

Saknar, ditt skratt, ditt leénde, dina varma kramar, dina fina och värmade ord. Jag saknar hela dig! Det finns stunder då jag mer än gärna vill vara dig nära. Det har gått 7½ år sedan jag fick ses dig sist. Det är för lång tid, det är inte okej. Men någonstans där inne så vet jag, jag vet att du inte längre finns, att du aldig någonsin kommer och hälsar på mig igen. Att du aldrig mer kommer på mina avslutningar, att jag aldrig mer kan ringa dig som innan. Men vad har det för betydelse? Du kommer alltid förbli min farfar, du kommer aldig någonsin att försvinna från mig. En stjärna uppe i det blå, jag ser dig så fint lysa. Du lyser som klarast om natten, när alla sover. Men jag ser dig, jag kommer aldig någonsin glömma vem du var, hur du såg ut. Jag har en bild av dig som jag aldig någonsin kommer att sudda ut! Om bara 1½ dag är det julafton och du kommer inte att vara där. Du är någon annanstans, långt, långt, så långt iväg. Där borta du kommer att förbli, stanna där, för vi kommer ses igen det lovar jag!

Inte många...

Nej nu är det inte många dagar kvar till jul :) sista dagen i skolan imorgon. Det är konstigt för den här terminen har allt bara sprungit iväg. Tänk man har bara en termin kvar i skolan, lite svårt att förstå. Men det känns hur bra som helst kan jag allt säga. Snart ny termin, nytt år och det kommer att bjuda på många nya möjligheter :) me like!

Blandade känslor...

Det är med lite blandade känslor som man är i skolan, saknar alla på min fantastiska praktikplats. Men vad ska man göra? Livet bjuder på fler underbara människor och saker :)

Skola nästa!

Då vart det dags för ännu en skoldag, tänk det är endast 18 dagar kvar till julafton! Det går fort tur att man endast har småsaker kvar att fixa vad det gäller julklappar :) ha en bra dag!

R.I.P Zenta ♥

Då har ännu en av mina små sötnosar fått lämna denna jord, men så är det och dit ska vi alla någon dag vandra. Zenta min söta lilla chokladboll, brun som choklad. Du kom till mig tillsammans med dina tre små kompisar, två av dem är redan uppe bland molnen ♥ så även du nu.
Du var en blyg men ack så söt liten varelse. Du var inte den som satt på axlen eller kom och kröp upp i knäet. Men du var speciell på ditt lilla vis. Du fanns där och du var inte som någon annan, jag vet att det var många som sa att dem inte kunde förstå att du var speciell eftersom du inte var så tam. Men vadå, vad spelar det för roll? Har man haft det svårt tidigare i livet så är det inte lätt.
Nu har du äntligen fått somna in och nu är du hos mina andra små sötnosar uppe bland molnen, Molly, Betty, Skrutten, Pyret och Melker. Du blev nära 4 år min sötnos, du var minsan på övertid gånger två ;) haha ångrar i alla fall inte för en sekund att jag åkte hela vägen till Simrishamn för att hämta hem dig och dina andra tre kompisar. Saknar dig ♥ och det är det någon annan som gör också, Choco som är ensam kvar!

Framtiden...

Framtiden i din hand, sök vägen som går raktfram.
Ljuset finns där, sluta aldig hoppas, fortsätt att gå.
Raktfram där finner du ljuset.
Det kan kännas långt bort, men jag lovar det finns där.
Att hålla fast vid det som känns rätt, att känna att allt tungt försvinner.
Allt jag säger, det menar jag med varje andetag...