En dag…

En dag på jobb, en helt vanlig tisdag :) det är härligt när man kan kombinera sina intresse med jobb. Idag blev det lite bakning på jobb för min del. Startade dagen med bakning, fyra rulltårtor blev det till alla barnen :) uppskattat och gott. Vi har ju haft tema rulla på jobb så rulltårta va ju passande ;)

(null)

28:e Juni…

Besök hos bästa farmor blev det allt idag :) så mysigt! Alltid lika mysigt och barnen blir alltid lika glada när jag säger att vi ska gå dit. Det är så härligt och det är få gånger som min älskade farmor tackar nej till besök när man ringer och frågar. Tänk att hon fyller 94 år i sommar. Att det faktiskt är 88 år mellan min farmor och min dotter. Samt 91 år mellan min farmor och min son. Det är rätt fantastiskt och att min farmor fortfarande ändå är ganska pigg för sin ålder. Är så tacksam över detta! 

(null)

27:e Juni…

När det är söndag och vädret visar sig från sin bästa sida så får man passa på att röra på sig lite extra. Idag blev det en liten tripp hem till min älskade mormor och morfar. Det är så underbart att se dem ändå så pass pigga som de faktiskt är för at vara 87 och 88 år. Kan inga säga det för många gånger utan att det är så underbart att se hur glada både barnen och min mormor och morfar blir av att träffa varandra :) så mycket kärlek och energi.

(null)


Midsommarafton 🌼

När vädret är på topp och hela familjen ska till svärföräldrarna på midsommar :) kan det bli bättre!? Tror inte det :) hehe packade in hela familjen i bilen och körde till Bjuv. Bästa mamma och pappa vart hundvakt. Sen njöt vi i det fina vädret av god midsommarmat till lunch. Sen jordgubbar och glass :) sen blev det minsann tårta som jag hade bakat. Massa lek och skratt i det fina vädret. Sen lite nattmat på det grillat ;) hehe Underbart att spendera tid med de bästa. Hela familjen, mysigt. God mat och annat gott bjöds det på hela kvällen. Snart semester, jobba 2 veckor till :) nedräkningen har börjat.

(null)

(null)

(null)

V A T T E N K R I G 💦

När bästa morbror/lillebror fyller år och haft med sig Veija hela dagen för shopping och fika. Så avslutade vi dagen tillsammans hemma hos mamma och pappa med grillat. Sen blev det så klart utlovat vattenkrig för alla barn och sambon ;) haha En underbar kväll, två trötta barn fick vi med oss hem. Sonen som tyckte det vart lite tråkigt att inte följa med morbror fick mysa hemma med glass och annat gott. Så båda barnen nöjda :) 

(null)

Klippning av små…

När man slutar tidigt från jobbet och skyndar sig hem. Sen är det dags att packa i barnen och lite annat i cykelvagnen för att bege sig till frisören för klippning av båda barnen ;) hehe 30 min avsatt för båda. Snabbt och smidigt :) sen blev det överraskningsmiddag McDonalds för barnen och subway för mig och sambon. Alla nöjda och en mysig stund i Borggårdsparken :) en mysig dag och avslut på en arbetsvecka. 

(null)

Premiärbad 💦

En onsdag som denna fick bli en bra dag för premiärbad i poolen här hemma. Två nöjda barn här hemma som längtat i värmen efter poolen. Men den blev precis klar i helgen. Eftersom vi har fått en liten vattenläcka där hemma i tvättstugan/hallen så va vi lite kluvna om vi skulle ha pool i år eller inte. Men det blev pool i år igen :)

(null)

F Å R H A G E N 🐑

Så vart det sommar fritids för hela slanten och jag själv jobbar några veckor till :) men det brukar gå ganska så snabbt :) hehe Dagen till ära så vart det dags för mitt nya team som jag ska ingå i att åka och besöka fårhagen. Man har ju gjort det en gång innan så inte alls mina exalterad idag. Men nu har man minsann gjort detta två gånger i sitt liv. Tyvärr känns det inte som att det är sista gången vi är i fårhagen. 

(null)

Skolavslutningen 🌸

Så vart dagen kommen, äntligen SOMMARAVSLUTNING för alla barn på jobb. En milstolpe innan semestern för oss som jobbar på skola. Då halveras ofta barngruppen ungefär :) så blir som mini-semester ;) hehe gött att jobba på loven. En både lagom och fin avslutning.

(null)

Myskväll…

När båda barnen har lagt sig och det blir myskväll med sambon framför TV:n. Lite mysig middag men sen för vår del. Men ibland kan det vara värt det minsann. Gott vart det i alla fall och det är huvudsaken. Ett bra tag sedan vi åt räkor och tillbehör. Mysigt!

(null)

Lördagsmys 🍬

När det är dags för lördagsmys och båda barnen får sin skål i vanlig ordning. Lite gott i en skål, mysigt. När de fått sina skålar så sa jag ni kan gå in och mysa i soffan en stund. Jadå säger båda och går iväg. När man kommer in och det är helt tyst. Men inga barn i soffan. Utan på två yogamattor på golvet sitter båda ;) hehe älskade barn! 

(null)

AW 🥂

När nästa arbetsplatsen ska ha AW :) kan börja med att säga att detta utan att överdriva har varit mitt bästa år någonsin på jobb. Ett helt fantastiskt gäng jag jobbat med. Trots våra dagliga utmaningar, så har det varit både kul och lärorikt att gå till jobb varje dag. Vi fick en tuff start, men vi har byggt upp något som vi troligen inte kommer att hitta igen bara sådär. Kommer sakna både kollegor och arbetsplatsen. Efter 1 år på "Lilla" så ska jag åter till "Stora" lite sorg minsann, men det får gå. Kommer ju som tur är fortsätta ta del av verksamheten på "Lilla" då dottern ska börja där efter sommaren. 

Men men åter till vår kära AW, hemma hos en av mina härliga kollegor. I min farmor och farfar gamla hus :) lite nostalgi får jag säga att vara i huset/trädgården. En mycket trevlig kväll där några av oss beställde mat och några grillade. Härlig kväll! 

(null)

1 år 🚗

Så vart det exakt 1 år sedan jag äntligen fick mitt körkort. Tänk 1 år sedan, det går snabbt. Man slipper i alla fall allt tjat och allas åsikter hit och dit. Men inte för jag lyssnat direkt haha ;) gått min egen väg som med mycket annat. Känns dock skönt att ha körkort det kan jag inte sticka under stolen med. Men har inte saknat det överdrivet mycket när jag inte haft det. Men nu är det i hamn sedan 1 år tillbaka. 

(null)

Sparkcykel 🛴

Eftersom sonen var så duktig hos tandläkaren i måndags så fick han en bättre begagnad sparkcykel :) lagom nöjd blev han. Han vill hela tiden använda syrrans, men den har bara två hjul och är lite svår att köra än ;) hehe så det  fick bli en på tre hjul. Han var så glad för sin sparkcykel så både han och syrran fick sparkcyklar till förskolan. Så nöjd han var, syrran var för snabb för att hamna på bild.

(null)

Lunch dejt…

Detta är dagens lunch dejt :) älskade Kiwi. Hemma på lunchen hos vår fyrbenta idag. Mysigt med lite sällskap. Härligt väder och det är så skönt att ligga och slappa i dörren när vädret tillåter tycker Kiwi. Tänk att du blir hela 8 år i sommar. Vår tant, inte bara du som fått gråa hår genom tider ;) även husse och matten. Lite längre lunch för det är onsdag ;) underbart!

(null)

Tandläkaren 👦🏼

När de ringer från förskolan och säger att sonen har ramlat och slagit i munnen. Samt ena framtanden, de trodde inte att den vart lös men inte helt säkra. Han vart vid gott mod och hade det bra. Ringde genast till tandläkaren som ändå tyckte vi skulle boka en tid bara för att kolla. Så fick en tid på eftermiddagen fast i Lund. Men det gick bra sambon vart iväg med sonen och allt gick bra samt såg bra ut. Tur minsann :) 

Nationaldagen 🇸🇪

Idag är det minsann hela Sveriges dag :) härligt! Den "firade" vi hemma hos bästa mamma och pappa :) underbart. Grillning och en härlig kväll blev det minsann. Barnen bjöd såklart på en liten show ;) haha de är ju bara för söta. Klart att lillebror gör precis som storasyster :) Lagom mätt och trött när vi skulle bege oss hemåt. 

(null)

M Y S ☀️

Nationaldagen till ära så blev det en liten fika hos bästa gammelfarmor :) Mysigt som alltid, barnen blir alltid lika glada när vi tar oss en tur till gammelfarmor. Tänk samma sockerkaka som jag och min lillebror fick när vi var små får nu mina barn njuta av :) så gott! De älskar alla kakor och gott  som gammelfarmor bjuder på  när vi är där. Älskade farmor!


(null)

F I K A 🍪

När man slutar tidigt och passar på att ta med barnen hem till bästa gammelmormor och gammelmorfar :) Det är alltid lika mysigt att komma hem till mormor och morfar. Där sprang man själv runt som barn och lekte i trädgården. Nu gör mina egna barn desamma. Det är underbart att se så glada mormor och morfar blir när vi kommer på besök allihop. God fika fick vi med som alltid, barnen älskar gammelmormors bullar och hallongrottor. Sen när det väl är dags att gå hem så skulle inte sonen det ;) hehe han skulle minsann stanna hos gammelmorfar ;) söta lilla du!

(null)

(null)

Avslutningsfest Fsk 👧🏼

Så vart det dags för lite avslutningsfest för denna donna. Eftersom det ännu är restriktioner så blir det ingen klassisk sommaravslutning i år. Känns lite konstigt då det är dotterns sista avslutning på förskolan. För efter sommaren har vi en skoltjej här hemma :) En taggad tjej som lämnades på förskolan imorse i sin fina klänning och rosa hår. 

(null)