Kalas nr 2 💝

Idag vart det dags för kalas nr två för dottern. Inte heller visste hon något denna gång ;) hehe utan vi packade cykelvagnen lite diskret och begav oss till frisören för lite klippning på båda barnen. Det gick fin fint minsann :) nyklippta och granna traskade vi sedan vidare för att "möta upp sambon" för att sedan gå hem till barnens mormor och morfar för att fira dottern där med brunch ;) sen lite paket och massa gott. Ännu en lyckad dag för vår älskade 6 åring :) Bästa storasyster låter lillebror hjälpa till att packa upp paket.

(null)

(null)

Egentid 🙏🏼

När man ibland får till lite egentid eller ja får till och får till. Tar egentid helt enkelt, får la erkänna att jag faktiskt inte är så bra på att ge mig själv egentid. Brukar vara när jag går till frissan ;) haha men annars när jag gör naglarna också förståss. Men inte annars ;) men idag så fick jag till en promenad till affären för att handla lite smått :) så underbart väder även idag :) man får helt enkelt njuta! Lite D-vitamin har vi laddat upp med!

(null)

21:e April...

Äntligen tillbaka på jobb :) en mjukstart efter några dagars vabbande. Sambons tur att vara hemma idag ;) hehe möte och planering för min del större delen av dagen! Alltid lika spännande får jag säga. Idag när man kommer till jobb blev man som alltid välkomnad av sina underbara kollegor. Sätter sig och ska planera. Då kommer chefen och säger "Har du tid en stund, jag skulle behöva prata med dig?" Hrm då blir man lite ställd, inte varit på jobb på 4 dagar. Men jag kunde merän andas ut, hon ville erbjuda mig fortbildning :) om jag var intresserad. Så då får vi se vart detta bär och om det blir något. Spännande...

Effektivt...

När man vaknar upp och ska vabba "friska"(snuviga) barn då gäller det att ta tillvara på tiden. Idag har vi minsann varit effektiva :) blev lekplatshäng redan innan lunch i det fina vädret. Uppskattat av di små :) bara vi på lekplatsen ;) hehe sen hem och fixa lunch. Efter det blev det en cykeltur för di små, sen ogräsrensning i trädgården och massa lek. Så helt klart en bättre vabdag :) man får vara glad för det lilla.

(null)

Våra 💕

Ibland är det kul att ta en bild och sedan ta en liknade eller likadan bild på samma ställe en tid efter. Idag fick jag till en sådan bild, det är nästan 3 år mellan bilderna, lite häftigt att se hur mycket man faktiskt ändras med tiden. Samma lekplats, samma barn men några år emellan. Så härligt :) första gången sonen gungade på bilden från 2019 :) dottern som tar fart för glatta livet.

(null)

Zebra-lekplatsen 🦓

Idag blev det dags för en liten promenad i det fina vädret, hade lovat barnen en promenad till zebra-lekplatsen :) kan utan tvekan säga att det vart ett tag sedan sist vi var där. Nästan 3 år sedan för att vara exakt. Vi lyckades även släpa med barnens mormor och morfar haha som icke trodde det vart så långt vi skulle gå som det blev :) hehe de trodde vi skulle gå till den andra lekplatsen på Vikhem ;) men nix det blev en lång promenad. En mysig eftermiddag :) 

(null)

(null)

Kalas nr 1 💝

Lördag och en liten överraskning för dottern på schemat. Det vankades kalas för dottern hemma hos svärföräldrarna :) vi som sa att vi skulle till skogen ;) hehe packade bilen med lite av varje. Sen åkte vi till Bjuv för att fira dottern så överraskad hon blev :) Det blev mer paket och massa gottigottgott som dottern önskat. Kladdkaka och tacos stod på schemat efter önskemål ;) hehe Dessutom så fick barnen testat bilen som deras farfar fixat och trixat med ;) underbart att se deras glädje. Underbart väder som en sommardag :) ute vart vi nästan hela dagen lång innan vi körde hemåt igen. 

(null)

(null)

15:e April ❤️

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det vår älskade dotters födelsedag :) tänk att du vår stora/lilla tjej blir hela 6 år idag och jag har fått vara mamma i hela 6 år :) det är helt ofattbart! För 6 år sedan låg vi inlagda och väntade på bebis sedan 2 dagar tillbaka. Hela 10 veckor förtidigt kom du i en rasande fart.

Dagen till ära förutom att det är dotterns födelsedag så har vi en ledig dag hela familjen. För att fira vår 6 åring :) började dagen med packetöppning. Dock har sonen fått lite feber så blir en hemmadag för mig och sonen. Sambon och dottern åkte på äventyr som utlovat. Skånes djurpark stod på schemat tillsammans med mormor, morfar och farmor. Farfar vart hemma med ont i ryggen och vi hemma med snorig näsa och feber. Men dottern fick en lyckad dag i alla fall. På kvällen blev det önske mat för dottern och mys. Tänk att efter sommaren har vi en skoltjej här hemma. GRATTIS vår älskade Veija på din dag, vi älskar dig!

(null)

(null)

Kex...

Åter igen så har jag hittat ett recept, som jag "sprang" på när man surfade runt inne på istagram. Älskar ju att följa alla dessa mat/bak-konton. Men ibland är det farligt haha eller ja jag får ju mina ryck. Speciellt när man springer på lätta recept och man dessutom har allt hemma. Då blir det allt till att baka trots en dag på jobb. Salta havrekex blev dagens bak! 

(null)

Fika ☀️

Det är underbart att solen är här och vi hoppas att den är här för att stanna. Men om inte så får man passa på att njuta när den är här. Som idag, då blev det lite fika ute i trädgården en lördag som denna :) mysigt och uppskattat av barnen.

(null)

2,5 års kontroll 👦🏼

Stora killen minsann :) tänk vad tiden går, redan 2,5 år snart fyller du 3 vår älskade lille vilding ;) hehe fort ska de mesta gå här i livet, annars kan man ju missa något. Stora kille gick igenom 2,5 års besiktningen med en stjärna i kanten,  98,5cm lång och 16.6kg tung. Ingen lättviktare precis ;) Fixade allt galant hos BVC, inga konstigheter där inte. Helt klart en stolt mamma minsann. 

(null)

Påskafton 🐣

En härlig påskafton blev det tillsist :) då barnens mormor, morfar, farmor och farfar kom på lite knyte. Fantastiskt väder minsann, så härligt. Det blev en påståtts dagen till ära, frågar ni mig va den fin att titta på inte super god, men sen är jag ingen tårtmänniska alls ;) hehe kan ju spela roll. För alla andra njöt och tyckte det var en redig höjdare. Gott gott och ville ha receptet. En promenad i det fina vädret hann vi också med för att låta barnen cykla en tur :) 

(null)

2 April ☀️

April månad är här och solen har visat sig från sin bästa sida de senaste dagarna. Så även idag, så ikväll packade vi familjen och cyklade en sväng i byn för att hänga lite på lekplats allihop tillsammans. Så uppskattat och så enkelt. Finns så många fina lekplatser här i byn och barnen bara älskar det helt enkelt. En mysig kväll tillsammans allihop. Det är så kul att se att för varje gång som vi besöker en lekplats så vågar dottern mer och mer vad det gäller att utmana sig själv och hon utvecklas med stormsteg vad det gäller det grovmotoriska. Sonen han är en liten vilding om man jämför med sin syster i samma ålder ;) haha så här får mamma och pappa hänga med minsann.

(null)