Love it!

Kan man annat än bara älska det? Nej, jag tror minsann inte det. Tror minsann att jag har funnit min favorit blomma! Tulpaner är nog den finaste och mest underbara blomma. Så många underbara färger. Man blir så glad av denna blomma :) så nu mår man bra. När nästan hela lägenheten är full med tulpaner ;) klart en fördel att fylla år denna tiden på året! Fyra vaser med tulpaner! Kan det bli bättre? Jadå, man kan aldrig få för många tulpaner ;)
 
 
 

Måndag igen...

Att helgen alltid ska gå så fort! Men det är klart, så är det alltid när man är ledig och har det skönt. Fullrulle hela helgen,  denna gång var det minsann vår tur att ha kalas hemma hos osa. Jag har ju fyllt år :) så hela "tjocka" släkten var bjuden. Även svärföräldrarna såklart :) 
 
Det hela blev super lyckat :) maten blev god, det räkte och alla var glada och nöjda! En toppen kväll 12 st i vår lägenhet tjoohoo finns det hjärterum så finns det stjärterum ;) Så har minann haft en bra helg. Får tacka en extra gång för alla presenter och blommor jag fått! 

Alla ♥-dag!

♥ För två dagar sedan fyllde jag år, då var det exakt 24 år sedan jag föddes ;) det har börjat bli bättre väder. Men på min födelsedag så snöade det och regnade lite. J*vla skit väder tänkte jag och bestämde mig för att ta bussen till tåget i stället för cyklen. Men det var inte så fel att det snöade ändå, då mamma berättade sen på ikvällen att det snöade när jag föddes :) lite komiskt ändå!
 
Men nu vart det en annan dag som stod i fokus. Alla ♥-dag, en speciell dag för många. Men för mig är det en helt vanlig fredag :) Men det är ändå så att man skänker alla nära och kära en extra tanke :) bjuder därför på en liten hjärte bild ♥
 
 

Segt...

Segt värre får man då säga, smått rörigt med. Som sagt har än en gång fått nytt schema ;) segt men vad ska man göra. Dock tråkigt att man blivit av med timmar ;( inte kul alls! Tycker dessutom att det är skumt att man kan tjäna mer på att vara vikarie än att ha en deltidstjänst. Men det finns ju fler saker i samhället som är upp och ner. Men vad ska man göra åt det? En del saker känns som om man inte kan göra så mycket åt det själv. Utan det är helt enkelt som det är.
 
Tråkigt men sant, dessutom så drabbar det ofta dem som behöver det minst. Men vems fel är det? Är det ens någons fel? Fast det är klart vissa saker ska man inte ens lägga någon energi på. Man kan inte gör mer än att söka sig nya jobb så man kan få 100% ;) eller kombinera två jobb är också ett alternativ!

Paddda...

Inte riktigt som jag tänk mig direkt ;) när jag bara skulle gå oh köpa batterier till våra nya ljus. Så kom man tillbaka med en padda :) men har man inte hämtat ut någon pott på sin telefon innan så är det bättre sent än aldrig. Var inte bara jag som blev glad, älsklingen blev minsann också glad! Inte något vi tänkt, men nu har vi en padda i familjen. Underbart får jag ju säga ;) Blir nog lite mer bloggande nu kanske! Får la se om det blir så! ♡

Vinter...

Vi som trodde att vintern inte skulle komma, eller ja iaf jag trodde inte det. Eller nja kanske snarare hoppades att den inte skulle komma. Snö är inte riktigt min grej känner jag och har aldrig varit. Men minsann den är här och den kom med bravu. Som det har snöat och så mycket snö det har blåst runt. Stora högar och stråk har det blivit lite här och var. Men visst kan det vara fint med snö, men det är mest till besvär. 
 
För att inte tala om trafiken, bussar och tåg blir försenade. Tåg som inte ens kommer när man står och väntar. Det tar nog priset när det visas på monnetorn och på spåret. Sen plockas det bara bort, som om det aldrig någonsin har funnits. Haha ja det var ju minsann en lätt lösning på problemet! 
 
Barnen bara älskar det och ja det kan man la förstå. Inte så ofta det är snö här nere i Skåne. Men även barnen tycker att det är kallt och har lite svårt för att förstå att man måste ha en massa kläder på sig när man går ut. Ett evigt tjatande, men det hör liksom till ;) Fångade i alla fall en vinterbild härromdagen :)