Paj...

Paj hit och paj dit. I helgen har det blivit en hel del paj i olika smaker :) både köpt och egen paj. Min är ju helt klart godast eller ja det är ju mammas recept ;) mumsigt mer ost- och skinkpaj. Sallad till det förstås. Så sambon blev glad, en av hans favorit rätter får jag nog säga. Han kan önska det hos mamma och pappa när vi ska käka där.

Provade även en ny paj spenat- och fetaostpaj vet inte vad jag tyckte om den direkt. Ganska god får jag nog sammanfatta den som :) hehe toppen! Bjuder på en bild på denna paj.

Alena...

Långt ifrån varje dag som jag och sambon är helt alena :) nu när vi har vårt lilla hjärta ♡ men ibland så händer det och så vart det i måndags då vårt hjärta blev hämtad av världens bästa Lotta och Amanda :) sen spenderade hon eftermiddagen/kvällen med dem. Så vi var alena jag och sambon här hemma. Så när man kom hem kändes det lite konstigt att hon inte var här!

Men då kom man till nästa fråga. Vad vi skulle göra. Jag sa direkt, att det är farligt att sätta sig i soffan. Men fick göra det en stund då jag fick fotmassage av älsklingen. Han tyckte jag förtjänade det. Skönt var det minsann :) sen kom vi till det här med vad vi borde göra! Sagt och gjort så blev det att vi gjorde det vi borde göra. Fixa i trädgården :) vilket är kul tycker jag men man måste ge dig tiden.

Så nu är gräset klippt :) alla döda växter borta och krukorna intagna. Allt ogräs borttaget ;) duktiga tycker jag allt att vi var. Efter det blev det att käka på McDonalds :) mums! Sen kom lilla hjärtat hem till oss igen. Hon hade skött sig exemplariskt ♡

Söndagshäng 🐕

Att det alltid ska vara segt en söndag :) det är helt klart en slappedag. I alla fall i vår familj, inte alltid vi gör något eller snarare väldigt ofta som vi inte gör något speciellt på söndagar :) men det är rätt skönt att ha en sådan dag! Precis så hade vi det i söndags. Vi slappade och hade det mysigt här hemma med familjen och vovvarna. Var ju hundvakt i helgen. Då mammsen och pappsen var på spa.

Sen blev det middag här hos oss :) spagetti och köttfärssås. Mumsigt det var ett bra tag sedan sist ;) även Jocke kom på besök. Så det blev fullt hus minsann. Men det är alltid trevligt att avsluta veckan med familjen och vänner ♡ slappa på soffan!

Kalas i Bjuv...

Igår blev det en tripp till Bjuv minsann :) ett tag sedan vi var där sist. Både farmor och farfar har ju varit hos oss den senaste tiden. Kalas stod på schemat ;) svärfar som fyllde år. Blev tacos och tårta till efterrätt ;) gott med tacos minsann. Inte för att det var jätte längesedan vi åt det men äbdå. Så en trevlig lördag, sen fick vi ju åka hem tidigare än vanligt då vi hade vovvarna där hemma att ta handom :) men dem hade varit så duktiga och passat huset.

Tänk att hela huset stod kvar också :) hehe så är det minsann duktiga vovvar vi har! Sen blev det en lite stund i soffan innan sängen kallade på oss. Trött var man allt hehe :)

Myggbett...

Gahh blir man tokig eller vad!? Hrm jo man blir tokig minsann, under hela sommaren har jag fått några enstaka bett här och var. Såklart så har ju dem också kliat men inte så farligt. Härrom kvällen/natten var det nog en hel svärm som flyttade hit till oss. Har fått massa bett på armarna men framförallt på benen.

Dem är stora, tjocka, hårda och stela. Usch fy mitt höger ben är helt stelt och ömt. Mitt finger har varit så svullet så jag inte har kunnat böja på det. Inget kul alls, dem har t.o.m börjat vara en del av dem. Så mygg håll er borta! Jag får nog köpa allergitabletter på apoteket. För det kliar så jag håller på att storkna!

Fredagsmys ❤

Älskar fredagar :) då hela familjen samlas och har mys! Fredagsmys på hög nivå måste jag säga. Sen när det är toppen väder som det är just nu, då är det ännu mer mys. För man kan vara ute också :) vilket är både skönt och härligt! I fredags blev det en tur till kyrkan för att gå en tur och hälsa på farfar ♡ massa kärlek! Sen A och E:s grav :( så fint men så hemskt!

Sen en tur till lekplatsen :) där det blev både gungning, köra buss och massa annat :) Härligt massa skratt från våra lilla lus ♡ en härligt kväll. En tripp inom Lidel innan vi gick hem för att ge Veija kvälls välling och vi skulle äta lite :)

Barnakuten 🙁

Stackars vårt lilla hjärta som i fredags kväll var helt slut efter allt skrikande. Skrikande från och till i över två timmar. Inget hjälpte vad vi än gjorde :( stackars liten. Så det blev ett samtal till 1177 vilket tog en jäkla tid. Segt fick vänta i över 30 min. Men tillsist så! Sen rådde dem oss att åka in till akuten för att inget skulle missas. Lilla hjärtat vårt ♡ ont i mammas hjärta när man ser henne ha så ont och inget kan man göra.

Men inne på akuten så var alla värden bra och de få tester dem gjorde ♡ så vi fick sitta ner och vänta i 40 min sen åka hem igen. Träffade på vår granne i all hast av alla människor där inne. Lite komiskt i det hela ;) hehe väl hemma så sov loppan. Sov i en hel timme sen var det samma visa igen :( inget kul alls. Så det var bara till att åka in igen. Återigen så visade alla tester bra. Men vi fick vänta på läkare denna gång i 50 min väntade vi.

Sen kom läkaren och han kollade lite olika saker och ställde frågor. Vad vi trodde det kunde vara också. Vi gissade på magen eller öronen. Han trodde inte öronen eftersom hon inte hade feber. Men tjiii fick han öroninflammation i höger öra! Så det blev alvedon och ipren på det. Sen utskriven pencelin! Hem och sov resten av natten. Sen var det att vabba måndag-onsdag. Farmor var sedan snäll och vabbade idag torsdag :)

Så imorgon blir det förskolan för vår lilla loppa :) älskade hjärtat vårt ♡ underbara du! Vi älskar dig så, slutade ändå med att vi fick ge pencelinen. Men bättre det så att det släpper ♡


Pang 🔥

Det är inte varje natt man vagnar av konstiga ljud och att det smäller som bara den utanför huset. Vilket jag tackar för. Men härom natten hände det, pang bom sa det och när det small igen då var jag för nyfiken så gick upp och kollade ut. Vad ser man då?! Jo en bil som brinner! Det var inte lite heller, tog fyr i bilen bredvid och i ett träd med. Så det var bara att ringa 112. Det händer alltid mig!

Varför liksom!? Ja det kan man fråga sig. Visade sig att det endast var en till som ringt, men det stod en hel del och kollade på efter någon minut. Men dem var snabbt på plats. Visade sig sen att det var anlagt och att den som ringde in också var vår granne! Gahh vilken natt! Tur att någon vaknar, sambon, dottern och svärmor sov som stockar vaknade föst när jag väckte sambon haha