Lundaspelen!

Då var detta årets Lundaspel över för våra allas underbara SHK lag. Som alla andra år så var F97 anmälda, samt P99! Lånat ut några F98 till H43 Dalby! Våra kära nydebutanter i Lundaspelen var P00 och mitt älskade F01! Två lag till B-slutspel F97 och P00! Våra andra lag gick till A-slutspel! Men det bästa av allt F01 var mixade SHK och H43 Dalby. Men det gick lika bra för de, kom etta i gruppen, vann alla matcher. Vann A-kvartsfinalen mot Ankaret, kom ända till A-semifinal men där åkte vi tyvärr ut. Men vad kan man annat än att vara stolt över tjejerna? Är både stolt och glad. Finns inget bättre än att se dem spela, super insatser från alla våra tjejer. Nu blir det uppehåll tills januari men man får la överleva :) Tack för tre underbara dagar alla som varit med!

Årets julklappar!

Tänk att jag även detta år lyckats vara snäll och söt. För jag har allt fått många julklappar, varit så snäll så jag till och med fått det som jag önskat mig. Har ju varit så duktig och skrivit en hel önskelista :) Som alla andra år så hade jag tänkt att dela med mig av det jag fått :)

Strumpan
Choklad
Biochek 200:-

Lillebror
Stor fluffig halsduk
Ask med marianne i olika smaker

Jessica
Silver armband

Peter & Katharina
Set från The body shop med citron

Martin
Världens sötaste isbjörn :) som lyser

Mamma & pappa
3 par fluffiga strumpor
Mjukisbyxor
Mjukiströja
Hårspray
Lila påslakanset
2 hårinpackningar
Nagel påbyggnad
Benvärmare svarta
Presentkort - Lindex 200:-
Presentkort - The Body Shop 200:-

Farmor
Mörkblått påslakanset
Chokladkartång
500:-

Kusinerna
Presentkort - Glitter

Mormor & morfar
Lila badrock
1 par fluffiga strumpor
Rosa fleecetröja
Choklad
Trisslott
2000:-

Handbollen
Ask med tryfflar - Sofia W
Chokladmedalj - Ella
3 sorters glögg av alla tjejer!

Man kan inte annat än vara tacksam för alla fina saker man fått. Det finns inte så mycket att säga helt enkelt, mer än ett stort TACK till alla nära och kära som gjort min jul så underbar!


3 dagar kvar!

Tänkt det är snart bara tre ynka dagar kvar tills det är julafton. Visst känns det konstigt? Känns inte riktigt som att det är jul, men ibland så får man en sådan där känsla som man inte riktigt kan beskriva. Men det pirrar allt lite i magen emellanåt när man tänker på att det snart är jul. Jag som trodde att allt var fixat nu till jul. Men ack nej gjort julgodis både igår och idag. Sen har jag handlat de sista julklapparna trodde jag, ska in med mammsen till stan imorgon och fixa de sista!

Sen ska jag endast slå in en sista plus lille Franks ;) han får ju också ha en liten klapp. Känns lite konstigt när snart alla julklappar är inslagna och allt är klart. Men ska bli nice att mysa inför jul med familjen och att Frank ska få vara med :)

Kulturvecka 2010 Hvilan

Ja, då sitter man här igen åter vid datorn i skolan. För att köra ännu en dag med skrivande. Man har ju valt att vara med i skrivgruppen. Mycket intressant och det är sjukt nice då man får skriva vad man vill. Igår skrev jag sju dikter och en text. Nöjd med gårdagen får jag säga. Men hoppas att denna dag blir minst lika bra om inte bättre. Får la börja fundera på vad jag ska börja med att skriva.

Super nöjd med min text från igår i alla fall, ska göra en bild till den idag eller imorgon, så den blir ännu bättre. Älskar verkligen att skriva kan jag säga :) valt helt rätt på årets kulturvecka :) Kanske blir ett inlägg till senare idag, får se vad jag hinner med!

Så fel men så rätt...

Det är konstigt hur man kan känna att något är så rätt. Precis som att man kan känna att något är så fel. Ofta så känner man att något är så rätt redan från första stund. Man får den där känslan av att allt bara är så bra. En otroligt härlig känsla. Det är som när man har en bra dag, då ska man leva livet och ta vara på dagen. Det är sådana dagar man ska spara och komma ihåg. Plocka fram dem igen när dem verkligen behövs.

När man känner att något bara är så fel, så känner man inte det på samma sätt som när något är så rätt. Då man ofta tvekar lite och väntar med att ta ett beslut. Optemist som man är. Precis så fel kändes det när jag gick på Campus Helsingborg och lika rätt kändes det när jag klev ut från Campus och in på Hvilan!

You are...

Du är speciell, du är inte som någon annan, för du är du! Du är unik lilla vän, vad finns det för ord som kan beskriva hur speciell du är? Kära lilla du, var glad för vad du har, för vem du är. För som min mamma brukar säga "Har man inte blivit som man skulle vara, så får man vara som man är", kom ihåg lilla du; du är älskad och omtyckt för den du är. Drömma sig iväg, det gör vi alla någon gång. Men försök att leva i nuet, lev dag för dag och gör det du känner för. Du ska alltid sätta dig själv först, inte lätt men ett måste. Lär känna dig själv innan du hjälper någon annan.

"Baby you are amazing , just the way you are.
When you smile, the whole world stops and stands fore a while"

Datorer :/

F*n vad jag avskyr datorer, alla bilder och allt försvann när dator j*vlen helt plötsligt börjar uppdatera sig själv! F*n varför? Varför jag? Mitt i min julklappsinslagning :/ Kan man bli annat än less? Nej, pallar inte sånt. Men ändå så händer det lilla mig såklart, min vanliga tur när det gäller tekniska grejer. Får hoppas att Martin S har rätt, så att mina saker inte är borta, för då blir ja lack! Mer än vad jag redan är just nu, fy f*n.39!


39 månader idag med Mattiiin ♥