Syskonkärlek 🥰

När det är så tydligt hur mycket de faktiskt tycker om varandra. Älskade barn, idag ville storasyster ta sina egna pengar och bjuda lillebror på glass. Så söt, fullt förstående om att hon blir av med lite pengar då. Men envis som få, så ville hon köpa till sig själv och lillebror. Älskade du, så liten men ändå så stor. Vår kloka, underbara tjej! Bästa storasyster och bästa lillebror. 

(null)

Skolbänken 📚

Så vart man tillbaka i skolbänken minsann. Det vart minsann ett tag sedan sist. Så nu är 3 års studier startade och ingen återvändo finns ;) hehe så spännade med något helt nytt. Det hade jag aldrig tänkt att jag skulle läsa på högskola minsann. Men ack så fel man kan ha. Det är ju lite så sätter jag mig för något så går det! Idag vart det träff i Simrishamn, mycket info men intressant och kul att vara igång. Kör vi dag 2 imorgon då, heja oss! 

(null)

Söndagsmiddag ☺️

Idag blev det söndagsmiddag hos bästa lillebror med sambo :) så mysigt och så gott. En härlig avslutning på en mysig helg som gått alldeles för fort om ni frågar mig. Men en sak som är säker det är att det är minsann tur att man är så envis och att vi tycker lika om de mesta jag och sambon. För f*nken vad dottern hon kan sätta sig på tvären. Haha ibland kvittar det minsann att man är pedagog i botten ;) 

(null)

21:e Augusti 🌸

Ett besök hos bästa farmor idag tillsammans med barnen och deras mormor, morfar. Alltid lika mysigt och vädret visade sig från sin bästa sida. Bara det är ju ett stort plus minsann. God lunch och sedan fika på det minsann. Barnen alltid lika nöjda och glada när vi är här på besök. För att inte tala om när vi säger att vi ska hit. De blir så glada och farmor i sin tur blir lite piggare och positivare när vi säger att vi ska komma jag och barnen. Älskar denna bild, den säger så mycket!

(null)

Första dagen…

Första dagen tillbaka på förskolan för den här killen efter 6,5 veckors sommarlov. Så härligt med lång ledighet. Men han sprang ifrån mamma som en blixt och in till kompisarna när jag skulle lämna honom imorse. Så härligt att se att han vart så taggad på förskolan igen och träffa alla kompisar. Tänk då är det ny avdelning för den här killen. Han är stolt som en tupp när man frågar honom vilken avdelning han går på nu. Mamma är extra stolt minsann när man har så duktiga barn. 

(null)

Första skoldagen…

Första skoldagen för den här tjejen idag :)  En stolt tjej som for till skolan med bästa pappa och lillebror. En kort första dag, kan va skönt om man har möjlighet till det. Alla nya intryck och allt som man varit med om. Inte utan att det är lite skillnad från en grupp på 13 barn till en med 24-25 stycken. Men tänk så många nya kompisar. En ännu stoltare tjej efter första dagen i skolan, nu har vi en skoltjej här hemma. Som tiden springer iväg ;) tur sonen har något år kvar på förskolan än. Haha men så glad tjej vi hämtade hem idag! Så underbart, bästa tjejen i bästa skolan. Hon kunde inte fått bättre pedagoger.

(null)

Eriksgården 🍓

När man har fler idéer och utflykter på lager ;) då får man utnyttja tiden när den kommer. Som idag då började jag 06.00 :) barnen är ledig med sambon. Dottern och sambon skulle på hälsa på tid på dotterns skola :) sonen fick hänga en stund med mormor och morfar. Sen hem till dem efter jobb och allt. En halv spontan tripp till Eriksgården blev det minsann. Så fint där har blivit och vi fick plockat både hallon och jordgubbar. Så otroligt gott :) lite lek hann vi med. Sen middag på hemvägen. En mysig avslutning på denna arbetsvecka. 

(null)

(null)

Lila 💜

När omväxling förnyar ;) hehe min tur att gå till frissan. Sambon vart där igår och blev snygg som vanligt. Barnen vart där idag på förmiddagen med sambon :) så fina blev de båda två. Nu vart det minsann min tur, lite egentid delux då barnen är hos sin mormor och morfar några dagar. Så hem från jobb, sen till frissan. Hem och mysa framför tvn :) Den här gången blev det minsann litta färg igen, lila :)

(null)

8:e Augusti

När bästa lillebror kommer med det svarta guldet och förhandlar så att jag får färdig plockade bär så får han ha några burkar sylt i vårt förråd haha ;) så det vart bara till att ställa sig och göra sylt nu på morgonen för att bären inte skulle gå till spillo ;) mums det svarta guldet! Har blivit som en tradition! 

(null)

Kalas 🦞

Idag vart det kalas på schemat minsann :) Pappa barnens morfar som skulle firas 65 år hipp hipp hurra bästa pappa som fyllt år minsann. På den stora dagen vart han på semester men idag så firade vi honom hemma hos oss. I vår carport av alla ställen som vi dukat upp i :) hehe det blev hur bra som helst. Sambon som först tyckte att det vart en konstig idé erkände att det blev hur bra som helst. Vi har ju tyvärr inte plats inne för alla 12 som vi blev. Sen kan man ju inte lita på vädret tyvärr, så under tak fick det bli.

Det blev en mycket lyckad tillställning och både farmor, mormor och morfar kunde vara med så härligt. De uppskattar det så och även vi :) för att inte tala om barnen! Älskade små trollisar. Ett stort GRATTIS än en gång bästa pappa/morfar vi älskar dig!

(null)

Middag!

Efter vårt lill äventyr blev det besök hos bästa svärföräldrarna :) middag och mys som alltid. En härlig avslutning på en mysig dag med hela familjen. Både sonen och dottern fick åka en sväng i cabben, men sonen tyckte inte om det ;) hehe men dottern diggade det. Sonen vart mer intresserad av mopeden som farfar tog fram. Hehe underbara barn.

(null)

(null)

Miss crickets 🍭

För att idag blev det en liten utflykt dagen till ära. Tycker det är kul att hitta små smultronställe och andra roliga samt lite udda ställen att besöka. Som detta ställe, det är inte varje dag man är på Sveriges enda milkshake bar ;) lite coolt! Superduper fina skapelser som synes på bilden. Men vilka priser, sen vart de inte överdrivet goda tyvärr. Men nu har vi varit där, efter "lunchen" blev det en tur ner till havet för en promenad :) mysigt minsann. Sen avslutade vi vår utflykt med en tur hem till svärföräldrarna för lite middag och mys.

(null)


(null)

(null)

Pappa 💛

Stor GRATTIS på din dag bästa pappa :) hoppas att du haft en fin födelsedag och njutit till fullo. Vi får fira dig när ni kommer hem från semestern. För att idag fyller världens bästa pappa/morfar år. Vad skulle vi gjort utan dig? Du finns alltid där och stöttar oss alla i vårt och torrt. Vi kämpar tillsammans, som vi alltid gjort. Du och jag är nog mer lika än vi kanske ibland vill se. Jag förstår dig, ibland bättre än mamma ;) hehe men så är det la när man är pappas flicka ;) stort grattis på din dag bästa pappa, älskar dig! 

(null)

Vattenläcka🚰

Det är peppar peppar ta i trä inte varje dag som man har en vattenläcka hemma. Men tyvärr är fallet så här. Tråkigt men sant, en vattenläcka i tvättstugan som förstört golvet i hallen och tvättatugan samt en bit av väggen. Men idag vart här en rörläggare för 100 gången haha denna gången blev det något gjort iaf. Dottern fick dessutom hjälpa till lite och skruva också. Lagom nöjd och glad ;) 

(null)

Födelsedag ❤️

För att idag är det din födelsedag bästa farfar. Du skulle ha fyllt 91 år om jag inte räknat fel. Men du har varit ifrån oss i 18 år. Det är en lång tid, men ändå så kan jag minnas dig som om du var här igår. Jag minns precis hur du såg ut, hur du pratade. Ja, allt med dig! Idag var jag, hela min familj, mamma, pappa och farmor åh besökte dig. Vi gör det ibland, vi går förbi och inom för att vattna och se till så där är fint. Ibland tar det emot att se ditt namn där på stenen. Det är inte rättvist och det kommer det aldrig att bli. För livet är inte rättvist. 

Men innan vi vart på besök hos dig var vi hemma hos farmor på besök, lite fika och bus som alltid. Barnen bara älskar att vara där på besök. En mysig dag tillsammans helt enkelt. Precis som du önskat om du vore här! Grattis fina, bästa farfar på din dag! 

(null)

Simrishamn ⚓️

När man får med sig hela familjen och barnens mormor, morfar på en dagsutflykt :) den här gången till Simrishamn. För att reka läget lite för vart jag ska befinna mig när jag fysiskt ska vara på plats nu när jag ska börja läsa :) hehe Men innan vi styrde bilen mot Simrishamn så blev det ett stopp på Stenungsbageriet i Södra sandby för att köpa kardemummasnurror ;) mums. Sen en startade vi med fika i Simrishamn vid havet, men vi vart inte ensamma. Haha massa getingar tyvärr, sen en promenad längs havet för en glass inne i Simrishamn. Sen lite shopping utan att köpa något innan vi åter for hemåt! Lite korv med bröd blev det till middag hemma hos oss.

(null)

(null)