Mys 👧🏼

Om dottern får välja så blir det mys varje dag :) de senaste är att lägga fram madrass och sackosäck med filtar och kuddar på golvet. Varför sitta i soffan liksom när man kan mysa på golvet. Så här myser vi och har det härligt så här en torsdag bara sådär. Men varför inte, man ska passa på när man kan. Det var till och med så skönt att jag och hunden placerade oss på golvet efter båda barnen gått och lagt sig ;) så tummen upp för detta och de kommer göras fler gånger.

(null)

Äntligen 💪🏼

En stor dag för dottern som längtat som bara den till denna dag. Det vart nämligen dags för gipset att åka idag, av med gipset och ny röntgen för att se hur det såg ut. Sen hoppas på att de slipper sätta ett nytt gips ;) Älskade lilla du, det är så skönt att se hur nöjd du är med allt trots alla besök hos doktorn. Tänk vad en spricka kan ställa till det ;) 

Gipset åkte av och allt såg fint ut. Ny tid till röntgen och återbesök om någon vecka. Så nu ska de bara tränas med armen så den får bästa möjliga funktion som tidigare ;)

(null)

𝕀𝕟𝕤𝕜𝕠𝕝𝕟𝕚𝕟𝕘𝕤𝕕𝕒𝕘 𝟝 👦🏼

Så vart det minsann så att sonen varit på förskolan hela dagen själv idag med :) efter vår mysdag så hämtade vi hem sonen påvägen hem. Han hade haft en superbra dag idag med :) allt hade gått superbra även idag. Han har varit cool lugn och tar allt med ro ;) Blev en mysig eftermiddag med både barnens farmor och mormor. Lite mellis när vi kom hem och sedan massa lek. En bättre fredag minsann, min sista fredag som föräldrarledig för denna gång ;) Nu håller vi fredag och helg!

(null)

Mysdag 👧🏼🧁

Efter att ha lämnat sonen på förskolan för andra dagen denna vecka och sista dagen på första förskoleveckan. Så gick jag hemåt och hemma väntade farmor och dottern. Då dottern fick va hemma och ha en mysdag idag med mig. Samt farmor och mormor :) Det blev en massa mys och en mysig promenad till fiket för att äta lunch och fika. 

Det blev baguette med räkor för mig och dottern till lunch sen en bakelse som dottern valde och jag tog en chokladkaka :) mums minsann! En mysig eftermiddag för alla! Farmor- och mormormys för dottern.

(null)

𝕀𝕟𝕤𝕜𝕠𝕝𝕟𝕚𝕟𝕘𝕤𝕕𝕒𝕘 𝟜 👦🏼

Ännu en stor dag för vår lille kille. Dagen med stort D, dags att lämna syrran och sen lämna sonen själv för första gången ;) lite spänt på oh se hur han reagerar. Men tror att det ska gå bra, känns ju så. Direkt efter vi lämnat storayster på sin avdelning, så styrde Lilleman sina steg mot sin avdelning och kompisarna. Han visste precis vart han skulle. In med alla saker och han gick gladeligen in till kompisarna och rätt in bland sakerna. Sen hade han "glömt" mig ;) hehe 

Så det vart bara för mig att vända och gå hem. Lite konstigt att ha lämnat båda och att man gick hem med tom vagn. För att vara hemma själv i några timmar. Det minns man nästan inte när det var senast. Bestämde att vi skulle hämta vid 13.00 då de vaknat då de andra dagarna. Men väl hemma så sov han så gott så jag hämtade inte förrän 14.00 :) han hade varit så glad och duktig hela dagen. Så en stor stjärna till vår kille! För första dagen själv på förskolan.

(null)

𝕀𝕟𝕤𝕜𝕠𝕝𝕟𝕚𝕟𝕘𝕤𝕕𝕒𝕘 𝟛 👦🏼

Så vart det onsdag och dags för inskolningsdag nummer 3 i ordningen :) spännande. Tycker själv att det är kul att få vara med och se vad de får göra på förskolan om dagarna. Sonen han trivs som fisken i vattnet. Tänk på måndag börjar jag att jobba :) känns lite konstigt att det faktiskt är så nära. 

Känner på mig att det kommer bli super imorgon när Lilleman ska vara på förskolan själv för första gången. Har varit tre bra dagar, god mat och massa bus. Vegetarisk gryta idag till lunch ;) mums tyckte sonen. Men han tycker det om det mesta :) hehe

(null)

𝕀𝕟𝕤𝕜𝕠𝕝𝕟𝕚𝕟𝕘𝕤𝕕𝕒𝕘 𝟚 👦🏼

Då kör vi minsann inskolningsdag 2 för Lilleman. Först lämna syster på sin avdelning. Sen bestämda steg till sin avdelning ;) lilla söta minimänniska. Fullrulle och lek hela förmiddagen med sångstund och annat skoj. Inte speciellt intresserad av mig alls. Det var det andra som vart i stället ;) hehe Middagens slank ner som vanligt, så härligt att se att han älskar all mat. Det finns inte mycket som han inte är så glad för. 

Kul att träffa syrran innan vila och mys. Känns bra att de har varandra. Än om de går i olika grupper och i olika hus. Så träffas de på gården vissa dagar. Som jag älskar er två!

(null)

Sen vart det dags för vila och det blev som igår att han inte riktigt förstod varför alla la sig ner och inte lekte. Men efter en stund va han så trött, så han la sig bredvid mig och sen somnade han så 1-1 ;) hehe sen vaknade han efter ca 1 timme och var nöjd med det. Mysiga unge, sen packade vi ihop oss och gick för att hämta syrran. Så en lyckad andra dag minsann ;) 

(null)


𝕀𝕟𝕤𝕜𝕠𝕝𝕟𝕚𝕟𝕘𝕤𝕕𝕒𝕘 𝟙 👦🏼

För att den stora dagen är kommen, idag ska lillebror skolas in på förskolan och om exakt en vecka så börjar jag jobba. Det går så fort, nu ska vi njuta av de sista dagarna hemma. Första dagen på förskolan, lämnade dottern i vanlig ordning jag och Lilleman. Sen gick vi in på hans avdelning ;) Spännande med alla saker och alla barn. Han dök rätt in i leken och ja han sneglade lite på mig. Men sen va inte jag så intressant. Han lekte för fullt och åt med god aptit. 

Sen vart det dags för en sovstund, hrm här kunde inte sonen förstå varför alla kompisarna bara la sig ner på varsin madrass. Han ville ju leka. Hrm envisa unge, han skulle icke ligga ner och sova fast han va trött minsann. Så där fick jag ge upp för de andra barnens skull. Så vi hämtade dottern, hem boom sa det så sov sonen i vagnen när vi kom hem. Alla dessa intryck, söta unge. En bra första dag på förskolan tycker jag allt!

(null)

Skogen 🌳

Så vart det söndag och inga speciella planer för dagen. Kan va skönt det med, sambon skulle iväg en sväng. Resten av familjen har chillat hemma ;) sen på eftermiddagen blev det en tur till skogen med hela familjen. Fick bli mellis i skogen idag, gotte med fika utomhus. Det är något visst med det minsann ;) De mesta blir liksom godare ;) hehe Efter lite mellis i magen blev det en promenad i skogen innan det vart dags att åka hem för att laga lite middag denna söndag. Ny vecka imorgon då ja och Lilleman ska skolas in på förskolan.

(null)


Lillsnickaren 🔨

Så har vi äntligen fått fixat vår hängare i hallen, bättre sent än aldrig skulle jag säga ;) haha den har hängt litta snett ett tag nu. Men idag kom bästa pappa/morfar hit och hjälpte oss. Tur för morfar att lillsnickaren hjälpte till och dottern så söt gick för att hämta lillebrors snickarlåda;) hehe så söta de är. Idag blev det en mysig stund med familjen. Sillmiddag här på kvällen, mamma, pappa, farmor och lillebror kom hit. Sen åt vi sill och gotte till. Det blev en sockerkaka till efterrätt ;) gott! Även sonen på 1 år år inlagd sill potatis och annat gott. Haha ska börjas i tid minsann ;)

(null)

De bästa...

De bästa jag har är NI❤️ Det finns ingen som er, det finns inget i hela världen som kan ersätta er. Det är inte alltid lätt att vara på topp, men för er skulle jag göra allt! Idag har vi myst och haft en dag tillsammans, en mys-lördag kan man minsann kalla det ;) underbart att få spendera all denna tid med er. Det är minsann så att jag kommer sakna detta när jag börjar jobba om någon vecka! Svårt att förstå att det gått mer än 1 år sedan lillkille kom till oss. Tiden har gått så snabbt, när man väl börjar jobba så får man suga in all denna tid på helgen och eftermiddagarna. 

(null)

Återbesök 💪🏼

Så vart det dags för återbesök för dottern med sin arm, både på röntgen och sedan träffa läkaren. Så det vart till att packa vagnen och fara till Lund. Detgixk smidigt och vi vart i tid. In på röntgen allt gick bra. Sonen fick sitta själv utanför stackaren, men han klarade det minsann. Sen vart det dags för besök hos läkaren. Hrm något förvirrad, men allt såg bra ut på röntgen bilderna. Så vi drog vidare och köpte något gott till dottern eftersom hon varit så duktig. 

Sen blev det en eftermiddag/kväll hos bästa morbror/lillebror för tacomys. En mysig kväll och som barnen åt ;) hehe tacos är gott! Så en lyckad dag/kväll sen hem med bussen för att mötas av sambobo påvägen. Sen hem i soffan en sväng innan sängen kallade på oss alla. 

(null)

Lördags häng...

När sambon ska till polare och dottern åkt till farmor och farfar. Då vart det bara jag och lillkillen hemma. Tänkt en chill eftermiddag/kväll. Men så blev vi bjudna hem till en gammal kollega till mig. Så vi hängde med dit jag och lillkillen. En trevlig kväll med många skratt och god mat. Lillkillen skötte sig som alltid, lekte och va i fullgång. Sen somnade han fint i sin vagn. Hem kom vi vid 01.30 haha som det kan gå. Men har man snälla barn så har man. Då kan man va ute sent ;) hehe vet inte sist jag var uppe så länge ;) puhh vad jag är trött nu. Nu kallar minsann sängen :) 

(null)

Mina små ❤️

Det finns inga ord i världen som kan beskriva min kärlek till er. Det bästa i mitt liv är familjen, mina små hjärtan. Mina barn ni är mitt allt, underbara ni! Finns ingen som er, går genom eld och över vatten om det behövs för er! Finns inget som slår tiden jag får spendera med er. Min egentid är en stund i duschen, när jag slappar framför tvn på kvällen när ni lagt er. Det räcker minsann, all annan tid vill jag spendera med er! Mina skatter det är ni!

(null)


2 Januari 💕

Så vart det nytt år och massor av nya möjligheter. Jag ska börja jobba igen och snart är denna föräldrarledighet slut, en konstig känsla. Det är minsann med blandade känslor som man börjar jobba igen. På ett sett ska det bli skönt att börja jobba och man är liksom taggad på det, men hade lätt kunnat vara hemma längre med mina hjärtan. Kommer vara en konstig känsla att inte vara hemma med dem. Börjar jobba den 27 :) men först ska Lilleman skolas in! Men lite föräldrarledig ska man va innan det är dags för jobb.

(null)