Räkfrossa 🍤

Bjudna på middag hos morfars syster en lördag :) inte illa minsann. 87 år och ändå så pigg, det är inte alls som är det. Nog om det. En trevlig eftermiddag och kväll i Lomma :) god mat blev det med, räkor och ost. Ett bra tag sedan man åt räkor och det som är så gott. Vår lille lus som var så duktig hela tiden. Mycket beröm fick hon med :) Trevligt med sällskap då även mammsen och pappsen var med. En trevlig kväll!

Fredag i blodet...

Så skönt med fredag :) som jag har längtat. Ännu en tidig dag på jobb, började redan 06.30 så det var dags att checka ut redan 15.00 skönt. Avslutade skolveckan med att måla med alla barnen i min klass ;) början på vårt kunskapsträd :) än så länge är jag minsann nöjd. Oh barnen tyckte det var mer än trevligt. Dessutom fick dem sin första belöning piggelin. Efter jobb blev det till att fixa blommor inför lördagen :) sen hem till familjen. 


Sen en sväng och handla lite innan vi traskade hem till världens bästa farmor för lite fika och mys. Där det bjöds på våfflor och massa gott ;) smmarigt minsann. Sen avslutade vi denna fredag med mys i soffan, god välling och när loppan somnat blev det pizza för oss. Gottgottigottgott :) fredag och helg vad mer kan man begära!? 

Söndagshäng...

Söndagar då ska det minsann slappas eller städas :) som natt och dag. Men det är så det ska vara på söndagar. Slappa i soffan och ha det fint. Denna söndag blev det riktigt häng, då Lilla loppan inte mådde helt 100 :( febern visade 38,3°c inger kul. Men typ väntat, nästan i alla fall. Lite gnällig redan på lördagen, men sen slog det nog över. Loppan blev väldigt mammig, vilket hon inte är annars. Utan det är pappas tös ♡ hehe men så är det är man sjuk. Så är det mamma som gäller ;) Så inte så konstigt, Lite friskluft fick vi i alla fall. En tur till Dollar store för att fixa fler våtservetter.


Kalaslördag 🎂

Kusinvittamin har fyllt år i veckan och det stod kalas på schemat för hela familjen. Vår lördag var uppbokad :) Hände inte allt för mycket på förmiddagen. Slappa lite och ta det lugnt med familjen i soffan. Blev en sovstund i soffan, fick en powernap på 30 min. Sen var det sambons tur, dottern hade ju redan sovit. Så vi fick turas om ;) men jag och Veijsi somnade igen vi med.


Så loppan sov 2x45 min denna dag ;) men vad gör det, kalas på kvällen så. Tur jag vaknade av mig själv 16.00 lagom två timmar innan vi skulle vara på kalaset. Så upp och fixa sig. Sen packa vagnen också innan vi traskade på kalas. Alltid lika trevligt att träffa alla. Lilla loppan höll låda och charmade alla såklart. Söta unge, frågade direkt efter Lotta ♡ Dem har helt klart ett speciellt band!

Fredag!!!

Fredag i blodet och det var skönt att avsluta veckan på ett bra sätt :) det måste jag säga! Skönt med fredag, fast att jag endast jobbade fyra dagar denna vecka då jag var sjuk i måndags. Inget kul, men ibland är det så. Fredag är en bra dag :) slutade 16.30 segt, men gick fort ändå. Sen hämta lite kläder jag köpt. Sen hem till familjen och hålla helg. Så skönt, grillning stod på schemat tillsammans med bästa mamma och pappa. 


Så det blev till att fixa med grönsaker i ugn och sådant gott. Blev en härlig blandning av potatis, morötter, sötpotatis, rödbeta, rödlök och kryddor. Så som mejram, flingsalt, sirap, olivolja och balsamvinäger :) mumsigt värre en av mina favorit kombinationer! Sen en tur till City gross med Veija och mamma. Köpa lite läsk och annat smått. Present till kusinen som ska firas idag.

Blev en mysig kväll :) superduper gott med grillat får jag säga. Länge sedan sist minsann, så det satt där det skulle helt enkelt. Lite för att man var hungrig som ett djur. Fick i alla fall beröm för min lunch, hemmagjorda piroger hade jag med mig. En härlig start på denna helg och ett perfekt avslut på ännu en arbeta vecka.

Fart...

Nät det går av bara farten :) det svänger till och nästan brinner i knutarna. Vad ska man då säga!? Man vill bara stoppa tiden och stanna upp. Allt går för fort tycker jag. Min älskade lilla loppa :) snart fyller du 2! Det känns som om det var igår du kom till oss. Men det är precis på dagen 23 månader sedan du såg världen för första gången ♡ vårt hjärta, vårt mirakel! Du är mitt liv, min värld! 


Fredagstrött 😴

Det är en sådan seg dag idag minsann ;) fredagstrött är jag delux! Vad ska man annars säga, kände det redan när jag vaknade imorse! Men snart har halva dagen gått, slutar dock inte förrän 16.30 :/ lagom segt tycker jag! Klockan har hunnit bli merän 16.30 hehe och jag har hunnit gå långpromenad med sambon och hämtat ut ett paket. Köpt lite gottis och fixat maten. Dessutom ätit har vi hunnit med :) Landat i soffan har jag lyckats göra, Let's dance på TV:n. 


Dock är det tomt här hemma, då dottern är hos farmor och farfar ♡ där ska hon vara hela helgen! Mysigt för dem och henne :) Så vi får la se vad vi hittar på imorgon. Merän städa och rensa! Trött är jag fortfarande, men sängen är ju ledig om man orkar resa sig från soffan och gå upp från trappan.

Drakens lekland 🐉

Helt klart en hitt för lillfis :) som snabbt och lätt kunde hitta sin favorit plats, bollhavet ;) Förra helgen var det farmor och mormormys som stod på mitt och Veijas schema! Vi hade bestämt att vi skulle åka på lekland och shoppa. Vi fick nys om att det fanns ett lekland vid/på Center cyd! Toppen när vi ville göra något annan än bara shoppa. Så vi startade vår dag 09.30 från Staffanstorp. Framme i Lödde vid 10.00 in på leklandet vid 10.15 :) så passande för leklandet låg inne på köpcentret. Veija hon dök i bollhavet direkt och bara älskade det.


Sen blev det lite gungning, åka rutschkana :) också en hitt. Springa runt och krypa igenom olika delar av den stora delen av leklandet var också spännande. En stor röd boll var också kul :) För att inte prata om att hoppa studsmatta med farmor :) spännande värre får jag säga. Leka i bollhavet med mormor :) en lyckad start på vår dag inne på leklandet minsann. 

Sen blev det lite shopping och lunch. Mumsigt, fika hann vi också med :) en toppen dag och Veija hon kom hem med två par skor, ett par byxor och en keps. En som tycker om shopping. Själv fyndade jag en snygg regnjacka :) 599:- men gav 399:- så helt klart nöjd! En mysig lång dag, hemma vid 18.30 ♡ en trött oh nöjd loppa!