Helg

Så har det varit helg och ja de har hänt mycket! Det är nästan lite svårt, man vet inte var man ska börja någonstans! Men det är nog lättast om jag börjara med fredagen och arbetar mig igenom helgen!

Fredag - Sluta lite tidigare för att hem och fixa till sig, nämligen dags för bal! Älsklingens bal, alltså bal med NFU! Bidde bra med både frisyren och klänningen. Fotografering var där också ja, tog bilder så klart, fin fint! Sen dags för fördrink, fint, med lite champange. Inte världens godaste men helt okej :) sen lite mingel hit och dit :) Sen äntligen dags för mat, superduper god förrätt, sparris med hollandäsås och bacon! Huvudrätten var sådär tyckte jag, majskyckling, potatis, rödvinsås, svampomelett samt lite grönsaker. Efterrätten var supersöt, nåe vitchoklad sak med lite sås!

Sen dags för dans, kunde dock inte dansa så mycket hade superduper ont i mitt knä :'/ tråkk tyckte så synd om älsklingen men dansade iaf en tryckare ;) Sen var det dags för hemfärd vid 01.30 ungefär, sen i säng vid 02.30 :P

Lördag - Upp 07.45 för att fixa till sig lite snabbt för sen var det dags att packa det sista i väskan och sticka till Haga! dags att samla alla för cup :) Malmö handboll open 09! Första året för turneringen så det var helt nytt, vi spelade ute på en fotbollsplan i Malmö! Vi hade anmält ett lag med 4 tjejer och 5 killar! Vann vår första macth vilket känndes bra och vi spelade superduper bra, sen förlorade vi dock den andra med bara några få bollar, sen vann vi vår tredje vilket innebar att vi hade kommit 2:a i gruppen :) super kul! Det betydde också att vi kommit till A-slutspel och spelade om 1:a eller 2:a platsen, lite pirrigt men det var en lång väntan hela 2h! Tyvärr var E tvungen att åka hem så jag var själv kvar, dock så var ju Lilleman där och hjälpte till lite smått!

Så var det äntligen dags för finalen, det gick brai början men sen gick det ganska trögt bollarna sköt vi högt över, men så vände det efter lite taktik, det stod plötsligt 7-5 till oss och det vara 1 minut kvar. Jag ville bara att tiden skulle ta slut också blåste dommaren och vi hade vunnit, det var svårt att förstå men glädjen var stor! Alla föräldrar jublade och tyckte att det var underbart samt alla barnen så klart! Vi fick guldmedaljer, en pokal till laget/klubben samt varsin tröja där det stod "Mästare Malmö handboll open 09" Vilken kännsla helt superduper underbart!

Sen var det till att skynda sig hem, dags för kalas, hoppade in i duschen, sen iväg igen! Hemma inte allt för sent vid 23.30 ungefär!

Söndag - Börja med ett stort grattis till alla mammor i världen! Ett extra garttis till min lilla mamms :) Eftersom det var morsdag idag så kom farmor hit och åt middag. Vi skulle ha käkat hos henne men hon mådde sådär så de fick bli hos oss ist! Men det var trevligt det med ska jag säga, min älskade lille farmor. Satte upp Melleburen gjorde jag och pappsen så råttisarna fick komma ut en sväng :)

Det har som sagt varit en underbart trevlig helg, mycket som hänt, men det är nice! Kolla gärna in www.stuttsi.bilddagboken.se för lite bilder ;)

Over the rainbow...


Där bortom molnen finns en annan värld, där borta finns ni, någonstans mellan molnen där finns ni.
Bortom moln, över regnbågen, bortom ljuset där finns ni.
En fågel jag sänder, en fågel så kär.
Den ende som kan nå er, så nära men ändå så långt bort.
Ibland känner jag er värme, ibland känner jag hur ni är här hos mig.
Jag vill i alla fall tro att ni är här, men så vaknar jag och inser att det bara var en önskan, en dröm, något som jag mer än något annat hade önskat mig.
Det finns så mycket som ni missar, saker och stunder som jag hade velat dela med er.
Men kommer aldrig någonsin att glömma bort allt som vi hann göra tillsammans innan ni var tvungna att ge er av.
Upp bland molnen, bortom ljuset jag kan se.
Små glimtar och tecken ni ger mig då och då.
Jag vet att ni finns där, jag vet att ni är med mig hela tiden, jag vet att vi en dag kommer att träffas igen, en dag kommer vi alla att vara tillsammans igen mina änglar...  

Åtta saker...

Åtta saker kvar som ska klaras av innan man är klar med allt vad det gäller skolarbete. Det är ganska så sjukt att det är så lite tid kvar, vi går i skolan seriöst i ca 1½ vecka till. Sen har vi 1 oseriös vecka framför oss, studentveckan sen smäller det! Lite svårt att förstå, när man tänker efter!

Men som sagt en del saker som ska klaras av först då ja, hoppas bara man klarar av allt, bara en sak som hänger löst om man säger så, men det går får jag hoppas.

Vecka 22
Onsdag - Lämna in ekonomisk rapport på IE
Torsdag - Muntlig redovisning/diskussion om bonus på R&B
Fredag - PROV på ledarskap i O&L

Vecka 23
Måndag

- Debatt på Aj
- Debatt rättskunskap
- Kort presentation på IE
Onsdag - Skicka in arbete rättskunskap

Samt matten som ska fixas hoppas jag, annars får det vara. Känns inte som om jag kan göra mer än vad jag gjort. Men man får ju såklart hoppas på det bästa :) Snacka lite med J, så ska få göra en del muntligt så hoppas att det räcker, räkna uppgifter gör jag redan som en tok!

Men det känns bra, man ska se det positivt, orka liksom lägga all energi på att se de negativa när det finns något positivt med allt, men som sagt "Det är inte lätt när det är svårt" men vem har sagt att det ska vara svårt? ;) Snart klar med min ekonomiska rapport om Norge till IE så ska skicka in den snart!

Spökboll -^^-

Tänk ibland får man den där kännslan av att man faktiskt aldrig kommer att bli vuxen. En otroligt härlig känsla och inte nog med det, när jag skulle ta bussen till skolan imorse så stod där en artikel om att ungdomar är smartare än vuxna! Det är bara att sträcka på sig, vi tänker mer logiskt än dem stod det!

Men det var inte det jag skulle komma till. Att plocka fram den känslan om att man inte är vuxen, ta fram de barnet i en som man faktiskt har, det är härligt och mycket speciellt! Ännu en dag med Humanuskampen är avklarad, vi var bara tre från vår klass så vi slog ihop oss med språkarna ist :) vilket funkade bra trots att där var en del som var skadade samt bollrädda. Själv så mådde jag prima, fick en sådan kick. Vi vann dock 2 macther och förlorad 4 tror ja! Men ack de gör inte ett skit för så skoj som vi hade det så! Ensam kvar ett par gånger, men jag överlevde och sköt ut alla i de andra laget :) ramlade det gjorde jag det med, men ja lite klumpig är man ju! Vi kom iaf inte sist vi kom på fjärde plats, bra jobbar tjejer :)

En tanke...

Jag älskar er för mycket för att bara glömma...
♥ Nina, Farfar, Gunnar, Melker ♥

...dagar kvar!

Ja, tiden den bara springer iväg, det känns nästan som om man inte riktigt hänger med hela tiden. Det är nästan lite läskigt om man tänker efter, hur lite tid det är kvar. Snart lämnar man den trygga platsen, den plats som man vetat att man skulle gå till de senaste tre åren. Men nu plötsligt om 19 dagar är man fri, lämnad till verkligheten, nu får man göra exakt vad man vill utan att någon egentligen bryr sig. "Läs vidare om du vill, börja jobba om du vill, res om du vill, eller ja gör vad du vill"

Tidigare viste man precis vad man skulle, efter 9:an skulle man söka till något gymnasium, men var, vilket och till vilket program spelade ingen roll. Men man hade i alla fall en grund, något att stå på! Snart försvinner den grund man haft de senaste tre åren, snart står man där framför verkligeheten.

Men komigen det kan inte vara så hemskt, det blir ju vad man gör det till. Det ska faktiskt bli lite spännande och bara se vad varje dag kan erbjuda. Att inte ha hela livet planerat, det känns bra, att inte låsa sig i sina tankar och förhoppningar. Att liksom bara se, se vad livet har att ge :)

Den 12 juni, då det är dags... 

En vecka av saknad...

En  vecka av saknad, det är nu en vecka sedan du lämnade min Melle, saknar dig något enormt. Finns inga ord som kan beskriva hur mycket du betydde/betyder för mig, jag kommer aldrig att glömma dig, för du var speciell, mycket speciell min lille vän. Att jag redan köpt nytt djur och dessutom råtta, är tackvare dig, du har inspirerat mig till så mycket.

Sen dessutom att en av dem ser precis ut som du är så sött, jag tänker på dig varje gång jag ser henne. Det är helt enkelt en liten "Mini Melker" fast det är ju då en tjej. Skulle inte klara av att ha en pojk till som såg ut precis som du, för du är du och kommer alltid att vara det! Min älskade Melker, med stort hjärta och en underbar personlighet som jag aldrig kommer att få känna igen. Men en vacker dag så ses vi igen, du och jag Melle, det ska alltid vara du och jag min älskade lilla bäbis ♥

Älskar dig Melker R.I.P ♥

Pyret & Skrutten

Det är lite svårt att förstå att dem faktiskt är mina, mina
små flickor :) "Damerna" som älsklingen kallar dem är
helt underbara och mycket olika. Helt olika lilla Pyret(vit)
som är den "största" av dem två damerna är överallt och
ingenstans, satt inte still en enda gång då jag och pappsen
skulle klippa klorna på dem innan idag. Skrutten är då lite
mer försiktig, men ändå grymt nyfiken så sött, lill Melker ;)
 
I morse skulle jag rätta till en sak i buren så for Pyret ut och iväg längs med gallret, så där vaknade jag iaf, sen kom Skrutten efter fast i mer långsamt tempo så fick ju mysa lite med dem innan jag skulle ta bussen! Som sagt klippt klorna på dem idag, kanske inte så snällt men dem måste vänja sig och sen var dem super långa så det behövdes. Dem är iaf helt underbara de små liven :)

Nytt!

Idag blev jag stålt rått ägare igen, det är inte det att jag glömt min lille Melker för det kommer jag aldrig att göra. Det är ingen som kan ta hanns plats min lille bäbis. Skaffade mig i alla fall två små flickor idag, dem är båda ca 6 veckor, den ena här helt vit med röda ögon och har fått namnet Pyret och den andra ser precis ut som Melker fast mycket ljusare och heter Skrutten :) Bilder kommer så fort jag hinner ta någon och jag får tid!

Stort tack till min älskling som körde runt och följde med mig och köpte dem :) Samt min Melle som har inspirerat mig till att köpa råtta, dem är helt underbara små varelser.

Hundutställning

17-05-09
Idag väktes det ett hopp, en längtan. Fick för första gången på ett tag känna värmen från en liten valp. Tänk om någon månad så för hoppningsvis så har jag en liten valp i min famn. En valp som kommer att bli vår, familjens. Men samtidigt det är några månader kvar, kommer man klara sig, saknar att ha något mjukt i min närhet, Melker har varit borta i snart 5 dagar, är sugen på att skaffa husdjur redan nu! Men får se vad som händer.

FBK:s årliga utställning var jag och familjen på idag. Underbart, hundar överallt och inte nog med det där var en massa frallor :) fick dessutom hälsa på en liten valp på 4 månader :) En helt otrolig upplevelse, hoppet och längtan har aldrig varit så stort som det var vid det tillfället. Finns knappt några ord för hur mycket jag längtar. Många små frallor fick vi träffa och en massa andra hundar, en mycket trevlig dag!

Tack så mycket familjen och älsklingen för en trevlig dag :) Snart är lille Frank här hoppas jag ;) tihi!  

R.I.P Melker

Idag klockan sex på morgonen vaknande jag av att min lille sötnos pep konstigt, på ett sett som han aldrig gjort tidigare, tände lampan och gick upp. Han vände sitt lilla söta ansikte mot mig, men rörde sig inte mer. Han tittade på mig och pep. Det var ett tecken, jag är tacksam för att jag fick säga förväll, det var din förtjänst Melle, du väckte mig! Jag sträckte in min hand klappade honom försiktigt också fick han stilla och fridfullt somna in. Smått chokad, men ändå på något sätt glad över att han fick somna in själv, det var helt enkelt hans tur. Tårarna kom efter en stund, då choken la sig, berättade för resten av familjen oh Melker dem älskade verkligen dig för den du var. Från början var det ingen som var jätte positiva över att jag skulle köpa dig förutom jag. Men du blev allas lilla favorit! ♥

Mina tårar letar sig fram, det kommer aldrig bli som förr. Du blev inte ens ett år, det är svårt att förstå. Min lille Mellebus, min lille Melker, min lille sötis, min lille tjockis, nu finns han inte mer. Han lämnade mig för tidigt, jag har älskat dig sedan dagen då jag fick träffa dig för första gången, jag bestämde mig för att det var dig jag skulle ha, tvekade inte en sekund. Jag har aldrig tvekat på dig, du och jag var som gjorda för varandra. Jag kommer aldrig någonsin att glömma dig, du kommer förevigt att finnas med mig. Jag var den enda som trodde på dig, att du var som du var älskar jag.

Det finns ingen bättre råtta än dig Melle, fick i alla fall hittat en kartong och grävt ner dig i trädgården hos Nina och Gunnar. Nu får du träffa dem och farfar samt din egen papps, det är tomt utan dig Melker och det har ändå "bara" gått 15½h sedan du somnade in min lilla älskling.

Snackade med pappa och han kunde inte heller förstå, allt var som vanligt igår, du var som du alltid varit! Melker du har inspirerat mig och jag kommer aldrig tveka på att skaffa fler djur, alldra minst råtta, men en sak som är säker jag kommer aldrig någonsin att ersätta dig eller glömma dig. Vi hann med mycket du och jag fast att vi inte fick så jätte lång tid tillsammans, men det är de lilla som betyder så mycket ♥ 

♥ R.I.P Mellebus älskar dig av hela mitt hjärta! /Din Tette ♥ 

Att sakna

Saknar det, det finns inget som är så underbart. Första gången jag såg dig, första gången vi träffades. Första kyssen, vår första natt tillsammans, första morgonen jag fick vakna med dig vid min sida, första helgen tillsammans. Saknar det, det var så mys, men du är fortfarande vid min sida. Det är svårt att förstå! Både du och jag har förändrats, men du är fortfarande samma Martin som för snart 2 år sedan, vi är lika men ändå så olika.

Efter ett tag går allt som på räls, man behöver inte ens fråga, det räcker med en blick. Din blick säger mer än 1000 ord, jag förstår dig och du förstår mig. Vi förstår varandra bättre än någon annan någonsin kommer att göra. Ibland saknar jag den där känslan, alla fjärilar i magen när jag skulle träffa dig för första gången, men jag skulle aldrig någonsin vilja byta bort de vi har nu...Jag älskar dig!  

12 Maj - 09

Slutat för ca 2h sedan, drygt men ändå så sitter man kvar i skolan. Man kan ju fråga sig varför!? Men svaret är ganska så enkelt, man ska nämligen snart gå en sväng ner i stan för att hämta sin bok, projektarbetet som är helt klart, det känns superduper bra och boken är fin fin! Var och godkände den för tryck igår och snart ska jag hämta den och betala. Så man blir lite fattigare kan jag ju säga, men det är det värt tycker jag.

Är som sagt super nöjd med resultatet av mitt projektarbete :)

PS. Glömde ju att säga grattis till min mammsen som fyllde år igår! Så GRATTIS mammsen!

Breathe Slow

Sluta aldrig andas, sluta aldrig. Breathe slow, snälla, sluta aldrig andas.
En dag tar allt slut, men då ska dina andetag fortsätta, man ska kunna höra dem svagt, så breathe slow.
Lova mig att dina andetag alltid kommer att finnas kvar, snälla.
Oavsätt vad så finns du kvar, dina andetag må försvinna, sakta försvinna och allt blir tyst.
Men du finns kvar, dagen då du somnade in, försvann du inte det var bara dina andetag som tystnade...
Farfar ♥

Rörelse

Hjälpte till på pojkar 02-03 träning idag, tyvärr kom det inte så många, men dem fick lite skott träning, kontringar också en hel del spel. Då jag och Lilleman samt de föräldrar som var där, lirade match med dem på helplan. Otroligt skoj, finns nästan inget bättre än att vara på träningarna med alla barnen. Man blir som en helt ny människa :) sen är dem ju så otroligt härliga allihop.

Inte nog med att man fick röra på sig på träningen utan man inledde dagen med hopperep :) tihi en mycket kul idrottslektion. Dock fick man ont i knäet, men man överlevde. Har dock ont nu, men det går la över när jag gifter mig som man brukar säga, men ja får då hoppas att det går över innan, för jag hade inte tänkt gifta mig!  Så nu har man fått röra på sig en hel del :)

Sen kom jag faktiskt att tänka på en sak under träningen och det är att till hösten så ska jag fanken få klubben att starta föräldrar handbollen igen! Det är en sak som är säker! Men jag får tjata lite på M! Annars idag så har jag fixat en extra kyl till min student, så vi kan förvara dricka och mat :) ska fixa ett bord till också!