Se you on the other side...

Jag vet att det är sant, jag vet att det kommer att ske, jag vet att du finns där och väntar på mig. Att jag kommer att träffa dig där borta på andra sidan, jag vet inte när, jag vet inte, hur jag vet inte var, men jag vet att det kommer att ske!

Det handlar om att lita på sig själv, inte gå där och tro att det är så. Det handlar om att veta, jag vet att det kommer att bli så! Jag har alltid varit envis precis som du, jag har alltid gjort det jag har velat och jag är som jag är. Mycket tackvare dig, jag vet att du har hjälpt mig mycket, att bli den person jag är idag.

Undrar hur det hade varit om du varit vid min sida nu, om allt hade varit som det en gång var!? Hade jag varit annorlunda som person!? Det kan jag nästan svära på att jag hade, för att förlora dig har tagit hårt på mig.

Allt förändrades, det var som att gräva sin egen grav, det är inget man vill, det är inget man gör. Men ändå så hände det som inte fick hända! Du lämnade oss, fast med en förvarning. Men det hjälpte inte, för du betydde så otroligt mycket för mig! Men en vacker dag ska vi ses på andra sidan farfar ♥

En tanke som kan bli mer än så...

Har gjort den här bilden speciellt till Christians familj,
efter att ha läst den speciella meningen!


För någon dag sedan var jag ute på nätet och sökte på lite saker, läste bloggar och dylike! Det var då som jag av någon konstig anledning hamnade inne på den här sidan http://blogg.aftonbladet.se/blog.php?blog=8408&m=3&y=2008  Fastnade för den, tyckte att den var så underbart fin. Började och läsa, förstod först inte vad som hänt och vem det var som skrev. Men efter att ha klickat runt och läst några sidor, så förstod jag. Det var Christians mamma. Jag kände inte Christian och jag vet inte vem han var, men jag kände något speciellt när jag läste allt om honom som hanns mamma hade skrivit. Så fruktansvärt, att det som hänt måste hända.

Det är något som finna runt omkring oss varje dag, men vi ser inte, bryr oss inte. Att det ska behöva gå så långt, att människor inte bara kan förstå. Att en människa ska behöva må dåligt över något som andra människor orsakar, det finns för mycket saker som kan skada oss människor, vi borde vakna från våra drömma och inse att vi lever i en verklighet. Jag har tidigare läst bloggar och varit inne på sidor där familjer skriver om sina barn som har gått bort, det är så fruktansvärt. Men jag vet inte vad det är, det var något som tilltalade mig väldigt mycket när jag var inne på sidan om Christian, tänk han blev bara 21 år gammal och det tackvare en massa skulder, att det ens finns människor/företag som lånar ut pengar till människor som redan har höga skulder, det måste finnas en gräns.

Någon som uppmärksammar när det börjar gå åt fel håll. Men nej människor/företag bara blundar för det som håller på att hända/händer. För det är bäst så för dem, de tjänar en massa pengar istället för att inse att dem skadar andra! En av många saker som fick mig att fälla en tår inne på sida var den här meningen "Älskar dig till solen och månen och tillbaka igen" bara så otroligt gulligt, det gick rakt in i hjärtat!

Detta är något som kan hända vem som helst, men för oss alla är det bara en tanke, men för en del blir det plötsligt mer än en tanke, så gör allt för att stoppa det. Fler måste inse, våga hjälpa till, våga säga ifrån, göra rätt saker för en gångs skull!

Andra besöket...

Varit och hälsat på hos Malin igen för andra gången, helt underbart blir bara så förälskad i de små liven! Längtar nu ännu mer tills min lilla Melker får komma hem till mig! Men jag vet att han har det hur bra som hels hos Malin :) Idag fick jag se vilka som var pojkar och där fanns hela 6 stycken, tyckte först att det var svårt att välja, men efter bara någon minut så blev jag smått förälskad i en av de största, så ja han ska bli min! Min lille Melker ♥

Oh ja nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska smsa när han är i Staffanstorp, för jag ska gå och möta honom :) Han kommer nämligen redan idag, längtar så! 

TRO eller VETA!?

Dagens stora samtalsämne som vi bara kom in på av någon konstig anledning: TRO. Ja juste de det är något som man gör i kyrkan. Men vi kom fram till det att om man tror så vet man inte säkert och man tror liksom bara att det är så. Alltså så kan man inte säga att gud finns också vidare. De som går i kyrkan de tror bara, de vet inte! Så allt snack om att tro på Jesus/Gud är ju bara så bull kom vi fram till! 

Snacka om att det blev en lång diskussion, men mycket intressant får jag ju lov att säga, sen började Marcus snacka om att man ser något men det är bara som man tror, för man kan inte bevisa det, men vet inte det och det var samma med tankar. Då enligt honom, men jag och Mattias tvekade lite. Men vi hade det mycket kul när vi snackade om det! Det stående skämt som vi kommer att ha som internskämt.

Men sen får vi ju också erkänna, vi var ganska så trötta och flummiga då vi snackade om de "Tror jag" haha ne men det var så sjukt varmt i solen också! Men har iaf haft en underbar dag på jobbet idag!


"Man vet att man tänker, men man tänker inte på att man tänker"

Martin min älskling<3

Jag är världens lyckligaste flicka, det finns ingen som känner som jag! Att få var din är så mycket värt än om jag inte alltid visar det, men det är svårt att beskriva och visa min kärlek till dig. För jag är bara så ofattbart förälskad i dig, kan inte nog tacka dig för att du står ut med mig alltid. Det jag vill säga är att jag älskar dig Martin ♥

När tiden...

När tiden sveper förbi, du hinner knappt andas. Det går så snabbt, en blinkning och allt/alla är borta. Du provar att blinka igen, för att se om det var en dröm, men nej. Ingenting händer, allt är precis som det var innan.

Då kommer tankarna, de hinner i fatt dig, verkligheten knackar på. Du vill inte öppna, men du måste, så står du där med öppen dörr. Allt händer så fort, nu hinner du inte ens blinka, det har nu hänt och du kan inte få det ogjort!

De du nu har gjort, är gjort och kommer så förbli. Även om dina tankar vill säga något annat, men nej då kommer den där tanken igen, tanken som berättar för dig vad som har hänt. Ständigt så påminns du om vad som hänt, det kommer ständigt att pågå, det kommer aldrig att ta slut, tankarna försvinner aldrig. Ständigt kommer det nya, men en del försvinner iväg med vinden och du ser dem aldrig igen...

Melkers bur

Nu har man allt på plats det är nu bara lilla "Melker" som fattas! Men han kommer inte förrän om så där typ 2 veckor :) längtar något enormt. Men nu har man införskaffat en sjukt dyr men fin bur till den lilleskiten! Hela 1600:- kostade den, men det var mycket som ingick så, 2 hyllor, 2 matskålar, 1 vattenflaska, 1 stege, 2 rör. Nu är jag redo för att få hem min lillabebis, fast det är klart allt ska in i buren också. Men mat, vatten, strö, gnagarstång, vitaminstång mm kommer in då "Melker" ska komma hem. Längtar något enormt, det är tur att Malin är så snäll som hon är och trevlig får nämligen komma och hälsa på en gång till, så jag ska dit imorgon efter jobbet! Ska bli skit kul, så nu kanske man kan få veta vem "Melker" är, för det vet jag inte än, men hon hade hittat två pojkar iaf, men om inte så är en av flickorna välkomna hit, men då blir det en liten "Doris" tihi^^     

LÄNGTAR!!!

Jag längtar så jag inte vet var jag ska bli av, vill bara få hem min lilla "Melker" men det känns ändå att han är på väg och att han snart kommer att vara hos mig! För några dagar sedan så var jag och beställde bur till min lilla bebis. Sen igår så var jag och handlade mat och godis till honom. Älsklingen var snäll och fixade rummet så att han får plats min lilla bebis!

Sen idag på jobbet så fick jag ett samtal om att jag kunde hämta buren imorgon om allt går som det sa. Så imorgon blir det till att hämta buren och köpa strö + godis/gnagarstänger. Sen fick man SMS från Malin, så nu på torsdag ska man och hälsa på "Melker" och de andra ungarna. En komiska grej är att jag inte vet vem som är "Melker" men det får jag kanske reda på snart. Där fanns i alla fall två pojkar i kullen :) LÄNGTAR!

Till vänster har vi bild på pappan, Mongo heter han :) Sen till höger har vi mamman, Mumrik heter hon!

Midsommar 08

Jag vet lite sent, men vad bättre sent än aldrig. Som ni kanske redan har förstått så firade jag midsommar i Marieholm med vännerna! Underbart trevligt får man ju lov att säga! Mycket djur och det tycker vi om, har inte så mycket mer att säga mer än att jag tycker att den här bilden kan beskriva min midsommar, Terry min nya kärlek! Blev som förälskad i honom, men kan inte ha honom hemma mammsen vill inte! Tack för en underbar midsommar ♥

Råttbebisar!

Nu har jag äntligen fått se de små liven, så sjukt underbara, så söta! Har längtat så sjukt mycket och nu har jag varit och hälsat på dem, fast att en del eller ja de flesta var blyga. Fick iaf kolla på alla, sen fick jag känna lite på pappa Mongo :) sen fick jag hålla i en liten och mysa lite med den. Sen kom mamma Mumrik på besök, klättrade och kittlade mig i örat.

Så sjukt underbar, mysigt med råttor! Länktar något kopiöst efter min lilla "Melker" sweet men jag ska oh hälsa på dem sen när dem är lite äldre, sen får jag hämta hem min lilla råttbebis om 2-3 veckor :) LÄNGTAR ♥   

Glassigt värre!

Ännu en underbar dag har passerat, eller ja iaf på jobbet. Halva dagen är ju kvar! Idag har vi inte åkte så mkt traktor tyvärr, men vi har spelat musik och hittat på en massa skit. Så det jämnar nog ut sig :)

Idag så skulle vi endast ta det lugnt finslipa lite som Lasse kallade det, tss heller att det var finslipa, eller jo men det tog ju fan en evighet så mycket gräs :/ sen var vi ju tvungna att "Jobba lite" haha det är då lika med "TA PAUS" haha vi solade också en stund eller ja det blev ett par stunder idag, då Mattias tog av sig sitt linne så säger Lasse "Jag tycker att du ska ta av ditt linne" också tittar han, Marcus och Mattias på mig och skrattar. Haha eller inte tror inte de va, ingen bra ide. Nu i efterhand så kom ja på vad jag skulle ha svarat "Ja, om du tar av byxorna" Vi var även och köpte glass idag, utan att cefen visste något, de man inte vet har man inte ont av!

Haha nej det jag ville säga är att det har varit ännu en underbar dag idag på jobbet. Snart ska man iväg till Malin och kolla på råttorna :) Skriver sen!


Älskar dig Martin Holmberg av hela mitt hjärta ♥

Gå din egen väg...

Man ska gå sin egen väg, inte göra som alla andra säger hela tiden. Våga säga vad man tycker och tänker, stå emot andra när man tycker annorlunda. Det är inte alltid så lätt, men ack det går om du bara tänker på vad du vill och tycker. Det är ditt liv inte deras, i det här fallet så får ni tycka vad ni vill, jag respekterar det och jag hoppas att ni iaf efter ett tag respekterar min åsikt, än om läget inte är så nu, lite blandade åsikter och känslor. Har man aldrig gjort eller haft de så kan man inte uttala sig som en del gör.

Jag tänker skaffa min råtta och jag bryr mig ärligt talat inte om vad ni tycker och tänker. Det är okej för mig om ingen av er vill komma ner i mitt rum, det spelar ingen roll. Det ska vara min råtta inte er, ni behöver inte befatta er med den, men bara för att ni är helt emot det, så behöver ni inte göra en så stor sak av det. Jag står för vad jag har sagt och för vad jag tycker om de småliven. Jag tycker att råttor är hur söta och gulliga som helst. Ni får gärna tycka att dem är äckliga, skadedjur, fula mm. Men vänta ni ska få se!

Det brukar bli bra när jag gör saker, ni är inte som jag och det kommer ni aldrig att bli! Jag älskar alla djur, dock vissa mer än andra, ni har aldrig själv haft djur så ni kan egentligen inte uttala er, det finns endast en person som kan och det är farmor! Jo klart vi har haft 2 kaniner, men det är inte samma sak som en råtta farmor har iaf haft möss, eller ja det var farfars men ändå. Jag kommer iaf att älska min råtta mer än någon annan och jag lovar att ni kommer att ångra vad ni har sagt, vilket jag hoppas på! Ni behöver inte älska den, ni behöver bara acceptera den!

Andra dagen...

Tihi jag vet inte vad jag ska säga, bara så sjukt roligt! Ännu en dag på jobbet har passerat och ovan på allt så har det varit fint väder hela dagen :) Lika som igår så har man fått uppleva en hel del, fast att man bara har varit i lilla Staffanstorp. Många skratt även idag, men också mycket att göra. Men det känns ändå som om vi har åkte mer traktor än gjort något annat, men det gör inget, för det är kul.

Sen kom Marcus mamma och snackade lite. Sen efter det fick jag veta att hon kände igen mig, men sen kom vi fram till att det inte var så konstigt, i och med att Marcus har varit bästa kompis med min kusin Niklas, tänk vad världen är liten!

Sen skulle vi klippa häck men det slutade inte kul, för Lasse klippte sig i handen, så han och Mattias fick åka till vårdcentralen, jag och Marcus fick räfsa upp skiten sen körde vi tillbaka och mötte Mattias, vi tog då 3 kaffe som dem kallade de, sen var det inte mer jobb för idag, kollade roliga klipp på youtobe haha! sen fick man veta att Marcus bor på Åkershus bara ett kvarter bort snacka om lustigt att alla ska bo så nära!

Sen träffade vi en jätte gullig gubbe och tant som var ute i trädgården och gjorde fint. Så otroligt söta, tihi gubben trodde att jag och Marcus var tillsammans, men nej så är inte läget lite så stor skillnad 25 och 18 haha och sen har jag ju min älskling redan, som jag älskar så sjukt mkt<3

Så sjutk trevligt och roligt trivs redan sjukt bra på jobbet efter bara två dagar! En sak som jag nästan glömde var att igår så sa Lasse till mig: "Ja om du inte vet vad du ska göra nästa sommar så får du jobba här igen om det går för sig!?"

Första dagen...

Då var första dagen avklarad på sommarjobbet. Skönt, men det var hur nice som helst. Har fått arbeta med Marcus och Mattias. Men det viste jag redan att jag skulle arbeta med Marcus, det var en kul typ. Vi spelad hög musik i traktorn och drog en massa skämt. När vi arbetade så kom det många skratt, det kan bli en glad sommar får jag ju lov att säga. Sen när det regnade as mkt så hoppade vi in i traktorerna och körde tillbaka sen fick jag sluta 1h tidigare idag.  

Brollan 15 år...

Den 12 juni för exakt 15 år sedan så kom den här lilla underbara varelsen till världen. Min underbara bror, tänk vad tiden går snabbt. Igår hade vi kalas för honom då hela tjocka släkten kom plus älsklingen och Simon. Ytterst trevligt men så är det alltid när släkten kommer på besök :) Han fick många fina presenter, men som vanligt så kommer bilderna ut på min bilddagbok, adress har ni redan om inte så ja i förra inlägget!  


GRATTIS BROLLAN 15 ÅR ♥

13 Juni 2008

För många betyder den här dagen en massa otur men inte för allas bästa Tanja, för idag fredagen den 13 juni, så tog Tanja Hansson studenten och söt som hon är så var man bjuden till hennes student :) Det var då en lång, men rolig väntan. Startade med skolavslutning 10.00-12.00, snacka om kort men trevligt! Sen var det utspark, trejorna/Tanja sprang ut glada i hågen! Så sjukt skoj, underbart för alla våra trejor! Sen bar det av hem till Tanja i Arlöv där det var studentfest, mycket trevligt och jag vill tacka för en underbar kväll! Vi kommer att sakna dig på Humanus Tanja! Bilder från dagen finns på http://www.stuttsi.bilddagboken.se/


GRATTIS TANJA ♥

Kommentera!?

Men är det verkligen så tråkigt att läsa min blogg, är den inte intressant för 5 öre eller? Det är många som läser men nästan inte någon som kommenterar, skriver jag så dåligt!? Eller är det inte intressant, skriv isf vad det är som saknas och vad jag ska skriva om! Kan skriva om allt! Så snälla kommentera, jag kommenterar tillbaka!

Djuret...

Nu har jag kommit fram till att jag inte ska ha en chinchilla, för det blir för bökigt. Var i djuraffären idag och kollade på de små liven, där var två chinchillor, men nej tror inte det är något för mig just nu. Sen vände jag mig om och det var då allt hände, jag fick uppleva en uppenbarelse! "Jag ska skaffa en råtta"

Jag vet det låter säkert helt sjukt, men jo det är något för mig. Så när jag kom hem efter det att man hade övningskört med mammsen, så satt jag mig vid datorn och surfade runder inne på blocket. Då det plötsligt kom upp en annons angående råttbebisar, snacka om tur för hon som ska sälja bebisarna bor bara ett kvarter bort.

Så man skickade iväg ett mejl och hoppades på att få svar. Vilket man fick innom bara en timme, så nu har man fått två bilder på dem små liven och väntar på fler. Addat Malin som ägaren heter på MSN.

Projektarbete!?

Jahapp då har man nog fått all information som finns i hela världen om projektarbetet, som man ska göra i 3:an! Det är så sjukt svårt att välja vad man ska göra och vad man vill göra. För man får ju välja vad som helst. Men som det är nu så lutar det åt att jag ska skriva en bok, hade varit sjukt kul, men sen kommer den återstående och svåra frågan OM VAD!? Har dock ett förslag på vad boken kan heta "Att leva med/utan..."  Det var min första tanke, men får nog spåna vidare lite, har ju som sagt hela sommaren på mig!

Ja tänka sig, det är nu bara 4 dagar kvar sen har man sommarlov, dock i sådär typ 2 dagar för sen börjar man och jobba. Men det är nice, sen när pengarna kommer ;) Just nu så längtar jag något enormt efter att få jobba och sen ta de lungt. Fast det är klart har ju en del oh göra, ett körkort som ska pluggas till, övningsköra, träffa vännerna, familjen, släkten och älsklingen. Ja, tänk vad livet är underbart och en sak är säker, man ska göra så mycket så möjligt innan man dör. För man vet aldrig när det händer...

Göteborg, Skandinavium "Singing in the rain"

Lördag:
Helgen har varit helt underbar, har spenderat den med de som jag älskar allra mest. Har nämligen varit i Göteborg. Det hela började med att vi hade samling hos mormor och morfar på lördagen 09.00 sen bar det av till Göteborg, med bara ett stopp på vägen då det var kisse paus. Sen kom vi till hotellet, scheckade in och fick våra rum. Lämnade väskorna sen blev det lunch med morfar, morbror Dan och älsklingen för de andra skulle käka på MC och BK men vi käkade på Pizza Hut!

Sen fick man upp på rummet och snygga till sig för sen skulle vi till Skandinavium och kolla på musikalen "Singing in the rain!" Så faktiskt en av de dansarna som skulle vara med. Han bodde nämligen på vårt hotell! Så bar det av och ja man får ju lov att säga att det är helt underbart med musikaler och så sjukt duktiga dansare!

Sen efter det så bar det av hem på hotellet för en underbart god middag, själv så käkade man lamm :D och glass till efterrätt! Sen drog vi och badade en stund jag och älsklingen tillsammans med mina yngre kusiner och min morbror! Sen duschade vi av oss sen var det lite party inne på mormor och morfars rum. Sen bar det ut på barrunda, men vi vände och gick hem innan det för älsklingen mådde inte bra :/ men en del drog vidare!

Söndag:

Nästa dag startades med en stor frukost den största på länge! Sen var det dags att packa ner alla saker. Men det gjordes snabbt så vi kollade TV på rummet och hade det mys jag och älsklingen.

Sen bar det av hem igen, men första stoppet blev i Varberg där vi skulle bada, de som ville och sen käka. Men slutade med en liten promenad och badande för kusinerna. Sen fick vi köra vidare för dem hade inte mat till 14 personer, så vi fick stanna i Falkenberg och käka på MC, inte så gott men käkade en paj och drack en milkshake. Sen bar det hem :) 

Kolla fler bilder gör ni inne på www.stuttsi.bilddagboken.se

Tack för en helt underbar helg<3 

Jag saknar dig...

Kärlek<3

Jag saknar dig så jag håller på att dö, det finns inga ord som kan förklara hur mycket jag länktar efter dig just nu älskling. Ibland kan kärleken verka lite luddig men det är för att man inte vet hur man ska beskriva det man känner! Jag vet att du kommer till mig imogon och att vi ska ha en myspys helg i Göteborg, men det känns så långt borta.

För jag vill verklingen ha dig här och nu. Tänk om jag kunde få krypa ner under täcket tillsammans med dig!? Länktar så tills imorgon, vill bara få vara i din famn, älskar verkligen dig Martin ♥

Tack för att ni finns<3

Vänner för evigt<3
Tack för att ni finns<3

Tänk vad tiden går snabbt, det är både på gott och ont. Man missar så mycket, men man hinner samtidigt med så mycket, hur går det ihop? Ibland kan man inte förstå, ibland vill man inte förstå och ja ibland så vill man så gärna förstå men det går inte! Det värmer varmt om hjärtat att ha vänner som ni och ni vet vem ni är ♥ Man vet att ni alltid finns där, att ni lyssnar på mig när det behövs och att jag finns där för er. Jag skulle inte kunna tänka mig en dag utan er!?

Övningskört!

Övningskör
Då har man gjort själva invigningen, idag övningskörde jag för första gången och det gick hur bra som helst. Jag har känsla för att köra! Så det var otroligt trevligt och ganska så skoj, bara för att det gick så bra. Imorgon ska man på teorilektion orkar inte, för det är drygt man får dels vänta i typ 1h. Sen blir det ut och övningsköra igen med mammsen! Nej nu ska jag försöka att lägga in lite bilder från Berlin om jag orkar!

Hemma från Berlin!

Hemma från Berlin då ja, dock så orkade jag inte skriva igår. Så sjukt trött, men det har dock varit en helt fantastisk resa och man saknar det faktiskt. Alla har varit så sjukt underbara, helt underbart och för att inte snacka om hur fruktansvärt varmt det har varit, men underbart men man kan ju säga att det var tur att vi fick bada sista dagen! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för vi gjorde så sjukt mycket.

Bild över Berlin

Första dagen: vi tog tåget ca 21.30 från Malmö C och väll framme i Berlin var vi vid 06.00 ohh snacka om att man var trött. Fick ta tunnelbanan till hotellet, sen var det till att lägga in väskor mm i ett litet bagagerum. Sen blev det en trött frukost! Sen for vi ut på en liten tur, det var dags att göra Berlin osäkert, vi kollade på sjukt många sevärdigheter, vi åkte tunnelbana hit och dit! Men vi hade trevligt trotts att alla var trötta. Sen vid 14.00 så åkte vi tillbaka till hotellet och fick nycklar och annat till rummen. Så sjukt skönt att få lägga sig i sängen. Sen bar det av igen ut på stan! God middag på kvällen, sen lite poker på rummet med Sebastian, Emma, Emelie och Josefin! Som ni säkert har märkt så blir detta en kort version av vad vi har gjort mer detaljer kommer på bilddagboken.


Andra dagen: vaknade vid 07.00 en timme förtidigt, så somnade om. Sen var det dags för frukost,  sen ut på stan och shoppa. Nice men hittade dock inget men det var trevligt men varmt. Så ja vi var ute hela dagen i solen, så ja man fick ju lite färg. Sen på kvällen så blev det en dyr måltid, BLOCK HOUSE. Men det var sjukt gott och så klart så tog vi efterrätt. Sen drog vi hem till hotellet för att lämna lite grejer sen blev det en liten barrunda. Trevligt värre, sen slog vi huvudet i kudden och nanna.


Tredje dagen: sovmorgon kan man säga. Underbart, sen fick vi packa ihop och lägga sakerna i rummet. Sen käkade vi frukost och snackade en massa skit. Sen bar det av ut på stan, vi skulle kolla på de sista sevärdigheterna. Sen blev det stan för en del och vi andra drog till badet, dock ett barn bad, men så kan det va! Sen tillbaka till hotellet och duscha. Efter det bar det ut igen, vi skulle och käka på en restaurang dock med dålig service kom vi fram till sen, vi var nära på att ta spring nota. Sen blev det hotellet, slappade ett tag och sen hämtade vi grejerna och åkte till stationen. Dock så fick vi vänta i Berlin 1½h mer för vi väntade på ett tåg som var försenat på grund av storm. Men vi hann i alla fall med färjan!


Jag säger bara tack så mycket alla som var med; Josefin, Sebastian, Emma, Emelie, Elionore, Elonore, Viktoria och Angela!


"HAALLO, Good morning"


PS. Bilderna hittar du inne på www.stuttsi.bilddagboken.se (läggs ut ikväll 2/6)