Västra hamnen…

För att idag blev det en liten utflykt med familjen och svärföräldrarna till Västra hamnen. Överraskade sambon med att även mina föräldrar dök upp där mitt i allt :) hade tidigare på morgon/förmiddagen fått ett ryck och bakade bullar :) så det blev nybakat till fika i Västra hamnen i Malmö ;) underbart väder och vi fick en fantastiskt mysig eftermiddag tillsammans som avslutades med grillning hos oss med mamma och pappa.

(null)

Du ❤️

För att du är du! Min andra halva här i livet, är så tacksam för att jag har dig. Att du är min och allt vi har skapat tillsammans. Idag är det din dag min älskling! Du är den bästa av de bästa. Jag älskar varje gång jag ser dig tillsammans med barnen :) jag blir så glad, den bästa pappan till mina barn det är du! Jag älskar dig mer än du någonsin kommer förstå!

(null)

26:e Februari

När vädret visar sig från sin bästa sida och dottern är på kalas hos kompis så får vi ta oss en tur jag och sonen i det fina vädret. Vi gick en tur och lekte på lekplats och besökte ett av dagisen i närheten. Sen blev det en liten cykeltur hem till barnens mormor och morfar för lite fika. Innan vi tog oss hemåt för middag och mys med familjen. En bra dag :)

(null)

”Läxa” 👩🏼‍🏫

När dottern stolt kommer hem och säger att hon fått läxa ;) haha fast när man läser noggrannare på instruktionerna så vart det en frivillig läxa. Men då är det bara till att uppmuntra och låta henne spela :) Så här spelar hela familjen matte-spel. Härligt med gemensamma aktiviteter :) Lillebror vill också vara med och han försöker så gott han kan!

(null)


Alla ❤️-dag!

Den 14 februari är här och det är alla hjärtansdag :) tänk vad underbart med dessa dagar ändå! När man kan ge det där lilla extra till någon som man tycker om! Idag vart rastgänget igång på 10-rasten och delade ut popcorn till alla fina elever :) Tänk vilken lycks, popcorn på skoltid, inte dåligt det! Världens bästa jobb eller vad ;)

Där hemma väntade ett paket från världen bästa mormor och morfar på hela familjen till barnens stora förtjusning ;) vilken lyx! Det innehöll choklad och gelehjärtan :)
 

(null)


Min födelsedag 🎁

För att idag när jag vaknade upp så fick jag frukost på sängen av världens bästa dotter som fixat helt själv :) stolt som en tupp satt hon och visade vad hon hade ordnat ;) helt på egen hand. Sen hade hon fixat ett fint paket till mig med ett egen tillverkat halsband. Så stolt, vår fina tjej.

För övrigt så har jag haft en mysdag med sambon då vi lämnade barnen en sväng hos mina föräldrar sen åkte vi på shopping tur :)

(null)

(null)

Skogskalas 🥳

Vädret visar minsann sig från sin bästa sida just nu, blå himmel och sol när vi vaknade imorse. Kan de bli bättre änså på en lördag? Jo det kan ju det minsann, då det vart dags för möte kalas för mig och sambon. Detta år blev det i skogen med grillning och gott. 

Bokat grillplats i Skrylle för en mysig eftermiddag tillsammans. Vi hade med saker till grillning och hembakade kakor :) blev en mycket lyckad stund tillsammans med våra kära familjer. Brödrar med respektive och våra föräldrar :) 

(null)



9:e Februari

Så vart det min tur att vara hemma med lilleman för att hålla på den 48 h :) Blev till att jobba hemifrån på förmiddagen med planering och möte. Mitt i möte och lekande här hemma kom bästa pappa/morfar på besök. För att underhålla sonen en sväng. Sen blev det vab resten av dagen. Hämta dottern lite tidigare än vanligt och sen massa mys hemma. Sonen som älskar pussel precis som sin morfar :) går i morfars fotspår.

(null)

 

Barnen 👦🏼👧🏼

När man får en bild av bästa farmor som hämtat hem dottern från skolan och passat sonen som varit hemma från förskolan skickad när man är iväg på en heldag för studier i Simrishamn. Massor av ny information och massa begrepp som inte är helt solklara. En intensiv dag med tre stycken examinerande seminarier :) samt tre föreläsningar på det. Så ja en hel del nytt. Samt en ny uppgift som ska påbörjas, får se om den kommer tillbaka som ett brev på posten. Det återstår att se när den väl ska skickas in.

(null)

Termin 2

Så har termin 2 av min utbildning startat och det med bravur kan man säga. Startat terminen med ett tungt och inte allt för intressant ämne, utvecklingspsykologi. Massor med litteratur har jag malt igenom och försökt att göra begripliga anteckningar till. Inte det lättaste minsann, men har lyckats.

Idag var dagen kommen med stort D ;) hehe Dags för första delprovet för terminen och detta bestod av en tenta. Jag mår nästan lite illa bara jag hör tenta haha inte riktigt min grej men de fick gå! Puhh nervös vart jag men bara till att köra. Det får bära eller brista. Första delen, 30 flervalsfrågor och jag trodde jag skulle dö! De första 2-3 minuterna vet jag ärligt inte vad jag sysslade med. Blev super stressad av tiden 35 min! Men efter att ha besvarat alla frågor så gick jag tillbaka och kollade de första. Sen skickade jag in svaren. 

Poff så stod resultatet på skärmen! Jag blev så paff, jag hade blivit godkänd! Så skönt men om någon skulle ha mätat min puls där och då så hade nog mätaren sprängts :) haha För att samla mig lite inför nästa del så fick jag gå en runda med hunden ;) Sen ladda upp med lite dricka och sen vart det bara att köra! Kändes helt okej när jag gjort den och skickat iväg den. Men man vet ju aldrig.

Men vi fick snabbt svar, redan dagen efter och jag vågade knappt titta efter resultatet. Men wow fullpott så det blev minsann ett VG på hela delprovet! Kan knappt fatta det minsann! Så nu ska jag fira lite och hålla helg. Fick fina grattis blommor av bästa mamma och pappa. Sen kan man ju fira lite extra när man dessutom fick veta att sista delprovet för termin 1 är avklarat och hela första terminen är klar! 

(null)