Praktik :)

Då är man inne på sin andra vecka av praktikperiod två :) gytt! Denna gång är jag på Daglig verksamhet, riktigt härligt. Man kan inte annat än att bli glad när man träffar alla dessa underbara människor. Här ser man ännu tydligare hur olika vi människor är.
Sen har jag också märkt det, redan efter andra dagen hur otroligt härliga alla är. Att människor men något form av funktionshinder har en annan syn på livet, dem är mycket mer positiva, glada för vad dem har och älskar livet. Dem tar vara på allt, varenda liten minut.
Det är glädje jag känner varje dag jag går till praktiken!

Lycka :)

Var ska man börja!? Inte lätt när man är så glad, igår spelade mina tjejer F00 Staffanstorps HK sin första seriematch och dessutom på stor plan. Vilken grej, dem har nog aldrig någonsin varit så taggade som igår. Vi gick in med målet att spela bra och ha kul.
Vilket jag kan lova att vi hade, både vi tränare, tjejerna, dommarna och seketariatet. Sen får vi ju inte glömma våra härliga supporters! En helt fantastisk match, är super stolt över tjejerna. Dem spelade super bra och vi vann!!!