"Säg något sexigt..."

"Säg något sexigt...I sängen" Det är inte precis som det kanske låter, men jag kan lova att både jag och barnen på fritids tänkte på samma sak och då är der precis som det låter! Haha vadå lagom övertrötta efter en lång dag på jobb. Startade dock dagen med en minisovmorgon, började 08.15 och då vart det dags för action direkt. Skridsko som stod på schemat, skulle en sväng till Malmö för att vara i ishallen hela förmiddagen :) Känndes som långa timmar, dels för att jag inte åkte skridsko, eftersom vi skulle vara någon vuxen vid sidan av banan. Sen att man fick knyta sådär 15 par skridsko direkt när man kom dit. Sen fick man dessutom spänna ca 10 par till då barnen var missnöjda med de andra vuxnas knytande haha :) Man är ju vann vid att knyta alla barnens skor på handbollen, man har ju hunnit med ett antal par skor under sina 8 snart 9 år som tränare haha! 
 

Happy...

Det är bara förnamnet, man kan inget annat än att vara glad. När man har så många härliga människor omkring en, har nog världens bästa släkt. Var på besök hos min älskade farmor igår efter jobb en sväng. Min underbara farmor, inte som alla andra men så söt :) Fick en försenad födelsedagspresent, som jag absolut inte skulle tacka nej till :) älskar att få saker till köket, saker som man kan behöva också när man någon gång i framtiden får en egen lägenhet, eller ja får och får! Haha skaffar sig en, när man väl kan. 
 
Får ju i alla fall säga det att jag längtar riktigt mycket efter att få ett fast jobb som man trivs med, så man kan skaffa en egen bostad, så mysigt. LÄNGTAR!!! Men det känns inte lönt att lägga för mycket energi på det, då det förhoppningsvis sker när det är menat att det ska ske. Men man kan ju inte hjälpa att man längtar precis. Faktiskt lite skumt om man tänker efter att man är 23 år och bor hemma ännu!? Var går gränsen!? Finns det ens någon gräns för det?! Kanske 30 eller...
 

Kalas :)

Inget kalas utan kras ;) haha det är ju så man säger eller hur. Det stämde i alla fall den här gången, då vi lyckades att slå sönder ett glas. Men det var minsann trevligt att ha släkten på besök, ett tag sedan alla var samlade, då alla har varit sjuka i omgångar. Dock var det allt inte utan svett och tårar då jag fått för mig av någon anledning att jag skulle baka tårtor. Två stycken blåbärstårtor skulle det bli. Men kan man bli annat än arg när man följer receptet och det inte blir som det ska!? När man blandat ihop allt så är där helt plötsligt smet och fyllning till två tårtor.
 
Trötta mig, men det är ju kanske lite typiskt mig att prova på att göra något nytt när det är kalas. Men vadå det får ju vara lite utmanande :) hehe men så här i efterhand så blev resultatet bra och gästerna nöjda. Så man ska inte klaga ;) Sen att man fick massa fina saker ska man inte klaga över heller. Lite smakprov här nedan en fin vas från 1958 så den är inte gjord igår. Så det blev helt enkelt en lyckad lördag :) tyvärr kunde inte min älskade farmor komma. Men alla andra var där i alla fall :D
 
  
 
 
 

Trötta mig...

När man försöker se det ljusa, se framåt och tänka positivt. Det är inte alltid så lätt, ibland är det lättare sagt än gjort helt enkelt. Men man kan ju inget annat än bli lite smått förbannad när det tar emot gång på gång. Har snart bara tre veckor kvar på jobbet, vad händer sen!? Ingen som vet, inte ens jag. Men en sak är säker och det är att jag har i alla fall bestämt mig för att söka till högskolan :) sen får jag se vad som händer. Men ska i alla fall söka in till förskolelärare hade jag tänkt, är sugen på det. Sen får jag se vad som händer, vem vet det kanske plötsligt dyker upp ett jobb, ett av alla de 100 jobb man söker som en idiot. 
 
Kan inte bli annat än förbannad då många arbetsgivare stirrar sig blinda på utbildningen, PERSONLIG LÄMPLIGHET existerar inte det längre!? Tydligen inte, självklart är det både bra och viktigt med utbildning. Men när man vet att man har en utbildning som nästan är identisk med den som arbetet kräver och man får till svar att man inte har rätt utbildning eller tillräkligt med erfarenhet, då blir man så trött. Hur ska man kunna ha några års erfarenhet om man precis är färdigutbildad!? Förstår dem som resonerar så att det inte är lönt att utbilda sig för man får ändå inget jobb, eftersom man saknar erfarenhet. Kanske dags att göra om en del utbildningar och lägga in mer praktik. Så att det kan räknas som erfarenhet. 
 
Men mitt i allt detta så ska jag lyfta fram min nuvarande arbetsgivare som faktiskt vågar chansa, som tror på de unga. Min nuvarande chef har en dotter som är lika gammal som mig, jag var den yngsta som sökte vikket och fick jobbet, För att hon trodde på mig, för att hon vill se dem unga få jobb, ge oss en chans. Fler borde se framåt och tänka en gång extra innan man fattar ett beslut!
 

Fångarna på...

Rubriken kanske talar för sig själv, men idag så har vi haft en fartfylld dag på jobb med ännu en sportlovsaktivitet :) går var det bingo och idag Fångarna på Stanstorp!  Faktiskt riktigt kul får jag säga, alla härliga barn som deltog :) fick dessutom äran att ha en egen cell ;) "ping-pong" fick det bli! För övrigt så fick man fixat lite med morgondagens aktiviteter ;) innan man gick hem. Äntligen hemma och dags för lite bakning,  bullar till kalaset på lördag,  andra satsen på två dagar. Blir troligen en sista omgång på torsdag om det inte hinns imorgon ;) efter det andra som ska göras imorgon efter jobb. Hyfsat kort dag imorgon,  slutar 15.15 nu kallar min bok på mig innan jag ska sova sju kvart i timmen ;) tack och godnatt! 

13 februari...

Haft världens bästa födelsedag :) riktigt skönt.  Efter en intensiv dag på jobb så fick man äntligen gå hem 15.15 min tidiga dag :) skönt att man i alla fall slapp jobba över då man fick göra det i måndags. Men man fick ju äran att börja tidigare på sin sovmorgons dag. 
 
Men det blir ju  lite klirr i kassan som man inte tackar nej till precis. Efter att ha slutat så blev det ett snabbt besök hos frissan för att göra rätt för sig.  Sen hem och hjälpa till med maten innan älsklingen kom på besök.  Massa mys ;) fick massa fina saker 10 fina röda rosor, body lotion och shower gel av älsklingen. Muffins formar i silikon och recept bok av lillebror.  Pengar, tröjor, sjal, bodylotion och tulpaner av mammsen och pappsen. Klämmor och toffssar av Frank. En bra födelsedag helt enkelt :D toppen god mat och underbart sällskap :)
 
 
 
 
 
 
 

Sugen!?

Man kan inte bli annat än sugen när min efterlängtade julklapp från jobbet världens bästa lillebror äntligen har kommit ;) eller ja en del av julklappen fick ju mer än en. Den efterlängtade tidningen BAKA har trillat ner i brevlådan :) happy me! En tidning full av massa tips och idéer,  härligt. Det ända är att man inte alltid vet vart man ska göra av allt som man vill baka/laga. Man kan ju inte äta allt själv, då kommer jag rulla fram ;) vilket inte är att föredra.  
 
Så ser framemot att tidningen kommer dyka upp i brevlådan ett antal gånger till :) mycket uppskattat!  Dock första gången som jag läst tidningen,  men massa positivt!
 
 

22 till 23 snart...

Wiihooo det är bara några timmar kvar tills jag fyller år, inte för att det känns något speciellt eller så det har det inte direkt gjort de senaste åren tycker jag inte. Fast att man både fyllt 18 och 20 som alla säger ska vara speciellt så vet jag inte om jag kan hålla med om det! Aja, strunt samma, imorgon fyller jag i alla fall hela 23 år :)
 
Nog om det nu, för övrigt så var det ett tag sedan jag bloggade. Dock inte så konstigt då man i princip har varit konstant förkyld/sjuk i några månader. Så inge kul att skriva om bara sådär. För övrigt så rullar det mesta på här i livet, det är la synd att klaga skulle jag tro. Det enda som vore något att "klaga" över är att man kunde önska att man hade haft ett fast jobb, man vet ju liksom ej vad som händer om snart bara en månad!? Tiden går fort! Så man får la se vad framtiden har att bjuda på :) väntar med spänning!  
 
 

Gahhh...

Jag kan bara säga att jag blir så trött! Fast det är nog bara förnamnet :( förbaskade hals, det är ingen höjdare att än en gång fått ont i halsen!  Så drygt, man är liksom inte pepp på något men trött är man :/ Man vill liksom bara att det ska försvinna. Trött på att inte vara i stöt :( en liten kort visit av spikmattan innan det blir til att sova,  känner att ögonlocken börjar bli tunga. Kan i alla fall konstatera  att det ska bli skönt att sova, men tomt är det allt, utan älsklingen!

Vår dag ♥

Precis som om det var igår så är det faktiskt vår dag idag, den 3! Lite svårt att förstå, att det varit du och jag i över ett halvår ;) tiden går snabbt. Det känns så bra, så rätt. Som du frågade för snart två månader sedan i sömnen faktiskt "Var har du varit hela mitt liv?" Tihi inte det man förväntar sig direkt ;) Kan bara säga det att jag tror att allt har en mening, allt som sker händer av en anledning! Det är inte slumpen helt enkelt. Det finns en mening med varför vi inte träffades tidigare än förra året. Det var meningen att det skulle bli du och jag ♥ Vi är gjorda för varandra! Som man brukar säga man ska springa på en del grodor innan man finner sin prins ;) Jag har i alla fall funnit min prins nu :) Dennis du är mitt allt, älskar dig av hela mitt hjärta ♥

Toffsdagen 2013-01-31

Det är inte utan man får ett leende på läpparna då man kommer till jobb igår :) då det första man möts av är: "Varför var inte du på fritids i morse?" Där svaret blev "För att jag inte hade öppningen idag" Dock tyckte barnen att det inte var ett bra svar. "Men du kan öppna varje dag, det är det bästa" haha dessa barn. Sen hinner man gå två steg så kommer det en hel drös med barn "Har du uppsatt hår?" är frågan. "Ja!?" blir mitt svar och jag fattar ingenting. Brukar liksom ha uppsatt hår, men jag fick ju en förklaring sen ;) Det var nämligen Toffsdagen igår så alla tjejer skulle ha uppsatt hår, haha vilket påhitt!