Toooday...

Hemma för en stund sedan, varit ute och käkat med bästaste Tina :) trevligt, ett bra tag sedan sist! Måste göras oftare, helt klart. Annars så har man haft en helt okej dag på jobbet får jag allt säga. Man ska inte klaga trots regnet som kommit. Blöt halva dagen :/ aja de funkar. Sängen som kallat nu. Skönt att få lägga sig ner och bara ta de lugnt :) härligt! Sova om en stund, får bli lite tv först! Saknar mitt hjärta något enormt!

SKIT!

Det blev skit med lockarna Hrm får la prova en annan dag när jag har lite mer tid kanske ;) i värsta fall får det bli locktången om det skulle knipa ;) nu kallar i alla fall sängen på mig! En ny dag imorgon :)

Yrkes skadad!?

Haha blivit lite yrkes skadad kanske? Ja lite tror jag allt ;) har rullat håret på mina små tanter i snart två veckor så kan man inte bli annat än yrkes skadad ;) men vad gör det haha! Varit och köpt rullar till mitt hår som synes på bilden hoppas på att få fina lockar och stora. Blir inte som jag vill med locktången samt självfallet är smålockigt! Får la se hur resultatet blir ;) mammsen var iaf snäll oh hjälpte mig! På en ny jobbdag imorgon, rulla hår då med!

Veckans...

Snart har man jobbat klart för idag, återstår endast tre timmar men det går snabbt ;) lunchat precis, sitter tillbakalutad i soffan på kontoret och förundras av hur snabbt tiden går ibland. Samt att man kan ha det så bra som man faktiskt har det :) finns så många som har det svårt. Sen att man har möjligheten att dagligen få hjälpa andra människor är underbart :) det är ofta det lilla som betyder så mycket! Underbart<3 bjuder på en bild på mina naglar, äntligen har dem växt sig starka och lagom långa så man kan göra lite kul med dem. Veckas naglar på bilden :)

Sommar & sol :)

Är det inte härligt? Helt fantastiskt? Att nu är sommaren här på riktigt :) underbart och jag jobbar! Kan det bli bättre? Klart allt kan bli bättre ;) jag kunde varit med mitt hjärta! Ännu på börjat ett bytt schema denna vecka :) är det inte fantastiskt? Femte schemat för den här sommaren :) men kul är det! Alla härliga människor man får träffa, socialt till MAX! Skäms nästan att säga att man flyr solen på lunchen ;) men inte så konstigt när man cyklar Lund runt varje dag på schemat ;) haha! Snart är även denna arbetsdag slut, ska göra ett sista krafttag snart matlagning, fika och promenad ;) kvällens bravader kanske jag uppdaterar om senare!

Du<3

Om det ändå fanns ord som kunde beskriva, men det är för bra för att vara sant! Du får mig att känna mig som världens lyckligaste tjej, tusen gånger om :) det är så underbart! Allt är så lätt, känns så rätt, så bra och underbart när jag är med dig Dennis mitt hjärta<3

En fantastisk dag!

En fantastisk dag är till enda ;) ligger nu i sängen och ska försöka sova tänkte jag får la se hur det går helt enkelt :) inte allt för trött men så äre när man jobbat kväll i tre veckor :) ställa om till dag nu då i tre veckor, gör en tjuvstart imorgon. Spenderat större delen av denna dag med mitt älskade hjärta :) massa mys, promenad, matlagning, bakat och handling har vi hunnit med :) härligt när det händer saker! Sen har man tvättat, varit och käkat middag hos vår älskade farmor! Haft en mini spakväll, hårinpackning, ansiktsskrubb samt ansikts mask, får snart införskaffa nytt då proverna börjar ta slut. Målat tårna har ja hunnit de med, betalat räkningar :) fullt upp imorgon blir det jobb, kanske cykeln till jobb ;) sen en tripp till Trelleborg, Pampers up and go möte! Tomt i sängen är det allt utan mitt hjärta som är oh sliter på jobb <3

Ny vecka...

Ännu en ny vecka är påbörjad :) härligt! Veckan startade med en ledig dag, skönt efter att ha jobbat helgen ;) men så är det dags för jobb imorgon igen! Dock har denna dag bjudit på en hel del faktiskt, man har hunnit tvätta några maskiner så att tvättkorgen är tum :) gått två långa promenader med vovven, mellan skurarna! Varit och beställt nytt ID-kort hos polisen, shoppat en sväng, så nu är man några hundralappar fattigare! Lagat mat på det och fixat naglarna med nytt lack, blev ju några lack idag dock för ett presentkort som jag fått av mina kära kusiner :) sen har man degat på soffan och kollat Wallander med broren min och ätit rostade mackor med honung myss :) Efter några timmar på jobb imorgon så kommer mitt hjärta :D längtar så efter honom<3 Det är alltid trevligt att få kommentarer, inte sant!? Kan dock bli konstig stämning när en vilt främmande person kommer fram till en när man sitter oh väntar på sin tur hos polisen och säger "Jag måste bara få säga hur vacker du är och för att inte tala om dina vackra ögon" haha gulligt men små pinsamt när alla i väntrummet stirrar! Du betyder allt hjärtat mitt<3

Meningen...

Allt har en mening, tro det eller ej men vad som än händer så finns det en mening med det. Kanske inte alltid känns så i stundens hetta, men ack. Stanna upp och tänk efter. Så får du se det finns en mening med allt. Man behöver inte alltid förstå meningen men den finns där, utan att vi bett om den. 
 
Saker sker utan att vi kan förhindra det, allt går inte att förutse, allt går inte att hindra. Men det som går, kan man alltid försöka stoppa. Men vad det än må vara så finns det en mening i det som sker.
 

Jubbat!

Jubbat klart för den här veckan :) skönt är bara förnamnet! Är helt slut i huvet, känner att en omgång massage hade inte suttit fel just nu! Får nog ta mig i kragen och beställa en tid tror jag ;) kosta vad det kosta vill! Man kanske hinner beställa en tid imorgon under mitt fullspäckade schema ;) Härligt när man väl är ledig då har man 1000 saker som måste göras ;) visst är det konstigt? Men en dag när man är ledig ska jag bara ligga oh ta de lugnt hela dagen och inte göra något eller hur var det hjärtat? ;)

En tanke...

Jag dig en tanke skänker en fin söndagskväll som denna, det är sådana här kvällar som vi brukade tillbringa tillsammans, bara umgås och ha de bra. Du och jag farfar. Kvällar som aldrig kommer igen, men kvällar som vi aldrig glömmer <3

Fredagen den 13!

När andra firar att det är fredag och att helgen är här så är man på jobb och laddar för en helgs jobb ;) tänka sig så olika allas liv är! Visst hade det kanske varit skönt med ledighet i helgen men ack får vackert vänta tills måndag då är man ledig, sen ska man på det igen tis-ons sen jobbar man inte mer kväll den här sommaren inte enligt schema i alla fall ;) sen vet man ju inte vad som händer! Tre veckors dagtids jobb väntar sen ;) härligt tänker tjuvstarta med en extra tur nästa fredag :) haha bara för att man är snäll så går man in och tar den turen utanför schemat! Samma som förra veckan ;) nu sitter man i skrivande stund på en bänk mitt i detta mörka Lund för att vackert ta bussen hem från jobb ;) blir till att käka något när man kommer hem är super hungrig! Sötsugen har man varit hela dagen, inte så konstig då det snart är dags för ja ni vet en kvinnovecka haha! Imorgon blir det en halv sovmorgon sen blir det till att jogga en tur :) jobba på det och sen kommer hjärtat<3

2 dagar...

Andra och sista lediga dagen för den här veckan är snart till enda och man har fått gjort en hel del på dessa två dagarna. Besökt min kära farmor, klippt sig, färgat mammsens hår, lyckats göra ännu en cheescake :) målat om naglerna har man också hunnit med innan mitt älskade hjärta kom till mig. Mysig kväll med en promenad, en underbar kväll med massa mysss och en bit cheescake :) 
 
Att vakna på morgonen och det första man möts av är dig när man slår upp ögonen. Det är underbart, känslan är så svår att beskriva med ord. Finns inget bättre än att få vakna vid din sida hjärtat. Haft ännu en fantastisk dag tillsammans med mitt hjärta :) farmor kom på besök och fikade. Trevligt får jag säga :)
 
Sen annars så har jag fått gjort lite nytta också. Städat hela rummet, samt renbäddat och mammsen var snäll och dammsugade rummet när jag var iväg. Har ju dessutom hunnit med 1½h styrka- och konditionsträning med några tappra småtjejer från vårt kära F00-01 :) härligt, bra jobbat blev en tur på ca 3km sen styrke övningar på det! Hem för att käka lite samt ta en dusch innan det var dags för lite besök från Mattias, trevligt. Var ett tag sedan sist. Har helt enkelt haft en helt fantastisk dag! Imorgon väntar det nya saker, jobb och annat!
 
Saknar dock mitt hjärta något enormt ♥
 
 
 

Trots allt...

Trots att allt är så bra som det kan bli. Så mår man la lite si oh så. Spännings huvudvärk från nacken och axeln upp i huvet är ingen höjdare. Men man klarar sig ändå ;) hoppas dock det går över snart börjar bli jobbigt dock! Men men så är det, det finns ju som sagt många fler än jag som har det värre, så det är bara till att stå ut! Nu kallar kudden för en dejt ;) efter en seg kvälls jobb så ska det bli skönt att lägga sig!

Du<3

Som att sväva på moln och aldrig komma fram. Allt är så lätt, så underbart ja vad mer kan man säga. Att finna ord för vad jag känner är svårt, allt är bara så underbart, perfekt när jag är med dig. Att få vara med dig, känna den där känslan det är obeskrivligt! Veta att du är min, precis som jag är din. Du får mig att känna mig som världens lyckligaste tjej i hela världen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/124943/images/2012/pic_4ff9d729ddf2b347dc000286.jpg" class="image">

♥ Kär ♥

 
Får nog säga att bilden samt texten får tala för sig själv helt enkelt.
Underbara du, för bra för att vara sann D ♥

Nya tag!

Tro det eller ej men jag har allt varit lite effektiv så här på min lediga dag. Har fått gjort en hel del må ja säga :) Lång promenad med vovven samt mammsen, varit och handlat. Både mat och lite gott att dricka :) härligt när man är "lång" ledig haha hela tre dagar i rad. Fått fixat naglerna har man det med, myss. Sen har man äntligen fått iväg schemat för styrka/konditionsträning för småtjejerna i sommar, så man har varit effektiv. 
 
Ska bli kul att komma igång med lite träning igen, efter några veckors uppehåll så. Men vi har ju allt varit en vända i Veberöd för lite beachhandboll :) härligt värre! Så tänkte bjuda på några härliga bilder från kvällen!
 
 

EM final!

Det är söndag och jag har haft en helt underbar helg. Hunnit jobba, det har man också gjort minsann. Härligt värre, sen har man träffat världens underbaraste Dennis, även fått tillfälle att träffa några av Dennis vänner. Trevligt värre, lång promenad, god mat och många skratt. Massa mys på det :) en god och mysig lunch på Grafitti, bakadpotatis med lax och räk röra :) sen var det hemfärd till Staffanstorp, ett kort byte i Helsingborg, ett längre stopp i Lund. Där det blev en sväng inom ICA haha, fick med mig billiga jordgubbar såg jag på kvittot sen 0,10:- för en liter haha inte dåligt det ;) Hem och mysa framför TV:n med te och jordgubbar. Kolla på EM finalen, men saknar en viss Dennis något enormt! Får mysa med vovven i stället, men inte för att det hjälper ;) Lite sovmorgon imorgon, jobba kväll sen mån, tis och ons!
 

Nya!

Mina nya älsklingar kom med posten för någon dag sedan, happy me! Som förälskad på nytt, frågan är bara när man ska få tillfälle att inviga dem!? Inte haft något bra tillfälle ännu, men det lär la komma hoppas vi. Är i alla fall sjukt nöjd med mitt köp, fick dessutom 20% på dem ;)
 

Bättre sent än aldrig!

Haha ja rubriken den talar för sig själv. Kan inte påstå att jag inte haft tid för det kanske jag har haft men det har helt enkelt inte blivit något inlägg sedan midsommar, men här kommer ett litet kort sådant hade jag tänkt. Mest bara för att föreviga årets fina midsommarstång :) Som jag, minsta kusinen på 17 år haha, morbror och pappsen lyckades knyta ihop :) om jag får säga det själv så blev den väldigt fin!