Spanien 2015

Ja då har man hunnit med en resa till Spanien med :) skönt med lite avbrott från allt vad man kallar vardag och det vanliga där hemma. Har dock varit hemma en hel vecka. Men har som sagt mina skäl till varför det inte blivit bloggat något. Men bättre sent än aldrig. Hade en helt underbar vecka i Spanien tillsammans med älsklingen, hans bror, Emelie och världens bästa svärföräldrar. Som om inte det var nog så blev vi bjudna på resa och boende av älsklingens föräldrar ;)
 
Hade dock ingen vidare tur med vädret. Men man kan ju inte få allt, det var fint väder några dagar i alla fall. Men vi fick sett mycket, då vi var på 3 marknader, en borg och sen ett köpcenter :) samt massa annat. Dock så blev det inget badande för mig. Men sånt är det hehe :) fick köpt en fin sjal ;) annars hittade jag inte så mycket. Men ibland är det kul att bara kolla!
 
Flyget dit och hem gick bra ;) så det var skönt! Trots att man hade en tjockis mage hehe med bebis i! Så bebis har varit i Spanien :) men det är så klart skönt att vara hemma igen, att få sova i sin egen säng är bara så skönt och duscha i en normal dusch!