Kära farfar<3

Hjärtan
Du togs ifrån mig! Ensam står jag kvar men inners inne så finns du alltid kvar! När jag fortfarande håller din hand, när jag kan känna dina andetag. Det är så de ska va, men det är bara en dröm, för du somna sakta in. Dina andetag blev historia, men din hand är fortfarande i min. Det är som du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, för den platsen kan ingen ta för jag kommer alltid älska dig för den du är för, för mig är du inte borta det är bara dina andetag som försvann dagen då du lämna oss. Världens bästa farfar du är, betydde så otroligt mycket för mig. Allt vi gjorde tillsammans skulle bli så mycket mer om de inte tog slut så snabbt. Finns ingen som betyder så mycket för mig som du. Min förebild och allt, varför skulle just du lämna mig. 4/8-03 Farfar jag saknar dig<3

Det finns saker som aldrig försvinner vad som än händer. Dina minnen och allt de där kommer för evigt att leva kvar vad som än händer. Min kärlek till dig den kommer alltid att finnas kvar. Tänker på dig, varje dag finns du med mig i mina tankar, var jag än är och vad jag än gör. Kommer alltid minnas dig för den du var för mig. Allt du någonsin gjort för mig. De känns så svårt utan dig, det är för att en stor del utav mig har lämnat mig. Men du finns ändå kvar inom mig. Jag saknar dig så mycket så att det inte finns ord<3

Biblioteket-studerar 27/10-06

Sitter just nu på biblioteket och studerar engelska, inte de roligaste kanske. Men så kan de va när man har saker som man måste göra. Datorn fungerar inte där hemma och det gör inte saken bättre. Men dagen började i alla fall bra, får man ju säga.

Var nämligen på ”utpressningssamtal” men det gick hur bra som helst. Man är ju så klart en liten ängel. Eller vad säger ni? Frågar ni mig s stämmer det precis in på mig.

Men vad jag är för en ängel har jag inte nämnt.

Som sagt så längtar jag till ikväll då jag troligen får träffa min hetafinaunderbara  - älskling. Troligen Hoffe också för den delen =] ihho känns länge sedan. Men som Sebbe sa ”Jag har inte träffat honom sedan jag träffade honom sist” haha ganska så lågiskt.

Så klart så går man i den bästa klassen på hela skolan, vi är lugnt små änglar allihop eller vad säger ni? Vi är så lugna och snälla när vi har lektion.

Klart vi är, kramgoa är vi de med. Fråga vår ”trevliga” VD och rektor, så får ni säkert ett kärt litet svar.

Haha kom just att tänka på då Oskar för bara en stund sedan frågade vad jag gjorde så skrev jag att jag satt och studerade på biblioteket, då han svarade ”har du blivit inspirerad av Tobias rundtur på biblioteket.” haha du är bara för go. Helat klart har jag de. Eller inte.

Nej, nu måste jag sluta skriva, ska fortsätta studera engelska nu.

Älskar dig Pontus, vill bara att du ska veta<3

Vill bara säga...

Älskling ville bara säga att jag älskar dig och du betyder så otroligt mycket för mig. Du ska veta att jag uppskattar att du är som du är. Som samtalet vi hade för några dagar sedan, att du bryr dig om mig och tar tag i ”problem” som uppstår så som de gjorde då.

Jag har mina dåliga sidor kan bli irriterad mm, men du finns ändå där för mig. Vad som än händer precis som jag finns där för dig. Jag lyssnar på dig, vad du nu än vill snacka om. Kanske du babblar om något som t.ex. Naturkunskap, vad du gjorde igår eller något. Men de spelar ingen roll. För du är ändå den personen som jag älskar mer än någon annan.

Som många gånger förr som jag sagt att du är mitt allt så måste jag säga det igen. För du betyder verkligen allt för mig.

Längtar så tills vi träffas igen låt tiden gå fort. Vill va hos dig nu och för alltid.      

Svenska - 26/10-06

Nu sitter man här då, med en svenska novell framför sig som ska skrivas, slutligen ska den bestå av fem sidor. Vilket jag troligen kommer att lyckas med, men problemet är ändå att spänningen ska hänga med alla fem sidor ut. Det är en utmaning men den ska jag klara. Envis som jag är så ska det nog gå. Längtar just nu tills vi ska ha idrott, naturligtvis så ska vi lira fotboll ska bli skit skoj. Haha jag och älsko äger ju på de ;] eller hur gumman? Elly du och jag äger på idrotten. Sitter även här nu och tänker på min älskade pojk, saknar dig så. Även om det inte var länge sedan jag fick se dig. Vi skiljdes ju åt på tågstationen för ca 2 timmar sedan. Men de känns ändå som en evighet.

 

Varför kan man inte vara på två ställen samtidigt? Vill ju det. Har nämligen fått två erbjudanden på lördag. Vill ju va med er men med er också. Hur gör man då? Måste ju bestämma mig idag. Snart här och nu. Nej usch vad jobbigt, vill ju inte ta det beslutet. Vill inte göra någon besviken. Hoppas att ni vet det. Älskar er lika mycket allihop. Men får snart ta ett beslut, men vill ju inte. Men måste.

 

Usch nu sitter jag här och lyssnar på den svenska skrift historien, när man började skriva om skräck och lite så. Nej vad tråkigt det är. Det är ändå inget jag kommer komma ihåg. Vill ju bara fortsätta med min novell på fem sidor. Tycker att jag skulle kunna få de nu. Är trött på de här.


Oho när jag sedan kommer hem efter idrotten, då ja ska jag sätta mig och läsa naturkunskap också ska jag kolla på tyskan. Sen ska jag bara ta det lugnt. Kolla lite TV också kanske.       

    

R.I.P

R.I.P

Lilla hjärtat jag saknar dig bara mer för var dag som går. Minns allt som igår, dagen då du lämna min famn. Allt bara försvann, du tog allt med dig. Men inget kan hindra mig från att älska dig. Älskar dig så gumman, önskar så att du vore här hos mig, nu bara du. Allt känns så tomt utan dig vid min sida. Du var så underbart fin gumman min. Nina jag saknar dig mer än vad du någonsin kommer att förstå<3 Det skulle ju för alltid vara vi två.

Sötnos<3

R.I.P Nina<3

 

Farfar, du betydde allt för mig, du var min förebild och allt. Det känns så konstigt att just du inte finns här hos mig. Men det vara bara dina andetag som lämnade mig, du finns fortfarande kvar här hos mig, från det kan ingen hindra mig. Jag kommer alltid att älska dig, du kommer för evigt ha en plats i mitt hjärta. Vad som än händer. Du är för alltid min förebild, ingen kan ändra på det. Du var så otroligt fin.

Farfar<3

R.I.P Farfar<3

 

Camilla gumman, du var en vän som så plötsligt försvann. Det var fel, inget stämde, det var inte din tur. Du var alltid så glad, träffade dig en tid då vi lirade handboll ihop, men sen tog det slut och vi träffades bara i hallen lite då och då. Sen blev det mindre och mindre. Men förde var du min vän och är fortfarande bara det att du inte är här på vår jord. Gumman<3

R.I.P Camilla<3

 

Gustaf, du var en person som dök upp när man minst ana det, plötsligt så vara du bara där. Men plötsligt en dag så var du borta och ensam stod man kvar. Träffades inte så ofta, men de gånger vi träffades hade vi trevliga pratstunder tillsammans. Men saknade finns ändå kvar. Vad som än kommer att hända så finns du bland de andra i mitt hjärta. Gustaf<3

R.I.P Gustaf<3

 


Saknar er alla så otroligt mycket.

Ni kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta och en vacker dag ska vi åter ses igen<3
Gunnar

Gunnar

Min älskade mjuka lilla vän på fyra ben. Du betyder så otroligt mycket för mig. Min mjuka lilla vän, den ände som förstår och finns där för mig när allt känns svårt. Du lyser alltid upp min dag, när dagen är tyst och grå. Då finns du där för mig.

 

Du är bara min ingen annans, en vän som ingen annan kan få, för det är bara jag som älskar dig så mycket. Allt tid vi tillbringar tillsammans, önskar ibland att den vore längre, att du och jag kunde va tillsammans mer än vad vi är.

 

Men vad som än händer så kommer du alltid va min lilla Gunnar. Min älskling med päls och fyra ben, det är ingen annan av mina älsklingar som är som du. Du är väldigt speciell för mig. Du finns alltid där, du lyssnar på mig vad jag än sitter och babblar om. Du är väldigt speciell min vän, men ändå så lik en annan liten fyrbent vän, som jag tidigare haft. Nina<3 Ni är mitt allt när de gäller er sak ;] finns alltid där för mig, älskar er två<3   

 

Gunnar du är bara så underbart go, finns ingen som kan jämföras med vad jag tycker och känner för dig. En fin liten vän, som ingen annan har, det är bara du och jag.  

Älskar dig Gunnar av hela mitt hjärta<3
Vänskap till 100%

Vänskap till 100%

Vännen jag älskar verkligen dig<3 Även om jag kanske inte visar det alltid, så betyder du otroligt mycket för mig. Du finns alltid där för mig, så som jag finns där för dig. Även om både du och jag har förändrats så älskar jag dig lika mycket. Kommer alltid stå vid din sida, vad som än händer idag, imorgon om ett år eller så, så kommer det alltid va vi två. En äkta vän, med ett hjärta av guld. Älskar dig vännen min<3 Den underbaraste på denna jord<3

 

 

 

 Pojken med stort P...

124943-4
Pojken med stort P det är han som jag har kär. Denna pojke med stort P är Pontus Svensson, den ende jag har kär. Han betyder allt för mig, det är bara han som jag har kär. Pojken med stort P, betyder så otroligt mycket för mig. Min stora kärlek 6 månader och 10 dagar<3 Tredje gången gillt som man brukar säga, den store kärleken har jag nu mött, det är pojken med stort P. Han är allt för mig, åter igen så vill jag säga att han är den enda jag har kär.  Pontus Svensson jag älskar dig<3


Love hurts every day...

124943-3Love hurts every day...
I stand alone because you are gone.
You have left me in the dark, I ‘m so scared too be alone…
But you have left me, I still love you but you don’t love me any more, why?
The love just hurts all the time…
You are gone and I stand left alone, just like my friend but we have each other…
I love you my friend and it shall be we 4-ever, we are always together my friend.
I think about you and me, I dream about us in the night.
Because I still love you…
You was my boy and I was your girl, it’s was just like a dream, you and me together.
I’m here because I still love you, but you will not se how match I love you anymore.
Can you not see what you mean to me?
I living to love you my boy, but you are not my boy anymore…
You are just a boy in this big, big world and I’m just a girl in this world.
I’ll just close my eyes and whisper, baby our love is true, but all is just a dream.
You are gone and I stand alone, you have left my not in my dream but in the real life.
Every day then we was together I see the sunshine in your eyes and I remember that day…
I still love you…

Frosten...

Som frosten biter sig fast i den kalla vinterkylan, så känns det när någon älskar en. Frosten kommer på natten smyger sig på & helt plötsligt så finns den där. Det är som kärleken till dig, den kommer om natten i min dröm, helt plötsligt finns den där.

Den smyger sig på tills natten blir dag, som frosten i vinterkylan. Då den sakta försvinner när solen sakta kommer fram. Men har jag tur så stannar kärleken kvar även då natten blir till dag.

Hoppet lever kvar även under den tiden då natt blir till dag, kalla nätter längtar jag. I min fantasi kan jag känna din hud mot min, då kalla nätter sänker sig & fängslar mig.

Kalla nätter plågar mig, med frosten på rutan, den kalla vinden som sveper in genom fönstret. Reser mig upp för att stänga fönstret, med vinden griper tag i min kropp. Känner den kalla vinden i hela kroppen, men fryser inte, för tanken på dig gör mig varm.

Jag vandrade ensam i min dröm men så kom du. Jag minns den dagen då vi träffades, du sa vi ses igen. Men det blev bara i min dröm, du kom aldrig igen…

Frosten kom ensam, du lämnade mig där i kylan. För att sakta frysa till is, mitt inre finns nu inte mer. Snart kommer solen & då smälter jag bort. Kommer aldrig igen, du fick som du ville…

Alla lika men ändå olika...

124943-3
Egoism är något man stöter på allt för ofta lika så med mobbning, jävla svin säger jag bara. Att man kan va så fega, kan jag inte förstå. Hur man kan vara så egoistisk, att bara tänka på sig själv. Att ni sitter där och snackar er skit om personer som inte är där, sen när de väl kommer. Oj, nej då har ingen sagt något och allt är bra.
Ohh än värre då personen är där, ni snackar skit när personen är där. Ni nämner inget namn, men personen vet att det är han/hon ni snackar om, fy fan säger jag bara. Det gör ont i en när man ser och hör sådana saker. Hur man ens kan ha mage till att göra något.

Klart man kan inte älska alla, men förde behöver man inte hata någon. Man behöver helt enkelt bara ta avstånd från personen. Gå åt ett annat håll, man behöver inte kranka ner på en person, snacka skit rätt i personens ansikte. Snacka skit bakom någons rygg är så fegt så att det inte finns ord.
Har du problem med hur jag är som person, var då vänlig att ta avstånd från mig. Något du inte tycker är ”normalt” som jag gör, snacka då med mig mellan 4 ögon gå inte bakom min rygg. ”Jag är som jag är och det tänker jag fortsätta att vara” Från det kan ingen hindra mig. Åter igen har du problem med det lämna mig i fred och ta avstånd.

För det är precis så jag gör med dig, du kan inte är den jag älskar mest precis men för de krankar jag inte ner på dig eller säger fula och taskiga saker till dig så du hör. Jag snackar heller inte skit om dig som jag sedan inte kan stå för.
Nej, så lätt är det inte även om det är mer än 50 % av befolkningen som tycks tro det. Alla ni som tillhör de där 50 % måste ta av er trattarna och se utanför ramarna. Det finns personer i din närhet som inte mår så bra, men som ni mycket väl vet om. Men ni är helt enkelt för fega för att hjälpa till och säga ifrån. Därför blir ni en i mängden.

En av de där 50 % som inte vill se på hur det är i verkligheten. Vi lever inte i en dröm värld även om ni tycks tro det. Ni är bara så jävla falska, att det inte finns personer som ni. Att ni bara har mage att göra så. Tänk så mycket falska människor det finns runt omkring en, de som man minst anar också de är de som är värst.
Bara för att en person är annorlunda så ska inte den behandlas annorlunda. Alla är lika men ändå så olika och låt personer få va de då. Alla människor är precis lika mycket värda. Det finns ingen person som är perfekt, varken du, jag, han, hon. Ingen precis ingen är det. Det finns inget som säger vad som är normalt.
 
Ord kan skada och trycka ner en person mer än vad du kanske tror.
Så tänk dig för.
Varför är det då så många som lever på andra, som inte vågar säga ifrån när det är något som är fel? Folk är för fega de blir en i mängden, de vågar inte sticka ut. Ta tag i problemet, tänk själv. Tänk om det var du som stod där mot alla de andra, ensam och ingen vid din sida finns. Tänk dig för innan du gör saker, tänk längre än näsan räcker.

Känslan av att vara kär...

124943-1


Känslan av att vara kär, är något alldeles speciellt. Man vill bara känna den andres kropp, tätt intill och höra hjärtat slå. Det finns nog inget som är så härligt som just, känslan av att vara kär. Jag känner hur hjärtat snabbar på, jag ser in i dina ögon och hoppas på att det alltid kommer va vi två. Känslan av att vara kär, den åter kommer varje gång jag ser. När vi två blev en det är den dagen jag alltid kommer att minnas. Vad som än händer idag, imorgon om ett år så hoppas jag att vår kärlek kan bestå.

För varje gång som jag får se dig, blir jag som i någon slags drog. Jag bara försvinner iväg. Det är bara du som existerar i mina tankar, det blir svart. Men det är bara dig jag ser, för det är bara dig som jag har kär. Känslan av att älska någon så som jag älskar dig, den är inte svår. Men jag vet inte hur jag gör, jag bara älskar dig. Det är alltid samma känsla, även om både du och jag har förändrats.

Det är i alla fall samma känsla, för jag älskar dig. Det finns ingen som är som du, lika speciell för mig. Känslan av att vara kär i just dig är något alldeles extra. Det går inte att beskriva. Bara tänk, du är så speciell och fin. Det finns ingen som älskar dig mer än jag.