Nyår 05.55!

Då vart det nyårsafton tänka sig vad tiden den går fort. Redan gått ett år sedan sist. Dock ska ju detta nyår bli de bästa i mitt liv helt klart utan tvekan :) ska bli en dunderbra kväll! Dock ska jag styra mot jobb nu ;) haha jobb på schemat 07.00-16.00 sista passet för i år och vi startar det nya året med nytt jobb! Så håll i hatten :)

Fredagsmyss...

En mysig kväll får jag säga, middag med hela familjen. Det bjöds på spagetti och köttfärssås med sallad :) mumsigt värre. Längesedan sist ;) gottgottigottgott!

Sen har vi kollat på Happy feet på 4:an :D superduper bra film minsann :) den har man sett förr men man kan alltid se en bra film mer än en gång. Nu är det Die hard 4.0 som gäller för hela slanten, mysigt att mysa i min nya morgonrock ;)

Shopping...

Shopping på Väla med älsklingen idag, kan ju konstatera att vi var långt ifrån ensamma på Väla. Men vi valde helt klart rätt tid 10.30 var vi där, nästan inget folk men vid 12.00 började dem komma. Men jag måste säga att vi var faktiskt väldigt effektiva :)

Fick shoppat en hel del :) två par örhänge, en T-shirt, en klänning, en tröja också fick jag en väska av älsklingen. Som han envisades med att köpa till mig :) är han inte bara för söt!? Efter ca 2h shopping så bar det av till Max för att käka lite, länge sedan man käkade där! Hem en snabb vända till älsklingen sen blev det dags att bege sig hemåt då älsklingen skulle jobba.

Världens bästa ❤

Världens bästa älskling vaknade jag upp bredvid imorse, så mysigt. Finns ingen bättre än honom :) En underbar känsla må ja säga, helt fantastiskt att få känna den känslan. Att få vara kär på riktigt, det hoppas jag att jag få vara hela livet.

För jag har helt klart utan några som helst tvivel hittat min stora kärlek, mannen i mitt liv. Tror sten hårt på att det finns någon för alla :) och som sagt jag har hittat det rätte! Allt känns så rätt, svårt att förstå, men vi kompletterar varandra så bra jag och älsklingen ;) det är så myss. Snart är det nytt år och jag ska få fira in det nya året med världens bästa ❤

Idag...

Varför så segt!? Ja, svara på den om du kan! Det var minsann längesedan jag var så trött som idag, skulle nog ha kunnat sova hela dagen om jag fått!? Skumt, men det känns minsann så. Får ju säga att det var tur att jag fick semester idag, hade troligen varit helt borta om jag skulle ha infunnit mig på jobb imorse 07.00 men hade en sådan tur att få semester i sista stunden typ. Sen hade man ju sökt semester imorgon, fredag också. Men den hade man inte fått beviljat från chefen, men fick ett trevligt samtal innan om att den indirekt var beviljad, så jag kunde vackert stanna hemma imorgon och ha semester. 
 
Så man ska nog inte klaga, segt var det i alla fall att ta sig upp ur sängen imorse minsann, som sagt längesedan det var så segt. Lagom trött infann man sig på årets Lundaspel tillsammans med världens bästa, som går av staplen den 27-30 december och här i lilla Staffanstorp 27-29 december :) var och kollade en sväng på våra F00 :) gick la inte så bra, men dem var glada ändå. Sen hem och ta en varm dusch. Hamnade sedan i myssläge framför TV:n med vovven, efter att ha duschat både han och jag :) sen kan man nog räkna ut vad som hände. Både jag och vovven somnade medhanns vi kollade på Spy kids :) Bara till at stiga upp sen och fixa lite att äta. Sen packa väskan och fixa håret. Snart bär det av hem till älsklingen för en liten tripp, mysskväll och shopping imorgon :)
 

Den 25:e december!

Haft ännu en fantastisk dag :) svårt att beskriva. Startade dagen med att stiga upp ungefär 06.00 sådär lagom pigg. Dags att jobba lite, länge sedan sist. Men det gick fin fint som aldrig förr :) efter jobb kom älsklingen och hämtade mig och lillebror på jobb.

Min underbara Dennis hade varit så söt och köpt rosor till mig samt choklad :) så sött du är för bra för att vara sann. Du fattar inte vad det betyder <3

Nästa punkt på schemat var fixa till sig innan man skulle till världens bästa mormor och morfar för att fira lite jul. Massor med god mat, skratt och lite julklappar. Ännu en trevlig kväll ;) nu ligger man här i sängen med världens bästa pojkvän och haft en super dag. Kan bara blicka framåt och konstatera att allt kan bara bli bättre :)

"Storm"

Upp i ottan och ut i stormen ;) men vad ska man göra när man har en plikt som kallar, jobb kallas det :) haha ut i blåsvädret, man lyfter ju nästan. Men som sagt det låter mycket värre än vad det är, när man sitter inne. Sen ser det mycket värre ut också! Men det är ju röd dag så goa pengar minsann ;) hehe underbart. Mer än halva familjen är och jobbar. Jag, mammsen och brollan. Sen ligger pappsen och Frank hemma i sängen och myser. Dem har det bra ;) men det är underbart för ikväll blir det lite mer julfirande, den här gången hos mormor och morfar! Samt att älsklingen kommer på besök ;)

Julafton...

Härligt är ärligt, 2012 års julafton är snart till ända och det har varit en helt fantastisk dag. Från början till slut :) Startade dagen med att vakna upp bredvid världens bästa älskling ;) massor med myss. För bra för att vara sant ;) sen blev det myss frukost med familjen, en koll på våra fina chokladpraliner som jag och älsklingen har tillverkat! Härligt minsann ;) 6 olika sorter: hallon, hasselnöt, daim, toblerone, mint och apelsin ;)

Efter frukosten var det dags att fina till sig lite för att åka och fira jul hos farmor ;) en trevlig kväll. Med kalle anka, julmat, gröt, julklappsspelet, julklappar, fika, godis och annat myss. Fått massa fina julklappar :) kommer en lista imorgon om jag hinner.

Det enda som fattades denna dag var du, ännu en jul utan dig, det är ingen riktig jul. Men det får gå, det blir aldrig som det varit! En tanke till dig farfar
Nu laddar vi batterierna för jobb imorgon, så med det så säger jag godnatt!'

"Lillejul"

Underbart idag är det "Lillejul" och det är faktiskt så att min förkylning har börjat ge med sig ;) fantastiskt minsann! Måste säga att det är skönt, såhär till jul. Det är ju den 23 december idag ;) i alla fall när jag började skiva inlägget ;) haha Hade turen att jag fick besök igår av världens bästa Dennis :) han var gullig och kom till mig igår så jag fick kryat på mig.

Sen får man ju ha lite tur ibland :) som idag. Då älsklingen skulle kört hem, men så blev det snöoväder. Så han får stanna tills imorgon :) inte mig emot! Har fått pysslat ihop hela 5 sorters chokladpraliner, som står och blir fina i frysen ;) mysigt värre. Käkat julskinka och myst med ostbricka framför uppesittarkvällen med Bingolotto :) hela familjen också älsklingen! Tänka sig vi vann på 3 av 6 lotter! Ibland ska man ha lite tur! Imorgon är det julafton och jag får äran att vakna upp bredvid världens bästa älskling! Sen blir det frukost med världens bästa familj :)

Kvällen har dessutom bjudit på en lång promenad i snön tillsammans med älsklingen ;) underbart! Fick dessutom bli en snöängel på vägen samt lite snöbollskrig!

Sjukstuga!

Sjukstuga är nog det rätta ordet minsann, usch fy som sagt det är tredje gången på ca 1 månad som man är hemma och är förkyld. Skit är det då, en ordentlig förkylning den här gången. Så pass så man får stanna hemma från jobb, hela fyra dagar, fy fanken minsann. Man får ta och trösta sig med att man får lite sällskap i alla fall, massor med soffmyss med bästaste vovven. Så man ska inte klaga för mycket tror jag.
 
Det är ju aldrig fel med lite myss, lite sällskap i soffan. När man ändå ligger där och ugglar så varför inte. När man är hemma såhär mitt på dagen och inte kan/orkar göra något så blir det en del TV. Det är då man inser hur mycket skit som visas på TV, inget bra alls, bara en massa repriser hit och dit!
 
 

Årets gran...

Då var årets gran på plats i vårt hus :) mysigt, dock så kan man inte lukta att julen är här då man för tredje gången på ca 1 månad har dragit på mig en förkylning. Denna gång en ordentlig sådan minsann :/ såhär lagom till jul!

Men man har turen att världens bästa lillebror kan jobba för en :) så att det löser sig på jobb också! Men nu är det minsann riktig jul i vårt hus :) då granen är på plats, en riktig gran. Men det är minsann inte den lille i år!

Mysigt, fick som vanligt äran att sätta i ljusen som alla andra år. Men detta år så fick jag "expert" hjälp ;) av min älskling! Sen klädde jag granen med all dess pynt, vi har inte allt för mycket, röda kulor, silver stjärna på toppen, små reflexspöken och polkagris käppar :) tihi mysigt!

Bytt julklapp med älsklingen har man också gjort, härligt. Dock ska vi inte öppna dem förrän på julafton så får snällt vänta. Är så nyfiken minsann!

Fantastiskt!

Att återigen finna de rätta orden det är inte lätt och kommer nog aldrig att bli! Så bara till att vänja sig ;) har precis som så många gånger förr haft en helt fantastisk helg tillsammans med min Dennis :D Happy me!!!

En lång helg som gått alldeles för fort om jag får säga min mening :) fått spendera tid med min Dennis enda sedan i torsdags kväll :) så underbart! Startade helgen men match :) gick inte som förväntat men kul hade vi. Lördagen bjöd på en sovmorgon, mysig frukost och sedan en shopping tur som gav resultat i form av lite smink och ett nytt skal till telefonen :) även en mysig och god lunch! Kollade filmen MODIG sen på kvällen men myss!

Söndagen bjöd på en tur till Ica maxi ;) tihi där vi köpte lite av varje minsann sen blev det pepparkaksbak och chokladmuffinsar men älsklingen :) där efter blev det fick hos några av älsklingens kompisar :) efter det lagade jag och hjärtat tacos :D superduper gott minsann! Massa mys på det ;) lite halv sovmorgon idag och myss innan man skulle fara till jobb. Nu ligger man här i sängen och tar det lugnt. Börjar få ont i halsen och lite i kroppen :/ inget kul!!! Har inte tid nu!!!

Hur som haver så har jag i alla fall världens bästa pojkvän älskar honom så, min Dennis ❤

Min älskling!!!

Min älskling är galen, men utan några tvivel världens bästa :) För att igår blev jag super överraskad får jag nog säga.  Efter att ha varit på massage i 45 min, härligt må ja säga. Den här gången var det faktiskt lite skönt, inte som förra gången. Sen bar det av hemåt för lite slapp tid framför datorn skönt, men sen bar det av ut i snön en gång till. Denna gång stod det konferens på schemat för min del :) Trevligt minsann!
 
Usch fy det är minsann inge kul att ge sig ut i snön, men man var ju så illa tvungen. Efter konferensen var det dags för en tripp till Lund och hämta mina kära Newbody produkter som jag sålt :) så man fick ge sig ut i snön igen. Tredje gången där! Men den här gången så var det ju nästan lite trevligt, eller ja det var dert! Då man fick träffa Tinisen :) hehe ett tag sedan sist. Fick i alla fall hämtat mina saker och dessutom lämnat en del på jobb. Så slapp att släpa det hela vägen genom stan och sen hem. 
 
Innan trippen till stan så ringde jag och pratade med älsklingen, för jag saknade honom så sjukt mycket. Det går inte att beskriva, hur jag känner och inte ens då anade jag vad kvällen skulle bjuda på! Väl hemma så skickade jag ett SMS till älsklingen som jag alltid gör. Lite konstigt för han svarade inte, men så ringde han! Tro det eller ej HAN VAR UTANFÖR MIG!!! Min underbara älskling hade kört 8 mil i snön för att komma till mig, finns det något mysigare!? Så det blev en mysig måndagskväll ♥ Det betyder så mycket, mer än du någonsin kommer förstå älskling. Älskar dina överraskningar!
 

Hatar snö...

För att jag faktiskt hatar snö, j*kla skit! Det räcker nu, det är bra som det. Nog med snö nu tycker jag allt och det är nog fler med mig som tycker så. Som tur är jag ledig idag, men tycker super synd om dem som ska behöva bege sig ut i skiten. Själv har man varit ute en vända, men ska bege mig ut igen om några timmar. Två omgångar och kanske tre vem vet.
 
Men usch fy för snö, igår jobbade jag kväll. -1 grad, snöstorm och 7h jobb i snön. Vilken härlig söndag  jag hade! Det ska alltid vara som värst när jag ska jobba, ja men varför inte!? Det slår liksom aldrig fel minsann haha :) Men jag måste ju säga, att hade man inte haft sådana fantastiska människor som arbetskramrater så är det inte långt ifrån att man har funderat på att stanna hemma i detta snö kaus! 
 
Som nämnts tidgare så har man återigen gjort Lunds kommun en tjänst, sett till att alla som behöver hjälp har fått det trots vädret, en stor eloge till alla människor som är tvingade att ge sig ut och arbeta i detta väder. Ni gör samhället en stor tjänt och vad får ni för det!? Alldeles för lite skulle jag vilja säga, vem tackar dig för att du är tvingad att köra buss i detta snö kaus? Vem tackar dig för att du får gå runt i 7h i snön för att besöka folk som behöver hjälp? För att vissa inte kan se till och röja undan snön. Tacka vet jag Staffanstorps kommun, här kör det snöröjare till höger och till vänster. Men i Lund!? Ja, efter att ha vandrat runt i stan i ungefär 7h stötte man inte på en enda snöröjare!? Kanske dags att göra något!? 
 
Dem enda som tackar dig för din insats i detta väder är dem som du besöker, dem du kör från hållplats till hållplats och dina arbetskramrater. Din chef tycker att din insats är bra, men det är för att verksamheten fungerar, skulle dock vilja sätta "fungerar " inom situationstecken! För utan alla oss på "golvet" och vår tankeverksamhet så hade verksamheten inte fungerat!  Så en stor klapp på axlen till alla oss på "golvet" som faktiskt får verksamheten att gå runt!
 

10 minus...

10 minus och lördag kväll. En kväll med jobb i det friska vädret. Man kan inte klaga på uppfriskande i alla fall, då det blivit allt mer minus under kvällens gång, Men skönt får man ju säga, man känner att man rör på sig i alla fall. Nu återstår det endast en kväll med jobb den här helgen. Sen har man åter igen gjort Lunds kommun en tjänst och sett till så att dem som behöver får hjälp i alla väder.
 
Men man ska inte klaga, det är ju trotsallt snart jul och man ska vara tacksam för att man har ett jobb :) Men ibland så hade man minsann hellre suttit hemma i soffan och mysst under en filt. Än oh traskat runt i snön och halka. Men det är bara att bita i det sura äpplet. Det är i alla fall mysigt med alla juldekorationer som man ser överallt, mysigt värre. Hade dock varit mysigare om man traskat runt i stan, bland ljus, snö och is med älsklingen vid ens sida. 
 
Fick tagit två fina julbilder denna lördag kväll, mitt i Lund. 10 minus grader och lagom kallt. Men skönt och uppfriskande som sagt. Så imorgon är det dags igen, en kväll kvar att jobba. Men nu blir det fortsatt mys i soffan, där man sitter i morgonrocken och njuter i värmen. 
 
 

Vi är bäst ❤

Rubriken för inlägget säger en hel del, tycker jag. Den talar nästan för sig själv ;) haha Som vanligt så har haft massa mysstid med älsklingen min. Igår efter nya jobbet så kom älsklingen till mig. Massor med myss minsann, träffades på ICA där vi handlade lite smått och gott :)

Hem och vispa ihop chokladmousen till kvällen. Sen bakade vi pepparkakor :) härligt ;) myss med bak med älsklingen ❤ blev väldigt goda pepparkakor! Sen blev det handboll, Sverige - Makedonien EM en bra match. Sen blev det lite mat!

Ännu en myssdag till ända ;) efter en mysig promenad med vovven och älsklingen i snön :) sen körde älsklingen min och lillebror till jobb! Du är bäst älskling :)

6 december...

För att igår den 6 december så skulle jag varit ledig minsann ;) men icke var jag det! Utan var på nya jobbet för att kolla läget, se hur det funkar också vidare :) riktigt mycket information får jag säga. Men det var riktigt intressant, så det var kul.

Har nog inte räknat så mycket matte sedan jag slutade årskurs 9 som jag fick göra igår ;) haha det är helt sjukt så ringrostig man känner sig. Men det släppt snabbt tycker jag. Massor med härliga barn måste jag säga :) detta kommer bli hur bra som helst!!! Ska bli kul, en utmaning! Me like ;) En heldag på nya jobbet 08.15-16.15!!!

Idag...

Kuljul haha det kan nog sammanfatta min dag på jobb. Helt klart en dag som inte har varit som alla andra. Alla är småtrötta på systemet, vädret och ja det mesta helt enkelt. Men man kan inte mer än jobba, vi är inte mer än människor. Man kan ju inte mer än jobba och göra sitt bästa.

Men det är inget kul att cykla runt i den här snön, det går knappt. Har haft turen att fått åka bil hela dagen igår och halva dagen idag :) sen fick jag dock cykla lite på eftermiddagen :) men det gick ju sådär fick bli att gå! Har dessutom fått jobba med två olika personer idag, alltid trevligt minsann ;) roligt har vi också haft. Det var ett tag sedan jag skrattat så mycket på jobb faktiskt! Men det är la inte meningen att man ska ha kul på jobb!?

För övrigt så har man fått höra massa positiva saker de senaste dagarna på jobb, mer än vanligt :) då man berättat för en del att man ska sluta den 31/12! Det är ju alltid kul att få höra att man är duktig, att andra vill jobba med en, att det är kul att jobba tillsammans med mig :)

Annars så har det varit en helt okej dag, superduper trött när man kom hem. Ont i magen som man nästan börjar vänja sig vid :/ surt. Men nu är det borta! Ska ladda för en "ledig" dag imorgon, ska ju gå bredvid imorgon på nya jobbet :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/124943/images/2012/pic_50bfdf3dddf2b34ce1001116.jpg" class="image">

4 december...

Man lägger sig när det är mörkt och man vaknar när det är mörkt. Vad är detta!? Jo, det är december månad och svensk vinter ;) Men man ska inte klaga, fast att man helst bara vill ligga kvar under täcket. Massor av myss, men det är helt klart vackert. Det går inte att sticka under stolen med. Men det är inte varmt och torrt för det. Anej varför skulle det vara det!? Haha
 
Det är ganska så underbart när man ställer in sig på att cykla/gå på jobb och man kommer till jobb och får veta att man ska få åka bil hela dagen :) då blir man glad! Men man blir ju helt klart ännu mer glad när man får frågan från mer än en person om det är vi som ska jobba tillsammans idag och man sen får höra att ens arbetskamrater trivs och vill jobba med en :D happy me!!!
 
Kan inget annat än le och konstatera att detta nog har gjort min dag :) härligt! Idag är det exakt 20 dagar kvar till julafton, härligt eller!? Njo, men har lite "problem" inte köpt en enda julklapp!!! Men har faktiskt kommit på vad jag ska köpa, så det är alltid något i alla fall!
 
 
 
 

Galet ♥ ♥ ♥

Trodde att jag skulle vara tvungen att åka ifrån min älskling igår kväll, men ack så fel hade jag. Dock var jag ju tvungen att ta mig hem på ett eller annat sett, men att min underbara älskling skulle följa med det visste jag inte. Snäll och söt som alltid så körde älsklingen mig till tåget, eller ja det var i alla fall planen. Men när vi då upptäcker att tåget före mitt tåg var ca 1h försenat och jag troligen skulle missa mitt tåg. Så får älsklingen för sig att han ska köra mig hem och sova hos mig.
 
Underbara människa, kan man annat än bara älska dig!? NEJ ♥ Du är för bra för att vara sann älsklingen min. Massor med myss blev det hela kvällen lång igår minsann. En lång och mysig dag 3 december! Men det är ju bara förnamnet att man bara vill ligga kvar och mysa i sängen på morgonen när älsklingen ligger kvar. Men man är själv tvungen att lyfta på rumpan för att bege sig till jobb. Usch fy blir ju inte bättre direkt när man lyfter på rullgardinen och ser hur mycket det snöar :/ trötta mig!
 
Att man kan sakna någon så enormt mycket som jag faktiskt saknar min älskling är helt ofattbart. Det är svårt, inte alltid så lätt. Det är trotsallt en bit mellan lilla Staffanstorp och lilla Bjuv. Saken blir ju inte bättre när älsklingen skickar denna söta bild på mina små älsklingar massor med myss minsann ♥ Jag vill bara pussa på min älskling och mysssa...
 
 

Mysslunch ♥

2012-12-03

Finns det en bättre siffra än 3!? Nej, tror inte det. Ytterst tveksamt i så fall måste jag nog få säga då. Igår den 3 december har jag varit tillsammans med min älskade Dennis i 5 hela månader, det är minsann svårt att förstå. Var tar tiden vägen!? Inte vet jag men den flyger förbi.
 
Kunde inte haft en bättre dag igår, en mysig lunch med älsklingen i Helsingborg. Sen blev det en tripp hem till lilla Bjuv, hos älsklingen. Där det bjöds på ännu mer mysss ♥ Underbart! Blev en mysig promenad i snön, som föll. Ubermysigt minsann, en tripp till ICA för att handla lite. Sen lagade vi middag till älsklingens mamma och pappa. Tro det eller ej men vi gjorde faktiskt sallad, köttbullar, brunsås och potatismos. Faktiskt första gången som jag gjort potatismos, lite stolt där allt. En kanon middag ♥ och gott blev det! 
 
Dock tvungen att lämna min älskling och åka hem. Trodde jag i alla fall...
 

SNÖÖÖÖ!!!

För att snart är även denna helgen över ;) fantastiskt vad tiden går fort minsann. Jobbat hela helgen, men tiden har gått fort. Faktiskt ovanligt fort tycker jag.

Dock har vi kasat runt inne i Lund på jobb med bilen i detta snö väder. Usch får jag nog säga, tycker att det är på tok för tidigt för snön att komma redan. Kommer säkert bara vara blaska på julafton :( surt! Men de får vi la se då minsann haha ;) Men mitt i allt detta snökaous så är det faktiskt mysigt med snö. Men det hade varit ännu bättre om det endast hade landat snö på grönområden, träd, hustak också vidare och inte på vägarna och cykelstigar :) perfekt hade det varit då!!!

Is...

För att jag upptäckte årets första istapp igår siste november inte dåligt det inte. Sen att man vaknade med snö utanför fönstret är en helt annan sak minsann ;) inte alls poppis från min sida! Tycker att det är för tidigt allt!

Men visst är det mysigt minsann med snö, att gå mysiga promenader när det snöar och är mörkt! Kolla i alla fönster på alla juldekorationer. Mysss ;)

Efter en kvälls jobb så fick man god mat av världens bästa lillebror :) lövbiff, pommes, sås MUMS! Ibland får man ha tur minsann. Sen kommer man upp på rummet och då har världens bästa föräldrar hängt upp min snöflinga i fönstret :) myss! Avslutar kvällen med en stund på spikmattan och myrornas krig del 15 ;) haha min TV funkar inte ännu!

Bäst!!!

Världens bästa pojkvän det har jag, utan tvekan. Blev glatt överraskad igår måste jag säga. Spelade match igår i Lund och skulle sedan ta tåget till Helsingborg där min älskling skulle hämta mig ;) men så blev det icke!

För min lilla älskling var så söt och kom till matchen. Helt underbart tydligen så hade han sett hela matchen ;) tihi sötnöt ❤så underbart. Blev superduper glad när jag såg min älskling efter matchen :) kan man bli annat än glad!? Sen blev det en super mysig kväll i Bjuv :) även i mysig start på denna lördag! Sen blev det lite jobb på det.