Min underbaring<3

Älsko oh jag
Gahh jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig Honeybunny!? Varje gång jag ser dig så glittrar mina ögon, mina läppar ler, mina knä blir svaga och det pirrar i magen. Du är bara så underbar, det finns ingen annan som du! Tänker på dig varje dag, varje sekund utan dig är som 100 år,

I min värld så finns bara du, ingen annan har så stor betydelse som du har!  Ett kiv utan dig finns inte för mig. det ska vara du och jag för alltid älskling. Vill aldrig någonsin förlora dig!

Så mycket som vi redan har gjort tillsammans och mer ska det bli! Snart om bara några dagar så har vi 5 månader, längtar så tills jag får träffa dig igen min älskling!
 

Torsdag``)

Wet-vest
Haha får dock säga att våra så kallade västar är snyggare ;)

Tjoho idag, torsdag!
Äntligen kan man då säga, för dtev ar dags för träning idag! Tyvärr så kunde inte min Tinis följa med mig, så fick dra med mammsen ist ;) Men det funkar lika bra det! Snacka om att det var skoj att träna nu igen!
Wet-vest är verkligen något som passar mig, både styrka, kondition och vatten på en gång! :)
Man kan inte bli annat än GLAD när man är där!
Tänk att få allt detta på en gång och tänka sig det är så sjukt skoj också!
Jag och mammsen fixade badkort till hela familjen och även ett Wet-vest kort ;) Så nu ska det tränas!
Efter träningen bokade vi in oss till nästa tisdag och torsdag! Längtar redan tills nästa träning, men först ska det bli handboll emellan gånger 2!!! Längtar så klart efter det också!

Men en annan sak som jag alltid längtar efter det är min älskling<3 Utan honom så vore inte mitt liv lika underbart som det är, han är halva mitt liv! Det finns ingen som honom, han är spciell på sitt eget lilla vis och det är de som jag älskar så sjukt mkt, han och jag för alltid<3

Jag är inte bara GLAD för att jag hade träning idag och för att det är fredag imon, utan jag är skit GLAD för att jag klarade tyska provet som jag var så sjukt trött på! Men så är det när man är med dem bästa JOSEFIN<3 Vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig ska du veta, älskar dig vännen<3

Gud vad det ska bli skönt med helg, längtar så sjutk mycket tills det är fredgaen den 25/1-08, vilket är i morgon och klockan står på 15.00 för då har jag slutat och det är helg! Jag får dessutom träffa min älskling som jag älskar så sjukt in i helvetes mycket<3

Love 4-ever!

Jag och älsklingen
"I don't want to lose you
and I don't want use you.
Just to have somebody by my side."

Hur beskriver man...


Hur beskriver man det obeskrivbara?
Det som bara händer ett fåtal gånger!
Hur fattar man det ofattbara?
Det som är så sällsynt?Kärlek
Hur sätter man ord på det som är för stort för alla ord?
Går det någonsin att finna ord?
Den känsla som är för djup för hjärtat att bära,
 för stor för att någonsin få plats!
Mitt hjärta är alldeles för litet, min kärlek till dig,
det är den som tar så stor plats!
Det obeskrivbara som får det inre att brista!
Som spränger alla gränser, som någonsin har funnits!
Känslan som svindlar sinnet, allt som du kan tänka dig! 
Det som får hela kroppen att sväva, lättar på allt.
Lyfter anden inom din kropp!
Som för oss alla till höjder och djup vi aldrig anat tidigare.
En plats som vi troligen bara får se en enda gång!
Som får alla förutfattade meningar att falla, falla i sönder!
Ändrar allt så att vi varken vet in eller ut till slut.
Förutom när vi älskar, älskar varandra...

Gahh matte prov idag...

Ros
Gahh matte prov idag, som man typ fattade nada på! Är glad om jag lyckas skrapa ihop 6 poäng så jag får G om man säger så^^ Får la se hur det går, men de får jag typ veta nästa vecka! Vilket känns ganska så skönt, för då är helgen räddad!

Men inte nog med det, i morgon så ska jag få veta mitt resultat på tyska omprovet vilket jag inte vill veta, så jag är smått nervös. Är säkert så där typ 1 poäng i från G igen som jag var innan, snacka om att ha otur. Men det får jag se i morgon 08.00 då man börjar med tyska =/

På tal om ämnen och skolan, jag hatar vårt nya schema, eller ja jag hatar halva! För nu så slutar vi typ exakt samma tider osså börjar vi redan 08.00 på fredagar, med engelska. De som verkligen är mitt favo ämne!? NOT!!! Men man kan inte älska allt, som sagt! Men är ganska så nöjd med att vi har mycket företagsekonomi =) ME LIKE!!! Fast kunde delat upp det på ett annat sätt.

Mycket...

Nu sitter man här i skolan och klockan är 16.10 när jag började skriva på de här inlägget. Har för några minuter sedan skrivit ett prov, alltså de där förbaskade omprovet till tyskan. Som tur är så kan jag trösta mig med att man får göra omprov på omprovet :) Alltid nått!!!

Så nu sitter man bara för att vänta på att klockan ska bli 16.50 för då ska vi ha samling och genomgång inför öppethus :) tihi nice! Öppethus börjar nämligen 18.00 så jag ska vara här tills klockan blir typ 20.00
Fast ska inte klaga det är ganska så skoj, dessutom så är det frivilligt så!

Men man får ju umgås med dem bästa och roligaste så man överlever! Jag klagar inte fast att jag vet att jag borde öva på engelska glosor :/ men det får jag ta tag i när jag kommer hem om jag orkar!
Måste ju snacka med älsklingen när jag kommer hem :)

Sitter här och tänker på min underbara älskling som bara är bäst. Det finns ingen som är så underbar som han, vet inte vad jag skulle göra utan honom!? Jag skulle troligen inte överleva :P Han är min nu och för alltid det ska alltid vara han och jag! - Älskar dig Martin<3

Orka jag vill inte...

Jag
Orka jag vill inte vara sjuk och jag har inte tid med det nu. Har för mycket att göra i skolan, så är det bara. Eller ja jag har aldrig tid egentligen, men tydligen så tycker min kropp att jag har det.  

Hatar det är så grymt trött på att vara sjuk. Har fan aldrig varit sjuk så många gånger som jag har varit nu =/ Jag är trött på det, får ju jobba röven av mig sen när jag kommer tillbaka till skolan! Orkar inte det, inte igen har ju redan fått göra det en gång.

Det är tur att jag har min underbara älskling och min familj, släkt och vänner! Annars hade jag fan inte varit något hade inte orkat för fem öre, men nu orkar jag. Jag kämpar för en speciell person, min älskade farfar som jag aldrig någonsin kommer att glömma.

Han var mitt allt och kommer alltid att ha en spceill plats i mitt hjärta! Finns ingen som honom, världens bästa farfar, som nu inte finns mer, det känns som om allt hände igår men endå så länge sedan usch fy i år är det 5 år sedan!

Jag kan inte förstå, men måste acceptera det som hänt, men kommer aldrig glömma allt som vi har gjort ihop. Jag är så lycklig över att just du var och är min farfar. Världens bästa farfar är du och det kommer du alltid att förbli<3

Min älskade bror =]

SyskonAtt ha en bror som du, det är mycket värt. Du är
inte som alla andra syskon, du är min bror och
ingen annans. Jag kommer alltid att finnas vid din
sida, precis som jag gjort sedan den dagen
du föddes. Precis som du gjort/gör för mig,
funnits där vid min sida enda sedan den dagen
då du föddes.

Jag har alltid älskat dig, även om jag inte alltid har
visat det. Vilket jag gör fortfarande, ibland tänker
jag på alla gånger som vi bråkat. Varje gång som jag
har slagit till dig och du har slagit till mig. Hur jag
sedan har ångrat mig efter åt.

VI som har hittat på så mycket skit tillsammans,
och mer ska det bli hoppas jag på. Även om vi
inte umgås på samma sätt längre så har vi alltid nytta
av varandra.

Jag kommer ihåg en sak som mamma och pappa har berättat att vi gjorde när vi var små, eller ja det var jag som gjorde det. Jag var på toa också kom du in och irriterade mig eller något för jag bet dig i fingret och du skrek. Mamma och pappa kom in och sa till mig att släppa, men jag vägrade. Jag fortsatte bara, så mamma fick daska till mig så att jag släppte. Tur var det, för fingret var helt platt!

Jag kommer alltid att finnas här när du behöver mig och jag hoppas att du ska finnas här för mig! Jag älskar dig mer än jag någonsin kommer att kunna visa, klart vi bråkar ibland men äkta syskon-kärlek kräver bråk! - Älskar dig brollan<3

Att ha en vän<3


Att ha en vän, det är något som alla vill ha. En person som alltid finns där men som man inte alltid umgås med. Vad som än händer så finns den där. Är det en äkta vän så ska man kunna vara ifrån den hur länge som helst och sen om man behöver den så ska den finnas där för en.

Jag har haft en sådan tur, för jag har funnit en vän som alltid finns där för mig. Även om vi inte ses lika ofta längre, så vet både hon och jag att vi finns där för varandra. Varje gång vi ses så blir jag alltid lika GLAD, även om det kanske inte alltid syns. Men för mig så är du den bästa vännen en person kan önska sig!


Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!? Du finns alltid där när jag har klantat till det, när jag gjort något som jag har blivit ledsen över. Precis som jag alltid har och finns där för dig när du behöver mig! Tänk så mycket skit som vi har hittat på ihop! Så klart så ska det bli mer, vi hittar på våra små saker lite då och då!

Men en sak ska du veta vännen, jag kommer aldrig någonsin att lämna dig, för jag finns där om du behöver mig! Jag är din andra halva, som sagt högran är inget utan vänstran!!! Vår vänskap ska aldrig ta slut, den hade en början men inget slut! Älskar dig Martin<3


Jag känner mig svag, när natt plötsligt blir till dag...

Jag känner mig svag, när natt plötsligt blir till dag.
Jag vet att du ställer en massa krav, men du måste förstå att du gör mig ännu mer svag.
Jag vill inte att du ska gå, för att du ska få de som du så gärna vill ha!
Men för att få de som du vill ha så måste jag få ta, det som jag vill ha.

Natten blir till dag och jag vet vad du vill ha!
Bara kom och bara gå, det är inte så det fungerar.
Du måste förstå att jag reagerar.

Jag är din, om du är min?
Jag känner mig så svag, varje gång jag ser dig.
Jag vet att du känner samma sak för mig.
Att du ställer en massa krav, det är för att det handlar om att veta!
Att veta vad som händer, veta vad man har och inte har.

De som du har kvar, det är de som du vill ha.
Du måste lita på mig, jag måste få ta det som jag vill ha.
När natt plötsligt blir till dag, så existerar jag... 

2008-01-01

Älsklingen och jag[2007-09-01]
Nu är det 4 månader sedan jag blev  världens
lyckligaste flicka! Jag är fortfarande lika lycklig som jag var
första gången jag träffade dig! Vid första kyssen och allt det
där, kommer aldrig någonsin att glömma någon
dag tillsammans med dig ska du veta älsklingen!

Att få vara i dina armar betyder mer för mig än du
någonsin kommer att förstå, vet inte vad jag skulle ha gjort
om jag förlorade dig!? Du är mitt allt och kommer
alltid att vara det om du så vill! För jag vill aldrig förlora dig,
det har nu varit duoch jag i 4 månader. Men det känns som
om det har varit du och jag i några år eller så ;) 

Du förstår inte hur lyckig du har gjort mig, du behöver inte göra så mycket, du behöver bara finnas där för mig, vilket jag vet att du gör! Älskar dig mer än 
någon annan på denna jord! Du och jag mot världen älskling, ska aldrig någonsin lämna dig! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, vad som än händer!
 

Jag vet att jag inte är som alla andra, men...

Jag
Jag vet att jag inte är som alla andra, men det är bara till att gilla läget! Gör du inte det så behöver du inte umgås med mig! Tyck om mig för den jag är, gör du inte det så låt mig vara. Man behandlar andra så som man själv vill bli bahandlad så tänk på det nästa gång du gör något! När du står där och säger en massa fula ord till den där stackars lilla pojken som inte är som alla andra! Tänk om det hade varit så att alla andra hade stått omkring dig och bara matat en massa fula ord och andra saker emot dig, hur liten och ensam hade inte du känt dig då?

Nästa gång fråga dig själv innan du gör något!? Tänk lite på andra och inte bara på dig själv, gör något mot någon annan och du måste vara berädd på att bli behandlad på exakt samma vis! Alla är inte starka och kan stå emot själv men det finns andra som finns där vid personens sida som kan göra precis samma sak som du gör fast på ett mer moget sätt!

Så för en gångs skull, våga stå för den du är och inte vara som alla andra! Du är inte cool bara för att du gör det som alla andra gör. Du är 100 gånger coolare om du gör motsatsen!

Ta tag...

Snön ligger och yr kring alla små byar där ute i vinter mörkret, det är ingen som förstår, det är ingen som vet. Varför ens försöka att förstå själv, när allt är som det inte borde vara!?
Du är lång, långt bort från allt det som du kan kalla för ditt!
Hur ska du någonsin kunna förstå att det är verklighet och inte en dröm!?
Känner den kalla vinden som tar tag i din kropp så fort du går ut, ohh du ryser till i hela kroppen.
Din största önskan just nu är att få känna kärlek.
Men du har glömt hur det är, det var så länge sedan, varför är det så!?
Att få uppleva kärlek är något som alla behöver någon gång, alla behöver vi någon.
Du är inte ensam även om det känns som om du är den enda i hela vida världen som känner just så här! Ta tag i handen medhanns du kan, för plötsligt kan det vara för sent och då står du där...

2008 är här...

Vänner

2008 är här och det är den 3 januari! Gud vad tiden går snabbt, man kan inte tänka sig att det är ett nytt år! Men på något sätt så måste man göra det. Så mycket som man har varit med om under ett år asså, det är svårt att tänka sig.

Men en del saker glömmer man aldrig, saker som hände för några år sedan, puhh man tycker att några år är en lång tid men endå så känns det som om det hände igår! Kan någon förklara det för mig!?

Det finns en del personer som man aldrig någonsin kommer att glömma, som min farfar det känns som om du var här hos mig för bara några dagar sedan, men nej det var år sedan =/ Usch fy det känns så konstigt att du inte är här med mig. Vad jag än gör och var jag än är så är det dig som jag tänker på.

Just nu sitter jag hemma hos älsklingen i Vellinge, men han är i Malmö och övningskör på trafikskolan! Det är sådana här studer som får en att tänka på allt som man har och allt som man saknar mer än något annat på denna jord!