Kärlek ♥

Kan inte mer än säga att jag älskar min familj mer än något annat på denna jord. Det finns inget finare än att ha en underbar familj. Kärlek till alla familjer där ute. Hur ser din familj ut? Det finns inget rätt eller fel, en familj är hur man känner, vad man har för relation också vidare. Jag har i alla fall världens bästa mamma, pappa och lillebror. Vad mer kan man säga?!

Funderingar...

När man sitter på bussen och ser alla människor gå förbi. Man hinner tänka en del tankar, massor av tankar flyger runt i huvudet. Men precis just idag så fick jag en speciell tanke, "Dagen blir vad du gör den till" och det är faktiskt sant, har provat det. Kanske inte igår, men idag. Min dag har dock varit super :) men kunde ändå varit bättre.

Snö...

Nu har det minsann snöat och då menar jag snöat. Inte så lite som sist, för nu har det lagt sig så det är helt vitt när man kollar ut genom fönstret. Ganska så mysigt får jag säga, att man vaknar och tar bort kuddarna som jag har i fönstret. Ja, jag vet jag har inga gardiner, men har så litet fönster ;) Man får se all denna snö när man kollar ut. Mysigt som sagt, men lite tidigt tycker jag allt.

En som blev extra glad idag det var allt Frank, när jag skulle gå ut med honom. Öppnade dörren och släppte ut honom så kollade han bara. Sen sprang han runt och lekte så mycket så han kom på först efter halva rundan att han kankse skule kissa lite ;) haha! Tur det glädjer en del så mycket och andra lite mindre. Jag tycker personligen att det är super mysigt, men kunde väntat i alla fall en månad.

*
    *
 *
*     *
    *     "Vi ser det snöar, vi ser de snöar..."


Jobb?

På den här fronten har det inte hänt så mycket tyvärr, får jag la säga. Men jag har i alla fall min utbildning som jag är stolt över. Snart gått en hel termin. Men kan ju berätta att jag sökt en del jobb, men vad det nu är för jobb det tänker jag inte säga. Man får la bara hoppas och sen får man fortsätta söka. Det är ju som sagt inte förbjudet att söka, man kan inte mer än få ett nej eller inget svar alls. Man kan inte mer än söka, dem kommer ju inte precis hem och ringer på och ger en ett jobb.

Förkyld!!!

Piii för att vara förkyld, det är skit. Att vara förkyld är inte det roligaste precis, men man överlever. Jag kan i alla fall skratta mig lycklig att jag inte har ont i halsen mer eller har någon feber. Nu sitter allt i min lilla näsa, lite svårt för att andas och man låter ju litta smått hes som man säger så när man ska snacka. Men tro inte att detta skulle hindra mig från att snacka ;) ack nej! Dock enda gången jag inte snackar så mycket är nog när jag har ont i halsen eller är nannig. Hoppas dock att min förkylning försvinner snart.


(Jag november 2010)

När klockan...

När klockan fortsätter slå, tick tack, tick tack. Varje sekund, varje minut, varje timme och varje dag. Den slutar aldrig att slå, klockan fortsätter att ticka varje dag. Men tiden för mig den går som för alla andra, men ibland vill man bara att den ska stå still. Att klockan ska sluta slå och tiden stanna så bara som för en stund. Denna lilla stund kan betyda så otroligt mycket för mig, en stund extra med dig skulle vara guld värt. Att bara så höra din röst, känna din famn och höra dina andetag en enda gång till.

Att ständigt känna känslan av saknad är tung
Men att känna styrkan av din kärlek är så lätt
För du kommer alltid vara min farfar


Överraskad...

Ja, rubriken den talar en hel del för sig själv. För i fredags så blev jag överraskad av min Mattiiin. Han hade nämligen köpt rosor till mig, röda superduper fina rosor :) man kan inte bli annat än glad. Det är som jag sagt så många gånger tidigare det lilla som betyder så mycket, något så fint som rosor det är inte varje dag man får det inte.

Speciellt är det, tio röda rosor. Så otroligt glad jag blev kan jag i alla fall säga. Finner inga ord, älskar i alla fall dig Mattiiin, bara min fina Mattiiin ♥

 

(Rosor av Mattiiin) 

Mästare 2010!

Kan inte mer än säga att man är stolt som tränare, att få vara tränare till så underbara tjejer/killar det är helt fantastisk ibland finner man inga ord helt enkelt. Var med och spelade Dalhemscupen 2010 med ett Mix pojkar och flickor födda 2002 och det gick fin fint. Vann alla matcher med stor marginal finalen 22-1! Dessutom så blev vi bästa laget i turneringen med flest gjorda mål, vår målskillnad var 125-12.
(Mix 02:or Dalhemscupen 2010)

Försöker!

Ja, ibland kan det kännas som om man försöker och försöker men som om ingen bryr sig. Denna känsla har nog alla någon gång känt. Man försöker att göra allt bra, göra alla glada och få alla att må bra. Men det är inte alltid att man får något gehör. Men till alla er som ständigt försöker, sluta inte. För en vacker dag så finns där någon som lyssnar och en ännu vackrare dag så kommer de personer som framförallt behöver lyssna göra det. Jag lovar, kämpa inte bara för dig själv utan för andra också.

Tro på dig själv, du är inte ensam!

Jag har en...

Jag har en blogg, jo tack jag vet. Men har jag något att skriva om? Hrm inte direkt, eller jo har massor. Men det är svårt att hinna med, sen är det dessutom svårt att bestämma sig för vad man vill dela med sig av och vad man vill behålla för sig själv ;) Så sant som det är sagt. Så för er som trodde att jag glömt min kära blogg så nej, det har jag inte gjort bara försökt att ignorera den lite! Har la gått sådär tycker jag allt. Men ska försöka uppdatera oftare lovar!

Bra start!

Yes, det har allt varit en bra start på detta efterlänktade lov :) för tro det eller ej men jag har HÖSTLOV denna vecka, som alla andra småbarn! Men tillbaka till ämnet, haft en bra start på lovet som sagt. Tillbringat en dag i Vellinge hos Mattiiin :) tihi, åkte och gick på tomterunda på Vellinge blomman, köpte mig en liten hund som ser ut som Frank, samt ett köttben til Frank :) vi gick även "Spökrundan#, fast Mattiiin vågade inte gå hela men det gjorde ja ;) tihi myss.

Sen bar det av till Höllviken för att käka på BK, fy på oss. Men gott var det för en gångs skull ;) tihi men bättre att käka mat än att käka massa godis. Fick ett rycke och sprang in på Höllviken outlett :) tihi där man fyndade en mössa, en väska och en jacka. Mattiiin handlade också en jacka och en tröja ;) Sen for vi hem och lagade lite mat. Fick sedan ett ryck och fixade om inne på Mattiiins rum! Idag var Mattiiin söt och körde mig hem ♥