Sommaravslutning...

Dagen till ära var det dags för sommaravslutning på jobb med alla barnen :) spännande men så duktiga dem var allihop! Våra små humlor ;) så söta när dem stod där och sjöng för alla föräldrar och syskon :) Sen att vädret har varit super duper hela dagen är bara ett stortplus i kanten får man säga! Fick dessutom en fin present från alla barnen,  så gulligt av dem!
 
 
 

Sommarkväll...

Igår var den helt fantastisk kväll, underbart väder hela eftermiddagen och för att inte tala om kvällen. Efter en trevlig idag på jobb så blev det en tur hemom för att fixa till sig innan det var dags att ta bussen. För att besöka gamla jobbet, underbart! Långt om länge så kom man fram till mammsens jobb, där det var grillad korv, potatissallad, sallad, glass, frukt och chokladsås :) mumma! Snäll som gammla chefen är så blev man bjuden på mat.
 
Sen efter detta lilla kalas så blev det utgång med gammla kollegor och mammsen :) haha alltid trevligt. Länge sedan sist måste jag säga, lite så spontant. Planering är A och O men spontanitet är härligt! Blev några cider och besök på två ställen! Sen hemma "lagom" för att hoppa direkt i säng, 00.40 ;)
 

26 Maj 2012 ♥

Underbart ofattbart är de rätta orden! För att idag exakt på dagen är det 1 år sedan jag och min älskling träffades för första gången någonsin :) Tänk att det är ett helt år sedan som vi träffades,  det är lite svårt att förstå! Men är lyckligare än någonsin ♥ Svårt att beskriva känslan :) Sen dagen till ära så hade älsklingen planerat en överraskning till mig ;) Älskar överraskningar fast att jag blir super nyfiken! 
 
Super duper mysigt hade vi idag :) fast att det regnade så har det varit en super bra dag! Älskling tog med mig till Smygehuk, vid havet! Mysigt med en underbart fin och god picknick ;) kycklingsallad, baugett, vindruvor,  chokladdoppade jordgubbar, dricka, tomater, kex och världen bästa sällskap ♥ Tusen tack för en underbar dag älskling,  älskar dig av hela mitt hjärta! 
 
 

Tattoo...

Då är den på plats ;) har ju funderat och funderat i snart ett år eller så. Men för knappt två veckor sedan lämnade jag in texten och jag hade bestämt mig för var jag ville ha den! Så nu var det på G! Sen i torsdags så hände det :) det var dags att gadda in den :) spännande.  Sådär lagom spänd på hur den skulle se ut och om det skulle göra ont, eller ja hur det skulle kännas ;) Men det sved bara lite, sen efteråt så känndes det som om man hade solat lite för länge ;) blev i alla fall sjukt nöjd måste jag säger och dem som sett den tyckte den var snygg :)
 

Vatten, mera vatten...

En regnig dag som denna har man såklart jobbat :) vi har ju vår underbara ute vecka ;) ute varje dag och leker! Dagen till ära så lekte vi med vatten igen, man blev ju satt i gruppen med tema vatten!  Så idag väl passande så byggde vi en stor borg i sanden. Mycket vatten, sand och gegga! Det är härligt,  det ser man direkt på barnen :) Stora leenden på läpparna, det är underbart att se!
 

Vatten är kul!

Tjolahopp :) vatten är kul minsann och så mycket man kan göra. Inte bara barnen som tycker det är kul med vatten :) Sen får man ju dessutom vara glad att det är fin fint väder ;) underbart man får ju passa på att vara ute när det är så fint väder. Både sol och varmt till på köpet :) 
 

Solig dag...

Det är underbart vad vädret är härligt :) sol hela långa dagen! Efter min sköna rast så blir det ut i solen med alla barnen.  Precis fått dem som skulle sova att somna. Bättre sent än aldrig ;) Man blir så glad av det fina vädret,  allt känns liksom enklare. 
 
Sen dagen till ära så ska man in till kusinens praktik och klippa sig ;) det var inte igår man blev klippt av kusinen. Så en tur till stan blir det :) kan man passa på att fixa busskortet! Mitt i allt detta så kommer här en bild på mammas blomma som hon fick av mig och lillebror när hon fyllde år :)
 

Inte fy...

Inte fy skam en onsdag som denna ;) nuggets, curry ris, chilisås och råstekta morötter! Mumsigt värre får jag säga, det tyckte även pappsen :) vovven var ju också lagom sugen på att smaka, men inte idag!
 
För övrigt så är man öm i rumpan sedan massagen igår ;) men det känns bra ändå! Super väder det har det bjudits på idag vilket vi är glada för :) 
 

2013-05-14

Jobbat det har man gjort idag. Dock superduper tråkigt väder när man steg upp imorse, inget kul att rulla upp rullgardinen och konstatera att det öser ner. Men det är skönt när man väl är på jobb, för då behöver man inte gå ut på ett tag. Sen alla dessa härliga barn och kollegor kan man ju inte annat än älska :)
 
Det känns som om man är som en ny människa ;) efter dagens massage. Inte varit på nästan sex månader.    Så det är ju helt klart ett tag ;) Men det är inte alltid så lätt att hinna med allt, sen är de ju dessutom så i alla fall för mig, att har jag inte ont så tycker inte jag direkt att det är kris att gå ;) då kan man spara dem pengarna i stället. Det är ju inte gratis precis, men fick ändå det billigare idag, billigare idag än sist jag var. Men det roliga är att sist jag var så skulle han höja det. Kan dock än en gång konstatera att det är inte jätte skönt när man ligger där och blir masserad, men eftåt är det destu skönare och än skönare är det dagen efter :) 

Senaste!!!

Absolut det senaste som hänt! Man kan kanske tro att jag har slagit huvudet, men ack nej det har jag faktiskt inte gjort. Jag har bestämt mig för att det får vara slut med alla sötsaker, så som godis, kakor, läsk, saft, glass också vidare. Så från och med idag blir det inget sött för mig, får tugga tuggummi som en idiot i stället, men skam den som ger sig. Får ägna mitt sötsug åt frukt och grönt. 
 
Men det ska nog gå bra, har ju klarat en dag :) dock är det ju alltid lättast i början. Men har jag bestämt mig så har jag, nu ska extra kilona bort och onyttigheterna på det :) Nu är jag på G! Några kilo lättare, här kommer jag :) Sen lite mer träning på det så kommer detta gå galant, känner riktigt motivationen stiga!!!
 

Du var...

 Det går inte en dag, en vecka, en månad utan att jag tänker på dig. Jag saknar dig från den dagen då du lämnade oss. Det är bra orättvis ibland, dina sista andetag kan jag ej minnas. För jag var inte där, jag var inte vid din sida. Men dina sista ord till mig kommer jag aldrig någonsin att glömma. "Du har så kalla händer! Men du har ett varmt hjärta" också log du mot mig. Minns det som om det vore igår. 
 
DU VAR ETT LÅN VI ALLTID MINNS
NÅGOT UNDERBART SOM EJ LÄNGRE FINNS ♥
 
Jag kommer aldrig någonsin att glömma den tiden vi fick tillsammans. Än om den var på tok för kort, så var den underbar. Från första till sista stund. Det är jobbigt att ta farväl, det gör ont, det känns i hela kroppen. När någon som betyder så mycket, helt plötsligt inte finns längre. Det blir inte bara tomt, det är ett tomrum som aldrig blir fyllt igen. Det finns ingen och kommer aldrig att finnas någon som du!  
 
Det gör ont, det känns i hela kroppen när jag tänker på den sista tiden med dig. Någonstans så visste jag att det var den sista tiden vi fick tillsammans, inners inne så visste jag det. Men jag hoppades att jag hade fel, flera gånger om. Men så var inte fallet, du blev svagare och svagare som läkarna sa. Men i mina ögon var du lika stark som alltid, för du var min farfar ♥ En farfar som jag aldrig någonsin kommer att få tillbaka.
 
Det gör ont när jag tänker på det, men det är så här det är. Någonstans så tror jag att det finns en mening med allt. Fast att man ibland kan undra vad en del saker ska vara bra för. Men många gånger i efterhand kan man se och förstå varför det blev som det blev... 

Nagellack :)

Dagen till ära efter dagens solning så blev det allt lite nagelfix ;) kanske inte oväntat men ändå. Gav mig på lite glitter än en gång! Än om det var någon vecka sedan sist :) men jag blev allt nöjd även denna gång! Fick inviga ett av de nya lilla lacken ;) stora glitter bitar. Dock lite skeptisk först, men det blev bra till sist!
 
Ibland lite bakvänt att måla med vänster hand ;) sen kan det vara klurigt att få det att se ut som byggda naglar då jag ofta hittar inspiration från "riktiga" nagelbyggare. Men jag använder endast mina egna naglar, underlack, vanliga lack med glitter eller färg samt överlack. Men bra blir det om ni frågar mig! 
 

Ledighet!

Underbart med ledighet :) en ledig dag bara sådär äraldrig fel! Förra veckan var det onsdagen och denna vecka torsdagen :D skönt med ledighet! Det känns ju som om man inte är ledig allt för ofta,  även om alla helger är lediga dagar. Men helgerna känns ofta för korta. Det går så fort så är det måndag igen. 
 
Sen sol på sin lediga dag är aldrig fel :) blir mys i solen med vovven ;) kanske en joggingtur eller promenad lite senare! Annars får man se vad dagen bjuder på! 
 
 

Varmt...

Den underbara värmen den har äntligen kommit, idag måste det helt klart ha varit den varmaste dagen på detta år än så länge i alla fall. Underbart med värme och sol minsann :) det är faktiskt lite sjukt att det varit över 20 grader idag, men jag hoppas såklart att både värmen och solen är här för att stanna.
 
Varit ute i solen hela långa dagen med barnen, härligt minsann. Dock så kan jag säga det att man blir både slut i kroppen och i knoppen i värmen. Det syns även att man varit ute, blivit lite röd på axlarna :) men det överlever man, man blir ju alltid lite röd de första dagarna med mycket sol. Hem och mysa med vovven innan det var dags för en promenad i det fina vädret. 
 
 

Danmark - 3

Söndagen till ära så var det uppstigning efter klockan, ingen höjdare när man är ledig, om ni frågar mig ;) haha men det var ju frukost 09.00 så inte super tidigt! Men det var helt klart en god frukost, fast att man inte är någon frukost person precis. Jobbar jag inte så kan jag lika bra hoppa på frukosten.
 
Sen hade man ju såklart en liten förhoppning om att man ska åka hemåt då man är lagom trött och sugen på att åka hem till älsklingen och voven som väntade där hemma. Men ack nej då skulle man typ åka Danmark runt och sedan stanna på ett stort akvarium, Den blå planeten! Naturligtvis var det ju super fint, men ack inget som jag var så sugen på, en dag som den. Men man fick ju snällt följa med, inte så mycket val. Men nu har man varit där, så får man se det. Dock var man hemma i helt okej tid vid 17.00 :)
 
 
 

Danmark - 2

Bättre sent än aldrig,  det blir en bra inledning på detta inlägg :) som man kan lista ut av förra inlägget så var det en helg med släkten i Danmark som gällde ;) blev en lyckad kväll också efter en lyckad dag. Kvällen bestod av lite egentid i form av en liten powernap ;) sen var det dags att snygga till sig. 
 
Då det helt enkelt väntade lite bubbel utanför rummet tillsammans med släkten, då vi skulle skåla med morfar som fyllde 80 :) härlig där efter väntade det en trerätters middag på oss nere i resturangen! Fin fint skulle det vara minsann ;) mycket god mat får jag säga,  än om servicen var lite si och så! Men allt kan inte vara på topp alltid ;) efter denna goda middag så blev det allt dags för ziggar för den som ville. Sen bara lite snack och dricka för den som ville det :) härligt! 
 
 
 
 

Danmark - 1

Så befinner man sig inte i Sverige längre utan i Danmark :) då man ska tillbringa helgen tillsammans med hela tjocka släkten ;) men det ska nog bli bra skulle jag tro! Vi har redan hunnit med avfärd från mormor och morfar 08.30 sen över bron där första stoppet blev Netto för att handla lite proviant ;) lite av varje minsann! 
 
Nästa stopp blev sedan Bottelshop där det inhandlades lite flytande dryck till kommande samkväm! Sen han vi ju med ett toalett besök, en toa och 13 man! Haha man har inte roligare än man gör sig ;) Sen bar det av till Kosör där vi ska tillbringa kvällen! Blev en liten promenad och lunch på café lime ;) mycket fint. Sen åkte vi en sväng, blev sedan färd till hotellet där vi nu är bara tagit det lugnt,  en skön dusch sen blir det att fixa sig nu sen väntar tre rätters middag :) sen får vi se vad som händer!
 
 

Saknaden...

Saknaden går inte att beskriva med ord. Den går inte att berätta, det går inte att beskriva, det är inte lönt. Det är ingen som någonsin kommer att förstå. Allt vad livet har att erbjuda, det är så härligt.  Men det hade varit bättre om du varit här, här hos mig. 
 
Snälla kom tillbaka till mig, till oss. Vi saknar dig!  Det går inte en dag utan att jag tänker på dig,  inte en dag utan att jag saknar dig. Vissa dagar saknar jag dig mer än andra.  Det är hemskt men vissa saker minns man inte,  det kvittar hur mycket man försöker minnas. Men det är la inte meningen att man ska minnas allt. 
 
Ibland gör det för ont för att man ska känna efter. Ibland känns det lite bättre. Ibland är det liksom bara, det är inte alltid som man orkar.  Jag saknar dig och det är något som jag aldrig någonsin kommer att sluta med. Så många gånger som jag har hoppats, trott att du skulle komma tillbaka till oss. Det går inte att räkna, men det har jag gett upp. Jag vet att du aldrig kommer tillbaka.  Men för den saken så kommer jag aldrig någonsin att sluta sakna dig!
 
JAG ÄLSKAR DIG FARFAR ♥♥♥

Just nu...

Jahapp då sitter man i skrivande stund på Knutpunkten i Helsingborg och väntar på nästa tåg. Kanske inte det roligaste men vad gör man inte för sin älskling ;) hela 45 minuters väntan! Men det ska ju tilläggas att man spenderat både går kvällen, natten och dagen tillsammans med min älskling :) livet är bra underbart,  fast man inte har allt man önskar.  Men man kan ju inte få allt här i livet! 
 
Som sagt det finns alltid någon som har det "värre" än en själv, men det kan vara svårt att tänka sig ibland! Men ibland kan man undra,  det går så lätt för en del, vips så är allt ordnat! Samtidigt som andra får slita för allt,  minsta lilla! Men det har man ju lärt sig att allt kan inte vara rättvist här i världen.  Man får vara glad för det lilla minsann :D 
 
Som sagt efter en mysig dag tillsammans med älsklingen i Helsingborg med strandprommenad, mat och massa kärlek så är man nu på G hem. För att imorgon är det jobb som gäller igen!