Efter helgen...

Fullrulle kan man lugnt säga, det kan beskriva min helg. Fast det är nästan så mina helger alltid ser ut ;) me like! Denna helg startades med en tur till Genarp, för att gå i skogen med mammsen, brollan och Frank. Riktigt trevligt, synd bara att det var så kallt :/ men blev nästan 1½ tur och sedan fika på det. Ostmackor och varmchoklad :) riktigt mums! Sen for man hem och iväg på praktik. Som var som vilken dag som helst på praktiken.

Lördagen den stratade med simning :) riktigt kul. Fick hålla i allt helt själv och vi hade temavecka, pirattema. Så nästa vecka så börjar jag jobba :D Efter simningen så var det hem och ta det lugnt. Sen dags för praktik, nattbad med alla ungdomar :) riktigt kul det med, inte varje dag man hamnar på sådanna aktiviteter.

Söndagen bjöd på massa handboll :) 3 vinster och 1 förlust med F02! Helt enkelt haft en super helg :)

25 februari - 11

Jo jag vet att klockan är över ett på natten. Men ibland blir det sena inlägg, då man är på praktik som egentligen slutar 01.00 men man hade turen att få gå lite tidigare :) denna dag har varit super. Startade med en tur till Genarps skogen med mammsen, brollan och Frank. Vilket var mycket trevligt, dock synd att det var så kallt. Fick i alla fall gått i nästan 2h och fikat goda ostmackor med varmchoklad :) mumsigt. Sen var det hemfärd, dags att ligga en stund på soffan och bara ta de lugnt. Riktigt skönt, för det behövde jag allt, somnade till en stund gjorde man. Sedan var det upp och iväg in till Lund för en snabb visit på Piggelins :) kolla banan inför morgondagen(dagens) simning ;P haha. Gick fin fint, sen hem packa väskan och iväg till praktiken :) ligger nu här i mörkret i min varma säng helt själv, endast råttisarna som hörs. Ganska skönt, fast saknar Mattiiin<3

Ljuskväll!?

Igår var det dags för ljuskväll i Staffanstorp, som nattvandrarna stod för i Staffanstorp. Men tyvärr så missade jag det hela, då jag befann mig i Hjärup på min praktik. Men det var allt nice det med, då det bjöds på lite sportlovs aktiviteter. Gårdagen bjöd på 3D film och poppcorn. "Step up 3", den var faktiskt bra. Inte den bästa jag sett, men bra var den. Ettan och tvåan är dock bättre!

Annars så var det allt en lugn och trevlig dag/kväll i Hjärup. Precis som alltid annars, denna dag var då inte lika seg som andra. Då det var besökare hela tiden :) När man kom hem efter praktiken igår, så trodde man att man skulle hinna till Ljuskvällen som skulle vara mellan 19.00-23.00 men ack nej när man kom dit 23.05 var där inte en kotte, typiskt. Så det blev inga bilder på de kinesiska lyktorna, utan en bild på en av våra fina färgade kullor som dem satt upp i byn.

(Staffanstorp, 22 februari - 11)

Burlöv center

Denna dag startade med att klockan ringde 08.00 och då var det dags att gå upp. Då det var dags att gå och väcka brollan. Han hade beställt väckning :) då han var snäll och skulle följa med mig till Burlöv :) var i behov av ett par nya jeans! Tänk vi kom till Burlövs center innan alla affärer öppnade haha. Så vi fick luffa omkring tills dem öppnade, hittade då ett par jeans inne på ONLY 350:- så inte alls farligt. Provade en hel del tröjor, men ingen som satt snyggt eller passade. Blev pizza bit, läsk och glass innan vi tog bussen hem igen. Så en trevlig dag med broren min. Annars har dagen bjudit på 3D film i Hjärup :) step up 3!

På bussen

Precis som det står, så sitter jag på bussen på G hem till "lilla" Staffanstorp. Har precis varit en tur i Lund :) badat en tur, både skönt, varmt och lärorikt! Nu ska jag hem och njuta av min lilla ledighet som är kvar denna dag. Snart dags för praktik :) vilket ska bli spännande då jag ska genomföra mitt projekt! Som är att ungdomarna ska få göra sin egen smootie eller milkshake :D så det ska bli kul. Men innan dess blir det till att komma hem och laga någon mat tills ikväll! Så vad händer annars idag?

14 februari

Inte som alla andra, nej inte valt att ha samma "tråkiga" överskrift haha. "Alla hjärtans dag" jo det är ju det idag, men varför inte ha en annan överskrift? Därför denna fyndiga överskrift, dagen till ära haha. Precis som de senaste måndagarna så har jag haft praktik och det har varit ännu en bra praktik dag. Fått lärt mig nya saker och hört många skratt. Vilket är lika kul varje gång :) Sen dagen till ära så har min lärare varit på praktikplatsbesök :) vilket gick fin fint, fick svara på en del frågor och tycker att jag hade bra svar. Sen fick jag ett mycket bra omdöme av min handledare ♥ Så det var riktigt kul att höra. Sen att min lärare hade fått samma uppfattning av mig var inget jag viste, men nu vet jag :) Annars så har dagen flutit på, hade fått brev i brevlådan när jag kom hem från mormor och morfar. Det var det finast brevet jag fått på länge, det är så man blir rörd, dem hade satt in pengar på mitt konto, för att jag är så flitig, jobbar och står i med träning, jobb och skola. Man blir så glad när man får höra att man är duktig och att det finns andra människor som uppskattar det man gör. Kan inte mer än tack alla underbara människor som finns runt omkring mig varje dag och förgyller mitt liv ♥

13 februari 21 år!

Haft världens bästa födelse dag, mer behöver jag nästan inte säga. Startade min födelsedag med att få vakna upp bredvid Mattiiin och sen fick jag allt frukost på sängen :) mycket gott och mysigt var det allt. Fick öppnat paketen från Mattiiin, ett guldhalsband. Med ett guldhjärta precis som jag önskat mig :D super! Sen fick jag stora värmeljus, tre stycken ljusstakar av Peter, Katharina och Jessica :) mycket fint. Sen bar det av på handboll, dags för första sammandraget med F02, riktigt kul att se hur mycket dem faktiskt har lärt sig och så duktiga som dem är. Första macthen vinst med 13-1 :), sen till råga på allt så sjöng alla tjejerna och Steffis för mig innan andra matchen, där blev det vinst med 17-2 :) och i sista så blev det 21-8 till oss! Så man kan lugnt säga att tjejerna förgyllde mig dag, precis som alltid. Sen är det extra roligt när man vet att andra människor uppskattar det man gör; Grattis till dig på din födelsedag och till 3 grymma segrar idag. Så mycket du har lärt våra tjejer. Kraaaaam Stefan S. Hem och ta det lite lugnt. Sen kom min älskade farmor på besök ovh gratulerade lilla mig. Fick 500:- och rosor! Sen fick jag en spritser av lillebror och två linnen :) Av mammsen och pappsen fick jag, fyra tröjor, kakformar, hjärtkakformar, pengar, tre par örhänge, ett halsband. mascara, diadem 2 st. Sen hoppas jag inte att jag glömt något för då skäms jag ;) Haft en helt fantastisk dag, fått så många grattis SMS, många har också skrivit inne på min facebook :) Stort tack till alla som gjort min dag!

(Jag, sommaren - 08)

Inte igår...

Fy skäms på mig, inte skrivit något inlägg på nästan två månader om kärlek! Något av det bästa som finns, men jag har allt inte tänkt på det bara, haft mycket annat som hänt och ibland bara glömmer man en del saker. Eller ja, jag har inte direkt glömt bort det. Men det har helt enkelt inte blivit bara :/ fy på mig.

Men nu kommer det allt ett inlägg och som lite inspiriation från förra inlägget med inte allt för nya bilder, så kommer även här en bild på mig och Mattiiin som inte var tagen igår precis ;)

Bilder :)

Tänkte vara så snäll och bjuda på lite bilder denna dag. Ett tag sedan, men kan ju lova att det är inga nya bilder precis. Sitter här vid datorn och pluggar litt. Så plötsligt så hamnar jag i en mapp med bilder från kompisar. Det är då inga nya bilder precis, utan dem är från 2006 och frammåt. Men jag bjuder på dem, det är faktiskt en hel del bilder som väcker minnen :)
 

Kan man bli annat än glad? 

 

Givande dag!

Ja, tycker att överskriften faktiskt säger en hel del. Men hade ändå tänkt berätta lite mer om min torsdag. Startade denna dag med att fixa lite med pengarna mina, plocka ihop och skriva en lista på vad som skulle göras i Lund. För jag känner mig själv så bra att jag vet att jag mycket väl kan glömma något när man springer där i alla affärer. Men idag fick jag gjort/köpt allt på min lilla lista. Första punkten var att fixa naglerna :) fin fint som alltid blev det. Punkt två var att köpa present till Mattiiin :) vad säger jag inte! Sen har jag införskaffat alla hjärtansdags presenter! Laddat busskortet har jag också fått gjort ;) sen sprang jag över ett par skor för endast 99:- tihi älskar REA! Sen var jag nära på att köpa en jacka, men blev inte. Men nu har jag nästan bestämt mig för att köpa den. Men det blir en annan dag ;)

Inte som förväntat

Det är inte alltid det blir som man har förväntat sig. Men ibland kan det vara positivt men också negativt. Men det är bara till att gilla läget för de mesta, inte så mycket att göra åt saken. Skulle utföra min andra praktik dag i Hjärup, vilket var lugnt precis som förra :) men den slutade med att jag, min handledare och S satt vid varsin dator. Surfade runt och spelade spel :) haha men sen stängde vi tidigare och åkte till Staffanstorp, tog en sväng inom fritidsgården, polisen var där och det hade hänt lite saker! Men det var lite kul då några trodde jag var civilpolis :) haha ja visst! Sen när man kommer hem så möts man av lillebror som står och ska baka kladdmuffins. Ska snart ta en och sedan kallar sängen!

Underbart :D

När allt rullar på, denna känsla av att man kan klara allt bara man vill. Det är underbart när man känner det så, man blir liksom så glad innombords. Det är helt otroligt vad en enda tanke kan göra. Sen blir det ju bara bättre när man lyssnar på en riktigt bra låt :) Det liksom pirrar i hela kroppen! Toppen är det rätta ordet, fast att det är fullrulle hela dagarna och man har knapt en stund över för vila så är allt på topp. Älskar verkligen att ha saker att göra, eller när det händer saker, liksom nice att se allt man ska göra när man kollar i kalendern som är full med saker :D man blir bara så glad haha!
Sen kan man ju inget annat än att sträcka på sig när man får höra att handledaren på praktiken tycker att man är duktig och gör bra saker. Man blir liksom ännu mer glad än vad man redan är! Livet är helt enkelt underbart, någon som inte håller med? Så kan ni alltid få vara med och del med mig!
(Jag, 2010 december)

Utom förväntan

Tänk snart har även min andra vecka på praktiken rullat förbi. Har i alla fall varit min första dag i Hjärup och det kan jag säga är lite annerlunda än i Staffanstorp. Men tror ändå att jag får säga att jag föredrar Staffanstorp på något sätt.

Men kan inte mer än säga att det är super på praktiken, än en gång har jag fått det bekräftat att jag valt helt rätt och det är alltid lika skönt när det känns så RÄTT! Många goda skratt har man fått uppleva på praktiken, varje dag! Helt underbart, att det finns så trevliga personer överallt och jag har än en gång fått äran att träffa dessa. Det är nästan för bra för att vara sant!

Men det jag ville ha sagt med detta inlägg var egentigen en helt annan sak. Något som Mattiiin påpekat någon gång om jag säger så ;) i min lilla väska som jag brukar ha med mig så har jag en skrapa till bilen. Fråga mig inte varför men den ligger i alla fall där. Haha och tänk igår fick jag andvändning för den :D haha! Man vet aldrig vad man kan behöva ;)