Torsdag morgon...

Jag vet aldrig om det ens har hänt någon gång tidigare?! Att jag går upp 05.00 när klockan ringde ;) haha känndes overkligt att sätta larmen på 04.30 ocj 05.00 men än mer att gå upp 05.00! Men när man väl kommit upp så är det ingen fara :) då längtar man nästan lite till jobb, för att se vad dagen har att erbjuda, tredje dagen mmed bara vikarier, som "förskolelärare" och andra dagen som man ställer upp och öppnar på jobb. Efter att ha upptäckt att det inte var någon av vikarierna som hade fått öppningstiden! 
 
Så åkte man på den själv ;) men ack får ju faktiskt sluta redan 15.30 rena lyxen juu, slutar aldrig före 16.00 annars ;) Men får ju säga det att den här veckan har gått väldigt snabbt och det är 4 veckor kvar till jul :) ochman jahar fått ledigt i jul dem dagarna som jag sökt! Så skönt :) behöver lite ledigt! Men det är ju hög tid att börja fixa julklappar, spännande. Men nu rullar tåget mot jobb! Ha en härlig dag :)

Mysiga söndag...

Snart är även denna helg slut tyvärr, hade velat att helgen skulle vara lite längre :) men ack nej, dock är det sovmorgon imorgon :) Men denna helg så fick man med sig sambon till IKEA :D hehe happy me! Blev minsann en tvbänk, lådor till hallen, ljus, en pall och annat smått och gott. Så nu är tvbänken på plats och vi är så nöjda :) 
 
Välbehövlig sovmorgon hade jag igår :) steg upp vid 10.00 tiden ;) toppen! Men det var ju helgen som skulle dokumenteras, söndagen bjöd på mys hemma hos mamma och pappa. Frukost/lunch samt massa vovve mys :) och bus förstås!
 
 

Blommor ♡

För att jag faktiskt har världens bästa, underbaraste sambo i hela vida världen. I onsdags hade han köpt rosor till mig när jag kom hem :) mysigt! Oranga och fina. Älskar bara oranga rosor, nästan så att det är min favorit färg ;) Inte nog med det, utan det är så underbart att komma hem och veta att vår lilla vovvsing är där hemma och sen att världens bästa sambo också är det :) toppen helt enkelt. 
 
En svår känsla att beskriva, att sätta ord på hur otroligt skönt det känns att veta att man har allt det man har här hemma och underbara föräldrar samt svärföräldrar :) kan det bli bättre?! :) Nej tror inte det, man ska helt klart värdesätta det man har och leva i nuet men ändå planera för morgondagen och framtiden ;) 
 
 

Vecka 45!

Snart så...är det äntligen helg :) toppen och efterlängtade! Ska faktiskt bli riktigt skönt med helg. Fast att veckan har gått fort, men ändå så känns det som en låååång vecka! Även om vi gjort en hel del annorlunda saker och det har hänt saker också. Så har vi ändå rott denna vecka i land. Mitt i allt så måste ändå en del saker bara fortgå och fungera. 
 
I tisdags så hade vi Naturskolan på besök här på jobb :) och då fick vi vara krestiva ;) happt me! Bara älskar det, att själv få skapa och fixa ssaker. Så det blev bland annat magbröd som fick jäsa på magen ;) jag och min kära vän Louise  hade delad vårdnad om "bullen" men det roligast var när vi fick göra saker i pil och bara skapa :) så blev ett hjärta ♡ underbart! Leka massa lekar fick vi också prova på :)
 
Idag så har jag eller ja igår också! Varit envis och kreativ då jag suttit halva kvällen och gjort jag-matte gubbar! Men fina blev dem allt :) 
 
 
 

Shopping :)

Så här en söndag som denna så blev det en bra start. En välbehövlig sovmorgon :) det är inte varje dag man får det! Sen bestämde sig älskling för att åka till en kompis så då blev det lite spontant att jag frågade mammsen om lite shopping på Nova Lund såhär en söndag. 
 
Fick köpt både det ena och det andra. Ett par skidbyxor/termobyxor, nagellack och mössa samt ett pannband. Fick dessutom nya regnbyxor och en tröja av mammsen och pappsen ;) Blev dessutom bjuden på lunch, sprödbakad spätta med stekt potatis och remoladsås :) mysig söndag! 
 
Det är ju dessutom vår dag idag ;) det är exakt 1 år och 4 månader som det varit du och jag ♡ Mysig dag, blev köttfärslimpa, sås och potatis mumma ;) 
 
 
 
 

Middag...

Lördagen bjöd på massa morgon mys med sambo och vovve ;) minsann mys får jag säga. Det tackar man inte nej till precis! Sen blev det lite film, mysig frukost och promenad i höst vädret med världens bästa sambo och Kiwi ;) Eftermiddagen och kvällen bjöd på mys hos världens bästa föräldrar. Promenad med vovvarna i regnet, god mat och trevligt sällskap. Helt enkelt ännu en bra lördag :) 
 
Dock blev kvällen lite skakig, då vår söta Kiwi sprang och halkade rakt in i sängen. Slog i kanten, började skrika som aldrig förr och bara ligga kvar på golvet. Snacka om att man fick hjärtat i halsgropen. Älsklingen trodde att hon brutit benet först. Men hon gick på benet, fast att hon haltade. Men efter en liten stund var hon som vanligt. Så bortsett från det så har det varit en härlig lördag ;) och bjuder därför på en bild på världens bästa Frank ♡
 
 

Lång helg...

Helt plötsligt så blev denna helg så mycket längre än alla andra helger. Inte så konstigt dock, då man tagit en semester dag. Så att man bara jobbade fyra dagar denna vecka, skönt. Har ju dessutom varit fritids hela dagarna eftersom det är höstlov ;) länge sedan man själv hade höstlov. Skönt med inte så mycket barn och att de flesta blivit hämtade tidigare än vanligt. Sista arbetsdagen för denna vecka tillbringades ute i skogen och kojbygge stod på schemat.
 
Sen åkte man på att stänga i torsdags :) någon gång ska ju vara den första! Men det gick bra, inte så många barn kvar till stängning. Sen fick man gå hem 10 min tidigare också! Så jag har hållt helg sedan i torsdags eftermiddag/kväll! Skönt, fick fixat en hel del i fredags storstädat hela lägenheten, putsat alla fönster. Samt renbäddat sängen så nu blir det bara mys resten av helgen. 
 
Får även passa på att nämna att mitt kära handbollslag har tagit sin första serie seger ;) gött! Tyvärr var man själv inte med då man har en fot som inte vill som jag riktigt! Snart bär det av hem till mamma, pappa och Frank för lärdagsmys.