Härligt!

Härliga helg, efterlängtad är det rätta ordet :) fast att man varit indirekt ledig i snart 2 veckor haha, men inte samma sak när inte alla andra är lediga :( men det fixar sig! Härlig helg iaf, en tur till Ängelholm för att träffa M, en mycket trevlig kväll om ni frågar mig, hemfärd vid 15.00 idag så ja hemma vid 16.30 så inte illa pinkat, annars på dagens schema står det kalas :) för min lilla mormor! Alltid lika trevligt ;) imorgon vankas det handboll för hela slanten, hela två matcher blir det imorgon :) sen intervju på det YES jag är på G!

Blicka framåt...

Slå upp ögonen och blicka framåt. Finns ingen idé att se bakåt, det som varit har varit, nu är vi här! Det finns massa positiva saker om du blickar framåt. Fast att det ibland kan kännas som om det inte finns något ljus, något positivt. Att det bara kommer den ena negativa saken efter den andra, så är det inte hela sanningen! Allt negativt för något positivt med sig. Tänkte passa på att bjuda på en bild från när vi var i Veberöd i söndags och spelade match. Härligt med vår :) uppvärmning ute i det fina vädret, man ska inte klaga!

STARK!!!

Starkare än någonsin :) känner att jag är starkare än någonsin, än en gång har jag fått det bekräftat som så många gånger förr. Jag är den jag är och det står jag för. Står med båda fötterna på jorden och jag vet vad jag vill här i livet. Står för det jag gör, säger vad jag tycker och tänker. Jag har äntligen hittat mig själv, den sista lilla biten som jag tidigare känt att jag fattats. Nu är en funnen och jag är hel. Starkare än någonsin och världen väntar på mig. Hela världen i mina armar, jag vet inte vad som väntar. Men vad det än är tar jag emot det med öppna armar :) Ensam kanske inte är stark, men långt ifrån svag!

Underbara dag :)

Ingen idé att klaga här inte! Haft en helt fantastisk dag hur konstigt det än låter så har jag haft en fantastisk dag som har spenderats till största delen i skolan(frivilligt) med en av mina underbara vänner, Claudio :)

"Jag har tre kastanjer och en katt i fickan"
"Va? Varför?"
"För att man får inte ont i ryggen om man har kastanjer i fickan har jag hört och katten vet jag inte den har jag hittat"

Fick gjort en hel del på våra examensarbeten. Känner verkligen att jag är på G, så skönt klar med andra delen av arbetet, gutt och det är bara måndag! Sen för att inte tala om det underbara vädret. Innan vi satte igång och skriva blev det en härlig fika, baugette :) Mums! Pausa får man ju också göra när man sitter och skriver annars blir man ju tokig, ut i det fina vädret och sitta i solen. Sen en glass på det i solskenet med en underbar vän ska man ju inte heller klaga på! Så har haft en helt underbar dag, så mycket skratt och vi fick ändå gjort så mycket på våra arbeten vi är duktiga. Invigt ett par av mina nya leggins som jag införskaffade i helgen och jag älskar dem :) bild kommer nedan. Även min nya mysiga tröja fick följa med på ett hörn ;) hoppas att de andra paret sitter lika snyggt. Hoppas på en minst lika bra dag imorgon. Får se vad livet har att erbjuda imorgon!?

Glömt!

Har ju glömt att berätta att min sladd till mb nästan började brinna för någon dag sedan. Kan säga att det var rena turen att ja vaknade :O tur ja satt mb i flygplansläge :) annars hade de lika gärna kunnat va ett sms eller samtal när mb blinkade till. Hela laddaren var typ svart oh började smälta så smått. Hann dock dra ut sladden också ;) vilket var tur. Så nu är man en laddare fattigare haha! På tal om något helt annat så har man gått oh blivit med ny TV och lite annat smått oh gott :)

Fullt...

Ännu en fullproppad dag i mitt liv and I like it ;) vaknade i lagom tid på med motionskläderna stod joggning på schemat men ack fick bli nästan 2 powewalk ist eftersom magen inte var i toppform konstig känsla när man sprang. Nog om det, hemma med en trött hund så blev de brunch ;) lite tv och sen fick jag gjort en del på examensarbetet, klapp på axeln! Vila en stund innan det var dags att bege sig till småtjejernas träning ;) hem oh tjocka mig med läsk oh pizza framför TV:n :) på tal om något helt annat så kom min deklaration idag oh ja de gillas kan jag säga men nu kallar allt sängen på mig ;) en ny dag imorgon!

Dagen ;)

Underbara torsdag :) härligt med massa sol och våren är här. Man blir så glad i hela kroppen ;) underbart<3 Snart är första veckan på examensarbetet slut och man har hunnit en bra bit :) känns superduper, hunnit med handledarsamtal, läst igenom alla böcker, strukturerat arbetet, skrivit inledning, syfte och frågeställningar. Dessutom gjort intervju frågor och bokat intervjuer ;) Gutt jag är på G!

Glädje :)

Man kan inte annat än skratt när man tänker tillbaka på dagen :) Haha men nu är min säng hel igen i alla fall ;) skrattat så man fått ont i magen åt grät gjorde man också haha inte bra ;) haha många skratt inne på ÖB med mammsen, sen blev det inte bättre när vi skulle klä stommen på min säng då sängen går sönder haha älskar min familj :)

Dina andetag...

Dina andetag, dina läppar, ditt leende, din kropp, dina ord...allt jag minns. Varje år, varje månad, varje vecka, varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund är du i mina tankar...i mitt hjärta kommer du för alltid att vara...Farfar<3

En hel karl...

Kan man annat än le? Att vakna smått förvirrad och tro att man har sällskap av en hel kar i sängen men man inser snabbt att det är hunden som ligger och snarkar som en hel karl haha :) underbara lilla hund! Man kan bara le helt enkel haha. Så vad har denna dag bjudit på då? Ja, lite av varje, min kära farmor var här på besök :) sen blev det en tripp till stan för att shoppa lite småsaker :) hittade lite av varje, tyvärr inga tights som jag diggade, men får se om man kan hitta det en annan dag :) hem och ta de lugnt innan träningen med småtjejerna :) haha somnade framför TV:n tur att A<3 skickade sms tihi så det blev till att kasta sig på cykeln men kom i tid :) efter en lagom flummig träning bar det av hemåt för god mat med pappsen oh Brollan :) duktiga lillebror hade lagat maten! En lugn kväll annars :) imorgon blir en fullspäckad dag! Update kommer troligen imorgon :)

Några få ord...

Några få ord och dem kan betyda så mycket.
JAG TYCKER OM DIG!
Starkare ord får man leta efter.

Sol ute & sol i sinnet!

En underbar dag som dock inte startade med något speciellt, grå och tråkig morgon får jag nog påstå. Men kan det bli bättre, än att man kommer till skolan och får träffa alla underbara människor? Nej, jag tror minsann inte det. Sen att vi kommit en bra bit påvägen, när det gäller vår trädgårdsfest är också nice :) Härligt!
Trevlig lunch som alltid med underbara vänner, mycket skratt som vanligt, denna härliga tisdag i mars. Sol ute och sol i sinnet, hur gött som helst! Idag har man varit lite extra duktig, tro det eller ej men sant. Sprungit en tur, 5km, göttans. Det känns super, för att det var endast 2 som sprang av 20 så är jag nöjd med att komma in som andra kvinna haha, tro det eller ej men endast två tjejer som sprang :D gutt!
Hemma och det kommer bli en lugn hemma kväll, med lite plugg, planering inför kommande träningar :) gutt, hårinpackningen är i håret och allt är på topp!

Överraskad!

Kan man bli annat än glad? När man öppnar brevlådan och där i ligger detta härliga brev :) kärlek till er <3

Heldag i Helsingborg!

Haha kan inte mer än skratta när jag tänker på vår dag i Helsingborg. Startade dagen med att ta tåget till Hyllie, sen åkte vi bil till Helsingborg. Skulle genomföra ett studiebesök på fritidsförvaltningen och sen besöka en mötesplats/fritidsgård var vår tanke. Men det blev en heldag :) en fantastisk dag som vi aldrig kommer glömma! Fick besöka 6 olika ställen och träffa helt fantastiska människor har aldrig skrattat så mycket på ett studiebesök som idag! Helt fantastiskt, vi blev överraskade kan man säga, lunch blev vi bjudna på också hamburgare och pommes :) sen fick vi varsin tröja från en av mötesplatserna vi var på, fick även dansa med Phax från Talang 2007 super kul :) känns som en super lyckad dag med några av de bästa :) Suzette, Elna, Walid, Christos och Christian. Mycket skratt, så vi grät och fick ont i magen :) härligt! För övrigt så har denna dag bjudit på lite fix i rummet, fick hämtar min hylla, nya sängöverkast, kuddar :) även skruvat ihop hyllan så den är på plats, mycket nöjd lite annat som ska fixas också men sen är det klart ;)

Torsdag 2012-03-01

Några ord om dagen, hänt mycket de senaste dagarna, veckorna. Lite mindre trevliga saker och andra jätte positiva saker men får ändå säga att det varit övervägande positivt :) Man kan kort och gott säga att det är livet. Ibland är det inte alltid så lätt eller positivt. Men man får ta dagen som den kommer :) denna dag har i alla fall varit på topp, skola först med ännu en redovisning som gick super som vanligt ;) avslutade dagen med härlig idrott med grabbarna :) sen var det dags att träffa chefen så ni har man fixat jobb i sommar och mer ska det bli ;) för övrigt så skänker jag dig en tanke P<3 och lägger huvudet på kudden oh kryper under mitt täcke :) imorgon är en ny dag!