Morsdag 🌼

För att idag är det alla mammors dag :) Vi har haft en fantastisk eftermiddag med nära och kära. Svärföräldrarna och mina föräldrar har varit här samt min bror för att fika lite på eftermiddagen. Såklart så har jag bakat, både kardemummasnurror, brysselkex och chokladmuffins ;) mumsigt värre! Får bjuda på lite bilder från dagen! 

Klart att det är en speciell dag idag, världens bästa mamma du är värld allt och lite till! Själv har jag fått äran att vara mamma i några år, för 5 år sedan började ett nytt kapitel i mitt liv, ett livslångt kapitel som jag älskar mer än allt! Vår dotter valde att komma till oss och ca 3,5 år senare kom vår son till oss :) älskade barn!

(null)

Fylla poolen del 1 💦

När vi äntligen fått tummarna loss och bestämde oss för att sätta upp poolen. För de har ju lovat varmt väder hela veckan som kommer. Vi lägger ut frigoliten och börjar fixa. Vips så är där nästan ingen luft i ringen på poolen :/ Hrm vi försöker blåsa i mer luft, men inser att det inte blir bättre. Jahapp bara till att försöka tömma den då. Vattnade blommorna med vattnet så mycket jag kunde sen fick jag ösa ur resten så det blev en stor vattenpöl i trädgården till dotterns stora förtjusning, även sonen fick ju ta del av det roliga trots han tagit på sig pyjamas ;)

Så utbrister dottern "Mamma, tänk att vi har en vattenpöl" Va härligt att vara så tacksam för det lilla ;) älskade du! Tänk vad lite vatten kan bjuda på, merän man kanske anar ändå :) 

(null)

Glömde hunden...

När vi varit ute nästan heladagen, lek och busat. Då är det skönt att packa in allt för kvällen och landa en stund i soffan. Så gjorde vi idag, bara det att det blev lite väl tyst och lugnt här inne. Hrm, något fattas! Då frågar jag sambon "Men var är Kiwi?" Bra fråga ingen viste och hon brukar alltid vara där vi är ;) haha så där satt hon utelåst i trädgården snällt och väntade vid dörren. Inte hade hon sagt något heller ;) älskade hund! 

(null)

Alnarps parken 🌿

Fick ett ryck och skulle göra piroger. Sagt och gjort jag ställde mig och gjorde piroger som jag planerade att vi skulle äta till mellis. Hrm men varför inte packa in hela familjen och bjuda med mamma/pappa på en tur till Alnarps parken ;) Sagt och gjort efter att ha gjort piroger så körde vi hem till mamma och pappa. Dock öppnade sig himmelen, så vi fick äta piroger hemma hos mamma och pappa. Men goda blev dem och uppskattade av alla ;) härligt!

Sen satt vi där och solen började komma fram, så då fick jag resten av sällskapet att packa in sig i bilen och styra mot Alnarps parken. Så det blev en liten utflykt ändå :) Det blev faktiskt en mysig stund och dit får vi allt åka igen. Det vart vi rörande överens om.

(null)

(null)

Smaskens 😋

Det är inte varjedag man får smaska på gräddbulle ;) Men det vart något som gick hem hos båda. Första gången för sonen tror jag, dottern har mumsat på det innan ;) hos gammelfarmor eller hos mormor/morfar :) Kladdigt men gott ser det ut som ;) hehe ingen favorit hos mig, men de kan slinka ner en då och då!

(null)

(null)

Vädret...

Det är minsann inte lätt att klä sig just nu när man ska ut på tur. Får ju ha med halva gadroben ;) haha inte lätt. Än är det regn, än är det sol och dessutom ganska så varmt. Inte lätt att klä sig. Än om man har regnkläder så blir det så varmt tycker jag. Så idag fick det bli en kombination minsann, slutade med att jackorna åkte av. Men bättre att ha de med än inte ;) 

Några bilder från dagen, här bjuds på en favorit ;) älskade ni. Tänk sådan nytta ni kommer att ha av varandra! Tillsammans genom livet, än om ni går er egen väg som individer, så kommer ni alltid ha en gemensam stig att vända tillbaka till!

(null)

Glass 🍦

Kan ju alltid låta bilderna tala för sig själv. För det gör de minsann denna gången ;) älskade små! Sonen som äter sin första egna glass. Glass är gott kan vi ju konstatera! Mumsigt värre får jag säga, kan ibland bli mer sugen på glass än på godis faktiskt. Men inte all glass är god, men dessa var goda. Greta gris glass till dotterns stora förtjusning, hon fick välja i affären ;)

(null)

(null)

Fritidshemmens dag 🎈

Wiihooo för att idag är det fritidshemmens dag, dagen då vi helt enkelt ska uppmärksamma mitt och alla andras arbete på fritids och vår verksamhet! Så den inte kommer i skymundan! Så igår fick jag ju äran att göra skylten eller i alla fall att skriva bokstäverna. Inte det lättaste minsann med ett så långt ord och det ska helst bli rakt ;) haha perfektionist som man blir ibland ;) men fin blev den! 

(null)

Mamma 60 🌸

För att idag är det ingen vanlig dag, det är nämligen utan tvekan världens bästa mamma/mormors födelsedag :) tänk att du fylller 60 år! Igår firade vi dig en dag tidigare, men vad gör la det när vädret vart på topp och vi alla jobbade idag. Världens bästa mamma du förtjänar allt det bästa som finns. Du finns alltid där för oss alla, du ställer alltid upp. Sätter alla oss andra i första hand och dig själv sist. Vi alla älskar dig så otroligt mycket, kunde aldrig någonsin önska mig en bättre mormor till mina barn :) Hoppas du haft en toppen dag både igår och idag :) vi alla älskar dig!

(null)

Livsnjutare 🐕

Man ska njuta när man kan och en som minsann gör det med bravur det är vår älskade Kiwi ;) hon chillar allt för ofta. Det är som en maskin som bara har två lägen ;) hehe ON eller OFF haha och för det mesta så är den på ON ;) älskade vovve något dåligt hjärta kan du minsann inte ha i alla fall ;) så som du håller på! Du kommer bli 100 år lätt :)

(null)


Ren kärlek 💕

Idag blev det ett litet besök hos min älskade farmor med barnen i det fina vädret. Fortfarande lite små kyligt, men ändå ganska fint väder så lite fika ute med bästa farmor det hann vi med idag. Såpbubblor hann vi med också ;) så barnen de va minsann nöjda! Vi gjorde bästa farmors dag idag, så slapp hon vara själv hela dagen. Så tråkigt i dessa tider. Speciellt för farmor och mormor/morfar. Ja även oss andra ;)

(null)

Trädäcket 🧹

När man får ett ryck efter att ha hittat ett dunder medel på nätet så får man ju ta i ordentligt ;) Nu fick jag för mig att ge mig på vårt kära trädäck som jag kände att det behövde få sig en omgång. Förra året eller förra året igen så körde sambon med högtryckstvätten som vi lånade av min moster ;) men jag fick för mig att skrubba trädäcket med en borste och tandborste ;) ja ni läste rätt! Man kan ju minsann säga att det blir skillnad och då började jag med det "nya" hehe härligt när man ser resultat direkt! 

(null)

Blomlådor 🌼

Det är minsann härligt att fixa en massa i trädgården, underbart med alla små projekt som vi nu ska göra i trädgården. Ibland blir det inte helt 100 och det är inte alltid så lätt. Men då får man fixa de på bäst sätt. Tur man har en snäll sambo som kan fixa och trixa när jag får mina idéer ;) här är det blomlådorna som har kommit på plats. Ska bli så kul att få allt på plats. Idag är det dessutom ny månad, 1 maj minsann! 

(null)

Smultron & jordgubbar 🍓

Så har äntligen våra kära smultron kommit på plats i sin nya kruka ;) fått rensat bort massa ogräs och planterat dem i sina nya krukor. Även våra små jordgubbsplantor som jag köpt i år har fått sin nya plats. Så nu hoppas jag att det tar sig i krukorna ;) Så barnen får plocka många smultron och i alla fall några jordgubbar. Dock kan de ta tid med jordgubbarna. Så kanske inte blir så många i år, men den som väntar på något gott väntar inte för länge ;) 

(null)